Διαβάζοντας τις ιστορίες εδώ αποφάσισα να σου στείλω και τη δική μου ιστορία που συνέβη περίπου πριν ενάμιση μήνα.

Είμαι 29 χρονών και εργάζομαι σε μια εταιρεία πληροφορικής εδώ και ένα χρόνο και παράλληλα βοηθάω όποτε μου δίνεται ευκαιρία τους συναδέλφους στην παλιά μου δουλειά σαν part time (δε βρήκαν αντικαταστάτη μου ακόμα και βολεύει και αυτούς η κατάσταση).

Ένα απόγευμα με κάλεσαν να πάω για να κάνω κάποιες διορθώσεις σε κάποια εφαρμογή που τους είχα φτιάξει και προς μεγάλη μου χαρά είδα πως με περίμενε εκεί η Σοφία που έτυχε να έχει εκείνη βάρδια. Η Σοφία είναι 28 χρονών, παντρεμένη, κοκκινομάλλα, συμπαθητική (όμορφη θα έλεγα) και με μεγάλο στήθος. Κάναμε πολύ καλή παρέα και είχα πάει κάμποσες φορές στο σπίτι της για καφεδάκι (με τον άντρα της παρόντα, βέβαια).

Η Σοφία με καλοδέχτηκε, με φίλησε στο μάγουλο και προσφέρθηκε να με κεράσει καφέ. Εκείνη τη μέρα φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο και ένα κίτρινο παντελόνι πολύ κολλητό όμως, που αναδείκνυε τον κώλο της. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και έκατσα να κάνω τις διορθώσεις που έπρεπε. Η Σοφία έκατσε δίπλα μου για να της εξηγώ τις αλλαγές που έγιναν ώστε να τις δείξει και στους υπόλοιπους. Φορούσε ένα καταπληκτικό άρωμα που μου έσπασε τη μύτη και άρχισα να τρελλαίνομαι όταν με την άκρη του ματιού είδα μέσα απτο πουκάμισο της δύο φουσκωμένα, στητά στήθη. Η Σοφία μάλλον το κατάλαβε και κούμπωσε άλλο ένα κουμπί στο πουκάμισο της και συνέχισε να με ρωτάει κανονικά πράγματα για την εφαρμογή.

Κάποια στιγμή σηκώθηκε και μου είπε "πάμε λίγο να δούμε και στο δίπλα γραφείο το PC της Ειρήνης που έχει κάποιο πρόβλημα?". Δεν έφερα αντίρρηση και ξεκινήσαμε, μπροστά η Σοφία και πίσω εγώ. Ξαφνικά τα κλειδιά της έπεσαν απτα χέρια και έσκυψε να τα μαζέψει. Εγώ χάζευα δεξιά-αριστερά και δεν πρόσεχα, με αποτέλεσμα να πέσω πάνω στην τουρλωμένη κωλάρα της. Η Σοφία ξαφνιάστηκε (κι εγώ άλλωστε), αλλά αρκέστηκε να χαμογελάσει και να πεί "πρόσεχε καλέ"... Ήταν όμως η σπίθα που άναψε το φυτίλι. Η επαφή μου με τον κώλο της Σοφίας μουχε ανάψει φωτιές και προσπαθούσα να κρύψω τις κάβλες μου απτην κοπέλα.

Μπήκαμε μέσα στο γραφείο και εγώ σε κατάσταση νιρβάνας σκόνταψα και έπεσα πάνω στη Σοφία. Η Σοφία γυρίζει και μου λέει "τι έπαθες παιδάκι μου σήμερα? θα με σακατέψεις", γελώντας. Εγώ θόλωσα και της είπα "άλλα πράγματα θέλω να σου κάνω εσένα, όχι να σε σακατέψω". Η Σοφία σοβάρεψε και με ρώτησε "τι εννοείς?". Θολωμένος εγώ την αρπάζω απτη μέση, τη φέρνω κοντά μου και τη φιλάω. "Αυτό εννοώ", της είπα. Η Σοφία με κοίταξε στα μάτια αποσβολωμένη, μη μπορώντας να αρθρώσει λέξη. Εγώ σάστισα προς στιγμήν μόλις συνειδητοποίησα τι είχα κάνει. Είπα όμως οτι το κακό έγινε ήδη, οπότε αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα. Την αρπάζω πάλι απτη μέση, τη φέρνω κοντά μου και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και στο στόμα, ενώ με τα χέρια μου της χάϊδευα πότε τον κώλο και πότε το στήθος - πάνω απτα ρούχα. Η Σοφία ξαφνικά με όλη της τη δύναμη με απώθησε και με τα δυό της χέρια και μου είπε : "Είσαι τρελός? Εγω είμαι παντρεμένη γυναίκα. Δε το περίμενα ποτέ αυτό απο εσένα, δε θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου". Εγώ ψέλλισα μόνο ένα "συγνώμη" και έφυγα, με τη Σοφία να φεύγει και αυτή φανερά εκνευρισμένη. "Τα σκάτωσα", είπα στον εαυτό μου, "σήμερα έχασα μια καλή φίλη".

Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο ο υπεύθυνος του τμήματος της Σοφίας. Πάγωσα, μην ξέροντας τι θα ακούσω. Προς μεγάλη μου ανακούφιση ο άνθρωπος μου ζήτησε συγνώμη και μου ζήτησε να ξαναπάω απο εκεί γιατί ξέχασαν να μου πούν και κάποια πραγματάκια που έπρεπε να φτιάξω ακόμα. Κανονίσαμε να περάσω την ίδια μέρα το απόγευμα και μου είπε οτι θα με περιμένει η Γιάννα, συνάδελφος της Σοφίας. "Καλύτερα" είπα απο μέσα μου, "δεν έχω μούτρα να την ξαναδώ".

Φτάνοντας εκεί, μια έκπληξη με περίμενε. Δεν ήταν εκεί η Έλενα, αλλά η Σοφία ! Η Σοφία με υποδέχτηκε με μια αγκαλιά και ένα φιλί στο μάγουλο και με καλωσόρισε. Εγώ κατάφερα να ψελλίσω "Σοφία, εγώ..." και εκείνη με διέκοψε : "Άσε", μου είπε, "μη λες τίποτα. Δεν έπρεπε να γίνει ότι έγινε αλλά είμαστε φίλοι καιρό και από μια μαλακία δε θέλω να χάσω ένα καλό φίλο. Περασμένα ξεχασμένα, εντάξει καλό μου?" μου είπε και ένοιωσα ένα βάρος να φεύγει απο πάνω μου.

Ήταν σα να ζούσα την προηγούμενη ημέρα σε replay. Η Σοφία έκατσε δίπλα μου, το άρωμα της με ζάλιζε και το βλέμμα μου καρφώθηκε στα στήθη της. Προσπαθούσα να κοιτάζω διακριτικά ώστε να μη με πάρει χαμπάρι και γίνει χαμός πάλι. Η Σοφία απολύτως φυσικά με ρωτούσε πράγματα για την εφαρμογή και έγερνε επάνω μου, ώστε να μου δείξει κάτι με το δάχτυλο στην οθόνη. Κάθε φορά που άπλωνε το χέρι της ήταν μαρτύριο για εμένα, γιατί το πούκάμισο άνοιγε και έβλεπα περισσότερο το στήθος της.

Κάποια στιγμή η Σοφία σηκώθηκε και μου είπε : "Είσαι πολύ πονηρούλης, το ξέρεις?", ρίχνοντας ένα χαμόγελο. "Νομίζεις πως δεν έχω πάρει χαμπάρι που κοιτάς τόση ώρα?", είπε. Εγώ κοκκάλωσα και προσπάθησα να απολογηθώ. "Μα εμπρός σε τέτοιο θέαμα, ποιος μπορεί να μη κοιτάξει?", της είπα. "Ωραία τότε", μου είπε. "Θα σε αφήσω να κοιτάξεις μια φορά, αλλά θα μου υποσχεθείς οτι ποτέ ξανά δε θα με δείς σα γυναίκα, αλλά μόνο σα φίλη. Σύμφωνοι?".

Εγώ είχα μείνει κάγκελο. Η Σοφία κλείδωσε την πόρτα του γραφείου, έβγαλε το πουκάμισο της και μου είπε "Θες να το ξεκουμπώσεις εσύ?". Εγώ μέσα στη σαστιμάρα μου κατευθύνθηκα προς το μέρος της και με αργές κινήσεις της έβγαλα το σουτιέν. Το θέαμα ήταν μεθυστικό : Δύο μεγάλα, λευκά στήθη έστεκαν περήφανα μπροστά μου και εγώ μη μπορώντας να αντισταθώ, έσκυψα και άρχισα να τα φιλάω και να γλύφω τις ρώγες. "Εεε, τι κάνεις εκεί", μου είπε η Σοφία. Εγώ χωρίς να μιλήσω συνέχισα να παίζω με το στήθος της και σιγά σιγά άρχισα πάλι να τη φιλάω στο λαιμό, μαλάζοντας πάντα το στήθος της. Η ανάσα της Σοφίας άρχισε να γίνεται βαριά και την άκουσα να ψελλίζει "μη, δεν πρέπει...", αλλά το νερό είχε μπεί στο αυλάκι. Με γρήγορες κινήσεις την έγδυσα, την ξάπλωσα στο γραφείο και άρχισα να γλύφω το μουνί της. Η Σοφία άνοιξε τα πόδια για να το απολαύσει περισσότερο, ενώ συνέχισε να ψελλίζει "είναι λάθος, είναι λάθος", ενώ εγώ συνέχισα να τη γλύφω. Αυτή η ιστορία συνεχίστηκε για 10 λεπτά περίπου, όταν και σπασμοί συντάραξαν το κορμί της, ενώ η ίδια άφησε ένα "Ααααααχ τελειώνω" να βγεί απτα χείλη της.

