Σάββατο πρωί με την γυναίκα μου να έχουμε μόλις ξυπνήσει και να χουζουρεύουμε στο κρεβάτι. Αρχίζω να της τρίβω τις ρόγες μέσα από το λευκό δροσερό κομπινεζόν που φορούσε και να τις χαϊδεύω τα κωλομάγουλα. Άρχισε να ερεθίζεται και να κουνιέται τρίβοντας τον κώλο της στο καυλομένο μου πουλί. Αμέσως έβγαλα το μποξεράκι που φορούσα και σηκώθηκα. Την γύρισα να κάτσει ανάσκελα και της πλησίασα τον πούτσο μου στο στόμα της. Άρχισε να με γλύφει και να μου ρουφάει το πουτσοκέφαλο και το έκανε πολύ παιχνιδιάρικα και πρόστυχα. Τα μάτια της με κοιτούσαν όλη την ώρα καθώς μου έπαιρνε τσιμπούκι και πραγματικά το βλέμμα της ήταν μέσα στην καύλα.

 

 

-          Έχεις καυλώσει τρελά εεε;;

 

-          Πάααρα πολύ πουτσαρά μου, μμμμμμ, θέλω να σε πιπώνω για ώρα!!!!

 

Αμέσως τύλιξε τα πόδια της γύρω από την μέση μου και με έσπρωξε με δύναμη στο πλάι. Με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να με τσιμπουκώνει με μανία, βάζοντας ολόκληρο το καυλί μου στο στόμα της. Πνιγόταν από τα σάλια της. Τον έφτυνε και τον ξαναρουφούσε με δύναμη ενώ ταυτόχρονα τον έπαιζε και με τα χέρια της.

 

-          Πουτσαρά μου, καύλα μου!!!!Μμμμμμμμμ!!!

 

-          Ναι μωρό μου. Πάρτον στο στόμα σου, παίξτον μου!!!

 

Ξαφνικά σταμάτησε απότομα, πλησίασε τα χείλη της στα δικά μου, με φίλησε και μετά έβαλε τα χείλη της στο αυτί μου, μου το έγλυψε και μου ψιθύρισε

 

-          Νομίζω πως θέλω να με πάρεις από πίσω, θέλω να μου γαμήσεις το κωλαράκι μου. Θέλω την πουτσάρα σου μέσα στην ζεστή μου κωλοτρυπίδα και να με πηδήξεις όσο δεν πάει!!!!

 

-          Μωρό μου εσύ!!! Θα σε ξεκωλιάσω της είπα.

 

Και πήγα να σηκωθώ, αλλά με κράτησε κάτω και μου είπε,

 

-          Πρώτα θέλω να ανοίξουμε το παντζούρι, έχω καυλώσει στην ιδέα να μας δουν τα παιδιά από απέναντι.

 

Η μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαρας μας, είχε απέναντι το μπαλκόνι από το διαμέρισμα ενός ζευγαριού, που δεν ήταν παντρεμένο, απλά συζούσαν, τους είχαμε γνωρίσει και κάναμε παρέα. Η γυναίκα μου κι εγώ σε προσωπικές μας συζητήσεις λέγαμε πόσο ωραίο ζευγάρι ήταν από άποψη ομορφιάς και κορμοστασιάς. Μόλις μου το είπε, η αλήθεια είναι ότι καύλωσα κι εγώ.

 

-          Εντάξει καύλα μου, θα την ανοίξω.

 

Σηκώθηκα και πάτησα τον διακόπτη. Το παντζούρι άρχισε να ανεβαίνει και το σήκωσα τόσο όσο να μπορούν να μας δουν. Για κακή μας τύχη το παντζούρι της δικής τους κρεβατοκάμαρας ήταν κλειστό.

 

-          Είναι κλειστό, δεν πειράζει, άστο έτσι κι έλα να με ξεπατώσεις.

 

-          Καύλα μου, της είπα, θα σου ξεσκίσω την κωλάρα σου ετοιμάσου.

 

Έβγαλα από το συρτάρι το λιπαντικό. Πριν το ανοίξω για να της βάλω στην κωλοτρυπίδα της άρχισα να της τον γλύφω. Έχωνα την γλώσσα μου όλη μέσα στην σούφρα της και της άφηνα ποσότητες από σάλια για να την υγράνω. Αφού την επεξεργάστηκα για αρκετή ώρα με την γλώσσα μου, της έβαλα λιπαντικό.

