Εδώ και ένα χρόνο δουλεύω σε μια μεγάλη εταιρεία, και ως διευθυντικό στέλεχος δικαιούμαι να έχω και μια γραμματέα.

Η Λίνα (έχω αλλάξει τα ονόματα για ευνόητους λόγους) ήταν μια συμπαθητική κοπελίτσα 24 χρονών, μικροκαμωμένη με ωραία καστανόξανθα μαλλιά, λεπτή με ένα μεγαλούτσικο για τα κυβικά της και πεταχτό κωλαράκι.

Από την πρώτη κιόλας μέρα παρατήρησα ότι με κοίταγε λίγο περίεργα. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να συνεργάζομαι μαζί της με καθαρά επαγγελματικό τρόπο. Σιγά σιγά αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε mail με άσχετο με τη δουλειά περιεχόμενο. Άρχισαν τα πειράγματα, τα αστειάκια, μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να ανταλλάσσουμε mail με σεξουαλικά υπονοούμενα. Ένα απόγευμα, που είχαμε μείνει οι δυο μας στον όροφο, μπήκε μέσα και μου είπε. Τι άλλο μπορώ να κάνω για σας κ. Διευθυντά πριν φύγω? Της απάντησα «τίποτα που να αφορά τη δουλειά»... και ξαναγύρισα στα χαρτιά μου.

Νόμισα πως έφυγε, όταν ξαφνικά ένοιωσα το χέρι της να πιάνει τον πούτσο μου. Η Λίνα είχε πέσει στα γόνατα, είχε μπει κάτω από το γραφείο και έπιανε τον πούτσο μου. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι καύλωσα σε χρόνο μηδέν. Τον έβγαλα έξω και την άφησα να το περιποιηθεί. Τον ρούφαγε με μανία... τον έπαιρνε βαθιά μέσα στο στοματάκι της.... πνιγόταν... τον έγλυφε... χάιδευε τα αρχίδια μου.... μέχρι που την σταμάτησα. Την τράβηξα επάνω. Τώρα στεκόταν όρθια μπροστά μου. Τη γύρισα από πίσω και με μια κίνηση την έκανα να σκύψει πάνω στο γραφείο.
Τώρα έβλεπα το κολαράκι της τουρλωμένο μπροστά μου. Της σήκωσα σιγά, σιγά τη φούστα. Φορούσε ζαρτιέρες και ένα στρινγκ που ήταν μούσκεμα. Παραμέρισα το στρινγκ και καρφώθηκα μέσα στο υγρό μουνάκι της. Η Λίνα έβγαλε μια κραυγή πόνου και καύλας. Την έπιασα από τους γοφούς και άρχισα να τη γαμάω δυνατά. Αυτή φώναζε: «έτσι... έτσι... ναααι.... σκίστε με κ. Διευθυντά μου».... ενώ εγώ της έσκιζα το μουνάκι. Σταμάτησα. Την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα πάνω στο γραφείο. Άνοιξε τα πόδια τα οποία τώρα ακουμπούσαν σχεδόν στους ώμους της. Ξαναμπήκα στο ανοιγμένο μουνί της με δύναμη. Ήταν απίστευτη η καύλα.... την ξέσκιζα με μανία.

Κάποια στιγμή βγήκα από το μουνάκι της. Τα υγρά της έτρεχα στην κωλοτρυπίδα της. Την έγλυψα.... της έβαλα κι άλλα υγρά και ακούμπησα επάνω τον πούτσο μου. Αυτή άρχισε να βογκάει και μόνο με την ιδέα οτι θα της ξέσκιζε ο πούτσος μου τον κώλο. Άρχισα να τον σπρώχνω σιγά, σιγά... λίγο, λίγο μέχρι που το κεφάλι μπήκε μέσα.

Η ξεκωλιάρα είχε αρκετά ανοιχτό κώλο... άρχισα να τη γαμάω αργά, αργά και σε λίγο πιο γρήγορα... πιο γρήγορα. Τα βυζιά της πήγαιναν και ερχόντουσαν... τα κρατούσα και την ξέσκιζα... βόγκαγε.... φώναζε.... δάκρυζε από καύλα και πόνο.... ένοιωσα πως η ώρα που θα έχυνα δεν ήταν μακριά. Την έβαλα πάλι στα γόνατα. Πήγα από πάνω της. Την έπιασα το πρόσωπο από τα μάγουλα. Της άνοιξα το στόμα και έβαλα τον πούτσο μου ακριβώς από πάνω.

Άρχισα να της γαμάω ελαφρά το στόμα. Δεν θα μπήκα πάνω από 3-4 φορές και άρχισα να χύνω ποτάμια σπέρματος. Η Λίνα προσπαθούσε να τα καταπιεί όλα. Όσα έφυγαν έξω από το στόμα τα έσπρωξα στο τέλος με τον πούτσο μου. Σταμάτησα όταν τα είχε καταπιεί όλα. Από τότε το επαναλάβαμε 2-3 φορές, μέχρι που η Λίνα πήγε σε άλλο τμήμα.

Click here for more!