Η Βαγγελιώ είναι ηφαίστειο Έχω διαβάσει πολλές ιστορίες σας και πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου έλεγα πως μπορεί να συμβαίνουν αυτά? Άλλος με την κουνιάδα ,πεθερά,θεία,ξαδέρφη,γειτόνισσα,και poses άλλες περιπτώσεις!! πάντα γύριζε η σκέψη αν είναι αλήθεια η ψέματα!!

 

Μέχρι που μου συνέβη και μένα όπως θα σας διηγηθώ παρακάτω. Η "ιστοριαμου" symveinei σε ένα μικρό χωριο της θεσσαλίας και εξακολουθεί ακόμα,είμαι 38 χρονων ελεύθερος, παιδί χαμηλών τόνων, η πρωταγωνίστρια είναι η γειτόνισσα μου η Βαγγελιώ, μια κυρια 55 χρονων χαμηλών τόνων παντρεμένη και γενικά γυναικα "παλιακου" στυλ από χωριο, ντύσιμο που καλύπτει τα πάντα, μαντήλα πολλές φορες στο κεφάλι, ρούχα φαρδιά και μακριά πάντα, οποτε οποια περιγραφή για το σώμα της είναι δύσκολη.. Το μονο που μπορώ να πω για αρχή είναι για το στήθος της, πλούσιο..όπως μπορεί να διακρίνει κανεις με μια ματια... Βασικά είναι μια γυναικα που με την πρώτη ματια δεν ενθουσιάζει, ούτε σε προκαλεί κάτι..

Μια μέρα κανονίζει ο σύλλογος του χωριου εκδρομή στη θάλασσα.. Το πρωί στο λεωφορείο.. Μετά από λίγο παραλια.. Εκεί για πρώτη φορα είδα τη Βαγγελιώ με ένα μαγιό σχεδόν ολόσωμο.. δεν άφηνε και πολλά περιθώρια.. Είχε ωραίο κορμί.. Καλοστημένο.. Με ωραίο κωλαράκι,βυζάκι δυνατό.. Βεβαια το παρεό δεν βοηθούσε.. Κάποια στιγμή μέσα στο νερό βρεθήκαμε διπλα διπλα .. Και πιάσαμε κουβέντα. Τα κλασικά.. Εγώ τα ματια μου είχαν καρφωθεί στο boustoths.. Με κατάλαβε.. Και μου λέει σε ανύποπτο χρόνο σα αρέσει?? Ντράπηκα βούτηξα και έφυγα πιο πέρα.. Όλη μέρα σκεφτόμουνα αυτό που μου είπε.. Τι εννοούσε έλεγα "μεσαμου".. αλλάζω ομπρέλα για να την βλέπω.. Η γυναικα ήταν πολύ δυνατό κομμάτι..περιττό να πω όλη μέρα ήμουν καυλωμένος.. Επιστρέψαμε πίσω.. Η ζωή συνεχιζόταν το ίδιο και πάλι!! Κανονίζει ξανά ο σύλλογος θάλασσα.. Φτάνουμε παραλια κατεβαίνουμε από το λεωφορείο.. Κάθομαι στην ξαπλώστρα.. Οποτε κάποια στιγμή έρχεται η Βαγγελιώ με την πετσέτα στο χέρι και το παρεό σε όλο το σώμα..μου λέει σε πειράζει να καθίσω εδώ?? Βαρέθηκα με της άλλες!! Κάτσε τις λέω.. Αυτή την φορα προσπαθούσα να την κοιτάω στα ματια πράγμα δύσκολο.. Κάνει ένα σκύψιμο "βραστομου" για να στρώσει την πετσέτα.. Την έβλεπα από πίσω.. Το μαγιό είχε μπει ανάμεσα στα κωλομέρια και το μουνί διαγραφόταν από κάτω.. Τα έχασα.. Τρελάθηκα.. "παναγιτσαμου" λέω!! Τι είναι μου λέει? Τίποτα τις λέω ένα κύμα.. Κάθεται στην ξαπλώστρα.. Εγώ τα είχα χαμένα.. Πάω για μπάνιο τις λέω..