 

-          Έλα πουτσαρά μου, πήδα με…!!!!

 

Άρχισα να χώνω το πουτσοκέφαλο σιγά σιγά και να τον βάζω μέσα της μέχρι που μπήκε όλος. Αφού έκανα 3 με 4 μέσα έξω αργά, άρχισα να ανεβάζω ταχύτητα και να την σφυροκοπάω.

 

-          Ναι, ναι, ναιαιαι, ναι, πήδα τον καυλιάρη μου, γάμησέ με, πήδα μου τον κώλο…ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαιαιαι!!!!

 

Ξαφνικά ακούστηκε το παντζούρι των απέναντι να ανοίγει, η Ξ γύρισε και με κοίταξε και ένα χαμόγελο χαράς και ηδονής εμφανίστηκε στο πρόσωπό της.

 

-          Άνοιξαν;;; Με ρώτησε.

 

-          Ναι, αλλά μάλλον δεν μας έχουν δει ακόμα,

 

Τότε βλέπω από τον καθρέπτη της ντουλάπας μας, στον οποίο αντικατοπτριζόταν το μπαλκόνι των απέναντι, τον Χ να γυρίζει και να κοιτάζει. Σε λίγο είδα και την Α να έρχεται και αφού μας είδε, μπήκαν μέσα και μισό έκλεισαν το παντζούρι τους τόσο, ώστε να μπορούν να μας δουν.

 

-          Μας βλέπουν, είπα στην γυναίκα μου!!!

 

-          Το ξέρω, κι εγώ τους είδα από τον καθρέφτη. Μη σταματάς τώρα, πήδα με πιο δυνατά. Ναι, ναι, ναι,

 

-          Μερικές φορές γίνεσαι πολύ πρόστυχη, πουτανάκι μου, της είπα και με καυλώνεις.

 

Την κατέβασα από το κρεβάτι, και την έβαλα στο πάτωμα στα 4 και αφού χώρισα τα μαλλιά της σε 2 κοτσίδες της τα άρπαξα και της τον ξανά έχωσα στον κώλο και την ξεκώλωνα βίαια τραβώντας της τα μαλλιά. Είχαμε γυρίσει στο πλάι για να μας βλέπουν καλύτερα οι απέναντι. Η αλήθεια είναι ότι γούσταρα τρελά, και ειδικά σκεπτόμενος ότι με βλέπει η Α. Αλλά λες και η σκέψη μου ακούστηκε δυνατά, η γυναίκα μου μου είπε εκείνη τη στιγμή

 

-          Έτσι πουτσαρά μου, τώρα σε βλέπει και η Α τι πουτσαράς είσαι και πως γαμάς την γυναικούλα σου που μπορεί να σου κάτσει κι όλας. Ναι πηδηχταρά μου, σκίσε με!!!

 

-          Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν, ότι με βλέπει η Α αλλά θα γούσταρα να δω και τον Χ να πηδάει εσένα.

 

-          Ααααααααχ, ναι, μη σταματάς ξεκώλιασέ με, έτσι, έεεεεετσι, κι εγώ θέλω να με γαμήσει ο απέναντι. Βασικά θέλω να κάνουμε παρτούζα μαζί τους.

 

-          Κι εγώ το ίδιο πουτανάκι μου, θέλω να σε πάρω με τους απέναντι σε παρτούζα.

 

Τραβήχτηκε και με έβαλε να κάτσω εγώ στο πάτωμα και βλέποντας την πλάτη της έκατσε πάνω στο καυλί μου με τον κώλο της και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει μόνη της και να χτυπιέται και να φωνάζει με δύναμη και πολύ πολύ καύλα. Αφού γινόταν αρκετή ώρα αυτό, πήρε το μάτι μου από τον καθρέφτη ότι το παντζούρι του μετακινούταν πότε λίγο πιο ανοιχτά και πότε πιο κλειστά. Φαινόταν δηλαδή ότι προσπαθούσαν και να μην τους καταλάβουμε αλλά και να μας βλέπουν καλά.

