Με τον Γιώργο ζήσαμε…πολλά, ερωτικές στιγμές αχαλίνωτης τρέλας και πάθους…
Είχα καιρό να τον δω και τον αποθύμησα.. Κανονίσαμε να βρεθούμε μέρα Κυριακή στο μαγαζί του μιας και λόγω των γιορτών τα πάντα είναι ανοικτά ακόμη και Κυριακή.
Δώσαμε λοιπόν ραντεβού για τις 11 η ώρα. Έφτασα στην ώρα μου και ετοίμαζε ζεστό καφέ μιας και ο καιρός ήταν ναι μεν ηλιόλουστος αλλά το κρύο έξω τσουχτερό. Το αιρκοντίσιον δούλευε στο φουλ έτσι το μαγαζί ήταν πολύ ζεστό.
Πίνοντας τον καφέ μας, και λέγοντας τα νέα μας, μου λέει ότι έχει μια μικρή έκπληξη για μένα….
Με φανερή περιέργεια τον ρώτησα τι περίπου ήτανε αλλά εκείνος δε μου έλεγε και είπε ότι θα μου έδειχνε αφού τελειώναμε τον καφέ μας.
Μετά από καμιά ώρα σηκώθηκε και κλείδωσε την πόρτα του καταστήματος. Πρόσεξα τότε για πρώτη φορά τις σκούρες κουρτίνες που ήταν τραβηγμένες στην άκρη, τις οποίες άπλωσε κι έκλεισε την θέα από πίσω.
Η περιέργεια μου μεγάλωσε απότομα.
\"Έλα μαζί μου\" μου είπε σκύβοντας και ακουμπώντας απαλά τα χείλη του στα δικά μου. Σηκώθηκα και τον ακολούθησα πίσω στο εργαστήριο.
Τα μάτια μου άνοιξαν διάπλατα βλέποντας τον να φέρνει από το αποθηκάκι ένα κρεβάτι αναδιπλούμενο.
Στην πραγματικότητα ήταν κάτι σαν ψηλό τραπέζι αλλά με ένα λεπτό στρώμα πάνω του.
Το έστησε και μετά μου είπε. \"Θυμάσαι που σου είχα κάνει νύξη ότι ξέρω να κάνω μασάζ;\"
Η απάντηση του πρόλαβε το καταφατικό νόημά μου. \"Λοιπόν αν θέλεις θα σου κάνω τώρα αμέσως.\"
Κοιτούσα για λίγο μια εκείνον και μια το τραπέζι του μασάζ. Τότε παρατήρησα πάνω στον πάγκο εργασίας 2-3 μπουκαλάκια με λάδι καθώς και έναν κλειστό μαύρο χαρτοφύλακα...
\"Ντρέπομαι κάπως...\" του απάντησα σχεδόν ψιθυριστά...
\"Κοίτα να δεις. Θα σε αφήσω να ετοιμαστείς. Θα κάτσω μπροστά στον υπολογιστή και δεν θα σηκωθώ αν δεν μου πεις εσύ. Ετοιμάσου με την ησυχία σου.\" Λέγοντας αυτά δυνάμωσε στο μαξιμουμ το αιρκοντίσιον και προτού πάει μπροστά μου είπε:
\"Θα πρέπει να βγάλεις όλα σου τα ρούχα για να μην τα λαδώσουμε. Όταν ετοιμαστείς ξάπλωσε μπρούμυτα στο τραπέζι και βάλε πάνω σου αυτήν την πετσέτα. Φώναξε με μετά!\"
Με άφησε και κάθισε στον υπολογιστή με την καρδιά του να χτυπά δυνατά από την αναμονή... Μπορούσα πάντα να αρνηθώ και αυτή η πιθανή απογοήτευση του δημιουργούσε έντονο στρες, μπορούσα να το καταλάβω από τις κινήσεις του.
\"Είμαι έτοιμη Γιώργο\" του φώναξα μετά από κανένα 10λεπτό.
Σηκώθηκε και ήρθε πίσω στο εργαστήριο. Είχα γδυθεί τελείως και ήμουν ξαπλωμένη μπρούμυτα στο τραπέζι έχοντας καλύψει με την πετσέτα τα οπίσθιά μου.
