Αγαπητοι φίλοι, αποφάσισα καλοκαίρι, μετά που διάβασα την περιπέτεια της Λίζας σε προηγούενο θέμα. Η αφήγηση της Λίζας ξαναζωντάνεψε στο μυαλό μου μια σύντομη αλλά υπέροχη περιπέτεια που είχα τον περασμένο Ιούλιο στη Σκιάθο. Κάναμε τότε τις διακοπές μας με τον άντρα μου και σχεδόν όλες τις ημέρες τις περνούσαμε στην παραλία των γυμνιστών, την ξακουστή Μπανάνα. Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή.

Είμαι 35 χρονών και ο άντρας μου 38. Μεγάλωσα σε ένα αυστηρά, οικογενειακά περιβάλλον και μέχρι την ημέρα της περιπέτειάς μου δε με είχε ακουμπήσει άλλο αντρικό χέρι. Στην παραλία των γυμνιστών πήγαμε μετά από εμμονή του άντρα μου. Όταν αντίκρισα τις εκατοντάδες τους γυμνούς άντρες και γυναίκες, χάζεψα. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Στην αρχή δυσκολεύτηκα να γυμνωθώ εντελώς, όμως με την εμμονή και πάλι του συζύγου μου ξεπέρασα τους δισταγμούς μου και τελικά απολάμβανα ένα αίσθημα απελευθέρωσης όταν αφαίρεσα και το τελευταίο φύλλο συκής. Μετά τις 2-3 πρώτες μέρες απολάμβανα το κάθε λεπτά της παραμονής μας στην παραλία ανάμεσα σ' όλα εκείνα τα γυμνά κορμιά. Ένα αίσθημα ελευθερίας και ερωτισμού είχε καταλάβει και τους δυο μας. Οι διακοπές μας στη Σκιάθο ήταν εκπληκτικές.

Απολάμβανα καθημερινά τον έρωτα του συζύγου μου όσο ποτέ άλλοτε. Μετά την τρίτη μέρα ο σύζυγος μου με έπεισε να ξυρίσω το τρίχωμα ανάμεσα στα σκέλια μου, κάτι που με έκανε να νιώθω ακόμα πιο γυμνή. Πρόσεξα άτι πολλοί άντρες άρχισαν να με κοιτάζουν περισσότερο και μερικοί προσπαθούσαν να έχουν καλύτερη θέα τον μουνιού μου: Είχα γίνει κατά κάποιο τρόπο το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ορισμένων νεαρών αντρών.

Αυτό μου άρεσε πολύ, με κολάκευε και μεγάλωνε τον ερέθισμα μου και άρχισα ρους άντρες γύρω μας. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον άντρα μου και φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε αυτές τις φαντασιώσεις μας. Η απελευθέρωσή μας αυτή ήταν κάτι το εκπληκτικό, γιατί ποτέ προηγουμένως δεν είχαμε συζητήσει τόσο ελεύθερα. Αλλά ας περάσω στην εμπειρία μου.

'Ηταν δυο μέρες πριν την αναχώρησή μας από το νησί. Όπως όλες τις προηγούμενες μέρες ήμαστε στην παραλία. Από νωρίς το απόγευμα ήρθαν και ξάπλωσαν μπροστά μας δυο νεαροί, ο ένας γύρω στα 25 και ο άλλος γύρω στα 30. Οι δυο νεαροί δεν ξεκολλούσαν το βλέμμα τους από πάνω μου και νομίζοντας ότι είμαστε ξένοι άρχισαν να σχολιάζουν τα κάλλη μου, χαμηλόφωνα μεν, αλλά τους ακούγαμε καθαρά. Σχολίαζαν το ξυρισμένο μου μουνί που θα ήθελαν να το γλείψουν και να το ξεσκίσουν στο γαμήσι. θαύμαζαν το πλούσιο στήθος μου και τον πολύ προκλητικό πισινό μου. Τις πιο τολμηρές κουβέντες στη ζωή μου τις άκουσα από τους δυο αυτούς νεαρούς. Περίμενα πως από στιγμή σε στιγμή ο άντρας μου θα δημιουργούσε επεισόδιο μαζί τους. Με έκπληξη όμως τον έβλεπα να παρακολουθεί την κουβέντα τους χωρίς να αντιδρά. Η συζήτησή τους όχι μόνο δεν τον ενοχλούσε αλλά αντίθετα τον ερέθιζε και προσπαθούσε να κρύψει τον ερέθισμα του.

