Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έχει θέμα την Μαρία και το τι έγινε γενικότερα .Πριν κανά δυο χρόνια ο κολλητός μου τα έφτιαξε με μια κοπελιά την Μαρία , να αναφέρω ότι με τον κολλητό μου κάνουμε παρέα από πολύ παλιά σχεδόν από την πρώτη γυμνασίου . Η Μαρία ήταν πολύ μαζεμένη και καθώς δεν ήμασταν και τα καλύτερα παιδία ήταν και λίγο επιφυλακτική γενικότερα στην αρχή , ήταν από της κοπέλες που σου έβγαζε μια γλυκύτητα πάντα καθώς είχε αυτό που λεμε babyface .
 
 Κατά τα άλλα ήταν και γυναικάρα ώμος είχε γύρο στο 1.75 ύψος όσο και εγώ δηλαδή κοκινοξανθα μαλλιά παραπάνω από το κανονικό στήθι ωραίο κολαρακι και απίστευτα ποδιά τα οποία ήταν πολύ ψιλά και καλοκαμωμένα . Σε λίγες μέρες ο κολλητός μου θα έφευγε φαντάρος και μου ζήτησε να την προσέχω και να του λεω τι παίζεται πράγμα που έτσι και αλλιώς δεν μπορούσα να πω όχι . Μετά τις περίεργες στιγμές στο σταθμό πήγα την Μαρία σπίτι της και μετά σκεφτόμουν πως θα μπορέσω να κάνω αυτό που μου ζήτησε ο κολλητός μου αφού την ήθελα πολύ και εγώ .
 
 Για το Σάββατο που ερχόταν είχαμε κανονίσει να παμε μπουζούκια καμία 10 άτομα και έτσι ρώτησα την Μαρία αν ήθελε να έρθει μαζί μου και είπε το ναι λες και το περίμενε . Έτσι το βράδυ του Σαββάτου πριν παμε στο μαγαζί πήγα να την πάρω με το αμάξι από το σπίτι της όταν ήρθε δεν την καλοπροσεξα γιατί φορούσε παλτό από πάνω , όταν φτάσαμε στο μαγαζί φτάσαμε πρώτη από την παρέα πριν κάτσουμε έβγαλε το παλτό της και με έστειλε γενικός φορούσε ένα φόρεμα υπορβολικα κοντό ξοπλατο και με μια τρύπα στα βυζιά της που σε κόλαζε και άναβε την φαντασία σου . Ημουν σε πολύ μειονεκτικοί θέση και ένιωθα άβολα αλλά ήρθε έκατσε δίπλα μου και ότι είναι δυνατόν να με καυλώσει η πουτάνα , πήγαινε δήθεν να περι το νερο και επιανε το μπουτι μου ακουμποθσε συνέχεια τα βυζιά της επάνω μου και τέτοια . Τα είχα χάση αλλά ακόμα δεν είχα δει τίποτα κατά την διάρκεια της νύχτας και μετά από μερικά ποτά άρχισε να τρίβετε πιο έντονα και ακόμα χειρότερα να κοιτάζει που και που δεξιά αριστερά έτσι την πήρα και φύγαμε .

Την άλλη μέρα το πρωί πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου και του είπα τι παίζεται και αντί όπως περίμενα να τα πάρει στο κρανίο μου είπε δεν πειράζει είχε καταλάβει τι πουτάνα ήταν εδώ και καιρό και ότι θα την χωρίσει . Είχα να ακούσω νέα της καμία βδομάδα αφού απότι μου είπε και ο κολλητός μου τα χάλασαν με την Μαρία ώσπου με πίρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν μπορεί να περάσει για καφέ από το σπίτι εγώ δεκτικά και σε κάνα μισάωρο έφτασε σπίτι μου . Όταν ήρθε έμεινα κάγκελο γιατί ήταν πραγματικά μουναρος φορούσε ένα μαύρο κολάν και μια μπλουζίτσα κολλητή επίσης που άφηνε τα βυζιά της να διαγράφονται υπέροχα .

Αρχίσαμε να συζητάμε και να μου λεει πως τα χάλασαν αλλά δεν την χαλάει κιόλας και τέτοια χέρι που πέταξε το θεϊκό λέγοντας :άσε που όσο καιρό τον περίμενα ήμουν πιστή και έχω να γαμηθώ Κανά δίμηνο ) γύρισα την κοίταξα και έμεινα κάγκελο κοιτιόμασταν καμία 5-6 δευτερόλεπτα μέχρι που με το ένα της χέρι μου έπιασε τον πούτσο και άρχισε να με φιλάει . Δεν μπορούσα να αντισταθώ και έτσι άρχισα και εγώ να ανταποκρίνομαι.

