Με λένε Έλενα. Είμαι 26 ετών και έχω σχέση με ένα παιδί τον Γιάννη πολλά χρόνια. Περνάμε καλά οι δυο μας και είμαστε αγαπημένοι. Η σχέση μας είχε τα πάνω και τα κάτω της αλλά πάντα βρίσκαμε τρόπο να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.

Είχαμε κάνει συζητήσεις πολλές πάνω στο θέμα ''έρωτος'' και σεξ. Θέλαμε και οι δυο εμπειρίες. Έτσι αυτή η επιθυμία μας, μας έκανε να βρεθούμε με ένα ζευγάρι εν τέλει στο ίδιο σπίτι, στο ίδιο κρεβάτι... μας άρεσε πολύ με τον Τάκη και την Σόνια αλλά δεν θέλαμε να ''κολλήσουμε '' μαζί τους ώστε να μην έχουμε ''προβλήματα'' στη σχέση μας. Καταλαβαίνετε... ζήλιες συγκρίσεις κτλ κτλ.

Έτσι είπαμε να πάμε για ''αλλά''…

Ήταν το 2005 τον Φεβρουάριο. Πλησίαζε η γιορτή των ερωτευμένων και είπαμε να πάμε μια εκδρομούλα να ξεφύγουμε λίγο από το άγχος της δουλειάς και να ξεκουραστούμε. Αφού ψάξαμε όλα τα πιθανά μέρη που θα μπορούσαμε να πάμε αποφασίσαμε να βρεθούμε στο Πήλιο στην Μακρινίτσα. Βρήκαμε από το ίντερνετ ένα δωμάτιο σε ένα παλαιό αρχοντικό με τζάκι τζακούζι κτλ...

Φορτώσαμε το αυτοκίνητο με πράγματα και ξεκινήσαμε. Φτάσαμε εκεί απογευματάκι κουρασμένοι και αφού κάναμε ένα ντουζάκι να χαλαρώσουμε ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και κάναμε άγριο σεξ. Το βραδάκι πεινάσαμε και βγήκαμε να φάμε σε μια τοπική ταβέρνα. Βρήκαμε ένα τραπεζάκι δίπλα στο τζάκι και παραγγείλαμε φαγητό.

Στο διπλανό τραπέζι από εμάς καθόντουσαν δυο παλικάρια και δυο κοπέλες. Ήταν μικρότεροι σε ηλικία από εμάς. Θα έλεγα γύρω στα 22-23 ετών. Τρώγανε και είχανε πιει πολύ από ότι κατάλαβα από τα πολλά άδεια μπουκάλια κρασιού πάνω στο τραπέζι. Γελούσαν δυνατά και εν πάση περιπτώσει φαινόντουσαν να διασκεδάζουν πάρα πολύ. Ήρθε το φαγητό μας και το κρασάκι και πέσαμε με τα μούτρα. Εμένα με ''πιάνει'' αμέσως το κρασί και δεν άργησα να έρθω στο κέφι. Του Γιάννη του πήρε φυσικά ένα μπουκάλι κρασί παραπάνω από ότι εμένα ώστε να έρθει και αυτός στο κέφι.

Κάποια στιγμή με αφορμή έναν αναπτήρα που ζήτησε ο Γιάννης από τα παιδιά για να ανάψει το τσιγάρο του πιάσαμε συζήτηση με τα παιδιά και μας προσκάλεσαν στο τραπέζι τους.

Ήταν φοιτητές της νομικής από Θεσσαλονίκη που είχαν έρθει εκδρομούλα στο Πήλιο. Ο Γιώργος ένα παιδί ψηλό με ωραίο σώμα μελαχρινός με γαλανά μάτια, ο Χρήστος λίγο παχουλός αλλά με πολύ όμορφα χαρακτηριστικά, η γεωργία μια κοπέλα μάλλον ψηλή θα έλεγα ξανθούλα με γαλάζια μάτια πολύ ωραίο σώμα και χαμόγελο και τέλος η Νατάσσα η οποία ήταν ''πληθωρική'' με μεγάλο στήθος και πεταχτό κωλαράκι... Πολύ τσαχπίνα θα έλεγα. Πιάσαμε συζήτηση για τα μαθήματα και την άγρια φοιτητική ζωή που κάνανε και θυμηθήκαμε και τα δικά μας. Τα ωραία χρόνια που ήμασταν φοιτητές, τα οποία χρόνια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί πια. Και η βραδιά κύλησε έτσι με ποτό... Ποτό... Ποτό... Ποτό... Ποτό... Και πάλι ποτό. Είχαμε γίνει όλοι λιώμα.

