Θέλω να ξαπλώσεις και εγώ χωρίς κυλοτακι και μόνο με τη φούστα που φοράω θα έρθω να καθίσω πάνω στο στόμα σου. Δεν θα σε ακουμπήσω!

Θέλω εσύ να ανασηκωθείς για να με φτάσεις και να αρχίσεις να με γλύφεις. . .θέλω να με υγράνεις και συγχρόνως να μου βάζεις δαχτυλάκι στο καυλωμένο μου μουνί. . .δεν θα βγάλεις το παντελόνι σου εσύ. Θέλω να καυλώσω τον πούτσο σου με τις κινήσεις μου και να τον βλέπω να φουσκώνει μέσα από το παντελόνι. Θέλω να κοντεύει να σπάσει το φερμουάρ σου.. Να μην το αντέχεις και να θέλεις να το ξεκουμπώσεις. . .δεν θα σ αφήσω όμως. . Θα το κάνω εγώ όταν έρθει ι ώρα. . Εσύ γλύφε μου το μουνάκι. Ρούφα μου τα μουνοχειλάκια μου, πιες το νέκταρ μου, θα χύσω αλλά δεν θα το κάνω πάνω στη γλώσσα σου, αλλά πάνω στα δάχτυλα μου.

Θα με βλέπεις να τα ρουφάω ένα- ένα και να τα γλύφω. Θέλω να με παρακαλέσεις να σου βάλλω αυτά τα δαχτυλάκια βρεγμένα με το μέλι μου στο στόμα σου. Θέλω να δω τη γλώσσα σου να νοιώθει τη στέρηση μου. . . . Που και που θα σου χαϊδεύω τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και θα στο ξεκουμπώσω μόνο όταν θα χω χύσει. .

θα σου τον βγάλω έξω δεν θα τον αγγίξεις καθόλου εσύ. . Ούτε φυσικά κι εμένα. . .θα σου τον χαϊδεύω λέγοντας σου τη θέλω να μου κάνει και να του κάνω με τη γλώσσα μου. . .θέλω να σε τρελάνω και να με παρακαλάς για να σου πάρω τσιμπούκι. . . . Κατάλαβες? Σου βγάζω έξω τον πούτσο…και κάθομαι και κοιτάω το θέαμα.. Είναι πολύ καυλωμένος χοντρός και στητός.. Στέκεται ορθωμένος μπροστά μου. Εσύ με κοιτάς σαν ξελιγωμένος! Ξέρω τη φαντάζεσαι. . Θες να σου τον τσιμπουκώσω. . .κι εγώ το θέλω. . Αλλά θέλω να παίξω πρώτα μαζί του. . .αρχίζω χαϊδεύω τα μπούτια σου, την κοιλιά σου, αγγίζω με τα μαλλιά μου το κεφαλάκι του πούτσου σου και νιώθω να τραντάζεται σαν να τον διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα. Σου δείχνω προκλητικά την γλώσσα μου, γλύφω τα χείλια μου και ρουφάω τα δάχτυλα μου μπαινοβγαζοντας τα προκλητικά σαν να γλύφω και να ρουφάω ένα πούτσο. . Προσπαθείς να αγγίξεις με τα χέρια σου, να φέρεις το πρόσωπο μου κοντά αλλά σε αποτρέπω! Μι με αγγίζεις λέμε!!!!

φέρνω το στοματάκι μου σε απόσταση αναπνοής από το πουτσοκεφαλο σου και αρχίζω να σε γλύφω αλλά. . Στον αέρα!!! Δεν σε αγγίζω ούτε εγώ. . .εσύ ανασηκώνεσαι, βογκάς και δαγκώνεσαι. . .δεν σου παρατείνω το μαρτύριο αλλά ξεκινώ μόνο ασχολούμενη με τα αρχίδια σου. . .σου ανοίγω τα πόδια περισσότερο και σου ζητάω να ανασηκωθείς. . .θέλω να χαϊδέψω με το δαχτυλάκι μου την τρυπούλα σου και με το άλλο χέρι χουφτώνω τα αρχίδια του πούτσου σου. . . . Σκύβω και σου γλύφω την κωλοτρυπίδα σου. . Εσύ βογκάς από καύλα. . .και σου χώνω μέσα τις το πιο μακρύ μου δαχτυλάκι. Το βάζω όλο μέσα!!! Με τον τρόπο που το κάνω νιώθω ότι πονάς λιγάκι πας να βγάλεις άχνα αλλά σου κλείνω το στόμα!!!!
Η καύλα μου είναι απερίγραπτη. Θέλω να χώσω το καυλί σου μέσα στο μουσκεμένο μου μουνί αλλά πρώτα θέλω να σου το πιπωσω. . Ήρθε ι ώρα να το κάνω. . .