 

Σήκωσα την Ξ και την έβαλα ανάσκελα στο κρεβάτι και της τον έχωσα στο μουνί της και άρχισα να την γαμάω, ενώ τα πόδια της τα έβαλα στους ώμους μου και της έγλυφα πότε πότε και τις πατούσες με τα δάχτυλά της, που ήταν φετίχ μου μιας και έχει πολύ ωραία ακροδάχτυλα.

 

-          Στον κώλο μου το θέλω καυλιάρη μου, σήμερα θέλω μόνο κωλογαμήσι, βάλτο μου ξανά από πίσω.

 

-          Είσαι πολύ μεγάλη ξεκωλιάρα, της είπα

 

Και τον έβγαλα  και της τον έχωσα όπως ήταν ανάσκελα στον κώλο της. Της έχωσα την παλάμη μου στο στόμα της και της έπιασα όλη την γνάθο και της πήδαγα τον κώλο αλύπητα. Με κοιτούσε πάλι με εκείνο το πρόστυχο βλέμμα όπως πριν που με τσιμπούκωνε.

 

-          Θα σε χύσω, της είπα, δεν θέλω πολύ!!!

 

-          Στο στόμα μου, τα θέλω όλα στο στόμα μου….

 

Αμέσως τραβήχτηκε και έσκυψε μπροστά μου, άρχισε να με γλύφει, πότε στα αρχίδια και πότε στο πουτσοκέφαλο, να μου τον κρατάει με το ένα της χέρι και με το άλλο να μου χαϊδεύει το κωλομάγουλό μου έχοντας χώσει το χέρι της ανάμεσα στα πόδια μου. Τελικά δεν ήθελε να με χαϊδέψει απλώς, αλλά έψαχνε την κωλοτρυπίδα μου την οποία βρήκε και έχωσε το μεσαίο δάχτυλό της όλο μέσα και άρχισε να το κουνάει μέσα έξω. Παράλληλα με τσιμπούκωνε ασταμάτητα ενώ εγώ της είχα πιάσει το κεφάλι της με τα δυο μου χέρια και της έσπρωχνα τον πούτσο μου όλον μέσα της. Ένιωθα το λαρύγγι της. Δεν άργησα να έρθω σε αποκορύφωμα και άρχισα να την χύνω ασταμάτητα και να της γεμίζω το στόμα με τα χύσια μου. Εκείνη τα καταβρόχθιζε με λαιμαργία. Αφού τα έγλυψε όλα και δεν άφησε σταγόνα με έβαλε κάτω στο πάτωμα και ξάπλωσε πάνω μου συνεχίζοντας να μου γλύφει το πουλί και μάλιστα έχοντας στραμμένο το κεφάλι της προς το μπαλκόνι των απέναντι. Η γυναίκα μου προφανώς ήθελε να προκαλέσει τον Χ από απέναντι και φυσικά και την Α, αλλά σίγουρα το μουνί της έτρεμε από καύλα στην ιδέα που της είχε καρφωθεί να γαμηθεί με τον Χ. Δεν με χαλούσε όμως γιατί μπορεί να γαμούσα κι εγώ την Α. Βέβαια από την σκέψη μέχρι την πράξη…απείχαμε πολύ….αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αφού κάτσαμε σε αυτή τη στάση της πίπας αρκετή ώρα, σηκωθήκαμε και οι 2 και πήγαμε για μπανάκι.

 

Καθώς περνούσε η μέρα και είχαμε φτάσει στο μεσημέρι δεχτήκαμε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα στο κινητό της Ξ. Ήταν η Α από απέναντι.

 

-          Χαίρετε χαίρετεεε, είπε η Α,

 

αφού η γυναίκα μου την είχε βάλει σε ανοιχτή ακρόαση.

 

-          Γειά σου Α μου τι κάνεις;

 

-          Καλά εσείς; Ρώτησε η Α την Ξ.

 

-          Καλά κι εμείς, εδώ στα ίδια και τα ίδια.

 

-          Μωρέ σας είχαμε στο μυαλό μας με τον Χ και είπαμε να κανονίσουμε να βρεθούμε.