Πρόσεξα από την πρώτη στιγμή που κάτσαμε στο τραπέζι μαζί τους τις πονηρές ματιές που έριχναν τα αγόρια πάνω μου. Με έτρωγαν με τα μάτια τους. Εγώ τους ανταπόδιδα τις ματιές. Κάπου-κάπου γυρνούσαν ο ένας στον άλλο και ψιθύριζαν κάτι στο αυτί και έριχναν τις ματιές τους και πάλι σε εμένα.

Το άλλο που πρόσεξα ήταν ότι ο Γιάννης μου είχε καρφώσει το βλέμμα του στα βυζιά της πληθωρικής Νατάσσας και τέλος πάντων μπορούσα να καταλάβω ότι γίνεται παιχνίδι.

Η ώρα είχε περάσει πια. Είχε πάει 4 το πρωί, και το μαγαζί έκλεινε από ότι καταλάβαμε από τις άγριες ματιές του σερβιτόρου ο οποίος μας έφερε τον λογαριασμό χωρίς να τον ζητήσουμε.

Έτσι σηκωθήκαμε να φύγουμε. Στον δρόμο για το ξενοδοχείο ο Γιώργος ρώτησε σε ποιο ξενοδοχείο μένουμε. Εγώ του απάντησα και με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι όχι μόνο μένουμε στο ίδιο ξενοδοχείο αλλά και στο παραδίπλα δωμάτιο με αυτούς.

Έτσι φτάσαμε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο και ο Χρήστος πρότεινε να πάμε όλοι μαζί στο δωμάτιο για ένα ποτηράκι κρασί, ρίχνοντας πονηρές ματιές σε μένα και μάλλον φοβισμένες στον Γιάννη αφού δεν ήξερε τις προθέσεις του.

Ο Γιάννης με κοίταξε χαμογελώντας πονηρά. Το δωμάτιο τους ήταν μεγαλύτερο από το δικό μας. Ήταν ένα μεγάλο τετράκλινο με δυο τεράστια κρεβάτια. Το τζάκι ήταν αναμμένο και πάνω σε ένα τραπεζάκι είχε 5-6 μπουκάλια κρασί. Καθίσαμε όλοι μαζί γύρω από το τζάκι και πιάσαμε μια σεξουαλικού περιεχομένου κουβέντα με πάρα πολλές-πολλές πονηρές ματιές να δίνουν και να παίρνουν ανάμεσα μας.

Υπήρχε ένας περίεργος ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα...

Η Νατάσσα και η Γωγώ πρότειναν να φορέσουμε όλοι κάτι πιο άνετο. Έτσι εμείς φύγαμε στο δωμάτιο μας για να βάλουμε... Η μάλλον να βγάλουμε κάτι από πάνω μας και να φορέσουμε κάτι άλλο...

Εκεί ο Γιάννης γύρισε και με ρώτησε αν μου αρέσει η ατμόσφαιρα και η κατάσταση που βλέπαμε ότι πήγαινε να δημιουργηθεί. Το είχαμε νιώσει και οι δυο. Δεν ήταν ιδέα μου. Με ρώτησε αν νιώθω άνετα να κάνω κάτι. Εγώ του απάντησα ότι και ο Γιώργος και ο Χρήστος ήταν πολύ όμορφα παιδιά και πολύ σέξι και ότι θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι μαζί τους. Αυτός μου απάντησε ότι τα βυζιά της Νατάσσας τον είχαν καυλώσει πάρα πολύ αλλά και το υπέροχο σώμα της Γωγώς τον είχαν ενθουσιάσει.

Το αποφασίσαμε!!!

Μόνο που... Εγώ ήθελα κάτι άλλο. Κάτι που φοβόμουν να πω στον Γιάννη μου... Δίσταζα.

-    Γιάννη ωραία το αποφασίσαμε μόνο που...

-    Τι Έλενα; Έχεις αναστολές; Δεν θέλεις να το κάνουμε;

-    Όχι, όχι Γιάννη. Το αποφάσισα. Μόνο που...

-    Τι βρε; Πες μου.

-    Ξέρεις… θα ήθελα να βρεθώ μόνη μου με τον Γιώργο και τον Χρήστο.

-    Χωρίς εμένα;

-    Ναι! Είναι κάτι που φαντασιωνόμουν εδώ και καιρό. Να βρεθώ μόνη μου σε ένα κρεβάτι με δυο άγνωστους άντρες. Εσύ μπορείς να πας με την Νατάσσα και την Γωγώ και να κάνεις ότι θέλεις. Θέλω να μείνω μόνη μου μαζί τους για μια ώρα. Μετά αν θέλετε βρισκόμαστε όλοι μαζί και συνεχίζουμε.