Σε κάποια στιγμή άκουσα τον ένα νεαρό να καλεί τον άλλο να μπούνε στο νερό για να αυνανιστούν, γιατί δεν κρατιόταν άλλο. Σηκώθηκαν και οι δυο και προσπαθώντας να κρύψουν τον ερέθισμα τους με τα χέρια έπεσαν στη θάλασσα. Όταν μείναμε μόνοι με τον άντρα μου με περίμενε νέα έκπληξη, όταν τον άκουσα να μου ζητάει να προκαλέσω τους δυο νεαρούς και να κάνω έρωτα και με τους δυο. Αυτό που άκουγα ήταν κάτι που δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Ο ερεθισμός μου ήταν φανταστικός, ένιωθα πως θα έφτανα σε οργασμό. Είχα κλείσει τα μάτια και φανταζόμουνα τις σκηνές. Σε λίγο μπήκα και εγώ στο νερό για να ηρεμήσω.

Στο μεταξύ άρχισε να φέγγει ο κόσμος από την παραλία. Βγήκα απ' τη θάλασσα και είπα στον άντρα μου να μετακινηθούμε στην άκρη της παραλίας πίσω από κάποια βράχια που υπάρχουν εκεί. Δέχτηκε με ευχαρίστηση. Στο σημείο που πήγαμε δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι είμαστε μόνοι. Εγώ έψαχνα με το βλέμμα τους δυο νεαρούς αλλά είχαν εξαφανιστεί. Είχα αρχίσει να νιώθω άσχημα όταν ο άντρας μου μου είπε πως θα περπατούσε στην παραλία και εγώ μπορούσα να κάνω όποια τρέλα ήθελα. Μόλις είχε χαθεί πίσω απ' τα βράχια το έτερο μου ήμισυ, να ' σου οι δυο νεαροί ξεπρόβαλαν πάνω από ένα βραχάκι δυο μέτρα μακριά από μένα.

Αμέσως εγώ για να προκαλέσω την προσοχή τους έτρεξα στη θάλασσα, κολύμπησα για λίγο και ξαναβγήκα στην αμμουδιά. Στο μεταξύ πλησίασαν οι δυο άντρες και με χαρά μου είδα άτι έρχονταν προς το μέρος που ήμουνα εγώ. Σκουπίστηκα γρήγορα-γρήγορα και ξάπλωσα στο κρεβατάκι, ανοίγοντας διάπλατα τα πόδια μου για να τους προσφέρω καλύτερα τη θέα του μουνιού μου. Μόλις με είδαν είπε ο ένας στον άλλο: "Ρε συ η μουνάρα με το "ξυρισμένο" είναι ολομόναχη εδώ πέρα. Τι λες δεν τη γαμάμε;". Ο άλλος τον κοίταξε περίεργα. "Μαλάκας είσαι, ο άντρας της κάπου εδώ γύρω θα είναι, θες να έχουμε τραβήγματα ;" Εγώ χωρίς να χάσω την ευκαιρία, ανασηκώθηκα λίγο και τους είδα: "Τι τρέχει παιδιά, σας αρέσω; θέλετε να κάνουμε τρέλες και οι τρεις μαζί; Ελάτε, μη φοβάστε. Απ' τον άντρα μου έχω το ελεύθεροι ". Ούτε εγώ η ίδια δεν πίστευα οτί τα λόγια αυτά βγήκαν απ' το στόμα μου. Ο ερωτισμός που με κυρίεψε με είχε κάνει άλλο άνθρωπο. Αυτό με ερέθισε ακόμα πιο πολύ.