Ανασκουμπώθηκε και σήκωσε για λίγο τα χέρια του κοντά στο αιρκοντίσιον για να ζεσταθούν. Μετά πήρε το φιαλίδιο με το λάδι και πριν το ρίξει πάνω στην πλάτη μου, μου λέει:
\"Θα νοιώσεις κρύο στην αρχή αλλά γρήγορα θα ανάψεις!\"
Το λάδι είχε μέσα μια μικρή δόση ευκαλύπτου που ήξερε ότι θερμαίνει το κορμί.
‘Έριξε πάνω στους ώμους μου λίγο λάδι. Έβγαλα μια μικρή κραυγούλα από την κρύα επαφή του. Γρήγορα όμως τα δάχτυλα του δούλεψαν το λάδι πάνω στους ώμους. Αποτέλεσμα ήταν να ζεσταθώ όπως άλλωστε μου είχε πει. Έριξε και άλλο λάδι πάνω στην πλάτη μου. Τώρα το δέχτηκα πιο άνετα..
τα δάχτυλα του ελευθέρωσαν τις έμπειρες κινήσεις τους πάνω στην σάρκα μου. Άρχισαν να πλάθουν το κορμί μου ξεκινώντας από τους ώμους μου, κατηφορίζοντας στα πλευρά μου και μετά φτάνοντας στην μέση μου σκαρφάλωναν όλο το μήκος της ραχοκοκαλιάς μου μέχρι τον αυχένα.
Στον αυχένα έδωσε ιδιαίτερη προσοχή κάνοντας μαλάξεις και εντριβές αυξομειώνοντας βαθμιαία την ένταση των δάχτυλων του.
Μετά τα άφηνε πότε με απλωτές κινήσεις να μαλάζουν την χαλαρή ζεστή πια σάρκα της πλάτης μου, πότε κάνοντάς τα γροθιές να πλάθουν το κορμί μου και μερικές φορές \"τραβούσε\" τσιμπώντας ανάλαφρα την σάρκα μου. Σε λίγα λεπτά παραμέρισε την πετσέτα... έπρεπε να ασχοληθεί με τα πόδια μου.
Η θέα του γυμνού μου κώλου ήταν χάρμα οφθαλμών. Αναστέναξε βαθιά αλλά συγκρατημένα για να μην το καταλάβω ότι το θέαμα τον ερέθισε (κάτι τέτοια όμως τα καταλαβαίνει μια γυναίκα πανεύκολα). Έριξε λάδι στις γάμπες και μετά στους μηρούς μου.
Στην αρχή τα δάχτυλα του απλά δούλεψαν απλώνοντάς το παντού στα πόδια μου αποφεύγοντας να πλησιάσουν την σάρκα του κωλου μου αλλά και να τα βυθίσει στο εσωτερικό μέρος των μηρών μου. Στην συνέχεια ανασήκωσε λυγίζοντας το ένα μου πόδι. Ασχολήθηκε επιμελώς με κάθε δάχτυλό μου χωριστά τα έτριβε στριφογυρίζοντας τα απαλά. Έπιανε την πατούσα μου με τα δυο του χεριά και την λύγιζε περιστροφικά και κάπως γρήγορα. Μετά έτριψε το σημείο λίγο πιο πάνω από την φτέρνα και τους αστραγάλους μου.
Σε λίγο ακούμπησε μαλακά το πόδι μου πάνω στο τραπέζι και έκανε ακριβώς τα ιδία και στην άλλη μου πατούσα. Έπιασε απαλά Μετά ξανά το ένα μου πόδι και το απομάκρινε από το άλλο. Έκανε το ίδιο και στο άλλο μου. Έπρεπε να δουλέψει τις γάμπες και τα μπουτάκια μου τώρα... αλλά με αυτήν την τοποθέτηση είχε μια πολύ ερωτική θέα από την σχισμάδα του μουνιού μου και της τρυπούλας του κώλου μου. Συγκρατήθηκε…
Έριξε ξανά λάδι πάνω στα πόδια μου και ταυτόχρονα δούλεψε τα δάχτυλα του και στις δυο γάμπες μου..
Ξεκινούσε χαμηλά κοντά στην φτέρνα και έφτανε μέχρι την γούβα του γονάτου μου. Σε λίγο άφησε τα δάχτυλά του να σκαρφαλώσουν ψηλότερα.. κάθε φορά σκαρφάλωναν 2-3 εκατοστά περισσότερο πάνω στα μπουτάκια μου μέχρι που έφτασε στην βάση του κώλου μου.