 

Μόλις άκουσα αυτό, δεν ήθελε και πολύ να καταλάβεις ότι την ίδια μέρα που μας είδαν να το κάνουμε, μας πήραν τηλέφωνο να βρεθούμε;!!!! Ε σίγουρα γουστάρουνε παρτούζα.

 

-          Εννοείται είπε η Ξ, και εμείς σας συζητάγαμε και μάλιστα με το που ξυπνήσαμε το πρωί εσάς σκεφτόμασταν για να βρεθούμε.

 

-          Το πρωί; Ρώτησε η Α.

 

-          Ναι γιατί; Το πρωί δεν σκέφτονται, είπε η Ξ χαριτολογώντας.

 

-          Φυσικά αλλάαα……. το πρωί εμάς σκεφτόσασταν; το πρωί του Σαββάτου, άλλα πράγματα κάνουνε τα ζευγάρια Ξ μου;

 

-          Ναι σωστά, εμείς μπορεί να το κάναμε ταυτόχρονα, είπε η Ξ, και πέταξε την σπόντα της.

 

-          Ουάου είπε η Α, δηλαδή θες να μου πεις ότι το κάνατε το πρωί και μας σκεφτόσασταν;.

 

-          Είμαστε πολύ προχώ εμείς Α μου.

 

-          Ναι το έχω καταλάβει, είπε η Α γελώντας και πονηρίστικα.

 

-          Οπότε για πότε λέτε; Ρώτησε η Ξ

 

-          Σήμερα το βραδάκι τι κάνετε.

 

-          Τίποτα δεν έχουμε κανονίσει τίποτα, είπε η Ξ.

 

-          Θέλετε να πάμε κάπου έξω, να έρθουμε από εκεί, να έρθετε εσείς; Ότι θέλετε, είπε η Ξ.

 

-          Ωραία, μάλλον λέγαμε με τον Χ μήπως ερχόσασταν από εδώ.

 

-          Τέλεια, τι ώρα;

 

-          Κατά τις 21:00μμ με 21:30μμ  είναι καλά;

 

-          Τέλεια. Τα λέμε τότε.

 

-          Έγινε, φιλάκια.

 

-          Γειάαααα!

 

Και μόλις έκλεισε το τηλέφωνο

 

-          Yes, Yes, Yes!!!!

 

-          Τρελή χαρά αγάπη μου εεε;;;

 

-          Ναι γιατί για να πάρουν τηλέφωνο γουστάρουν και το βράδι μας βλέπω σε παρτούζα μαζί τους.

 

-          Άντε τυχερούλι, θα γαμήσεις την Α σήμερα που σου αρέσει πολύ.

 

-          Κι εσύ θα τον φας από τον Χ που τόοοοσο πολύ μας τα έχεις κάνει τσουρέκια.

 

-          Ρε παιδί μου, μου βγάζει μια αγριάδα αυτό το παιδί, δεν ξέρω, αν και δεν είναι τόσο κούκλος όσο η Α, τον έχω βάλει στο μάτι.

 

-          Θα δούμε σε μερικές ώρες, της είπα, αν γαμάει και καλά.

 

Έτσι αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε, κάναμε τα μπάνια μας, ξυριστήκαμε καλά στις επίμαχες περιοχές, βάλαμε τα αρώματά μας και ξεκινήσαμε. Πήραμε και ένα μπουκάλι κρασί από μια γειτονική κάβα και φτάσαμε στο κατώφλι τους πατώντας το κουδούνι.

 

-          Γειά σαααας. Είπαμε και οι 2.

 

-          Καλώς τους. Είπε η Α.

 

-          Γειά σας γείτονες, είπε ο Χ.

 

Μπαίνοντας μέσα απογοητευτήκαμε, γιατί τα παιδιά δεν ήταν μόνοι τους. Ήταν εκεί και ένας φίλος του Χ  ο Δ που τον έχουμε ξαναδεί, ωραίο παιδί αλλά μας χάλαγε όλα τα σχέδια.

 

-          Γειά σου Δ, του είπα, τι κάνεις;

 

-          Καλά μωρέ να είμαι εδώ στα παιδιά για Σαββατοκύριακο, έχω έρθει από την Παρασκευή.