Μόλις με πλησίασαν άπλωσα τα χέρια μου και χούφτωσα τις αρκετά ανεπτυγμένες και καλοσχηματισμένες πούτσες τους. Δεν πρόλαβα καλά-καλά να χαϊδέψω την πούτσα του μικρότερου και το ζεστά του σπέρμα εκσφενδονίστηκε στην κοιλιά μου και στο πλούσιο στήθος μου. Ο άλλος νεαρός ξέφυγε από το χέρι μου και μου πρόσφερε την πούτσα του στο στάμα. Άρχισα να τον γλείφω και να χαϊδεύω με το χέρι μου τα καρύδια του. Στο μεταξύ ο μικρότερος γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να γλείφει με μεγάλο πάθος το ξυρισμένο μουνί μου. Ένιωσα μια υπέρτατη ηδονή να με κυριεύει. Μόλις ένιωσα στο στόμα μου το ζεστό σπέρμα του άλλού νεαρού είχα τον πρώτο μου οργασμό. Το κορμί μου είχε μυρμηγκιάσει από την ηδονή. Ένιωσα ένα ελαφρό κάψιμο στον κόλπο και η πούτσα του νεαρού χώθηκε μέσα μου μέχρι και το τελευταίο χιλιοστό. Το στόμα μου ήταν πλημμυρισμένο το σπέρμα του άλλου νεαρού, στον οποίο συνέχισα να κάνω στοματικό έρωτα. Το σπέρμα του άρχισε να κυλά στο πρόσωπο και στο λαιμό μου, ενώ ο άλλος μου έκανε τόσο ορμητικό έρωτα που νόμιζα πως θα με ξέσκιζε.

Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό για αρκετά λεπτά και τη στιγμή που άρχισε να χύνει για δεύτερη φορά βγήκε από μέσα μου και άρχισε να τρίβει την πούτσα του στην κλειτορίδα μου και να βγάζει άναρθρες κραυγές από την ηδονή. Η απόλαυση και η ηδονή που ένιωθα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα. Όταν σταμάτησε ο μικρός, εξαντλημένος από τον παθιασμένο έρωτα που έκανε, ο άλλος με γύρισέ μπρούμυτα, άνοιξε τα κωλομέρια μου και έσπρωξε το πράμα του ελαφρά στον κώλο μου. Στην αρχή πόνεσα. Βλέπετε ελάχιστες φορές είχα αφήσει τον άντρα μου να με πάρει από πίσω αυτό ήταν και το μεγάλο παράπονό του. Ο μικρός τότε με έβαλε να στηριχτώ στα τέσσερα, ενώ αυτός πήρε θέση από κάτω μου στη στάση 69. Ο άλλος νεαρός έχωσε στον κώλο μου το δάκτυλό του και άρχισε να του κάνει κυκλικές κινήσεις για να χαλαρώσουν οι μύες. Σε λίγο ένιωσα και πάλι την πούτσα του να εισχωρεί σιγά-σιγά στον κώλο μου. Ο πισινός μου άνοιξε διάπλατα, ενώ ο πόνος είχε αρχίσει να υποχωρεί. Το γλείψιμο της κλειτορίδας μου από το μικρό μαλάκωνε ακόμα πιο πολύ τον πόνο ενώ ταυτόχρονα με ερέθιζε αφάνταστα. Το κορμί μου είχε ένα γλυκό μούδιασμα περιμένοντας την υπέρτατη ηδονή. Μετά που έχυσε στον κώλο μου μείναμε για λίγα λεπτά ξαπλωμένοι για να ηρεμήσουμε και στη συνέχεια μπήκαμε στη θάλασσα για να ξεπλυθούμε. Στο νερό μέσα οι νεαροί δεν έπαψαν να μου χώνουν τα δάχτυλα στον πρωκτό και στο μουνί και να παίζουν με το πλούσιο στήθος μου. Σε κάποια στιγμή φάνηκε ο άντρας μου από την άλλη άκρη της παραλίας. Τους είπα ότι η διασκέδαση τέλειωσε για την ώρα και αν ήθελαν να επαναλάβουμε τα παιχνίδια μας θα τους περίμενα την επομένη την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος. Σαν υπάκουα παιδιά συμφώνησαν και απομακρύνθηκαν.

