Χθες έκανε πολύ κρύο κι είχαμε αποφασίσει από νωρίς το απόγευμα να περάσουμε με το Μάκη μου μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι βλέποντας ταινία.
 
Εγώ όμως είχα άλλα σχέδια και συνεννοήθηκα με την Ντίνα να περάσει από μένα. Για να του κάνω έκπληξη, της έδωσα και κλειδιά για να μπορέσει να μπει χωρίς να το καταλάβει ο Μάκης. Ήταν πολύ ζωηρούλης, δεν έλεγε να σταματήσει να με πειράζει και να με χουφτώνει. Του ζήτησα να κάνουμε ένα μπάνιο μαζί και όταν πήγε να πάρει πετσέτες έκανα μια αναπάντητη στη φίλη μου, σημάδι ότι μπορούσε να έρθει.
 
 Μπήκαμε στο ντους, όπου με φιλούσε και με χάιδευε συνέχεια. Πάντα φτιάχνομαι όταν το καυτό νερό κυλάει πάνω στο κορμί μου, κι ακόμα περισσότερο όταν είμαι μαζί με τον Μάκη και κάνουμε τρελίτσες. Με είχε κολλήσει στον τοίχο χουφτώνοντας τα βυζιά μου και με φιλούσε στο πίσω μέρος του λαιμού μου, που ξέρει ότι μου αρέσει πολύ. Ο πούτσος του είχε αρχίσει να σηκώνεται και τριβόταν πάνω στα μπούτια μου. Τον έπιασα κι άρχισα να τον τρομπάρω, όταν ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του μπάνιου. Ήταν η Ντίνα, ολόγυμνη. «Υπάρχει χώρος και για μένα;» ρώτησε.
 
 Ο Μάκης ξαφνιάστηκε, αλλά όταν με είδε να του χαμογελάω πονηρά κατάλαβε ότι εγώ τα είχα σχεδιάσει όλα. Βοήθησε την Ντίνα να μπει μες στην μπανιέρα και τη φίλησε στο στόμα, ενώ εγώ συνέχιζα να του τρομπάρω τον πούτσο. Ήμασταν και οι τρεις όρθιοι και τον είχαμε βάλει στη μέση. Όταν αρχίσαμε με τη φίλη μου να τον χαϊδεύουμε παντού, καύλωσε πολύ γρήγορα κι ήταν φανερό ότι ήταν κιόλας έτοιμος για δράση. Αποφασίσαμε να πάμε στην κρεβατοκάμαρα, όπου τον βάλαμε να ξαπλώσει στο κρεβάτι κι οι δυο μας αρχίσαμε ένα μικρό λεσβιακό παιχνιδάκι. Χαϊδεύαμε η μια την άλλη και δίναμε πεταχτά φιλάκια. Το θέαμα τον τρέλανε κι ο πούτσος του είχε γίνει σκληρός σαν πέτρα. Ξαπλώσαμε στο πλάι του και τον χαϊδεύαμε παντού, ενώ αυτός φιλούσε πότε τη μια και πότε την άλλη, μην μπορώντας να πιστέψει στην τύχη του. Χούφτωνε τα βυζιά της Ντίνας και της έβαζε δάχτυλο, καθώς εγώ του έπαιρνα πίπα. Κι όταν ένιωσε τις γλώσσες και των δυο μας πάνω στην ψωλή του, άρχισε να βογκάει και να μας παροτρύνει να μη σταματήσουμε να τον γλείφουμε.

Είπα στην Ντίνα να παραμερίσει και καβάλησα αργά το χοντρό καυλί του. Το άφησα να βυθιστεί αργά μέσα μου κι άρχισα να κουνιέμαι πάνω κάτω, παρακολουθώντας τη φίλη μου να φιλιέται με το αγόρι μου και να κολλάει το στήθος της στα μούτρα του. Όταν ήρθε η σειρά της στήθηκε στα τέσσερα κι ο Μάκης άρχισε να της γλείφει το μουνάκι, χαϊδεύοντας τα μπούτια και τον υπέροχο κώλο της. Εγώ είχα ξαπλώσει στο πλάι και τριβόμουν μόνη, παρακολουθώντας το Μάκη να τη γαμάει πισωκολλητά. Τα μεγάλα βυζιά της κουνιόταν πέρα δώθε και δεν άντεξα στον πειρασμό να τρίψω τις ρώγες της.

Έφερα το χέρι μου στο στόμα της και μου πιπιλούσε τα δάχτυλα. «Γλείφεις υπέροχα» της είπα και της ζήτησα να πάρει μια πίπα στο μωρό μου, καθώς εγώ έβαζα δάχτυλο μόνη. Εκείνη τον έπαιρνε όσο πιο βαθιά μπορούσε στο στόμα της κι ο Μάκης μου χάιδευε τα πόδια. Όπως ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα έβαλε τα χέρια του κάτω απ τα κωλομέρια μου κι άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι, ενώ η Ντίνα τσιμπούσε απαλά τις ρώγες μου. Κι όταν λίγο αργότερα έσκυψε κι άρχισε να μου τις γλείφει ένιωσα κάπως παράξενα στην αρχή, όμως μετά ερεθίστηκα ακόμα περισσότερο.

Σήκωσα τα πόδια μου ψηλά κι άφησα το Μάκη να με γαμήσει όσο δυνατά ήθελε χωρίς να παραπονεθώ καθόλου, όπως κάποιες άλλες φορές. Εκείνος έσπρωχνε με όλη του τη δύναμη και με τέτοια λύσσα που δεν είχε ποτέ στο παρελθόν. Η Ντίνα είχε ξαπλώσει στο πλάι κι ο Μάκης της έτριβε το μουνί, μην ξέροντας πού να επικεντρωθεί, σ εμένα ή σ εκείνη. Κάνοντας την αγαπημένη μου στάση, το πισωκολλητό, τα αρχίδια του χτυπούσαν με δύναμη πάνω στα μπούτια μου κι είχα έναν οργασμό τόσο έντονο που συγκλόνισε ολόκληρο το κορμί μου, ενώ και το πρόσωπό μου είχε αναψοκοκκινίσει για τα καλά.

Ύστερα κυριολεκτικά χίμηξε πάνω στην Ντίνα κι άρχισε να τη φιλάει και να τη γλείφει παντού, σαν λυσσασμένος. Την έβαλε να ξαπλώσει ανάσκελα και τη γύρισε στο πλάι. Με το ένα του χέρι σήκωσε ψηλά το πόδι της, ενώ με το άλλο χούφτωνε δυνατά τα βυζιά της καθώς ο πούτσος του μπαινόβγαινε με δύναμη στο μουνί της.

Λίγο μετά βγήκε από μέσα της, ξάπλωσε ανάσκελα και η Ντίνα κι εγώ του γλείφαμε τον πούτσο. Δεν άργησε να χύσει, τινάζοντας το σπέρμα του στα προσωπάκια μας. Εμείς το γλείφαμε πάνω απ την ψωλή του κι αργότερα η μια πάνω απ την άλλη.

Click here for more!