 

Κοιταχτήκαμε αμέσως με την Ξ, γιατί αρχίσαμε να υποψιαζόμαστε ότι μπορεί το πρωί που γαμιόμασταν να μας έβλεπε και αυτός.

 

-          Πως κι έτσι;

 

-           ε, να εδώ με τον Χ είμαστε πολύ φίλοι από μικροί τα μοιραζόμαστε όλα και ήρθα να δω τον φίλο μου.

 

-          Όλαααα τα μοιραζόσαστεεεε……..Δ; ρώτησε η Ξ.

 

-          Όλα όλα, είπε εκείνος και κοίταξε την Α η οποία του έκλεισε το μάτι.

 

Ξανά κοιταχτήκαμε με την Ξ και πιστεύω ότι κάναμε τις ίδιες σκέψεις, ότι δηλαδή δεν είμαστε μόνο εμείς που έχουμε ξεσαλώσει στο σεξ με διάφορους, είναι κι άλλοι σας εμάς.

 

-          Αυτά είναι!!! Είπα εγώ. Έτσι πρέπει, να είμαστε πιο απελευθερωμένοι, Γιατί να στερούμαστε τα ωραία της ζωής ή να τα απολαμβάνουμε μόνοι μας;

 

-          Σωστά, είπε ο Δ.

 

-          Η αλήθεια είναι ότι το πρωί σας είδαμε είπε η Α πως το κάνατε και μας δώσατε την ιδέα.

 

-          Το ψιλοκατάλαβαμε είπε η Ξ, εμείς δεν το κάναμε επίτηδες αν φαινόμασταν αλλά είμασταν τόσο ερεθισμένοι

 

-          Καυλωμένοι πες αγάπη μου, την διόρθωσε η Α.

 

-          Ναι Καυλωμένοι.

 

Τότε έρχεται ο Χ, πίσω από τον καναπέ που καθόταν η Ξ και σκύβει από πάνω της και χώνει το χέρι του μέσα στην μπλούζα της και της πιάνει το βυζί και το βγάζει έξω και άρχισε να της το τρίβει. Οι υπόλοιποι κοιτούσαμε γελώντας.

 

-          Ωραίο στήθος, θα το δοκιμάσω σε λίγο είπε.

 

Και ήρθε από μπροστά της, κατέβασε τη βερμούδα που φορούσε και ξεπρόβαλε ο σηκωμένος του πούτσος μπροστά στην γυναίκα μου, η οποία με κοίταξε πάλι με βλέμμα πρόστυχο και άρχισε να τον γλύφει και να με κοιτάει. Σε λίγο σηκώθηκε και ο Δ ο οποίος κατέβασε επίσης την βερμούδα του και έβγαλε και αυτός τον πούτσο του μπροστά στη γυναίκα μου και άρχισε να γλύφει δύο καυλιά ταυτόχρονα. Το στόμα της πρέπει να είχε πάρει φωτιά και συνέχιζαν να της το γαμάνε και οι δύο. Της έπιαναν το κεφάλι και της το ταρακουνούσαν.

 

-          Καργιώλα σήμερα θα δεις τι θα πει γαμήσι.

 

-          Ξεσκίστε την τους είπα.

 

Και πήγα προς την Α η οποία κοιτούσε ενώ καθόταν σε μια πολυθρόνα. Την πλησίασα της έβγαλα τις δίχαλες παντόφλες που φορούσε και άρχισα να της γλύφω τα δάχτυλα των ποδιών της ενώ σιγά σιγά της κατέβασα το καυτό σορτσάκι που φορούσε. Της άνοιξα τα πόδια και τα ακούμπησα δεξιά και αριστερά στην πολυθρόνα και άρχισα να της γλύφω το μουνί. Η Α είχε πιάσει τα παλιά μου και με πίεζε.

 

-          Ναι Γ μου, γλύψε με, ναι

 

Ταυτόχρονα στον καναπέ είχαν προχωρήσει παρακάτω, την είχαν ξαπλώσει ανάσκελα και ο ένας την τσιμπούκωνε και ο άλλος της τον έχωνε στο μουνί.

 

-          Γαμήστε με , φέρε μου τον κώλο σου να στον γλύψω έλεγε η Ξ στον Δ ενώ ο Χ την ξεμούνιαζε.

