Μία πρόσκληση από την Δ/νση της εταιρείας που εργάζομαι για μία δεξίωση πρίν από τις εορτές, ήταν η αφορμή για μια συγκλονιστική περιπέτεια.Η δεξίωση πρός τιμή των στελεχών της επιχείρησης έγινε σε μία πό τις καλύτερες αίθουσες του hotel caravel,εκεί συγκεντρώθηκαν όλα τα στελέχη της εταιρείας με συζύγους,φίλους,αρραβωνιαστικούς κ.λ.π.Συνοδευόμενος και εγώ κατά την διάρκεια της δεξίωσης αρκέσθηκα απλά σε συζητήσεις με άλλα στελέχη ,και ταυτόχρονα θαύμαζα τις ωραίες μούνες συνοδούς.

Κάποια στιγμή διαπίστωσα ένα γυνακείο βλέμμα να έχει καρφωθεί πάνω μου,ήταν μια σαραντάρα περίπου, μούνα με ενα εξώπλατο φόρεμα που το σκίσιμό του άφηνε ακάλυπτο όλο το μπούτι, το έκφυλο βλέμμα της με είχε κυριολεκτικά αναστατώσει,(ευτυχώς που η συνοδός μου καπόυ είχε βαρεθεί και συνέχεια με ρώταγε πότε θα φύγουμε και δεν είχε δώσει σημασία στις ματιές που ανταλλάσαμε)Κάπου 3 τα ξημερώματα ο κόσμος άρχισε σιγά -σιγά να αποχωρεί,με πλησίασε ένας μικρόσωμος τύπος γύρω στο 1.60 που είχα μιλήσει για λίγο μαζί του κατά την διάρκεια της δεξίωσης, μας χαιρέτησε και με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι πλησίασε την 40άρα μούνα για να φύγουνε μαζί , (εννοιωσα έκπληξη γιατί αυτός με 1.60 ύψος και βάρος περίπου 55 κιλά πως κατάφερνε να επιβιώνει δίπλα σε μια τέτοια μουνάρα που ήτανε 1.70,με δυνατή κολλάρα και τέλειο βυζί.

Φέυγοντας μου είπε "Ξέχασα να σας συστήσω την αρραβωνιαστικιά μου Γιωργία Μ......."Μετά τα σχετικά η Γιωργία που δεν μου ήταν τελικά τελείως άγνωστη μας είπε ότι είχε έρθει προ 6αμήνου στην Αθηνα σαν στέλεχος υποκαταστήματος της Θεσσαλονίκης και θα έμενε μόνιμα εδώ γιατί σε λίγες ημέρες θα παντερυόταν τον μικρόσωμο αυτό τύπο, τον 44χρονο Βαγγέλη Κ......όπως τον έλεγαν,ο οποίος μάλιστα ήταν τέρας μόρφωσης έχοντας κάνει στην πληροφορική 2 master και 1 διδακτορικό.
Οταν φθάσαμε σπτίτι μετα την δεξίωση από το φαγητό και το ποτό έπεσα ξερός για ύπνο,προτού όμως κοιμηθώ αναρωτιόμουν πως θα μπορούσα να ξαναδώ αυτή την μουνάρα με τον δυνατό κώλο και τις μεγάλες μπουτάρες, και που την έχω ξαναδεί.

Την άλλη ημέρα Κυριακή που εψησα καφε το πρωί ψάχνοντας τα τσιγάρα μου στο σακάκι, βρήκα ένα σημείωμα με ένα τηλέφωνο 697/3.......τάχασα η μούνα είχε ρίξει με τρόπο το τηλέφωνό της στη τσέπη μου χωρίς να την πάρει κανείς είδηση.Την άλλη ημέρα την πήρα τηλέφωνο ,μιλήσαμε για αρκετή ώρα, η Γιωργία 41 ετών εργαζόταν σαν στέλεχος στη Θεσσαλονίκη και πρίν 6 μήνες είχε μετακομίσει στην Αθηνα με τον αρραβωνιαστικό της ο οποίος είχε προαχθεί πρόσφατα σε Δ/ντή και ήταν έτοιμοι να παντρευθούν,οταν μου είπε ότι είναι φίλη της Μαρίας μιας συναδέλφου που εργάζεται στο τμήμα μου την θυμήθηκα.