Εδώ σταμάτησε να μου κάνει ταυτόχρονα μασάζ και στα δύο μου πόδια.
Ασχολήθηκε πλέον με κάθε ένα χωριστά. Τα μπούτια θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση.
Άρχισε λοιπόν στο ίδιο στιλ με την πλάτη μου να τα μαλάζει και να τα τρίβει...
Με άκουγε που ανάσαινα βαριά. Καταλάβαινε ότι απολάμβανα το χαλάρωμα που μου πρόσφερε.
Ηρθε η ώρα να ασχοληθεί με τον κώλο μου. Πήρε ένα άλλο λάδι τώρα... εσκεμμένα για ειδική χρήση αυτών των ερωτογενων περιοχών.
Η μόνη διαφορά από το άλλο ήταν ότι αυτό μπορούσες να το... φας...
Ιδανικό για στοματικά παιχνίδια.
Έριξε αρκετή ποσότητα πάνω στα κωλομάγουλά μου αφήνοντας να τρέξει και ανάμεσα στην χαράδρα του κωλου μου περνώντας πάνω από την τρυπούλα του και καταλήγοντας να γαργαλάει τα χείλη του μουνιου μου.
Τα δάχτυλα του ξεκίνησαν το μασάζ και το πλάσιμο πάνω στην σάρκα του κώλου μου που σε 2-3 λεπτά την ένιωθα να ζεματάει ανάμεσα τους.
Τώρα όσο και να ήθελε να αποφύγει τις ηδονικές μου σπηλιές του ήταν αδύνατο. Τα δάχτυλά του πλέον άρχισαν να \"ενοχλούν\" επανειλημμένα και την κωλοτρυπίδα μου αλλά και το μουνάκι μου μιας και τρέχανε ασταμάτητα πάνω και ανάμεσα στην σάρκα του κωλου και των μπουτιών μου.
Ήμουνα σίγουρη ότι περίμενε την αντίδρασή μου. Αν ήταν αδιάφορη θα το έπαιρνε αρνητικό στοιχείο και θα συνέχιζε κανονικά το μασάζ...(αν δεν έδινα έγκριση ποτέ δεν προχωρούσε ο Γιώργος σε κάτι παραπάνω…)
Όμως κάποιες αδιόρατες αντανακλαστικές κινήσεις της λεκάνης μου του έδειξαν ότι απολάμβανα αυτά τα \"κλέφτικα\" χαδάκια των δαχτύλων του και ότι ο οργανισμός μου ερεθιζόταν και αναζητούσε πιο έντονα χάδια.
Σταμάτησε απότομα.
Πηρέ την πετσέτα και ανοίγοντας την από πάνω μου, μου είπε:
\"Γυρνά να σου κάνω μασάζ και από μπροστά τώρα.
Εγώ γύρισα κι εκείνος άπλωσε την πετσέτα από το στήθος μου Μέρι την αρχή των μηρών μου, \"κρύβοντας\" προσωρινά τα επίμαχα σημεία του κορμιού μου
Μετά πήρε λάδι κι έριξε στις παλάμες του. Άρχισε να μου κάνει μασάζ στον λαιμό και σιγά σιγά κατεβηκε στα μπράτσα των χεριών μου.
Φτάνοντας στις παλάμες μου έκανε ακριβώς το ίδιο με τα δάχτυλα μου όπως και με τα δάχτυλα των ποδιών μου. Αφού τελείωσε ξαναπήγε μπροστά στα πόδια μου.
Από το σημείο που βρισκόταν έβλεπε ολοκάθαρα την σχισμή του μουνιού μου να τον προκαλεί. Ρίχνοντας λάδι στα πόδια μου ξεκίνησε το μασάζ τους από την μπροστινή πλευρά τώρα!
Πάλι τα δάχτυλα του σύρθηκαν αργά αργά με βασανιστικό αλλά ευχάριστο τρόπο ψηλά ανάμεσα στους μηρούς μου αφήνοντας τα προς το τέλος να χαϊδεύουν πλέον εσκεμμένα τα μαλακά χείλη του μουνιου μου.
Σε λίγο τράβηξε την πετσέτα. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ένα βογκητό ερωτικού θαυμασμού για το γυμνό κορμί μου. Δεν είπα τίποτε. Δεν χρειαζόταν άλλωστε. Αν ήθελα θα τον είχα σταματήσει από ώρα.
