θα ήθελα να γράψω και εγώ την δική μου η στορία με θέμα την καυλιάρα κουμπάρα μου.

η κουμπάρα μου η Νικη δουλεύει σε κατάστημα στο Κολωνάκι πωλήτρια, κατά καιρούς όμως λόγο έλλειψης προσωπικού και ανάγκης κάλυψης ρεπό πηγαίνει στο κατάστημα της γλυφάδας στο οποίο είναι τελείως μόνη, εκεί εξελίσσετε και η ιστορία μας. μια μέρα που η κη έχει κατεβεί στην γλυφάδα, εντελώς τυχαία μέσω της δουλειάς μου (Courier) πέρασα από το μαγαζί χωρίς να γνωρίζω ότι ήταν εκεί. όταν την είδα μέσα σταμάτησα και κατέβηκα για να την χαιρετίσω. μου πρότεινε να κάτσω για καφέ, λόγο ευχέρειας της δουλειάς μου δεν βιαζόμουνα καθόλου.

έκατσα λοιπόν πήγε μου έφτιαξε καφέ και έκατσε να τα πούμε, εν το μεταξύ ήταν και η ώρα που έκλεινε το μαγαζί για μεσημέρι και θα καθόταν μέσα. εκεί που συζητάγαμε η κουβέντα ήρθε γύρω από το σεξουαλικό, άρχισε λοιπόν να μου λέει ότι θα ήθελε πολύ να ζήσει μια περιπετιουλα με κάποιον άλλο άντρα (αρραβωνιασμένη) , εγώ της έλεγα ότι και εγώ θα το ήθελα πολύ (παντρεμένος) αλλά δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε καμία. μου λέει λοιπόν ότι δεν έχω δίκιο και ότι ίσως να υπάρχει κάποια που δεν θα έπρεπε να την φοβάμαι. το πεξα λίγο μαλάκας και γω και τη ρώτησα ποια εννοεί.

τότε εκείνη μου λέει θα σου πω και σηκώνετε από την καρέκλα της και κατεβαίνει κάτω στο υπόγειο. μετά από λίγο με φωνάζει να κατεβώ και εγώ κάτω, δεν έχασα λεπτό σκεπτόμενος μήπως είναι η τυχερή μου μέρα. μόλις κατέβηκα με κοίταζε με μισό μάτι, την ρωτάω τρέχει τίποτα και εκείνη απαντά μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε τα θέλω μας πραγματικότητα, και με άρπαξε και με φίλαγε ασταμάτητα, σε κάποια φάση κώλωσα και της λέω και αν το μάθουν, μου απαντάει πως έτσι και αλλιώς δεν συμφέρει κανένα από τους δύο μας (η γυναίκα μου και ο αρραβωνιαστικός της είναι πρώτα ξαδέρφια) και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. άρχισε λοιπόν ο ένας να γδύνει τον άλλο μέχρι που μείναμε ολόγυμνοι. έτσι λοιπόν άρχισα εγώ πρώτος να της γλύφω το καυτό υγρό και ξυρισμένο μουνάκι της ασταμάτητα, όσο εγώ έχωνα την γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου μέσα της εκείνη σπαρταρούσε από καύλα και μου ζήταγε να μη σταματήσω με τίποτα. είχε λιώσει η κοπέλα σπαρταρούσε ολόκληρη τότε με σπρώχνει με δύναμη στον τοίχο και γονατίζει και πιάνει τον πούτσο μου στα χέρια και παίζοντας πάνω κάτω τον χώνει και μες στο στόμα της και άρχισε να τον ρουφάει σαν τρελή μέχρι που πίστευα ότι θα πνίγει τόσο βαθιά που τον έπαιρνε, δεν άντεχα όμως για πολύ και άρχισα να χύνω το καυτό μου χυσι μέσα στο ερμητικά κλεισμένο στόμα της μέχρι που δεν έμεινε σταγόνα μέσα στο καυλί μου. δεν τελειώνει όμως εδώ το πανηγύρι είχε και 2ο ημίχρονο.

συνεχίζοντας η Νικουλα να έχει τον πούτσο μου στα χέρια της και να τον παίζει και να τον γλύφει σαν γλειφιτζούρι για να τον ξανά κάνει πύραυλο. μου ζήτησε λοιπόν να της ξεσκίσω όλες της τρύπες, μη άνοντας καιρό της κάρφωσα τον πούτσο μου στο πρησμένο και καυτό μουνί της , μιλάμε για πολύ γαμήσι. δεν άργησε πολύ μέχρι που μου ζήτησε επίμονα πια να της ανοίξω όσο πάει την κωλοτρυπίδα της . την γύρισα μπρούμυτα και έπαιξα λίγη ώρα με την γλώσσα μου την τρυπούλα της και την έκανα έτσι να τρέμει ολόκληροι. ήρθε όμως η μεγάλη στιγμή, άρχισα να της τον βάζω σιγά σιγά στην μικρή τρυπούλα της και να την ακούω να βογκάει από πόνο και ηδονή μαζί (δεν είχε ξαναγαμηθει από τον κώλο) .

την ένιωθα να χύνει ξανά και ξανά μέχρι που ήμουνα και εγώ έτοιμος να ξαναμολισο τα καυτά μου χυσια, έτσι βγήκα τελικά από το ξεσκισμένο πια κολαρακι της και την γύρισα ανάσκελα και γονάτισε για ένα απεριτίφ. άρχισα να χύνω σαν σπασμένος αγωγός της ΑΠ πάνω στα βυζιά της , στο στόμα , στα μαλλιά της μέχρι που την έβαψα ολόκληροι. τότε ήρθε και η κορύφωση της στορίας ξαναβουταει τον πούτσο μου και τον χώνει στο στόμα της αρχίζοντας να το ρουφάει σαν παλαβή, κάπου εκεί τον βγάζει από το στόμα και άρχισε να μαζεύει μετά χέρια της ότι καύσιμο είχε πέσει οπουδήποτε αλλού εκτός από το στόμα της και να το καταπίνει με μανία, τελειώνοντας μου λέει δεν ήθελα να σε αφήσω να φύγεις με έχοντας πάνω σου έστω και μια σταγόνα από το νέκταρ σου.

σηκωθήκαμε ντυθήκαμε και ανεβήκαμε πάνω. είχε φτάσει η ώρα να ξανά ανοίξει το μαγαζί χωρίς να το καταλάβουμε. ανταλλάξαμε αμοιβαία αισθήματα του σκηνικού που ζήσαμε και χαιρετηθήκαμε με την υπόσχεση να μην μείνει τελικά μια περιπετιουλα της μιας φοράς .

άντε να ξανάπαω για δουλειά εγώ τώρα. πήρα την εταιρία τηλέφωνο και είπα ότι τρακάρισα (με την τύχη μου) .

Click here for more!