Έβαλα το χέρι μου κάτω από την μπλούζα της και διαπίστωσα ότι δεν φορούσε σουτιέν οι ρόγες της είχαν γίνει πύραυλος οπός και ο πούτσος μου , της έγλυφα τον λαιμό και μετά κατέβηκα στα στήθι της δεν χόρταινα να τα γλύφω και να τα τρίβω ενώ αυτή είχε ακουμπήσει πίσω το κεφάλι της και το απολάμβανε , μετά άρχισα να κατεβαίνω πιο χαμηλά στην κοιλιά της εκεί με σταμάτησε και μου είπε να παω στην κρεβατοκάμαρα και να την περιμένω να παει τουαλέτα . Έτσι και εγώ πήγα γδύθηκα και την περίμενα , λίγο μετά μπήκε από την πόρτα και φορώντας μόνο ένα κομμάτι ύφασμα που μπορείς με δυσκολία να το πεις στρινκ ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου , στην θέα της δεν μπορούσα να κρατηθώ και άρχισα να γλύφω και να τρίβω τα στήθι της ενώ με το ένα μου χέρι έτριβα το μουνάκι της που είχε γίνει μούσκεμα .

Είχε αρχίσει να ανασαίνει πιο βαριά καθώς άρχισα να κατεβαίνω πιο χαμηλά στην κοιλιά της στα υπέροχα μπούτια της , της έβγαλα το βρακάκι της και άρχισα να γλύφω το ξυρισμένο και υγραμένο μουνάκι της ενώ αυτή έτριβε τις ρόγες της και αναστέναζε , το μουνάκι της ήταν πολύ ζεστό έκαιγε και αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο . Στην συνεχεία σηκώθηκε με έβαλε να ξαπλώσω και με μετά από μια μακρινή διαδρομή η γλώσσα της έφτασε στον πούτσο μου που άρχισε να τον γλυφή από την κορυφή μέχρι την ρίζα με αργές κινήσεις ενώ μου χάιδευε και τα αρχίδια , δεν άντεξα πολύ στον γρήγορο ρυθμό και στα χάδια και την γέμισα με τα υγρά μου το στόμα και λίγο στο στήθος .

Για να με κάνει να συνέρθω γρήγορα ανέβηκε επάνω μου και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της επάνω στον πούτσο μου χωρίς να τον βάλει μέσα της η αίσθηση ήταν τέλια γιατί το μουνάκι της ήταν υγρό και πολύ ζεστό αλλά και παραπολυ καλά ξυρισμένο . Μόλις συνήρθα έβαλε τον πούτσο μου μέσα της και άρχισε να χτυπιέται επάνω του σαν τρελή φωνάζοντας διάφορα όπως < ξεκαυλοσεμε την πουτάνα σκίσε μου το μουνί και τέτοια> . Είχαμε καυλώσει υπερβολικά και οι δυο και πηδιόμασταν σαν τρελοί με είχε τυλίξει με τα μακριά ποδιά της και προσπαθούσε να μπει όσο πιο βαθιά μπορούσε ενώ είχε τελειώσει ήδη μια φορά πανό στον πούτσο μου . Εκεί που κόντευα να τελειώσω την έπιασα και την έβαλα στα 4 μπήκα με δύναμη στο μουνί της και άρχισα να την γαμάω πολύ γρήγορα και δυνατά , ενώ της ζουλούσα τα στήθι και έτριβα τις ρόγες της , η ένταση είχε πιάσει κόκκινο και η καύλα ήταν διάχυτη φωνάζαμε βρίζαμε ήταν γαματα και μέσα σε ένα παραλήρημα καύλας και υγρών τελειώσαμε ξεθεωμένοι και καυλωμένη .

Ξαφνικά σηκώθηκε και άρχισε να ντύνεται και όταν την ρώτησα που παει μου είπε πως αυτό ήταν κάτι που ήθελε να κάνει καιρό και πως καλό είναι ο κολλητός μου να μην μάθει τίποτα και τελείωσε με ένα θα μπορούσα να αγαπήσω και έφυγε . Ποτέ δεν το κατάλαβα αλλά από την στιγμή που δεν μαθεύτηκε τίποτα τέλος καλά όλα καλά .

Click here for more!