Έριξε λάδι τώρα πάνω στο στομάχι και την κοιλιά μου. Ειδικές κινήσεις των δαχτύλων του γιατί η περιοχή αυτή ήταν πολύ πιο ευαίσθητη από την πλάτη μου.
Σιγά σιγά σκαρφάλωνε προς το στήθος μου. Ρίχνοντας λίγο λάδι πάνω τους γεμίζοντας τις ερεθισμένες ρώγες μου Άρχισε να κάνει μασάζ με ενωμένα σχεδόν τα δάχτυλα του περιφερειακά στα δύο μου βυζιά διαγράφοντας ένα αέναο οχταρι.
Σιγά σιγά ο κλοιός των δαχτύλων του στένευε και σε λίγο τα άφησε να μαλάζουν τις ζουμερές σφαίρες της σάρκας του στήθους μου. Του ήταν αδύνατον πια να συγκρατηθεί.
Στο πρώτο άγγιγμα των δαχτύλων του πάνω στις ρώγες μου, τις ένιωσα πολύ σκληρές. Τα δάχτυλα του συνέχισαν να μου κάνουν μασάζ πάνω στο στήθος μου αλλά αυτή την φορά περιέλαβαν και τις σκληρές μου ρώγες σκληραίνοντας τες ακόμα περισσότερα με τα τριψίματα τους
Η φωνή μου άρχισε να ακούγεται μαζί με την βαριά ανάσα μου. Μικρά απαλά βογκητά ηδονής ξέφευγαν μαζί με την αναπνοή μου.
Αφέθηκα πλέον. Το πρώτο μέρος του μασάζ τελείωσε. Τώρα θα περνούσε επιτελούς στο δεύτερο και πιο ενδιαφέρον.
Έσκυψε και ρουφηξιά τα χείλη του χωρίς να σταματήσει να χαϊδεύει πλέον τα βυζιά και τις ρώγες μου μαζί. Ανταποκρίθηκα στο φιλί του. Οι γλώσσες μας αναζήτησαν η μια την άλλη. Έκαναν τα δικά τους παιχνίδια έχοντας δικιά τους βούληση και επιθυμία.
Τα χείλη του κατηφόρισαν στον λαιμό μου και σε λίγο τα ένιωσα να σφραγίζουν με την υγρή κάψα τους εναλλάξ τις ρώγες μου.
Τώρα το στοματικό και γλωσσικό ταυτόχρονα μασάζ πάνω στις ρώγες μου το απολάμβανα με όλο μου το είναι.
Τα δόντια του αναζήτησαν το δικό τους μερτικό σε αυτήν την ερωτική \"λεία\" από το κορμί μου.
Το ένα του χέρι έφυγε από το στήθος μου και κατηφορίζοντας στο στομάχι μου πέρασε στην κοιλιά μου. Τα δάχτυλά του περίεργα και εξερευνητικά ξεκίνησαν να πολιορκούν τα χείλη του μουνιου μου. Σε λίγο βυθίζοντας βαθιά μέσα στην υγρή φιλόξενη θέρμη του μουνιου μου. Η λεκάνη μου κουνιόταν ρυθμικά στις κινήσεις των δαχτύλων του. Αναζητούσα αυτό το \"γαμήσι\" των δαχτύλων του μέσα στο μουνι μου.
Μου τα άνοιξε και τα σήκωσε στον αέρα.
Την επόμενη στιγμή ένιωσα την βαριά καυτή ανάσα του να πλημμυρίζει το μουνι και τον κώλο μου.
Δευτερόλεπτα μετά τα χείλη του ρουφούσαν το γλυκό νέκταρ της κλειτορίδας μου.
Πλέον άρχισα να βογγαω...
Του έλεγα διάφορα..
Αλλά δεν με άκουγε..
Ήταν συγκεντρωμένος στην απόλαυση της γεύσης μου.
Η γλωσσά του χωνόταν βαθιά μέσα στο μουσκεμένο μουνί μου. Προσπαθούσε να γλείψει την μήτρα μου.
Παράδερνε μεθυσμένη από την δική της καύλα στα τοιχώματα της ερωτικής σπηλιάς μου.
Μια λέξη μακρόσυρτη σχεδόν λυπητερή... κλαψιάρικα... ξέφυγε από τα χείλη μου.