 

Η Α με σήκωσε, με έβαλε να κάτσω, έκανε ένα ακροβατικό και κάναμε 69 στην πολυθρόνα. Με τσιμπούκωνε και την έγλυφα σε μουνί και κωλοτρυπίδα. Δεν άντεξα να περιμένω, Την βούτηξα από το μαλλί, και την έβαλα στα 4, και της τον έχωσα στην κώλο απευθείας και της τραβούσα τα μαλλιά λες σαν ήταν χαλινάρια. Την ξεκώλιαζα δυνατά. Ο Χ βλέποντας τι κάνω στην Α έβαλε τον Δ να κάτσει ανάσκελα στον Καναπέ, έβαλε την Ξ από πάνω του και ο Δ της έχωσε τη ψωλή του στο μουνί της και εκείνος της τον έχωσε στον κώλο.

 

Σήκωσα την Α και πήγα κοντά τους και έβαλα την Ξ να γλύφει τον κώλο της Α και τον πούτσο μου που πότε τον έβαζα στο στόμα της γυναίκας μου και πότε στον κώλο της Α, ενώ οι άλλοι δύο γαμούσαν την Ξ σε στάση σάντουιτς και την είχαν κυριολεκτικά ξεσκίσει. Η Καύλα όλων ήταν ατελείωτη. Η γυναίκα μου ξεσκιζόταν με 2 άντρες και η θέα να τον παίρνει από όλες τις τρύπες της με καύλωνε απίστευτα.

 

-          Έτσι καργιόλα μου, σου αρέσει που σε πηδάνε ο Χ και ο Δ;;;Εεεεε;;;

 

Λέγε μωρή πουτάνα, σου αρέσει;;; Κοίτα πως γαμάω την Α!!!

 

-          Ναι, ναι, ναι, γαμήστε με μη σταματάτε, σκίσε μου το κώλο Χ μου, είμαι πουτάνα και μου αρέσουν οι παρτούζες, ναι, ναι, ναιαιαιαιαια, μου αρέσει να τον παίρνω από παντού, γαμήστε με μπροστά στον άνδρα μου….θέλω να με χύσετε όλοι στο στόμα μου και να τα πιώ.

 

Όσο η γυναίκα μου μιλούσε πρόστυχα καθώς γαμιώταν από τους 2 επιβήτορές της, εγώ συνέχιζα να γαμάω το κωλαράκι της Α η οποία επίσης έβγαζε κραυγές ευχαρίστησης και μιλούσε πρόστυχα. Τότε ο Χ βγήκε από τον κώλο της Ξ και έφερε τον πούτσο του στο στόμα της Α ενώ εγώ συνέχιζα να της τον φοράω από πίσω. Ο Δ σηκώθηκε από τον καναπέ, έβαλε την γυναίκα μου στο πάτωμα στα 4 και άρχισε να της σφυροκοπάει την κωλάρα της.

 

-          Κοίτα Γ πως ξεκωλιάζεται η πουτάνα η γυναίκα σου.

 

-          Κάρφωσέ της τον δυνατά και βαθιά, του έλεγα.

 

Αλλά και η Α δεν πάει πίσω, ε Χ; Η γυναίκες μας είναι πολύ μεγάλες γαμιώλες.

 

-          Ναι, σου αρέσει Α μου που σου ξεσκίζει την κωλοτρυπίδα ο Γ;

 

Σήμερα το πρωί τον χάζευες που γαμούσε την γυναίκα του και τώρα τον παίρνεις εσύ.

 

-          Ναι, γουστάρω την πούτσα του, είναι πουτσαράς και θα του κάθομαι όποτε θέλει,

 

Έλα να σε γλύψω τώρα, μμμμμ, μμμμμ, μμμμμ.

 

Γινότανε της κολάσεως από γαμήσι. Άφησα την Α και πήγα στην γυναίκα μου που την γαμούσε ο Δ στα 4 και της άνοιγα τα κωλομάγουλα για να της τον χώνει ακόμα πιο βαθιά. Μετά πήγα προς το πρόσωπό της και την έβαλα να μου τον γλύψει.

 

-          Η μυρωδιά του κώλου της Α με καυλώνει απίστευτα, μου είπε.