Η γλώσσα μου άρχισε να αναζητά τη γεύση του πούτσου σου πλέον. . Πως ν αντέξει μια γυναίκα καυλωμένη. . . . .
Αρχίζω να σε γλύφω σε όλο το μήκος του πούτσου σου, σου το κάνω στην αρχή τρυφερά. . Σαν να σου τον χαϊδεύω. . Νιώθω πως κοντεύει να εκραγεί. . Αλλά θέλω να παρατείνω τον οργασμό σου μέχρι εκεί που τον θέλω. .
Σου σφίγγω τα αρχίδια με τα χέρια μου.. Πονάς! Αλλά σ αρέσει καύλα μου. . .
Γλύφω το κεφαλάκι και σφηνώνω τη γλώσσα μου να γευτώ τα υγρά τις στύσης σου. . Βογκάς. .
Αρχίζω να μαλακιζω τον πούτσο σου με το ένα χέρι χωρίς να τον αγγίζει πλέον το στόμα μου, με το άλλο χέρι μαλακιζω τα αρχίδια σου και αυτό φαίνεται να αρέσει. .
Αρχίζω και το κάνω πιο έντονα, πιο δυνατά, πιο άγρια βλέπεις την έκφραση του προσώπου μου που χει άγριες διαθέσεις αλλά και έχει πάρει μια ηδονική έκφραση συγχρόνως γιατί με ότι κάνω κοντεύω να χύσω. . .

Καταλαβαίνω πως σε λίγο θα χύσεις κι εσύ.. Βλέπω πως θέλεις να ρουφήξω τα χυσια σου να εκσφενδονιστούν στο πρόσωπο μου.. Στο στόμα μου.. Στο στήθος μου. . Αρέσει το στήθος μου πολύ.. Σφιχτό και σφριγηλό με δύο πρησμένες από καύλα ροζ ρώγες. . Φοράω ένα μπλουζάκι διαφανές και έχω ιδρώσει.. Το στήθος μου και οι ορθωμένες ρώγες μου σε καυλώνουν ακόμη περισσότερο όταν τις βλέπεις μέσα από τη διαφάνεια. . Προσπαθείς να αγγίξεις πάλι.. Αλλά δεν σ αφήνω! Συνέχισε καύλα μου.. Μου λες. . .σε παρακαλώ.. Κάνε με να χύσω!! Κοντεύω! Δεν το βλέπεις? Τα αρχίδια μου πονάνε από την αναμονή. . Τα έβλεπα που φούσκωσαν και ήταν έτοιμα να αφήσουν να ξεχυθούν από τον πούτσο σου τα χυσια του, αλλά. . .ξαφνικά σταματάω να σε μαλακιζω. . Ακριβώς την ώρα που αναστέναξες έτοιμος για να χύσεις. . ..

Φώναξες!!! Ήταν έκπληξη αυτό για σένα.. Δεν περίμενες να σταματήσω την ύστατη στιγμή. . .οοοοοχι μωρό μου. . Δεν κατάλαβες. . .θα χύσεις όταν σου πω εγώ!!!! Σηκώνομαι όρθια και σου χώνω το μουνί μου στο στόμα. . Ρούφα με άτακτο αγόρι. . ..ρούφα τα χυσια μου. . Όλα!!!!!

Αφού με γλύφεις καλά. . .γονατίζω μπροστά σου και αρχίζω να σου δαγκώνω ελαφρά τον καυλωμένο σου και σκληρό από αναμονή πούτσο. . Σου γλύφω τα αρχίδια με βουλιμία και στον ρουφάω μέσα στο στοματάκι μου.. Τον παίρνω όλον μέσα. . .σε λίγο ανασηκώνομαι πάλι σου γυρίζω την πλάτη μου και σκύβω για να μπορείς να δεις καλύτερα και τις δύο τρυπούλες μου. . .το μουνί μου έχει ανοίξει έτοιμο να δεχτεί το μεγάλο σου καυλί, στάζουν τα υγρά μου στα μπούτια μου ενώ το κωλαράκι μου τρυφερό και τουρλωμένο σε κοιτάζει με την τρυπούλα του τη σφιχτή προς το μέρος σου. . ..εσύ κρατάς τον πούτσο σου όρθιο και με παρακαλάς.. Μου τον προτείνεις προς το μέρος μου με λαχτάρα. . .γάμησε με καύλα μου.. Έλα! Κάτσε πάνω στο καυλί μου και γάμησε με εσύ όπως το θες!!!! Δεν αντέχω άλλο. . .