Όταν ήρθε κοντά μου ο άντρας μου με ρώτησε αν πέρασα ωραία με τους νεαρούς και μου ζήτησε να του περιγράψω πώς πέρασα. Όταν του διηγήθηκα το τι είχε συμβεί δεν πίστευε πως οι δυο νεαροί έχυσαν από δυο φορές σε τόση λίγη ώρα. Η αφήγησή μου τον ερέθισε ,τρομερά και σε λίγο βρεθήκαμε οι δυο μας σε στάση 69. Μετά από αρκετό γλείψιμο και όταν ένιωσε στο στόμα το σπέρμα των νεαρών δεν είχε καμιά αμφιβολία ότι όσα του διηγήθηκα ήταν αλήθεια. Τελικά μου ζήτησε να στηριχτώ στα τέσσερα και έχωσε στον κώλο μου το σκληρό σαν ατσάλι πούτσο του. Ένιωθα τον κώλο μου να ξεσκίζεται για άλλη μια φορά ενώ εγώ μαλακιζόμουν. Ο οργασμός μας σε λίγο ήταν ταυτόχρονος και υπέροχος. Το βράδυ στο ξενοδοχείο μου ζήτησε και πάλι να του διηγηθώ την περιπέτειά μου .και μου έκανε έρωτα για άλλη μια φορά. Την επόμενη μέρα αφού συζητήσαμε το θέμα, αποφασίσαμε να μην πάμε στην ίδια παραλία, έτσι έστησα τους δυο νεαρούς, που ούτε τα ονόματά τους δεν έμαθα, και ούτε βέβαια εκείνοι το δικό μου.

Η περιπέτειά μου αυτή για αρκετό καιρό ήταν το αλατοπίπερο της ερωτικής δραστηριότητάς μας. Τη συζητούσαμε για να ντοπάρουμε την ερωτική μας δράση. Ο άντρας μου δεν ενοχλήθηκε καθόλου από την περιπέτεια που είχα ζήσει, αντίθετα έδειξε ότι το ευχαριστήθηκε γατί με επηρέασε θετικά. Από τότε έγινα πιο θερμή και δραστήρια και δεν του αρνούμαι να με πηδάει από πίσω όταν του κάνει κέφι. Ξυρίζω το τρίχωμα μου τακτικά και ντύνομαι πιο πρoκλητικά και γενικά συμπεριφέρομαι πιο ελεύθερα, πράγματα που τον ευχαριστούν πολύ και τον ερεθίζουν. Όμως από τότε δεν είχα οποιαδήποτε περιπέτεια με άλλον άντρα. Μετά που διαβάσαμε την αφήγηση της Λίζας, ο άντρας μου μου υποσχέθηκε πως και φέτος το καλοκαίρι θα πάμε διακοπές στη Σκιάθο ή σε κάποιο άλλο νησί με παραλίες για γυμνιστές και θα είμαι ελεύθερη και πάλι για καινούριες περιπέτειες. Όπως αντιλαμβάνεστε αναμένω με ανυπομονησία τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσουν οι επόμενες διακοπές, ελπίζω να είναι ανάλογες ή και καλύτερες ακόμη. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιες περιπέτειες κι αν ζήσω θα σας τις διηγηθώ


Click here for more!