Είμαι ο Κωνσταντίνος είμαι 56 ετών και είμαι ναυτικός και έχω ένα γιο που πέρσυ τέλειωσε το λύκειο.

Στο γιο μου λοιπόν ήδη από την Α΄Γυμνασίου έκανε ίδιαίτερα μαθήματα μία καθηγήτρια η Κωνστντίνα. Η Κωνσταντίνα είναι 45 ετών. Δε μπορώ να πω ότι την είχα προσέξει από την αρχή που έκανε μαθήματα στο γιο μου αλλά ούτε κι εκείνη απ΄ότι έβλεπα. Ο λόγος που άρχισα να την προσέχω ήταν η διαρκής άρνηση της γυναίκας μου για να κάνουμε σεξ. Εγώ όλα αυτα τα χρόνια που είμαι παντρεμένος παρέμεινα πιστός στη γυναίκα μου και δεν έκανα τίποτα στα διάφορα λιμάνια που πήγαινα. Έτσι λοιπόν γευόμουν τη χαρά του σεξ όποτε γυρνούσα στο σπίτι μου μετά από πολλούς μήνες. Η γυναίκα μου όμως τα τελευταία τρία χρόνια αντιμετωπίζει μια σοβαρή κατάθλιψη η οποία την κάνει να απομακρύνεται από τα πάντα. Άρα όπως καταλαβαίνετε τα τελευταία τρία χρόνια δεν είχαμε καμία σεξουαλική επαφή κι όπως είναι λογικό αρχίζεις να πιέζεσαι και θέλεις να εκτονωθείς κάπου. Ακόμα και αυτά τα χρόνια δεν έκανα τίποτα έξω με καμία γυναίκα.

Την περασμένη όμως χρονιά βλέποντας την Κωνσταντίνα αρκετές φορές μέσα στο σπίτι άρχισε να μου δημιουργείται η επιθυμία να κάνω κάτι μαζί της. Η ίδια όπως είπα είναι 45 ετών όχι κάτι ιδιαίτερο από πρόσωπο αλλά έχει ένα σώμα που σε κολάζει όταν το αντικρίζεις. Δεν είναι πολύ λεπτή ούτε πολύ χοντρή αλλά έχει το τέλειο σώμα για φαντασιώσεις. Έχει κάτι βυζιά τόσο μεγάλα που θέλω να χώνω συνεχώς το κεφάλι μου ανάμεσά τους και να τα ρουφάω. Είναι τόσο μεγάλα που χάνεσαι μέσα τους. Επίσης έχει μια κολάρα και μια μουνάρα τεράστια που όταν της το χώνεις δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ένα άλλο χαρακτιριστικό της που με ερεθίζει είναι το ύψος της 1.78 που με ένα μεσαίο τακούνι πάει στο 1.85. Ακόμα κάνει πολύ γυμναστική και έιναι γενικά μια δυνατή και δυναμική γυναίκα που θέλει να επιβάλει το δικό της.

Έτσ λοιπόν κάποια μέρα μετά το μάθημα της είπα να μείνει λίγο παραπάνω στο σπίτι να συζητήσουμε. Αφού μιλήσαμε κατάλαβα πως κι εγώ της άρεσα πολύ και μαλιστα και η ίδια αντιμετώπιζε την απόρριψη του άντρα της ο οποίος έλειπε συνεχώς από το σπίτι και όποτε ερχόταν μαλώνανε. Έτσι αποφασίσαμε κάποια μέρα να βρεθούμε κάπου. Όταν όμως πήγαμε να κανονίσουμε κάτι η ίδια μου λέει πως θέλει να το κάνουμε σπίτι μου ενώ θα ήταν και η γυναίκα μου μέσα. Εγώ ξαφνιάστηκα όμως μου είπε πως έτσι θα της άρεσε πολύ και δε θα ήταν ανιαρά καθόλου. Εγώ αναγκάστηκα να συμφωνίσω όμως είχα τους φόβους μου. Τελικά αποφασίζουμε να έρθει σπίτι το επόμενο βράδυ στις δύο το πρωί έτσι ώστε να κοιμάται η γυναίκα μου και ο γιος μου. Εγώ ήμουν γεμάτος άγχος γι΄αυτό που επρόκειτο να γίνει. Η ίδια με παίρνει τηλέφωνο όταν έφτασε κάτω από το σπίτι μου για να της ανοίξω να μπει και για να μη χτυπήσει το κουδούνι. Τελικά ανεβαίνει και φτάνει στην πόρτα μου και τι να δω. Μια γκόμενα ακόμα πιο γκόμενα. Φορούσε ένα μπλουζάκι με πολύ βαθύ ντεκολτέ τέτοιο που κόντευαν τα βυζιά της να πεταχτούν έξω. Επίσης είχε μια αρκετα κοντή φούστα με σχισμή και καλσόν μαύρο και τέλος κάτι δεκάποντα τακούνια που την έκαναν πανύψηλη. Με το που μπαίνει χωρίς ίχνος άγχους μου πετάει ένα ρουφιχτό γλωσσόφιλο στα όρθια και μου λέει ΄΄αυτό για προθέρμανση παίδαρέ μου΄΄. Το σπίτι μου είναι διαμέρισμα σε πολυκατοικία και όχι διώροφο κι έτσι δεν υπήρχε άνω όροφος για να είμαστε μακριά. Έτσι πηγαίνουμε στην κουζίνα για να το κάνουμε λίγα μέτρα μακριά από τα δωμάτια της γυναίκας μου και του γιου μου. Εγώ ακόμα είχα τους φόβους μου μήπως μας ακούσουν και δεν ήμουν πολύ άνετος. Η ίδια όμως δε φοβόταν για τίποτα αντίθετα την ερέθιζε όλο αυτό το σκηνικό. Τότε η ίδια για να με κάνει να χαλαρώσω με κολλάει στο ψυγείο και μου αρχίζει γλωσσόφιλα και πιπιλιές στο λαιμό. Εν τω μεταξύ με έκανε να αισθάνομαι και μειονεκτικά απέναντί της καθώς όπως σας είπα ήταν πολύ ψηλή ενώ εγώ ήμουν κάπου δέκα πόντους κοντύτερός της και επίσης ήταν πολύ γυμνασμένη για γυναίκα ενώ εγώ που ήμουν άντρας δεν ήμουν τόσο.

