Με τη Δάφνη συναντηθήκαμε σε μια καφετέρια για να γνωριστούμε.Σε λίγες μέρες με κάλεσε σπίτι της για καφέ.Της άρεσα και μου άρεσε.Αφού είπαμε πολλά και διάφορα...με αρκετά σεξουαλικά υπονοούμενα,κάποια στιγμή μου ζήτησε να πάμε στην κρεββατοκάμαρα.50άρα,ζωντοχήρα,δεν είχε γνωρίσει παρά μόνο έναν άντρα που τον παντρεύτηκε και όπως συμβαίνει σχεδόν στο 90% των γάμων σήμερα, ο άντρας της αρχισε να την κερατώνει με μιά νεώτερή της,οπότε αποφάσισε να χωρίσει.Ημουν ο πρώτος στον οποίο απευθύνθηκε μετά το χωρισμό της.Η Δάφνη ήταν μια αξιοπρεπής,σοβαρή,καθαρή νοικοκυρά,καλλιεργημένη αλλά που αγνοούσε τα ουσιαστικά προσόντα της και δεν είχε μάθει να απολαμβάνει τον έρωτα και το σεξ
 
 Γδυθήκαμε και ξαπλώσαμε στο διπλό κρεββάτι.Με το που την άγγιξα κατάλαβα ότι είχα να κάνω με μια πολύ θερμή και καυλιάρα γυναίκα.Ετρεμε ολόκληρη όταν άρχισα να της γλείφω τα βυζιά και να σκαλίζω με το χέρι μου το μουνί της.Δεν πρόλαβα ν’ανακαλύψω καλά καλά την κλειτορίδα της όταν εκδηλώθηκαν οι πρώτοι σπασμοί της και μου φώναξε πως χύνει.Ηκοιλιά της χόρευε εσωτερικά κι η αναπνοή της εβγαινε διακεκομμένη με βαθείς αναστεναγμούς.
 
 Εγώ συνέχιζα να τη γαμάω με τα δάχτυλα και να της τριβελίζω το μουνί της αφού δάγκωνα ελαφρά τις σκληρές της ρώγες.Δεν πέρασε ούτε ένα λεπτό κι άρχισε πάλι να συσπαται από το 2ο χύσιμο.Κατάλαβα ότι μπορούσα να την κάνω να χύνει συνέχεια με οποιονδήποτε τρόπο.Αφού έχυσε έτσι 5 φορές και κατάλαβα πως η πούτσα μου ήτανε αρκετά σκληρή για να τη γαμήσω,γύρισα από πανω της και της έχωσα τον πούτσο μου αργά αργά μέσα στο μουνί της. Θα νόμιζε κανείς ότι μια 50άρα έχει μουνί χαλαρό που δεν σφίγγει την πούτσα που το γαμάει.Αντιθέτως το μουνί της Δάφνης ήταν πολύ στενό και σφιχτό.
 
Σχεδόν δυσκολεύτηκα να της χώσω τον πούτσο μου ολόκληρο μέσα της. Ευτυχώς που τα υγρά απ’τα χύσια της είχαν λιπάνει το μουνί της κι έτσι μπόρεσα να γλιστράω μέσα της ρυθμικά.Η εμπειρία μου με τις γυναίκες μου επιτρέπει να ελέγχω τον εαυτό μου τουλάχιστον στην αρχή μέχρι να καταλάβω με τι είδους γυναίκα έχω να κάνω.(Αναφέρομαι στον τρόπο με τον οποίο της προκαλείται ο οργασμός της δηλαδή αν είναι κλειτοριδική,κολπική,επιδερμική,σύνθετη κλπ.) Η Δάφνη ήταν καθαρά «κολπική»περίπτωση.Της άρεσε να τρίβω την πούτσα μου παλινδρομικά 5-6 φορές στην είσοδο του κόλπου της κι αμέσως αυτός συσπώταν σ’έναν δυνατό οργασμό που την έκανε να τρέμει σύγκορμη.Εκείνη με καθοδηγούσε λέγοντάς μου. «Ναι! Εκεί!Εκεί!Μ’αρέσει.Εκεί! συνέχισε!Τώρα...θα χύσω.Ναι! Χύνω Χύυυυνω!Χύυυυυυνω!Χύυυυυυυυυυυυνω.Αχ τι καύλα!Τι γλυκιά που είναι η πούτσα σου.Μ’αρέσει.Τη θέλω Συνέχισε.Ναι!Εκεί.Εκεί.Εκεί.Εκεί.Πάλι.Μου ρχεται.

Τώρα εγώ πάλι θα χύσω.Ναι.Χύνω.Χύυυυυυνω.Χύυυυυυυυυνω.» Το εκεί αναφερότανε σ’ένα σημείο 2-3 πόντους μετά την είσοδο του κόλπου όπου υπάρχουν τα ευαίσθητα νεύρα.

Αυτό για να μην απελπίζονται εκείνοι που νομίζουν πως την έχουν μικρή και δεν θα μπορούν να ικανοποιούν τις γυναίκες.Βέβαια και το μέγεθος παίζει έναν ρόλο κυρίως ψυχολογικό .Η γυναίκα πρέπει να ναι περήφανη για το γαμιά της και το άγγιγμα της μήτρας της είναι επίσης αιτία της πρόκλησης του οργασμού της.Γι αυτό η Δάφνη όταν ήταν έτοιμη να χύσει με την τριβή της πούτσας μου στην είσοδο του κόλπου της μου ζητούσε να της την χώσω βαθειά για να την νοιώσει να χτυπά στη μήτρα της.Μετα άρχιζα πάλι τη διαδικασία από την αρχή.