 

Και άρχισε να με γλύφει με δύναμη φτάνοντας η πούτσα μου μέχρι το λαρύγγι της πνίγοντάς την στα σάλια. Άρχισα να της χώνω χαστουκάκια στα μάγουλα και να την βρίζω.

 

-          Έτσι γαμημένη, πάρτον, γλύψτον καργιόλα. Η κωλάρα σου γαμιέται. Πάρτον στον κώλο σου από τον Δ.

 

Και καθώς την τσιμπούκωνα της τράβαγα τα μαλλιά και της έκανα το κεφάλι της πάνω κάτω γρήγορα και δυνατά.

 

-          Δ θέλω να ξεκωλιάσω την γυναίκα μου, του είπα,

 

-          Εννοείτε, μου απαντάει, θα πάω να γαμήσω την Α.

 

Και τώρα η Α ήταν σε παρτούζα με τον άντρα της και τον Δ ενώ εγώ γαμούσα την κωλοτρυπίδα της γυναίκας μου. Ο Χ έφτασε στο αποκορύφωμα και ήθελε να χύσει, οπότε απομακρύνθηκε από την Α και έφερε την πούτσα του που ήταν έτοιμη να εκσπερματώσει στο στόμα της γυναίκας μου και άρχισε να της ρίχνει το ψωλόχυμα μέσα στο στόμα της με τέλεια ακρίβεια. Η Ξ τα ρούφαγε όλα με ευχαρίστηση αλλά δεν τα κατάπιε. Τότε βγήκε και ο Δ από τον κώλο της Α και έβαλε και αυτός το καυλί του στο στόμα της γυναίκας μου και άρχισε να της τα ρίχνει όλα στο στόμα και στη μάπα. Η Α γύρισε προς την Ξ και άρχισε να γλύφει αυτά που είχαν πέσει στο πρόσωπο της γυναίκας μου. Εγώ συνέχιζα να της πηδάω την κωλοτρυπίδα αλλά μόλις είδα να την χύνουν και να τα έχει όλα στο στόμα της, ήθελα κι εγώ να τελειώσω…αλλά στην Α. Βγήκα αμέσως άρπαξα την Α από το μαλλί την έβαλα ανάσκελα στο πάτωμα και έχωσα την πούτσα μου στο στόμα της και της άδειασα όλο το σπέρμα μου μέσα. Έβγαλα τόση ποσότητα που το στόμα της είχε μπουκώσει. Τα κατάπιε με την μία και συνέχιζε να με γλύφει ενώ η Ξ επίσης ξαπλωμένη ανάσκελα δεν τα είχε καταπιεί αλλά τα έδειχνε στο Δ και τον Χ καθώς με το χέρια της προσπαθούσε να τους στραγγίσει ότι είχε απομείνει. Αφού πήρε και τις τελευταίες σταγόνες τα κατάπιε όλα και συνέχιζε να τους γλύφει τα καυλιά τους. Μόλις και οι 3 άντρες ξεκαυλώσαμε τις βάλαμε στο πάτωμα να κάνουν λεσβιακό και άρχισαν να γλύφουν η μια της άλλης τα μουνιά τους. Δεν την είχα ξαναδεί την Ξ τόσο καυλωμένη.

 

Έχυσαν και οι 2 τους ταυτόχρονα και γεύτηκαν η μια την άλλη. Αισθανόμουν ότι είχα κουραστεί πολύ το ίδιο έβλεπα και τον Δ και ένας ένας μπήκαμε για ντουζάκι και ακολούθησε μετά και η Α. Εγώ είχα μπει πρώτος για ντουζ και μόλις βγήκα βρήκα την γυναίκα μου να ξεκωλιάζεται ξανά από τον Χ. Την είχε βάλει να κάτσει ανάποδα σε μια σκαμποκαρέκλα ψιλή και αυτός όρθιος της τον είχε χώσει από πίσω ενώ της έπιανε τα βυζιά και εκείνη όπως τον είχε πλάτη είχε γυρίσει και φιλιόντουσαν στο στόμα με γλώσσα πολύ ερωτικά και σεξουαλικά.