Πραγματικά πρώτη φορά αισθάνθηκα να έχω το κάτω χέρι με γυναίκα και το χειρότερο ήταν ότι η ίδια ήθελε να δείχνει όποτε μπορούσε τη δύναμή της. Έτσι κάποια στιγμή ενώ ήμασταν ακόμα όρθιοι η ίδια έρχεται από πίσω μου μου βάζει τα χέρια πίσω βάζει τα χέρια της γύρω από τη μέση μου και αρχίζει να με σφίγγει ρίχνοντάς μου πιπιλιές στο λαιμό. Με είχε κολλήσει κυριολεκτικά στον τοίχο με το πρόσωπό μου προς αυτόν με κρατούσε γερά συνέχιζε τις πιπιλιές και μετά βάζει τα χέρια της στον κώλο μου μέσα και με χουφτώνει και μετά στο καυλί μου που ήταν σηκωμένο και αρχίζει να το παίζει άγρια φωνάζοντας΄΄μανάρι μου θέλω να σε φάω ολόκληρο΄΄. Τότε με γδύνει με αφήνει γυμνό και όταν βλέπει την ψωλάρα μου που ήταν τεράστια [22 πόντοι] μου λέει΄΄εντάξει μανάρι μου είναι ένα κανονικό πουλάκι καυλωμένο μην πενεύεσε τόσο έχω δει πολύ μεγαλύτερους που δεν με είχαν προβληματίσει.'

Ένιωθα ότι οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί και πως ήταν αυτή ο άντρας κι εγώ η γυναίκα. Πραγματικά χανόμουν μέσα στο καλογυμνασμένο της κορμί. Με ακινητοποιούσε στον τοίχο με τα δυνατά της χέρια και μία μου έριχνε άγρια γλωσσόφιλα μία έπιανε το κεφάλι μου και μου το έχωνε στις βυζάρες της Μετά από αυτά φτάνουμε και στο βασικό στο γαμήσι. Η ίδια με ξαπλώνει στο τραπέζι της κουζίνας μου βγάζει όλα τα ρούχα και αρχίζει να με τσιμπουκώνει σαν κολασμένη καταπίνοντας όλα μου τα χύσια λέγοντάς μου ΄΄βγάλε περισσότερο μανάρι μου θέλω να τα καταπιώ όλα΄΄. Μετά αρχίζει να βγάζει και τα δικά της ρούχα αποκαλύπτοντας τις τεράστιες βυζάρες της που έρχονταν προς το πρόσωπό μου απειλητικά . Εν τω μεταξύ η μουνάρα της είχε γίνει τεράστιο από την καύλα που είχε και η ίδια λέει΄΄πρώτη φορά θα πηδήξω ναυτικό΄΄ Τότε με καβαλάει με τη μία μου βάζει πάλι τα χέρια μου κάτω στο τραπέζι και εγώ δεν είχα καθόλου δύναμη να της αντισταθώ. Έτσι αρχίζει να με πηδάει σαν τρελή και να βογγάει ΄΄πιο βαθιά μανάρι μου δε νιώθω τίποτα ακόμα κι εμένα ο πούτσος μου ήταν τελείως καυλωμένος. Δεν υπήρχε αμφιβολία πως επρόκειτο για γυναίκα-μηχανή του σεξ. Με είχε κάτω κάπου στις τρεις ώρες κι εγώ είχα ρέψει από χύσι ενώ αυτή έβγαζε τεράστιες ποσότητες ακόμα και τότε και παρέμενε ακούραστη. Τελικά με ξεκαβαλάει κάπου στις εφτά το πρωι και ανάβει ένα τσιγάρο ατάραχη.

Εγώ δε μπορούσα να κουνηθώ από την εξάντληση που είχα. Και τότε μου λέει΄΄ ήταν μια από τις συνιθησμενες μου φορές μπορούσα να είμαι πολύ πιο καλή και δυνατή στο γαμήσι αλλά δεν ήθελα να σε πεθάνω κιόλας΄΄. Μετά μου ρίχνει ένα ακόμη γλωσσόφιλο και εφυγε. Ευτυχώς κανένας δεν κατάλαβε τίποτα από την οικογένειά μου και η ζωή συνεχίστηκε με την ίδια να κάνει μαθήματα στο γιο μου. Πάντως εμείς δεν ξαναείχαμε κάτι μεταξύ μας και πιστεύω να καταλαβαίνε το γιατί.

Click here for more!