Εγώ έτσι που είμαι ανάποδα κάνω δύο βήματα προς το μέρος σου, ανοίγω διάπλατα τα πόδια μου και κρατώντας τον πούτσο σου σε ευθεία καρφώνομαι πάνω του με τη μια!!!! Τώρα εγώ είμαι που βογκάω!!!! Δεν βλέπεις το πρόσωπο μου δεν βλέπω την έκφραση σου βλέπω αρχίδια σου και αρχίζω να τα μαλάζω με τα χέρια μου και να κουνιέμαι σαν τρελή πάνω στην ψωλή σου. . .σε ακούω που φωνάζεις.. Αυτό είναι καύλα μου. . Έτσι σε θέλω. . .γάμα με!! Σου λέω. . . Και συνεχίζω να καρφώνομαι πάνω στον πούτσο σου. . Σου φωνάζω να πάρεις υγρά από το μουνί μου και να τα χώσεις στην κωλοτρυπίδα μου κι εσύ φυσικά υπακούς. . .βγάζω έναν αναστεναγμό την ώρα που σουβλίζεις με τα δάχτυλα σου τη σφιχτή κωλοτρυπίδα μου.. Θες να γαμήσεις το σφιχτό στενό μου κωλαράκι αγοράκι μου? Σαν τρελός μου απαντάς. . .μι βιάζεσαι τόσο πολύ. . Σου λέω. . .βγάζω τον πούτσο σου από το μουνί μου για λίγο και σκύβω να τον καθαρίσω από τα χυσια μου. . Εσύ ακόμα δεν έχεις χύσει. . .δεν σ αφήνω γιατί όταν καταλαβαίνω πως πας να κάνεις κάτι τέτοιο, σηκώνομαι σταματώ για δευτερόλεπτα και ξανακαρφονομαι πάνω στο καυλί σου. . Τα χυσια μου έχουν μουσκέψει το σεντόνι του κρεβατιού και τα μπούτια σου. . Σε καθαρίζω απαλά κι εσύ μου φωνάζεις με παρακαλάς να μην επιμηκύνω άλλο αυτή την βασανιστική αγωνία τις καύλας. . .

Αυτή τη φορά σ' αφήνω να κάνεις αυτό που τόση ώρα λαχτάρας. . Γυρίζω εγώ ανάσκελα. . Σηκώνεσαι προς το μέρος μου κι αρχίζεις να μου κάνεις ένα καταπληκτικό γλυφομουνι. . Εγώ δεν έχω σταματήσει δευτερόλεπτο να χύνω με ότι συμβαίνει. . Φτάνει! Σου λέω. . .και γυρίζω μπρούμυτα στα τέσσερα με σένα πίσω μου. . .γλύψε μου την κωλοτρυπίδα τώρα μανάρι μου. . ..μι τολμήσεις να μου γλύψεις το μουνάκι γιατί θα σου τον κόψω από τη ρίζα! Κατάλαβες? Χάιδεψε μου την κωλοτρυπα μου με το πουτσοκεφαλο σου. . Και μι τυχόν και τον χώσεις μέσα μου ακόμα!!!! Εσύ υπακούς. .

Βλέπω να σε κυριεύει μια καύλα που πρώτη φορά βλέπω στα μάτια άντρα. . .περίμενε! Θα αλλάξουμε θέσεις!!! Για να μάθεις να θες να γαμήσεις το κωλαράκι μου. . . Σκύψε στα τέσσερα.. Τώρα!