 

-          Ναι Χ μου, γάμαμε, για εσένα θα έκανα τα πάντα. Θέλω να με γαμήσεις όσο δεν πάει, ναι , ναι, ξεκώλιασέ μου τον κώλο μου, θέλω να με γαμάς συνέχεια, πήδαμε ψωλαρά μου, πήδαμε.

 

Να πω την αλήθεια μου ζήλεψα όταν την άκουσα να λέει αυτά και όταν την είδα να τον φιλάει με τέτοιο πάθος λες και ήταν ερωτευμένη. Αλλά πιστεύω πως η καύλα της ήταν τέτοια που έλεγε ότι της ερχόταν. Την έχυσε μέσα στον κώλο της.

 

-          Χ πάμε να κάνουμε μαζί μπάνιο;

 

-          Εννοείτε καύλα μου, της είπε εκείνος και πήγαν μαζί.

 

Έμεινα μόνος μου στο σαλόνι αλλά η Α και ο Δ δεν είχαν φανεί ακόμα. Τότε άκουσα φωνές από τα μέσα δωμάτια και πήγαν να δώ. Ο Δ και η Α που μόλις ειχαν βγεί από το μπάνιο ξανά γαμιόντουσαν στο κρεβάτι του Χ και της Α. Την είχε ανάσκελα, τα πόδια της στους ώμους του και την ξεμούνιαζε. Εκείνη έκανε σαν τρελή από τη καύλα και μόλις με είδε…

 

-          Έλα κι εσύ, δεν χορταίνω σήμερα, ούτε εγώ ούτε η γυναίκα σου.

 

Ο Δ ήταν τόσο κουρασμένος που σταμάτησε και μου είπε..

 

-          Έλα να συνεχίσεις εγώ δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

 

Όντως πήγα, αλλά σκεπτόμενος και την εικόνα της Ξ πριν με τον Χ και αυτά που του είπε, είχα κι εγώ ένα λόγο να κάνω την Ξ να με δει με τη Α και να την κάνω να νιώσει όπως εγώ.

 

Όντως αυτή τη φορά πήγα στην Α πολύ ερωτικά. Εκείνη την ώρα άνοιγε η πόρτα του Μπάνιου και έβγαινε η Ξ και μας είδε. Φορούσε ένα μπουρνούζι που της είχε δώσει η Α και κάθισε όρθια ακουμπώντας στον τοίχο με τον ώμο της και μας κοιτούσε. Τότε έκανα πως δεν την είδα και άρχισα να φέρομαι στην Α ακόμα πιο ερωτικά. Της έγλυφα το στήθος δαγκώνοντας απαλά της ρόγες της την φιλούσα στο λαιμό και το στόμα καθώς είχα εισχωρήσει με το καυλί μου στο μουνί της και με το ένα χέρι την είχα πιάσει από το σβέρκο και την φιλούσα στο στόμα ενώ με το άλλο την είχα πιάσει από τη μέση και την κουνούσα προς το μέρος μου, ενώ κι εγώ μπαινοέβγαινα στο μουνί της. Η Α είχε έρθει σε έκσταση και τελείωσε με απίστευτη ευχαρίστηση λέγοντας…

 

-          Ναι, ναι μωρό μου, γάμαμε, δεν με έχουν ξαναγαμήσει έτσι, με τρελαίνεις καύλα μου, χύνω, χύνω….

 

-          Και εμένα με τρελαίνεις κοριτσάρα μου, δεν σε χορταίνω….

 

Και βγήκα από μέσα της και της τον έβαλα στο στόμα και μου ρούφηξε τα υγρά μου με τον πιο απαλό και ερωτικό τρόπο.

 

Με την άκρη του ματιού μου είδα την Ξ να φεύγει αλλά όχι σε κατάσταση καύλας, μάλλον λίγο προβληματισμένη. Αυτό που ήθελα να πετύχω το είχα καταφέρει και η Α με βοήθησε πολύ σε αυτό.

Βάλαμε όλοι τα ρούχα μας, παραγγείλαμε κάτι να φάμε και αφού η ώρα είχε πάει 2 τα ξημερώματα χαιρετηθήκαμε και φύγαμε. Ήταν από τις πιο ανάρπαστες εμπειρίες αλλά και από τις πιο καυλωτικές παρτούζες που έχω κάνει.


Click here for more!