(Οταν ενημέρωνα τη Μαρία για την δουλειά σαν καινούργια στην εταιρεία-ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ- η Γιωργία είχε ερθει να διδάξει σε σεμινάριο από την Θεσσαλονικη και μάλιστα είχαν και εγκάρδια συνομιλία)"Κώστα ας μιλήσουμε με ανοικτά χαρτιά η Μαρία μου είπε για τη σχέση που είχατε ,πόσο σοβαρός και εχέμυθος είσαι, αλλά και για πολλά άλλα! Θέλω να γνωρισθούμε καλύτερα,πράγματι αν και αιφνιδιάσθηκα συνήλθα γρήγορα και της πρότεινα να συναντηθούμε καπου για καφέ αλλά η ίδια μου πρότεινε μια και ο Βαγγέλης έλειπε για 2 ημέρες στη Θεσσαλονίκη για δουλειά της εταιρείας να συναντηθούμε σπίτι της κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό του Αμαρουσίου.

Πράγματι μετά τη δουλειά τηλεφώνησα σπίτι ότι λόγω του συνηθισμένου φόρτου εργασίας θα αργούσα,(τα στελέχη των εταιρειών δεν έχουν ωράριο) και σε λίγη ώρα κτύπαγα το κουδούνι του διαμερίσματος της.Με υποδέχθηκε ντυμένη κανονικά και τίποτε δεν έδειχνε αυτό που θα ακολούθούσε.Μιλήσαμε για διάφορα θέματα ακόμα και για τη δουλειά και τη συνεργασία που θα είχαμε από δω και πέρα.Τμηματάρχης εγώ,Υποδ/ντρια αυτή,και Δ/ντής ο Βαγγέλης του Τομέα που από δω και μπρος θα εργαζόμασταν.

"Σ'αευχριστώ Γιωργία για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις και για τη συνεργασία που θα έχουμε, αλλά γιαυτό το θέμα με κάλεσες σπίτι σου ?"Θα καταλάβεις γρήγορα Κώστα, τον Βαγγέλη τον θέλω μόνο για γάμο,ήδη συντηρώ 1 παιδι από τον πρώτο μου γάμο γιατί ο πρώην σύζυγός μου μένει μόνιμα στο εξωτερικό και δεν ενδιαφέρεται,αν και το διαζύγιο εχει βγεί σε βάρος μου έχω την επίβλεψη του παιδιού μου που είναι και υιοθετημένο,μέχρι να πεις το ποτό σου ερχομαι"

Πήγε στην κρεββατοκάμαρα και σε λίγο εμφανίσθηκε με ένα φοβερό μίνι διάφανο νυχτικό,όλα σχεδόν έξω,οι μπουτάρες της, η κολλάρα της πεταγόταν από το στενό νυχτικάκι, και από μέσα ξεχώριζε ένα μικρό στριγκάκιΚόντευα να χύσω από αυτά που έβλεπα ευτυχώς με συνέφερε γρήγορα με τα λεγόμενά της"Κώστα μπορεί ο Βαγγέλης να είναι καλός, χρυσός, και τέρας μόρφωσης αλλά στο σεξ έχει μεσάνυχτα, κάνει έρωτα μία φορά το μήνα αλλά και με τον τρόπο που το κάνει βρίσκεται 150 χρόνια πίσω , πέρα από την φυσιολογική στάση δεν ξέρει τίποτε άλλο,άσε που όταν τον αγκαλιάζω μικρόσωμος και δύνατος όπως είναι νομίζω ότι έχω αγκαλιά το γιό μου, και επειδή δεν λέι να ξαφύγει από τις αρχές του λέω να ζήσω τον έρωτα με άλλο άνδρα και τον Βαγγέλη θα τον έχω μόνο για σύζυγο, μιλάω με τις φίλες μου το τι κάνουν με τους άνδρες τους και με τους γκόμενους και παθαίνω , άσε που η Μαρία μου περιέγραψε το τι κάνατε τον καιρό που γαμιόστασαν

