Επειδή δεν έχω δικό μου υπολογιστή σου στέλνω την ιστορία διαμέσου του φίλου μου του "Ξενιτεμένου", που μου γνώρισε και τη σελίδα σου! Πρέπει να πω ένα Μπράβο για την καλή δουλειά που κάνεις, και μας χαρίζεις ώρες ευχαρίστησης διαβάζοντας τις ιστορίες τον Φίλων μας!!

Εμένα με λένε Χρήστο, είμαι 29 χρόνων και γεννήθηκα στην Γερμανία, είμαι Παντρεμένος με ελληνίδα ( δεν υπάρχει καλύτερα μουνιά από τα ελληνικά) και δουλεύω στην ΔΕΗ τις Γερμανίας!!!

Με την γυναίκα μου περνάω πολύ καλά και ξεσχιζόμαστε συχνά χωρίς ταμπού! Αλλά εμένα άμα μου κάτσει η ευκαιρία δεν την χάνω. Στην δουλειά μας αρχισε μια μαθητευόμενη γραφιάς που μιλάμε είναι ουρανοκατέβατος άγγελος 19 ετών με σώμα σαν αρχαία ελληνική θεά και γαλάζια μάτια. Είναι πολύ ανοιχτός χαρακτήρας και για την ηλικία της πολύ προχωρημένη στο μυαλό. Δούλευε 2 χρόνια στο διπλανό γραφείο και αναμεταξύ μας δημιουργήθηκε μια φιλία. Πάντα μου έλεγε πόσο της αρέσει η Ελλάδα και οι έλληνες και μπλα...μπλα...! Μέχρι που τον Ιούλιο το 2002 για 3 εβδομάδες έπρεπε να με βοηθήσει στο δικό μου γραφείο να κάνουμε καταλογισμούς για επενδύσεις! Το καλοκαίρι συνήθιζε να έρχεται από ότι είχα καταλάβει χωρίς βρακάκι! τον Ιούλιο έκανε γύρω στους 35 βαθμούς και μέσα στο γραφείο ήτανε ζούγκλα! Το μανάρι απέναντι μου εκείνον τον καιρό είχε χωρίσει με τον φίλο τις και είχε κάνα τρίμηνο να γαμηθεί, με τα κοντά φουστανάκια και τα ναζιάρικα κόλπα με είχε καυλώσει και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ πια στη δουλειά μου! Αυτή η κατάσταση κράτησε δύο εβδομάδες μέχρι που την τρίτη τα φλερταρίσματα μας γινότανε πιο έντονα, δεν κοίταγα να κάνω το πρώτο βήμα γιατί σαν υπεύθυνος στις στατιστικές και προϊστάμενος είχα να χάσω πολλά άμα μας παίρνανε χαμπάρι!

Μια μέρα μιλάγαμε για δορυφορικά προγράμματα με ρώτησε αν ξέρω κανέναν που περνάει δορυφορικές κεραίες! Όπα λέω να η ευκαιρία, είναι το χόμπι μου της λέω ( είναι αλήθεια, πως αλλιώς να δούμε Ελλάδα εδώ στην Γερμανία), κανονίσαμε το Σάββατο το πρωί να βρεθούμε στο διαμέρισμα της! Είπα στην γυναίκα μου ότι πρέπει να πάω στην δουλειά ( τύχαινε συχνά ) !
Μόλις μου άνοιξε το μανούλι την πόρτα τα έπαιξα , φορούσε ένα μίνι. και ένα διαφανές πουκαμισάκι χωρίς σουτιέν! Καύλωσα και είπα θα σκάσω αν δεν την πηδήξω! Μου έβαλε ένα κρύο νερό ( 11 το πρωί είχαμε γύρο στους 32 βαθμούς) και πήγα στο μπαλκόνι να μοντάρω το πιάτο! μέσα σε δέκα λεπτά είχα γίνει παπάκι στο ιδρώτα! είχα βγάλει το πουκάμισο και είχα μείνει με την φανέλα και το τζιν μου! έχω γυμνασμένο σώμα από το κολυμβητήριο 2 φορές την εβδομάδα, κα αυτό πρέπει να τις άρεσε πολύ γιατί όλο και με χάζευε! Με το που τελείωσα μέχρι και το σώβρακο μου είχε μουσκέψει! Η Μαρεν( το όνομα της) μου πρότεινε να κάνω ένα ντους για να δροσιστώ και θα έκανε και κάτι να τσιμπήσω! Δεν έχω ρούχα να αλλάξω της λέω, θα τα βάλλω να στεγνώσουν και θα βρω κάνα σορτσάκι για σένα!!! Έκανα το ντουζ , μου έδωσε ένα σορτσάκι και κάτσαμε στο σαλόνι να κανονίσω τον αποκωδικοποιιτη αν πιάνει και ανοίγει τα κανάλια! Εκεί που ψάχναμε κανάλια πέσαμε σε ένα σταθμό με τσόντες, μη μου πεις ότι θα πιάνω και τέτοια! Ναι της λέω ζήτω η πειρατεία, εμένα όμως το σορτσάκι δεν με χώραγε άλλο και η Μαρεν το είχε καταλάβει! Σε αρέσουν οι τσόντες με ρωτάει! και μιλάγαμε κάνα μισάωρο για το σεξ και τι αρέσει στους άντρες και ΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑ.........!