\"χχχχυυυνννώωω, αααχχ ναι χυννώωω..\"
Το κορμί μου τινάχτηκε σπασμωδικά. Μια έντονη υφάλμυρη πηχτή υγρασία γέμισε τα χείλη του πνίγοντας την γλώσσα του.
Πίσω από τις κραυγές του οργασμού μου μπορούσα να ακούσω τους ήχους από τις λαίμαργες γουλιές του που κατάπινε τον οργασμό μου.
Δεν με άφησε να ηρεμήσω. Σχεδόν βίαια με γύρισε μπρούμυτα ενώ ακόμα έτρεμα από τον οργασμό μου.
με έστησε στα τέσσερα με τουρλωμένο τον κώλο.
Πλέον η γλώσσα του μετατράπηκε σε έναν μικρό σκληρό κουτσό.
Κυριολεκτικά αφηνιασμένη άρχισε να καρφώνεται με γρήγορες δυνατές και βαθιές επαναλήψεις μέσα στην κωλοτρυπιδα μου.
Μου γαμούσε τον κώλο με τον τρόπο που μου άρεσε υπερβολικά.
Όταν μούδιαζε σταματούσε για λίγο και άφηνε τα χείλη του να ρουφάνε τον σφικτήρα μυ του κωλου μου.
Τα δάχτυλα του τρέλαναν το μουνι μου. Άλλα το γαμουσαν βαθιά και δυνατά και άλλα έτριβαν την κλειτορίδα μου με δύναμη.
Τριπλό γάμοι από τα δάχτυλα την γλώσσα και το στόμα του. Τριπλή ηδονή. Η καύλα μου ξετινάχτηκε λυσσασμένη!
\"ΧΥΝΩΩΩ ΠΑΛΙ! ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΠΑΡΤΤΑΑΑ!\"
Οι σπασμοί του οργασμού μου αν δεν με κρατούσε θα με έριχναν κάτω από το κρεβάτι.
Δεν σταμάτησε όμως...
συνέχισε να με γλείφει... και να με φιλά πιο απαλά και ήρεμα.
Με άφησε να απολαύσω το δεύτερο χύσιμο μου και στην διάρκεια του χαλαρώματος, μου φούντωσε ξανά την καύλα στο κορμί μου.
Τότε άνοιξε το βαλιτσάκι του κι έβγαλε από μέσα έναν μεγάλο δονητή. Δεν το είδα μιας και απολάμβανα τα ηδονικά φιλιά και γλειψίματά του με κλειστά μάτια.
Άκουσα όμως τον ήχο του κι ένιωσα την κάθε άλλο παρά αφιλόξενη σκληρή και ψυχρή επαφή του πάνω στα μονόχηλα μου.
Τα υγρά των οργασμών μου και το λαδί έκαναν εύκολη την είσοδό του μέσα στο μουνί μου.
Ένιωσα τον ηδονισμό του να φτάνει μέχρι τα στήθη μου... έβγαινε με την τρεμουλιαστή ανάσα μου από το στόμα μου.
Η γλώσσα του άρχισε να γαμάει ξανά την κωλοτρυπίδα μου. Ο δονητής ακολουθούσε την πορεία της αλλά μέσα στο μουνί μου.
Και τα ελευθέρα δάχτυλα του ξανά έτριβαν και τσιμπούσαν την κλειτορίδα μου.
Στην αρχή σιγά σιγά.
Σε λίγο δυνατότερα.
Ακολουθούσε την βαθμιαία αύξηση της καύλας μου με την αντίστοιχη αύξηση των κινήσεων μου και μέσα στο μουνι μου με τον δονητή αλλά και μέσα στον κώλο μου με την γλώσσα του.
Φώναξα..
Τσίριξα..
Έβρισα..
Λόγια ανακατεμένα...
Γεμάτα γλυκά...
Γεμάτα προστυχιά...
Λόγια που κάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να είναι \"ταπεινωτικά\" ή \"εξευτελιστικά\".
Αλλά στην έκρηξη του οργασμού μου δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας ύμνος στην ομορφιά της ηδονής!\"
Έχυνα απανωτά; Ή ήταν ένας μοναδικός τρομερά μακρόχρονος οργασμός μου.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω…
Το μονό που τον ένοιαζε ήταν το κορμί μου που το κατάφερε να εκσπερματώσει. Το κορμί μου που έχυνε για χάρη του. Ο οργασμός μου που ακαριαία προκαλούσε τους δικούς του οργασμούς στην ψυχή του.

Click here for more!