Πάω στο bar πίνω δυο σφηνάκια δυνατά.. Γυρίζω στην ομπρέλα.. ήταν ξαπλωμένη με τα γόνατα λυγισμένα.. Και τα πόδια ελαφρώς μαζεμένα τα ανοιγόκλεινε αργά αργά όσο με έβλεπε να έρχομαι.. Η γυναικα πιστεύω ήταν πολύ "γκαβλομενη".. Το μαγιό ήταν υγρό και τα μουνόχειλα είχαν φουσκώσει και φαινόταν.. Για κάμποση ώρα δεν μιλούσαμε.. Ευτυχώς φορούσα βερμούδα και δεν φαινόταν η "καβλαμου".. Κάποια στιγμή μου λέει θα πάω μέσα θες να ρθείς "μαζιμου" να μου δείξεις να μάθω να κολυμπώ γιατί εσύ ξέρεις καλά μου λέει?? Δεν κατάλαβα πως βρέθηκα μέσα στο νερό.. Προσπαθούσε να κολυμπήσει και βυθιζόταν προς τα εμπρός.. Να σε κρατήσω της λέω?? Και κουνάει το κεφάλι καταφατικά.. Βάζω τα χερια μου στην "κοιλιατης"..και αρχίζει να κολυμπά.. Κάποια στιγμή όπως κολυμπούσε της πιάνω κατά λάθος το στήθος.. Την αφήνω απότομα.. συγγνώμη της λέω..Μην φοβάσαι μου λέει δεν έγινε και κάτι πως θα μάθω μπάνιο.. Σε όλη την φάση μέχρι τώρα "μεσαμου" "γινοτον" ένας πόλεμος από τη μια να παριστάνω το καλο παιδί και από την άλλη να αναρωτιέμαι μήπως η Βαγγελιώ ήθελε αλλα πράγματα.. Δεν ήξερα τι να κάνω τι να πω πως να φερθώ.. Η Βαγγελιώ με είχε καταλάβει ότι την γουστάρω και με έπαιζε με τους "δικουστης" ορους... Κρατάμε να κολυμπήσω μου έλεγε.. Τελικά από τα πολλά.. Την πιάνω με το ένα χέρι από το στήθος και το άλλο από την μέση και την φέρνω ράνομου..έτσι κολυμπάω πιο ωραία μου λέει.. Τριβόταν ποτε το "χεριμου" ποτε η "κοιλιαμου" στα τεραστια βαριά "βυζακιατης".. Η Βαγγελιώ γούσταρε και συνέχιζε.. Οποτε λέω μέσα μου ότι γίνει.. τις λέω να κανεις και λίγο ανάσκελα.. Και γυρίζει με μιας.. Περνάει τα χέριατης στο λαιμό μου.. Είχα σε απόσταση αναπνοής τα τρομερά βυζιά.. σα αρέσουν μου λέει?? Παρα πολύ πρόλαβα να πω..με τραβάει και μου δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.. σε ευχαριστώ που με βοηθάς να μάθω κολύμπι!!! μονο αυτό της λέω.. Λίγο είναι για τόση ώρα μάθημα.. χαμογελάει πονηρά.. Βγαίνω μου λέει θα ζεστάθηκε ο καφές.. Έρχομαι και εγώ σε λίγο της λέω.. Κάνω μια βουτιά..

Τι γίνετε εδώ πέρα έλεγα μέσα μου τι άλλο μπορεί να συμβεί.. Τα είχα δει όλα μέχρι στιγμής.. Η ώρα είχε περάσει βγαίνω και εγώ.. Πήγα στην ξαπλώστρα.. Καθόταν μπρούμυτα και μιλούσε στο κινητό.. Η κωλαρά τέλεια..έτοιμος να ορμήξω ήμουνα.. Ένας θεός ξέρει πως κρατιόμουνα.. να ετοιμαστούμε τις λέω σε λίγο θα φύγουμε.. Να πληρώσουμε λέει.. Κερνάω εγώ τις λέω εσύ έτσι και αλλιώς χρωστάς και αλλα.. κάνει μια περιστροφή την γλώσσα "σταχειλη" της και χαμογελα πονηρά.


Click here for more!