Είχα φτάσει στο αμήν ο πούτσος μου πάλευε με το σορτσάκι και η μαρεν είχε καυλώσει αλλά κανένας δεν έκανε την αρχή! Η Τσόντα συνέχιζε να παίζει εγώ να πατάω το πούτσο μου να μη φαίνεται και η γκόμενα να τρίβετε στον καναπέ! Έτσι αραγμένοι ξανάρχισα την κουβέντα και τη ρώτησα τι της αρέσει στο γαμήσι: αχ με λέει ποτέ δεν κατάφερε άντρας να με γλύψει και να χύσω!!!!!! Όπα τώρα φαίνονταν ότι ήθελε Πούτσα η κοπέλα! Ο άντρας που θα με γλύψει και θα χύσω θα του κάνω όλα τα χατίρια!!!!! Εκεί ξέσπασα : Μπορώ να δοκιμάσω??? της λέω!!!! χωρίς κουβέντα βγάζει τι πουκάμισο της και τη φούστα και έμεινε ολόγυμνη πάνω στο καναπέ!!!

ΩΟΩ ωραίο σώμα το μόνο ελάττωμα μικρό αλλά σφιχτό στήθος, αλλά έτσι που ήμουνα και καθόλου να μην είχε στα ............! Φιλιόμασταν και πασπατεύαμε ο ένας τον άλλον από την τσόντα και την συζήτηση, το μανούλι είχε γίνει Ηφαίστειο! Γονάτισα της άνοιξα τα μουνοχειλα και έμεινα, το κορίτσι από κάτω ήτανε σκέτος Νιαγάρας μούσκεμα σαν καυλωμένη σκύλα!σιγάσιγά άρχισα το βασανιστήριο με τη γλώσσα μου ρουφώντας την κλειτορίδα της, τίποτα 10 λεπτά και δεν έλεγε ναχύσει, με έπιασε ο εγωισμός, τώρα ρούφαγα πιο δυνατά και κάρφωνα τι γλώσσα μου στο μουνί της, Χτυπιότανε ούρλιαζε, αλλά δεν έλεγε ναχύσει, ήθελε σκληρά μέτρα, της είπα να χαλαρώσει άρχισασιγάσιγά να της γλύφω τον σφικτήρα με δυο δάχτυλα καρφωμένα στον κώλο της. Μούγκριζε και χτυπιόταν μέχρι που ένιωσα τα φλογερά τηςχυσια στο στόμα μου: ααααααααααα ναι ερχομέ τελιονοοοοοοοο! Της κόπηκε η ανάσα και έτρεμε ολόκληρη ενώ τα δάχτυλα μου γαμούσαν αλύπητα τον κώλο της! έκανε πολύ ώρα να συνέρθει! Δεν το πιστεύω μου λέει είσαι ο πρώτος άντρας που με έκανε να χύσω από γλιφομουνι!

Μου έβγαλε το σορτσάκι και άρχισε γονατιστή ένα φοβερό τσιμπούκι δεν άντεξα ούτε 2 λεπτά και έχυσα, η μαρεν όμως δεν σταμάταγε συνέχιζε να τον γλύφει καταπίνοντας ταχυσια μου! αυτό με καύλωσε δεν μου είχε ξαναπιεί γυναίκα ταχυσια και μάλιστα με τέτοια λαιμαργία! μόλις απόκτησα στύση την έβαλα στα τέσσερα και της το κάρφωσα στο μουνί! ούρλιαζε σαν κτήνος, ήξερε καλά να γαμιέται το πουτανακι και τον έπαιρνε άγρια και σκληρά χωρίς διαμαρτυρίες!!! έτσι στα τέσσερα της ξανακάρφωσα τα δυο δάχτυλα στο πάτο της! τώρα έκανε σαν κτήνος: ναι ναι ναι ναι Γάμα μου το κώλο ναιεεεεε! τα γερμανικά δεν έχουν την ίδια γλύκα με το ελληνικό "σκίσε με" αλλά με τέτοιο μουνί??? την γαμούσα για ένα τέταρτο στα τέσσερα μέχρι που αποφάσισα να ξεπαρθενιάσω τον κώλο της!