Το χαλάρωμα του κορμιού της μέκανε να καταλάβω οτι ο οργασμός της είχε ολοκληρωθεί. Την άφησα, σηκώθηκα, έβγαλα το πουκάμισο μου και το παντελόνι για να γαμήσω τη Σοφία. Η Σοφία σηκώθηκε πάνω και μου λέει "Εεεε, τι κάνεις εκεί? Είπαμε, look but dont touch. Δε θα απατήσω τον άντρα μου". "Μα", της είπα, "αυτό είναι άδικο. Κοίτα εδώ τι έκανες", της λέω, δείχνοντας της τον ερεθισμένο πούτσο μου που διαγραφόταν μέσα από το σλιπάκι μου. Η Σοφία έμεινε σκεπτική για λίγο και είπε : "Το δίκαιο είναι να σε γλύψω κι εγώ για να τελειώσεις, αλλά μέχρι εκεί". Χωρίς να χάσει χρόνο έτσι γυμνή όπως ήταν, γονάτισε μπροστά μου, μου κατέβασε το σλιπάκι και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Τα απαλά της χείλη έστελναν κύματα ηδονής στον εγκέφαλο μου, ανεβάζοντας την κάβλα μου στα ύψη. Ο πούτσος μου είχε σκληρύνει πολύ και η Σοφία τον έγλυφε με μαεστρία, χαρίζοντας μου πρωτόγνωρη ηδονή.

Σκέφτηκα πως δε γίνεται να φτάσω ως την πηγή και να μη πιώ νερό. Έβγαλα τον πούτσο μου απτο στόμα της Σοφίας και την ξάπλωσα κάτω. Εκείνη πήγε να αντισταθεί : "Τι κάνεις εκεί, είπαμε να σε κάνω να τελειώσεις και μέχρι εκεί" αλλά εγώ που νακούσω... Της άνοιξα τα πόδια ενώ εκείνη με έσπρωχνε πίσω, "φύγε απο πάνω μου, σε παρακαλώ" έλεγε, αλλά ο τόνος της φωνής της μου άφηνε παράθυρο για να προχωρήσω. Με μια κίνηση έσπρωξα τον πούτσο μου στο υγρό, κοκκινότριχο μουνί της. "Ααααααχ", βόγκηξε η Σοφία κι εγώ άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της, ενώ σιγά σιγά εκείνη σταμάτησε να προσπαθεί να με διώξει. "Δεν πρέπει, δεν πρέπει...", ψέλισσε μέχρι που το παραμιλητό της το σκέπασαν οι αναστεναγμοί της. "Θέλεις να φύγω απο πάνω σου Σοφία μου?" της είπα. "Όχι μωρό μου σε παρακαλώ, αααααχ, κάνε μου έρωτα...", σχεδόν με ικέτευσε. Η Σοφία είχε κουλουριαστεί πάνω μου, με είχε τυλίξει με τα πόδια της κι εγώ άρχισα να κινούμαι πλέον σα μανιασμένος.

Οι αναστεναγμοί της άρχισαν να γίνονται φωνές : "Αααααχ, με τρελλαίνεις... Μη σταματάς μωρό μου, πιο γρήγορα..." μου είπε. Ένοιωθα το μουνί της να καίγεται και τον πούτσο μου έτοιμο να εκραγεί. Τα βογκητά της Σοφίας γίνονταν όλο και πιο δυνατά. "Μωρό μου θα τελειώσω..." της είπα. "Όχι ακόμα μωρό, κρατήσου λίγο σε παρακαλώ... κοντεύω κι εγώ". Με πολύ μεγάλη προσπάθεια μπόρεσα να κρατήσω περίπου ένα λεπτό ακόμα, αρκετό όμως για να κάνω τη Σοφία να χύσει : "Αχ, ναι μωρό μου, αχ, μη σταματάς, τελειώνω, αααχ, τελειώνω, ααααααχ, ααααχ, αααααααααααχ!!!". Μετά από λίγο τελείωσα κι εγώ πάνω στην κοιλιά της, γεμίζοντας της με το παχύρευστο άσπρο υγρό.

Η Σοφία έμεινε με τα χέρια να κρατάει το πρόσωπο της, ενώ εγώ δίπλα της ξάπλωσα αποκαμωμένος. Μετά απο λίγο γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε "δεν έπρεπε να γίνει αυτό, αλλά δε κρατιόμουν. Απο εχτές που με φίλησες στο διπλανό γραφείο, ονειρευόμουν πως κάναμε έρωτα. Το έκανα εχτές με τον άντρα μου και σκεφτόμουν εσένα", μου είπε. "Αυτό έπρεπε να στο έχω κάνει πολύ καιρό πριν", της είπα". "Γιατί δε το έκανες, αγάπη μου?" μου είπε και μέστειλε. Μείναμε έτσι αγκαλιασμένοι για λίγο πριν φύγουμε και συμφωνήσαμε πως δεν είναι δυνατόν να πούμε όχι σε τέτοια ηδονή.

Με τη Σοφία είμαστε παράνομο ζευγάρι απο εκείνη τη μέρα, ζούμε τον έρωτα μας κρυφά και σύντομα θα πεί στον άντρα της οτι θα τον χωρίσει.

Click here for more!