-    Δεν αισθάνομαι και πολύ άνετα με την ιδέα αυτή Έλενα, αλλά αφού είναι κάτι που σε καυλώνει πολύ και το ονειρευόσουν, να το κάνουμε.

Του έδωσα ένα πολύ παθιασμένο φιλί στο στόμα και έτρεξα να βάλω ότι πιο πρόστυχο είχα στην βαλίτσα μου. Τελικά μετά από σκέψη φόρεσα ένα κόκκινο νυχτικό από σατέν και έβγαλα το στρινγκάκι μου. Ήταν πολύ κοντό με αποτέλεσμα αν καθόμουν να φαίνονται όλα. Ο Γιάννης φόρεσε ένα μποξεράκι και την καλή του την πιτζάμα. Πήγαμε δίπλα...

Τα αγόρια είχαν φορέσει φόρμες και είχαν μόνο το φανελάκι από επάνω. Η Γωγώ φορούσε ένα μπέιμπι ντολ ασημί και η Νατάσσα μια πιτζαμούλα και είχε ανοιχτά δυο κουμπιά ώστε το μισό της στήθος να είναι στο έλεος των βλεμμάτων μας.

Κάθισα στην πολυθρόνα και έπιασα το κρασί. Τα πάντα αποκαλύφθηκαν κάτω από το κόκκινο σατέν νυχτικό μου. Οι άντρες γούρλωσαν τα μάτια τους. Είχα γίνει μούσκεμα μόνο που με κοίταζαν.


-    Σας αρέσει το θέαμα;; Ρώτησα.

-    Πάρα πολύ! Απάντησαν αυτοί με ένα στόμα.

-    Θέλετε να το συνεχίσουμε κάπου οι τρεις μας να αφήσουμε και τα κορίτσια να κάνουν ότι θέλουν με την άνεση τους;

-    Αν δεν έχουν αντίθετη άποψη τα κορίτσια και ο Γιάννης γιατί όχι; Απάντησε ο Χρήστος κοιτώντας τον Γιάννη πρώτα διστακτικά.

-    Μην αισθάνεσαι άβολα. Απάντησε ο Γιάννης. Είναι όλα οκ. Του είπε ανάβοντας το ''πράσινο'' φως στα αγόρια.

Ο Γιώργος σηκώθηκε με πήρε από το ένα χέρι και ο Χρήστος με έπιασε από το άλλο, και προχωρώντας αργά φύγαμε από το δωμάτιο αφήνοντας την Νατάσσα και την Γωγώ πίσω με τον Γιάννη μου.

Μπήκαμε στο δωμάτιο με τον Χρήστο και τον Γιώργο και εγώ ξάπλωσα στο κρεβάτι.

-    Τι περιμένετε;;; Τους είπα. Για να κοιταζόμαστε ήρθαμε εδώ;

Έριξαν μια μάτια ο ένας στον άλλο και όρμηξαν και οι δυο ταυτόχρονα πάνω μου...

Ο Γιώργος μου σκίζει το νυχτικό και πέφτει με τα μούτρα στα βυζιά μου ενώ ο Χρήστος με φιλάει παθιασμένα έχοντας βάλει τον χέρι του στο μουσκεμένο από καύλα μουνί μου.

Αφού χαμουρευτήκαμε για λίγη ώρα ανασηκώνομαι από το κρεβάτι και με γρήγορες κινήσεις κατεβάζω την φόρμα του Χρήστου με το εσώρουχο του.

Έμεινα άφωνη με το μέγεθος της πούτσας που αντίκρισα. Μαυριδερή και τριχωτή, ο Χρήστος δεν έχασε καιρό και με πίεσε στο κεφάλι χώνοντας τον μεγάλο μακρύ πούτσο του μέσα στο στόμα μου.

Ο Γιώργος ξεντύθηκε γρήγορα και πλάγιασε γρήγορα δίπλα μου. Εγώ άπλωσα το χέρι μου και έπιασα μια μακριά πούτσα στο ίδιο μήκος με του Χρήστου αλλά σχεδόν διπλάσια σε πάχος από του Χρήστου. Ήταν τεράστιο.

Ξάπλωσα και το έβαλα στο στόμα μου με δυσκολία λόγω του μεγέθους του ανοίγοντας και τα πόδια μου ώστε να έχει εύκολη πρόσβαση ο Χρήστος στο καλοξυρισμένο μου μουνί. Άρχισα να ρουφάω το τεράστιο πούτσο ενώ ο Χρήστος έβαζε την γλώσσα του μέσα στο υγρό μου μουνί. Προσπαθούσα να βάλω όσο περισσότερο μπορούσα την τεράστια πούτσα στο στόμα μου μέχρι που έφτασε σχεδόν στο λαρύγγι μου.