Τις περισσότερες φορές κι εγώ δεν άντεχα περισσότερο από 10 με 15 χυσίματα για να νοιώσω την πούτσα μου έτοιμη να εκσφενδονίσει το προϊόν που είχε μαζευτεί μες τ’αρχίδια μου στο βάθος του μουνιού της.Παρά τα 50 χρόνια της η Δάφνη ήταν ακόμη γόνιμη και μου ζητούσε να χύσω πάνω στα βυζιά της.Η καύλα μου από τον χρόνο που τη γαμούσα και τα τόσα χυσίματά της ήταν τόσο μεγάλη που δεν προλάβαινα να βγάλω την πούτσα μου από το καυτό μουνί της και τα χύσια μου εκσφενδονίζονταν μέχρι ψηλά στα στήθια της κι επάνω στο λαιμό της.Τα πασάλιβε σαν κρέμα ομορφιάς πάνω στα ώριμα στήθια της τα οποία εγώ μετα της εγλειφα για να γευτώ το σπέρμα μου ανακάτεμένο με τα υγρά ενός κατακαυλωμένου και πολυχυμενου μουνιού.

Σιγά σιγά είχα μάθει να ελέγχομαι ακόμη περισσότερο και για να την κάνω ν’απολαμβάνει το γαμήσι μου αλλά κι εγώ να χορταίνω αυτή τη γλύκα που έχει ένα καυλωμένο μουνί γεμάτο από τα χύσια του.Για να υπάρχει ποικιλία και ενδιαφέρον της ζητούσα να γονατίσει στα 4 και να τη γαμήσω πισωκολλητά ή ακόμη να με καβαλήσει εκείνη ενώ εγώ ήμουν ξαπλωμένος.Οι οργασμοί της είχαν αρχίσει να πλησιάζουν περίπου τους 20 ανά γαμήσι.Η Δάφνη άρχιζε σιγά σιγά να δένεται μαζί μου γιατί όπως μου έλεγε ακόμη και στα νιάτα της ο άντρας της δεν την είχε συνηθίσει σε παραπάνω από 3 ως 5 χυσίματα.Καμιά φορά μου ζητούσε να σταματήσω γιατί ένοιωθε εξουθενωμένη.

Θυμάμαι μια φορά που αποφάσισα να δοκιμασω τα όριά της μαζί με τα δικά μου και μέτρησα 30 οργασμούς σ’ενα γαμήσι.Μάλιστα εκείνη τη φορά δεν σταμάτησε να χύνει όταν βγήκα από μέσα της κι έχυσα πάνω στην κοιλιά της αλλά όπως ξάπλωσα πάνω της κι άγγιξα τα βυζιά της με το δικό μου στήθος μ’εσφιξε λέγοντάς μου πως χύνει πάλι και μετά από λίγο την ξανάνοιωσα να τρέμει και να με ξανασφίγγει χύνοντας άλλη μια φορά.Αυτό δείχνει πως η γυναίκα μπορεί να οργάζεται ανεξαρτητα από το γαμήσι είτε επειδή αυθυποβάλλεται είτε από κεκτημένη ταχύτητα όταν ο οργανισμός της έχει κουρδιστεί τόσο που θέλει αρκετό χρόνο να ηρεμήσει.

Εδώ που τα λέμε όμως η Δάφνη ήταν το κάτι άλλο.Πολλές φορές μόνο που μου έπιανε τον πούτσο καύλωνε τόσο που έτρεμε και έχυνε σφίγγοντας μόνο τα μπούτια. Το ίδιο παθαινε κι όταν μου εγλειφε τον πούτσο.Δεν ήταν έμπειρη στο τσιμπούκι.Απ’ότι μου πε το κανε μαζί μου πρώτη της φορά.Το κατάλαβα ότι δεν είχε εμπειρία.Αλλά η απειρία της εύρισκε υποκατάστατο στην καύλα της.Γιατί βέβαια όταν μου έπαιρνε την πούτσα μου στο στόμα εγώ της χαϊδευα το μουνί της η της το γλειφα σε στάση 69.Δεν ήθελε και πολύ για να καυλώσει και να χύσει πάνω στη γλώσσα μου.Και ήταν έτοιμη να με δαγκώσει.Δεν άντεχε τη γλώσσα μου πάνω στην κλειτορίδα της Στο πρώτο άγγιγμα έχυνε αμέσως και δεν με άφηνε πολύ γιατι μου έλεγε πως δεν αντέχει τέτοιο ερεθισμό. Αλήθεια λέω δεν γνώρισα καμιά γυναίκα τόσο καυλιάρα κι εύκολη στο χύσιμο και στον οργασμό. Φοβόμουνα μη μου μείνει στα χέρια.

Το πρόβλημα με τη Δάφνη είναι ότι φοβόταν πολύ γιατί ήξερε ότι ήμουν γυναικάς και δεν περιοριζόμουνα στη σχέση μου μαζί της.3 φορές με είχε πάει να κάνουμε εξέταση για εϊτζ.Αλλά αυτό το άγχος τη βασάνιζε τόσο που κι εγώ προτίμησα να σταματήσω.Δεν είναι όμως τελεσίδικο γιατί άλλες δυό φορές είχαμε διακόψει για ένα εξάμηνο και ξαναρχίσαμε.

Πολλές φορές μιλάμε στο τηλέφωνο.Ακόμη κι έτσι την έχω κάνει να χύσει μέχρι 8 φορές με τα ερωτόλογά μου.

Δάφνη μου να σαι καλά.Πιό καυτό μουνί από το δικό σου δύσκολα θα ξαναβρώ!

Click here for more!