Mε λένε ΑΡΜΑΝΤΑ και είμαι μια απέραντα καυλιάρα γκόμενα με ιδιαίτερα όμορφο παρουσιαστικό μα κυρίως με ένα μονίμως ζουμερό μουνάκι που θέλει να το ικανοποιώ συνέχεια. Θα σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ: είμαι 20 χρόνων, 1.75 ύψος, 60 κιλά, με εξαιρετικά αναλογικό σώμα, με υπέροχες καμπύλες, στητά και φουσκωτά βυζομπαλα, σκληρές ρωγιτσες που διαγράφουν, μεσουλα δαχτυλίδι κι ένα υπέροχο τουρλωτό κωλαρακι που κρύβει στενούς...θησαυρούς. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, άλλα κατά κοινή ομολογία κολάζω και καλόγερο. Βλέπω άλλωστε και τα βλέμματα όταν περπατάω στο δρόμο καθώς και τους φουσκωμένους πουτσοκεφαλους, κι αυτό με φτιάχνει τρομερά. Είμαι φυσικότατη ξανθιά με καταπράσινα μάτια και σαρκώδη χείλη άλλα το πιο αγαπημένο μέρος του σώματος μου είναι το μουνάκι μου: μια όμορφη ξανθιά τουφιτσα στο πάνω μέρος του-που ενίοτε ξυρίζω γουλί κι ενίοτε αφήνω να μεγαλώσει φυσικά-και μια θεσπέσια ροζ κλειτορίδα-τριανταφυλλακι φουσκωτή και σχεδόν πάντοτε υγρή, χάρη στην τρυπούλα μου που αναζητά μονίμως να την ταΐζω. Για παράδειγμα το σημερινό περιστατικό, που θα σας το διηγηθώ. Πριν από μερικές ώρες επέστρεψα από ένα επαγγελματικό ταξίδι και παρά την κούραση μου σε όλη τι διάρκεια τις πτήσης το μουνάκι μου , μου έστελνε ξεκάθαρα μηνύματα ότι ήθελε παιχνίδια. Αισθανόμουν τα βυζόμπαλα μου τρομερά πρησμένα και παρότι μου πέρασε από το μυαλό να με "ξεπετάξω" με ένα γρήγορο μουνοδαχτυλο στις τουαλέτες, η πτήση ήταν σύντομη και προτίμησα να γυρίσω σπίτι μου και να έχω όλο το χρόνο μπροστά μου.

Προς μεγάλη μου απογοήτευση όταν επέστρεψα ο φίλος μου είχε φύγει κι αυτός απροειδοποίητα για ταξίδι -είμαστε και οι δυο ελεύθεροι επαγγελματίες- κι έτσι αποφάσισα να παίξω μόνη μου. Έκανα ένα γρήγορο ντους, ξύρισα εντελώς την καυλωμένη μου μουναρα, αλείφτηκα με λάδια κι άρχισα να φτιάχνομαι. Μμμμμμ έτριψα βίαια τις πρησμένες μου ρόγες άλλα δεν μου έφτανε: Βρήκα δυο πολύ μικρά κοκαλάκια των μαλλιών και με αυτά γράπωσα τις ρόγες μου. Σκέτη καύλα....Πήγα στο κρεβάτι κι αφού εφοδιάστηκα με όλα τα ... σύνεργα για τις περιπτώσεις αυτές, έβαλα ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση μου κι έναν φορητό καθρέφτη που μεγεθύνει μπροστά μου για να βλέπω το μουνάκι μου και να καυλώνω ακόμα περισσότερο. Θα ρίξω μια από τις πιο καυλιαρικες μαλακίες τις ζωής μου, σκέφτηκα. Μισάνοιξα τα μπούτια μου και διέκρινα την κλειτορίδα μου που γυάλιζε από τα ζουμιά μου. Έπειτα άνοιξα τα μπούτια μου διάπλατα και ζούμαρα στη σφικτή μου κωλοτρυπίδα που καιρό τώρα είχα βάλει στόχο να την ξεσκίσω στο έπακρο μόνη μου.
Aρχισα να χαϊδεύω με απαλές κινήσεις κι ολόκληρη την παλάμη την τρυφερή σάρκα του μουνιού μου και ριγούσα. Κυκλικές κινήσεις στην κλειτορίδα μου που σε κλάσματα δευτερολέπτων κόντευε να εκραγεί. Το μαξιλάρι κάτω από τον κώλο μου άρχισε ήδη να μουσκεύει άλλα εγώ είχα υπόψη μου να βασανίσω για πολύ ώρα τα μουνοχειλα και τη σούφρα μου πριν χύσω. Πήρα τις αγαπημένες μου ειδικές μπαλίτσες κι αφού άλειψα και μάλαξα τι σουφροτρυπα μου με λαδί άρχισα να τις χώνω διαδοχικά στον κώλο μου. Να σας πω ότι έχω αγοράσει τρία-τέσσερα ζευγάρια για την κάθε μου τρύπα και τα έχω δέσει μεταξύ τους ώστε να διαρκεί πιο πολύ η καύλα όταν τα βγάζω. Μπούκωσα λοιπόν και το μουνί και το κωλι μου κι έπειτα τις τράβαγα μαλακά. άρχισα να τρέμω ολόκληρη και να βαριανασαίνω.