Δεν περίμενα τίποτε άλλο τα ρούχα έφυγαν γρήγορα από πάνω μου τις έσκισα το στριγκάκι αφου της πέταξα από πάνω το ανύπαρκτο νυχτικό που φορούσε και αρχισα να της κάνω ένα τρομερό γλυφομούνι,της ρούφαγα την κλειτορίδα και η γλώσσα μου περιφερόταν στα μουνόχειλα αλλά και στο υπόλοιοπο καλοξυρισμένο μουνάκι της .Ουρλιάζοντας και με φοβερές κραυγές έχυσε απανωτά 2 φορές χύνωω χύνωωω χύνωωωωω Κώστα μου χύνω και ξαναχύνω, το μουνί μου θέλει να αδειάσει και πάλι φώναζε,τη γύρισα σε στάση πισωκολλήτου και της τον κάρφωσα στη μουνα της που κυριολεκτικά είχε κάνει μούσκεμα τον καναπέ του σαλονιού που γαμιόμασταν.

"Τι σου κάνω μούνα μου? με γαμάς γαμιά μου σκίσε μου τη μουνάρα έλα χύσε θέλω να νοίωσω τη γλύκα του χυσίματος μέσα στη μουνάρα μου μη φοβάσαι έχω πάρει χάπια και δεν μένω έγκυος σκίσε μου το μουνάκι αφού μαλάκας μου δεν μπορεί να με ικανοποιήσει"Τώρα χύνω καύλα μου χύνωω χύνωωω! άδειασα όλο το σπέρμα μου μέσα αλλά στη στάση που βρισκόμασταν το περισσότερο βγήκε έξω από το μουνί της , αλλά αυτή με το χέρι της πασάλειψε την κοιλιά της .

Ξαπλώσαμε κάναμε ένα τσιγάρο,πάνω στην κουβέντα μου είπε ότι είχε να γαμηθεί από τον κώλο από τότε που ήταν φοιτήτρια,ούτε ο άνδρας της της το είχε κάνει ,όσο για τον Βγγέλη ούτε λόγος.

Την έστεισα στα τέσσερα,πήρα τη βαζελίνη από το ντουλάπι της τουαλέτας και της πασάλειψα καλά την σούφρα,είχα βάλει αρκετή και ο πούτσος μου παρότι ήταν σφικτή δεν δυσκολέυτηκε να μπει σιγα-σιγά μέσα.ΑΧ τι μου κάνεις αχ! αχ! τι καύλα είναι αυτή? έλα γάμα με πιό δυνατά στη κολλάρα ναι! ναι! ναι! Τη γύρισα ανάσκελα της έφερα τα πόδια στους ώμους και της τον έχωνα πότε στη μουνάρα πότε στην κολλάρα.Το κορμί της τρανταζόταν από συνεχή κύματα σπασμών που της επέφεραν οι οργασμοί.Οταν ήρθε η στιγμή να χύσω αυτη τη φορά τραβήχθηκα και ένα κύμα σπέρματος τινάχθηκε στην κοιλιά της ,αυτή δε με τα χέρια της πασάλειψε το στήθος της και όσο περίσεψε την κολλάρα της .

Σε λίγες ημέρες έγινε και ο γάμος τους στην ΑΘήνα, ήμουν προσκεκλημένος όπως και όλα τα στελέχη αλλά και αρκετά άτομα από το υπόλοιοπο προσωπικό της εταιρεία μας.
Μετά από λίγες ημέρες έπεσε και άλλο γαμήσι όταν ο Βαγγέλης είχε μεταβεί στο εξωτερικό για μία συνδιάσκεψη στελεχών, στο χώρο των τηλεπ/νιών της Ευρωπαικής Ενωσης,τυφλά ερωτευμένος με την Γιωργία που να φαντασθεί το κέρατο που έφαγε, πανέξυπνος στη δουλειά του και με μεγάλη καριέρα αλλά και <<ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΑΤΑ>>

Click here for more!