Καμία αντίρρηση της σάλιωσα το κωλαράκι, με λίγο δυσκολία καρφώθηκεσιγάσιγά όλος μέσα! ΑΑΑΑΑΑΑ ναι ναι οοοοοοοηηηηηηηηη. δεν άντεξε για πολύ και το πρώτο χύσιμο της έκανε την Έκρηξη! εγώ αλύπητα χτυπούσα στα κόκκινα και η γκόμενα ούρλιαζε από Καύλα! Βγαλτον θέλω να τον Γλύψω! έτσι γονατισμένη τον Πήρε στο στόμα και γεύονταν τη νοστιμιά του κώλου της!!!!!! Σαν μανιασμένη μου δάγκωνε τα αρχίδια και τον Πουτσοκεφαλο! είχα τρελαθεί ήθελα όμως να χύσω στο κωλαρακι της: ναι Γάμα με ξανά στον κώλο ! Της τον ξανακάρφωσα αλλά τώρα αργά και παθιασμένα, την γύρισα στις πλάτες και της σήκωσα τα πόδια στον αέρα! Η σούφρα της είχε κατακοκκινίσει και ο πούτσος μου έτσουζε!! αλλά εκεί εγώ κάρφωνα και φίλαγα τις πρησμένες της ρόγες! Μια τον έχωνα στο μουνάκι της μια στον κώλο! δεν είχε πολύ πείρα στο γαμήσι, αλλά δεν αρνήθηκε Καμία μου πρόταση! Της ζήτησα να καβαλήσει το πούτσο μου και υπάκουσε αμέσως, τώρα με γαμούσε και μου φίλαγε το στήθος και ένοιωθα την ανάσα τις ναι γίνετε όλο και πιο έντονη! Δεν θα άντεχε για πολύ και έτσι έγινε ουρλιάζοντας μου έλουσε το παπόρι με ταχυσια της! μόλις συνήρθε με ρώτησε τι θέλω να μου κάνει για να χύσω! Δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά είπα να της τα τινάξω στο όμορφο προσωπάκι της! εγώ όρθιος αυτή γονατιστή μου τράβαγε μαλακία με τον πουτσοκεφαλο στο στόμα, Δεν άντεξα για πολύ και ταχυσια μου τινάχτηκαν στα μούτρα της και εκείνη άρχιζε να τα μαζεύει με τη γλώσσα της! μείναμε ξαπλωμένοι και μου είπε. αλλιώς γαμάς από τους γερμανούς που είχα πριν, έχεις πάθος και πάνω από όλα ξέρεις να σκίζεις κωλαρακι! εδώ στην Γερμανία το κολογαμισι το λένε: ελληνικό, έχουμε μεγάλη φήμη!!!!!! Μου είπε ότι μόνο δυο φίλου είχε που ήταν στην ηλικία της και κάνανε μόνο Νορμάλ Σεξ! ενώ είχεχύσει πολλές φορές μου ξαναζήτησε να την πηδήξω! Γαμιόμασταν για πολύ ακόμα και γύρισα πτώμα το βράδυ σπίτι!!!

Τη Δευτέρα το πρωί με χαιρέτισε χαμογελαστά όπως πάντα λες και δεν έγινε τίποτα! μόλις κάθισα στην καρέκλα μου δεν άργησε πολύ και ένοιωσα τα δάχτυλα τον ποδιών της να χαϊδεύουν τον πούτσο μου! Καθισμένη απέναντι μου μου έκλεινε το μάτι ενώ συνέχιζε! Τον έβγαλα από το παντελόνι και την άφησε να με γαμάει με τα δάχτυλα τον ποδιών της! Έριξα το πρώτο μου χύσιμο στην εταιρία μου!!! Τα χαλιά κάτω από το γραφείο μου και τα πόδια της γέμισαν σπέρμα! Έσκυψε και τα καθάρισε μη τα βρούνε οι Καθαρίστριες!

Το πιο τρελό που κάναμε ήταν : μια μέρα με το που σχολάσαμε περιμέναμε να αδειάσει η εταιρία μου λέει :θέλω να γαμηθώ μαζί σου πάνω στο γραφείο του διευθυντή ! Πάγωσα αλλά το κάναμε! Για δυο ώρες πηδιόμασταν σαν τα ζώα στο γραφείο του αφεντικού μας! η κοπέλα μέσα στους τρις μήνες που τα είχαμε έγινε το πιο φοβερό Μουνάκι χωρίς να μου χαλάσει ποτέ χατίρι, Δοκιμάσαμε πολλές τρελές μέχρι και τσιμπούκι στο Σινεμά μου έκανε!

Μόλις τελείωσε Τις μετασπουδαστικες της σε μας την προσέλαβε η εταιρία μου 80 χιλιόμετρα σε άλλο γραφείο μας! σιγά σιγά Χαθήκαμε, αλλά τώρα που σας γράφω νιώθω πάλι να καυλώνω και μάλλον, όχι , σίγουρα θα την πάρω τηλέφωνο!!!!

Για ότι γίνει θα σας το στείλω!!!
Να είστε πάντα καλά, Χρήστος

Click here for more!