Εκείνη την ώρα φαντασιωνομουν μια μικρή ζουμερή πουτανιτσα να μου κάνει γλυφομουνι και να μου βασανίζει την κωλοτρυπίδα μου με κωλοδαχτυλο. Το έκανα αυτό το παιχνίδι με τις μπάλες 2-3 φορές μέχρι που οι τρυπούλες μου άνοιξαν τάλιρο και περίμεναν να τις γεμίσω με κάτι ακόμα πιο μεγάλο και χοντρό. Τότε πήρα το δονητή με τον οποίο μου μπουκώνει τον κώλο ο γκόμενος μου όταν μου τον φοράει στη μουνα και την έμπηξα στο μουνί μου τόσο βαθιά που σχεδόν δεν τον έβλεπα και τον έβαλα να τρέμει στο τέρμα. Η καύλα μου ήταν ανυπόφορη. Κάποια στιγμή τον σφήνωσα μέσα κι άρχισα να δίνω μπατσακια στο μουνί μου. Έπειτα από λίγη ώρα κι αποφεύγοντας συστηματικά-πραγματικό μαρτύριο- να χύσω τον έβγαλα και φόρεσα στο δεξί μου χέρι ένα δερμάτινο γάντι. Έτσι όπως ήταν με τα χυσια μου έγλυψα το δονητή καυλιάρικα και τώρα φαντασιωνομουν ότι ήμουν πούστης και σε λίγο θα τον έπαιρνα από πίσω.

Αφού τον καθάρισα και γεύτηκα τα ζουμιά μου ορθανοιξα τα πόδια μου, έπεσα σαν σκύλα στα τέσσερα και μου τον έμπηξα από πίσω. Η ηδονή ήταν απερίγραπτη όταν άρχισε να τρέμει κι εγώ άρχισα να ξεσκίζω το κωλι μου με μανία, όμως για άλλα κόλπα το προετοίμαζα.

Γύρισα και πάλι ανάσκελα κι αφού τον σφήνωσα να γαμάει σταθερά τι σούφρα μου άρχισα να πηδάω το μουνί μου: φορώντας το δερμάτινο γάντι έχωσα ένα δάχτυλο, άπλωσα τα χυσια μου σε ολόκληρο το πλάτος τις μουναρας μου, έχωσα και δεύτερο, τρίτο τέταρτο και σιγά σιγά βρέθηκα με το μισό χέρι να γαμάει τι μουνοτρυπα μου και να ξεσκίζομαι μπρος και πίσω. Βογκούσα και μούγκριζα σαν αγελάδα άλλα τη γλένταγα αυτή τη μαλακία, τόσο καυλωμένη ήμουν. Έβγαλα από το μουνί μου το γάντι κι έτσι όπως ήταν με τα χυσια μου άρχισα να ζουλάω τις ρώγες μου που πλέον κόντευαν να εκραγούν. Όλο μου το σώμα ήταν μέσα στα χυσια και το κωλι μου έτρεμε έτοιμο να υποδεχτεί την καινούρια και τελευταία πρόκληση.

Κρατώντας το δονητή στην ξεσκισμένη μου κωλοτρυπίδα, πήρα ένα τεράστιο αγγούρι κι αφού του πέρασα ένα προφυλακτικό και το άλειψα με λάδι άρχισα σιγά σιγά να το καρφώνω στη μουνοτρυπα μου η οποία άρχισε να το ρουφά και να το καταβροχθίζει. Ούρλιαζα από καύλα και ήθελα απεγνωσμένα να χύσω. Μα με περίμενε ακόμα ένα τεράστιο αγγούρι που είχα ετοιμάσει για να μπουκώσω την κωλοτρυπίδα μου ι οποία πλέον από το δονητή ήταν ορθάνοιχτη κι ολοστρόγγυλη έτοιμη να δεχτεί και το πιο σκληρό γαμήσι.

Aρχισα να τις φοράω το αγγούρι σιγά σιγά με τα πόδια ορθάνοιχτα σαν πουτάνα και να σφαδάζω από τον πόνο κι από την καύλα. Ένιωθα ότι κυριολεκτικά ξέσκιζα και μάτωνα τι σούφρα μου. όταν έφτασε στη μέση το αγγούρι νόμιζα πως θα λιποθυμήσω μα όταν το έφτασα μέχρι τον απόπατο τις κωλαρας μου και το κουνούσα κυκλικά κατάλαβα πραγματικά τι θα πει να τον παίρνεις από πίσω και να χύνεις γαμώντας παράλληλα και τι μουναρα μου άρχισα να ουρλιάζω. άρχισα να κατεβάζω τα απίθανα υγρά κι ένιωσα και την απόλυτη καύλα όταν άρχισα ξαφνικά να κατουρώ ελαφρά γαμώντας και ξεσκίζοντας το μουνί μου με το αγγούρι. Αααααααααχχχχ...

Τέτοια μαλακία ήταν από τις λίγες που έχω ζήσει.

Έπειτα τα διηγήθηκα όλα στον δικό μου που με πήρε τηλέφωνο για να δει τι κάνω και καυλώσαμε τόσο πολύ που ξεσκιστήκαμε τηλεφωνικά. τώρα που σας μιλάω έχω αρχίσει και ξανά χαϊδεύομαι κι αυτή τι φορά πρέπει να εφεύρω κάτι καινούργιο για να ξεκαυλωσω τη μουναρα μου και να ξεπατώσω την κωλαρα μου.

Εύχομαι όσοι διαβάσατε αυτήν την ιστορία και τώρα πετάτε έξω τους πουτσοκεφαλους σας η όσες μαλακίζεται την πρησμένη κλειτορίδα σας να χύσετε για πάρτι μου υπέροχα!

Oσοι φίλοι και φίλες το επιθυμούν ας μου γράψουν για να τα πούμε και να φτιαχτούμε!

Φιλάκια...πιπιλιστά και καυλιάρικα!

Click here for more!