Με λένε Βασίλη και είμαι 35 χρόνων. 10 χρόνια παντρεμένος με μια συνομήλικη μου ονόματι Κατερίνα ζούμε σε μια επαρχιακή πόλη, (τα ονόματα δεν αληθεύουν).

Πολλές φορές μαζί με την γυναίκα μου καθόμαστε και διαβάζουμε τις ιστορίες και μετά όλο καύλα επιδιδόμαστε σε τρέλες στο κρεβάτι μας. Όλα όμως όσα είχαμε κάνει από την μέρα που γνωριστήκαμε ήταν «νορμάλ» και πάντα επιλέγαμε ιστορίες «νορμάλ».

Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα που τολμά στο κρεβάτι (1.60 ύψος με πλούσιο στήθος, μακριά καστανά μαλλιά, λίγο ανοιχτή περιφέρεια αλλά περιέργως πολύ σφιχτό κωλαράκι για την ηλικία της αλλά και για τις φορές που της το έχω πάρει) αλλά πάντα σε νορμάλ στάσεις και υπό κανονικές συνθήκες.

Σε 10 χρόνια γάμου την γάμησα μια φορά σε αυτοκίνητο και μια φορά στην ύπαιθρο σε δάσος (αυτή ίσως ήταν και η μεγαλύτερη τρέλα μας)! Δεν έχει πρόβλημα στο να κάνει πράγματα αρκεί αυτά να μην προσβάλουν την προσωπικότητα της. Δεν της αρέσουν οι βρισιές οι χυδαιότητες κατά το σεξ δεν της αρέσει η ιδέα κάποιος να μας πάρει μάτι γι αυτό και το σεξ ήταν αποκλειστικότητα του σπιτιού... αυτά για να καταλάβετε λίγο την γυναίκα μου.

Εγώ πάλι πάντα ήθελα πιο περίεργα πράγματα ή μάλλον πιο έντονα, αλλά πάντα με την γυναίκα μου που σημειωτέων λατρεύω. Ας έρθω όμως στο... ζουμί της ιστορίας.

Τα δυο περίπου τελευταία χρόνια άρχισα να είμαι πιο πιεστικός στο θέμα του σεξ. Άρχισα  να της ζητάω πιο περίεργες στάσεις, να την βρίζω και διάφορα, αλλά τα οποία όμως απέρριπτε (με τον καιρό όμως όλο και λιγότερο) ευγενικά. Κάποια στιγμή αποφάσισα να γίνω πολύ πιεστικός.

Μια μέρα κάναμε βόλτα σε μια ερημική περιοχή (πριν 8-9 μήνες) μέρα μεσημέρι. Σταμάτησα το αυτοκίνητο και της είπα να κατεβεί για να δει κάτι. Φορούσε ένα φόρεμα ριχτό και τίποτα άλλο, μιας και είχα ανάψει στο τέρμα το καλοριφέρ στο αυτοκίνητο. Εγώ φορούσα μια φόρμα και είχα φροντίσει να μην φοράω εσώρουχο.

Όταν λοιπόν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ήρθε προς το μέρος μου, λέγοντας γρήγορα: «κάνει κρύο», την άρπαξα δυνατά την γύρισα πλάτη προς τα μένα, την κόλλησα στο αυτοκίνητο σηκώνοντας ταυτόχρονα το φόρεμα. Η έκπληξη της ήταν τεράστια! Δεν μπορούσε να μιλήσει. Ήταν κάτι που δεν περίμενε με τίποτα! Μέχρι να μου πει: «τι είναι αυτά που κάνεις;», ο πούτσος μου είχε κιόλας παραμερίσει το στρινγκ και είχε χωθεί ο μισός μέσα στο ομολογουμένως κρύο μουνάκι της. Έβγαλε μια κραυγή.

Άρχισα να μπαίνω όλο και πιο γρήγορα μέσα της και όλο πιο δυνατά. Οι αντιστάσεις της άρχισαν να περιορίζονται. Της άρεσε. Μου άρεσε που της άρεσε.

Χαμήλωσα το χέρι μου και έβαλα το δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της. Αμέσως μαζεύτηκε. Την κράτησα δυνατά στο αυτοκίνητο. Μου λέει: «όχι Εδώ!» ο πούτσος μου είχε ήδη γλιστρήσει πίσω και είχε άρχισε να μπαίνει... της λέω: «Εδώ και άμα σου αρέσει»! Και της τον χώνω όλον μέσα με μια κίνηση.

Έβγαλε μια κραυγή τόσο δυνατή που σχεδόν φοβήθηκα! Πρώτη φορά της τον έβαζα στην ουσία μια και έξω! Άρχισε να κλαίει και να προσπαθεί να με κάνει να βγω! Για μένα όμως δεν υπήρχε γυρισμός. Ή τώρα ή ποτέ.

Συνέχισα πιέζοντας την στο αυτοκίνητο περίπου για πέντε λεπτά να της σκίζω τον κώλο, ώσπου έχυσα μέσα της όπως ποτέ άλλοτε. Η διαδρομή για το σπίτι ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν μου μίλησε καθόλου και όταν επιτέλους φτάσαμε το μόνο που μου είπε σχεδόν κλαίγοντας ήταν: «αυτό θα το πληρώσεις!». Το πλήρωσα κάνοντας ένα μήνα να ξαναδώ τον κώλο της.


Έγιναν πολλές συζητήσεις μετά από αυτό το περιστατικό. Της πήρε καιρό να το καταλάβει και να το δεχθεί. Τελικά όμως το δέχτηκε και το κατανόησε και... άλλαξε!

Η διαδρομή μέχρι την αλλαγή της όμως έχει σημασία και αυτή θα σας διηγηθώ σε άλλες ιστορίες μου. Σήμερα (για να σας προετοιμάσω λίγο) όποτε θέλω μεταμορφώνεται σε μια τέλεια σκλάβα!

Click here for more!