-    Καριόλα! Θα σε ξεσκίσουμε!!!

Φώναξε ο Χρήστος ξαπλώνοντας ανάσκελα στο κρεβάτι και τραβώντας με πάνω του. Με έβαλε να καθίσω πάνω του με πλάτη στο πρόσωπο του. Εγώ καθισμένη έτσι ανασηκώθηκα ελαφριά ώστε να βάλει την πούτσα του στο μουνί μου αλλά αυτός είχε βάλει στόχο άλλη τρύπα. Καθίσαμε με τη σφιχτή μου κωλοτρυπίδα πάνω στο πούτσο του και αυτός την άνοιξε με μεγάλη ευκολία. Μου την είχε βάλει όλη μέσα. Πονούσα αλλά το μουνάκι μου έχυνε υγρά σαν τρελό.

Ξαπλώνω με την πλάτη στο στήθος του και αυτός με γαμούσε σκληρά στον κώλο. Ο Γιώργος με την τεράστια πούτσα του πλησίασε και άρχισε να μου βάζει τον τεράστιο πούτσο του στο μουνί μου. Θεέ μου ήταν τεράστιο!!! Νόμιζα ότι θα μου κοπεί στα δυο. Σε λίγο είχα και τις δυο μου τρύπες γεμάτες με δυο τεράστια καυλιά να με ξεσκίζουν. Δεν θυμάμαι πόσες φορές τελείωσα. Όλο το γαμήσι αυτό ήταν ένας τεράστιος οργασμός.

Με γαμούσαν σκληρά και με έβριζαν. Πουτάνα, καριόλα και τι δεν άκουσα εκείνο το βράδυ. Πρώτος τελείωσε ο Γιώργος μέσα στο ξεσκισμένο μου μουνί. Μόλις έβγαλε τον πούτσο του από μέσα μου άρχισε να τρέχει το καυτό του σπέρμα από το μουνί μου κυλώντας και μουσκεύοντας την κωλοτρυπίδα μου και τον πούτσο του Γιώργου που τελείωσε και αυτός μετά από 2 λεπτά μέσα μου.

Έτρεχε σπέρμα από παντού. Μου έδωσαν τα καυλιά τους στο στόμα και άρχισα να τα γλύφω με μανία καθαρίζοντας ότι σπέρμα είχε μείνει πάνω τους και ξάπλωσα στο κρεβάτι εξαντλημένη με το σπέρμα που έτρεχε από τις δυο μου τρύπες να μουσκεύει το σεντόνι.

Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και μπήκαν στο δωμάτιο ο Γιάννης με την Νατάσσα και την Γωγώ. Ο Γιάννης αντίκρισε το θέαμα και η πούτσα του σηκώθηκε αμέσως.

-    Σε χύσανε μωρή; Μου λέει.

-    Ναι μωρό, με σκίσανε.

Ήρθε από πάνω μου όπως ήμουν ξαπλωμένη και μου έδωσε τον πούτσο στο στόμα μου. Ο τρίτος εκείνη την βραδιά.

-    Αφού σου γέμισαν αυτοί τις δυο σου τρύπες να μην σου γεμίσω και εγώ την τρίτη;;;

Άρχισα να τον πιπώνω άγρια ζουλώντας του τα αρχίδια. Δεν άργησε να τελειώσει στο στόμα μου και στο πρόσωπο μου. Ήπια πολύ μα πολύ σπέρμα και έγλυψα με ευχαρίστηση τα χείλη μου.

Οι άντρες απομακρύνθηκαν από το κρεβάτι και αμέσως έπιασαν δουλειά η Νατάσσα με την Γωγώ. Έσκυψαν και άρχισαν να γλύφουν ότι σπέρμα μπορούσαν να βρουν πάνω μου, μέσα στις τρύπες μου, στο σεντόνι... Παντού. Με το γλείψιμο τους αυτό καύλωσα τόσο πολύ που τελείωσα γι ακόμα μια φορά. Έπεσα εξαντλημένη σε λήθαργο. Όταν συνήλθα ήταν πλέον μεσημέρι. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα ότι κοιμόμουν στο κρεβάτι με το Χρήστο και τον Γιώργο. Ο Γιάννης μου με τις κοπέλες είχαν πάει στο άλλο δωμάτιο.

Παρακαλούσα πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν τα αγόρια. Πότε ε; Πότε;

Ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Με τα παιδιά δεν ανταλλάξαμε ούτε τηλέφωνο. Εξαφανιστήκαμε και πάμε για άλλες εμπειρίες τώρα.

Click here for more!