Είμαι ο Βαγκος και είδα ότι η πρώτη μου ιστορία δημοσιευ8ηκε έτσι στέλνω την δεύτερη όπου τοποθετείται κατά τις αρχές Αυγούστου του περασμένου χρόνου.

ήμουν διακοπές με όλη την οικογένεια από τέλη Ιουλίου και βαριόμουν αφόρητα. δεν έβλεπα την ώρα να επιστρέψω στο σπίτι μου στην κρήνη (8ες/νικη) όμως στο πατρικό μου ο καιρός περνούσε με καλοκαιρινές καύλες κλειδωμένες πόρτες και μαλακία σύννεφο. η Λέρος δεν είναι τουριστικό μέρος και οι κοπέλες είναι χωριατοπούλες που 8ελουν γάμο και μετά ότι άλλο. όμως όταν εφ8ασαν στο νησί ο 8ειος μου και η αρραβωνιαστικιά του τότε το πράγμα έπαιρνε ενδιαφέρον.

η κοπέλα ήταν φοιτήτρια από την Πράγα ηρ8ε με εράσμιους και έκανε την τύχη της το Σεπτέμβριο οι γάμοι και δε συμμαζεύεται. από την πρώτη στιγμή που την είδα είχα σηκωμαρες και τάβλες μέχρι πρωίας άλλωστε σ' αυτό φρόντιζε και η ίδια η Ιλονα (το όνομα της κοπελιάς) γιατί από το πρώτο βράδυ όταν ο 8ειος μου τη γαμούσε εκείνη ξεφώνιζε. το σπίτι απλό χωρίς μονώσεις και μαλακίες , μου έδινε την δυνατότητα να τον παίζω σόλο κλαρίνο ενώ οι δίπλα γλεντούσαν.

ένα βράδυ δεν αντιστα8ηκα στον πειρασμό (0ταν καυλώνω λειτουργώ με το πουτσοκεφαλο) βγήκα σιγά-σιγά και πήγα να πάρω μάτι ότι είδα με έκανε να τα παίξω ο θειος μου κα8ωταν σε μια καρέκλα με την ψωλή ανά χείρας και η Ιλονα έκανε παιχνίδι με μια μπανάνα πάνω στο κρεβάτι 'α ρε κάτι μαλάκες' σκέφτηκα 'την τρομπάρεις και μόνος σου ρε μαλάκα, αλλά τέτοιο μουνάκι τη βγάζει με μπανάνες και συ παίρνεις μάτι' η ιλονα ήταν κλασσική σλαβα ψηλή με πιασίματα κωλα8ρα για χοντρά γαμήσια τσιμπουκοχειλα σαρκώδη ξαν8ια με μακρύ μαλλί ξυρισμένο μουνάκι και στη8ος τεράστιο με τσιτωμένες κάπως σκούρες ρώγες. ήταν όμως καύλα τέτοια γκόμενα με την μπανάνα την ρουφούσε την έβαζε στο στόμα και άρχιζε το πιπίλισμα την έβαζε ανάμεσα απ'τα βυζιά την και μετά την κάρφωνε στην κολάρα της. μόλις έχυσα την έκανα.
το άλλο πρωί ένιωθα ότι στο τραπέζι η ιλονα με κοιτούσε κάπως κι όταν ο 8ειος είπε ότι είναι εξαντλημένος και δεν μπορεί να την πάει για μπάνιο προθυμοποιήθηκα αμέσως.
έτσι κατά το μεσημεράκι πήγαμε στο κανταφρι ερημική παραλία για μπάνιο κόσμος δεν υπήρχε ούτως 'η άλλως και μετά από μακροβούτια και των δυο η ιλονα βγήκε ξάπλωσε έβαλε λάδια και τοπλες έκανε ηλιο8εραπεια.

τετραπλές καύλες εγώ! βγαίνω κάποια στιγμή που με φωνάζει με την πούτσα να κάνει εξόγκωμα απ' το μαγιό και την καύλα να μην κρύβεται και φ8ανωντας κοντά της μου λέει 'δε μου βάζεις λίγο λάδι στην πλάτη ανιψιέ' το 'ανιψιέ' μάλλον καύλα μου έφερε παρά ξενερα άρχισα λοιπόν να την αλείφω ώσπου εφ8ασα στην κολάρα της εκεί τα έχασα όταν την τέντωσε έχασα το μπούσουλα αρχίζω να την τρίβω ενώ η αγγουρα μου ακουμπούσε στο γοφό της ξαφνικά μου λέει 'δεν γδύνεσαι να είσαι πιο άνετα 'νο way' απαντάω και τότε γυρνάει και απότομα τραβάει το μαγιό εμφανίζοντας τις αρχιδαρες μου και το πούτσο μου τότε λέει 'ντροπη έχεις τέτοια καύλα και δεν ζητάς βοη8εια' τότε με τα πόδια την αρπάζει την πούτσα μου και αρχίζει τις μαλάξεις.

τα δα όλα! μου την έπαιζε δεξιοτεχνικά σκαλίζοντας τ' αρχίδια μου με το μικρό της δαχτυλάκι. της λέω 'δεν 8ελω να χύσω ακόμα' τότε με ξαπλώνει και πέφτει από πάνω μου με τους βυζους της αρχίζει νέα τρόμπα στην πούτσα μου. οι ρώγες της γαργαλούσαν τον πουτσοκεφαλο και τα μαστάρια την είχα αρχίσει να στάζουν προσπερματικο υγρό. τότε της λέω την αγαπημένη μου ατάκα 'καυλιάρα πάρε μου μια πίπα να ανάψω κι ένα τσιγάρο' γελάει και με σηκώνει ορ8ιο.

γονατίζει και με μια την παίρνει μέσα. όχι να το παινευτώ αλλά της ηρ8ε μέχρι το λαιμό η ψωλαρα μου και αρχίζει τα παιχνίδια ...............

Click here for more!