Εσύ το κάνεις κι εγώ αρχίζω να σου γλύφω την τρυπούλα σου.. Εσύ αναστενάζεις και βογκάς από καύλα. . .αρχίζω σου βάζω ένα δαχτυλάκι. . Φαίνεται πως αρέσει καύλα μου ε? Τώρα περίμενε σου ρχεται και το δεύτερο!!!! Με πονάς μου λες. . Τώρα θέλω να με πονέσεις εσύ σου λέω. . Και τουρλώνω τον κώλο μου μπροστά σου!!! Πάρε με τον πούτσο υγρά από το μουνί μου και γάμα μου τον κώλο τώρα!!!! Θέλω να χύσεις όλο σου το ψωλοχυμα μέσα στον κώλο μου. . .γάμησε με άγρια παναθεμα σε!!! Με καύλωσες άγρια θέλω να σε νοιώσω να με χύνεις. . ..κι εσύ αγριεμένος από το βασανιστήριο που σου κανα να μην σ αφήνω να χύσεις τόση ώρα. . ..με ξαπλώνεις μπρούμυτα, μου κλείνεις τα πόδια και καρφώνεσαι μέσα μου ξεπαρθενιαζοντας το σφιχτό μου κωλαράκι. . Αχχχχχχχχχχχχ με πονάς. . Σου λέω! Τώρα θα δεις!!!!! Και τον ξαναβγάζεις από την τρυπούλα μου και μου τον βάζεις ξανά με τη μια πιο άγρια αυτή τη φορά. . .έχεις γίνει άγριο θηρίο. . ..αυτό φανταζόσουν όση ώρα σε παίδευα. . Το ξέρω! Ήθελα τόσο να σ ανάψω ώστε να με γαμήσεις άγρια από πίσω. . ..αρχίζεις να με σφυρηλατείς με το καυλί σου άγρια.. Νιώθω αρχίδια σου να μου χτυπάνε το μουνί και με πονάνε με τη δύναμη που βάζεις. .

Χύνω απανωτά. . Καυλώνω πονάω.. Ούτε κι εγώ ξέρω τη αισθάνομαι.. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω αφεθεί εγώ πλέον στην όποια διάθεση σου. . .τα πόδια μου είναι ακόμη κλειστά με κρατάς για να μι φύγω. . Δεν αντέχω άλλο. . Αρχίζω χτυπιέμαι δαγκώνομαι κοντεύω να σκίσω τα σεντόνια με τα χέρια μου. . ..κάνω να ανασηκωθώ και με μια σου κίνηση με ξανακατεβάζεις κάτω!!!! Βγάζεις ξανά τον πούτσο σου μου ρίχνεις πουτσοσκάμπιλα στον κώλο μου και αρχίζεις να μου τον χαστουκίζεις αλύπητα. . Θα σε μάθω εγώ!!! Μου λες. . .πες μου μουναρα μου. . Πες μου τη θες. . Πες μου ότι αρέσει να σε γαμάω τον κώλο. . Πες μου ότι θες να σε ξεσκίσω από παντού. . .πες το!
Ναι.. Ναι. . Ψελλίζω εγώ. . Βογκάω από πόνο και καύλα!! Σκίσε με γαμιά μου. . Ξέσκισε μου τον κώλο.. Πιο δυνατά τώρα. . Το θέλω. . Ναι!!!!
Μου ανοίγεις τα πόδια με σηκώνεις στα τέσσερα και με ξανακαρφώνεις πάλι από πίσω. . .θα χύσω μουνάκι μου όμορφο. . Θα σε χύσω καριόλα. . Θα σε κάνω να βογκήξεις από καύλα. . Ναι. . . Τώρα. . Κι αρχίζεις να κουνιέσαι μέσα μου. . Με κρατάς σφιχτά και με πηγαινοφέρνεις πάνω στον πούτσο σου με μανία. . Νιώθω το βάρος σου πάνω μου.. Δεν με κρατάνε τα πόδια μου δεν αντέχω άλλο. . Χύσε με μωρό μου. . .έλα. . ..ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Και νιώθω το φούσκωμα σου. . .νιώθω τα χυσια σου καυτά να ξεχύνονται και να γεμίζουν το κωλαράκι μου. . Δεν βγαίνεις από εκεί μέσα παρά μόνο όταν έχεις αδειάσει τελείως. . .. Με ξαπλώνεις ανάσκελα. . Τώρα άσε με να σε κάνω να σπαρταρίσεις από καύλα. . Θέλω να σε κάνω να χύσεις στη γλώσσα του Γιώργου. . .κι αρχίζεις ένα τρελό γλυφομουνι.. Εγώ πονάω. Ούτε να καθίσω μπορώ.. Πονάω από το γαμήσι που μου έκανες από πίσω. . . Προσπαθείς να με ηρεμήσεις. . Και σε λίγο αρχίζω να χύνω στη γλώσσα σου. . .αυτό είναι μωράκι μου.. Μου λες!!!!

Χύσε στην γλώσσα του Γιώργου. . Αρχίζεις να τα ρουφάς όλα διψασμένος για τα γλυκά μου χυσια. . . Πονάς μωρό μου? Με ρωτάς και μου φιλάς το κωλαράκι. .

Ξεθεωμένοι και οι δύο, αγκαλιά στο κρεβάτι προσπαθούμε τώρα να ηρεμίσουμε. . ..

Click here for more!