Λέγομαι Βασίλης και είμαι 16 χρονών. Λοιπόν η δεύτερη μου ερωτική εμπειρία έγινε με τη θεία μου τη Βίκυ. Να εξηγήσω όμως κάποια πράγματα. Στις φετινές διακοπές του Πάσχα οι γονείς μου θα έφευγαν για κάτι δουλειές που είχαν στη Θεσσαλονίκη. Μου είπαν λοιπόν αν θέλω να συννενοηθώ με τη θεία για να πάω να μείνω μαζί της την πρώτη βδομάδα που θα έλειπαν. Να πω βέβαια ότι η Βίκυ (έτσι τη φώναζα από μωρό ακόμα) είναι πατημένη 40 αλλά διατηρείται καλά για την ηλικία της. Έχει πολύ ωραίο στήθος (ό,τι καλύτερο επάνω της) και ωραίο κώλο. Ο κώλος της δεν είναι και ο καλύτερος, απλά ωραίος. Αλλά μου έχει δώσει αρκετές ώρες τραβώντας μαλακία. Ευτυχώς έφευγε την πρώτη βδομάδα και ο θείος μου για κάτι σεμινάρια στην Αθήνα οπότε θα έλειπε και τις δύο βδομάδες. Εγώ θα έμενα μόνο την πρώτη γιατί έπρεπε να κάνω και τίποτα επαναλήψεις για το σχολείο. Είχα και πονηρές σκέψεις μιας και η θεία μου δε μπορεί να κάνει παιδιά ευτυχώς ή δυστυχώς, οπότε μπορεί να το κάνει με όποιον θέλει χωρίς να χρειάζεται προφυλακτικό.

Πηγαίνω λοιπόν σπίτι της τη Δευτέρα. Τα κλασικά τώρα ''Τι κάνεις; Καλά'', ''Πώς πάει το σχολείο; Καλά''.......κτλ. Κι ας έρθουμε κατευθείαν στο ψητό. Το βράδυ λοιπόν η Βίκυ βγήκε για καμιά ώρα έξω μιας κι έπρεπε να κανονίσει κάποια πράγματα για το καλοκαίρι με ένα φιλικό ζευγάρι. Εγώ μιας και βαριόμουνα να κάτσω στον υπολογιστή του θείου μου (μου έχει δώσει το ελεύθερο να κάθομαι όποτε θέλω), βέβαια δεν έχει και κανά καλό παιχνίδι, πάω να δω αναγκαστικά τηλεόραση. Είχε μια καλή περιπέτεια που πρέπει να τη ξαναείδα και θυμόμουν ότι είχε και λίγο πήδημα. Αυτό είναι λέω να τραβήξουμε και καμιά μαλακία. Ήρθε τελικά η Βίκυ αλλά πήδημα στην ταινία, όχι. Σκέφτομαι, τώρα πως στο διάολο θα δω την ταινία. Λέω ε σιγά τι θα γίνει; Δεν πήγαινε βέβαια το μυαλό μου σ' αυτό που ακολουθούσε.

Έρχεται και η Βίκυ και κάθεται στον καναπέ ακουμπώντας το κεφάλι της στον ώμο μου. Μετά από λίγη ώρα αρχίζει και το πήδημα στην ταινία. Πάω να αλλάξω κανάλι από ευγένεια αλλά με σταματάει η Βίκυ. -Γιατί αλλάζεις κανάλι; Ντρέπεσαι που είμαι εγώ εδώ; -Ε ναι, λέω. -Έλα ρε τώρα σιγά, λέει, είσαι σε μια ηλικία που είναι φυσικό να βλέπεις τέτοια. Και στο κάτω κάτω εμένα ντρέπεσαι τη θεία σου;

Να κάνω μια παρένθεση και να πώ ότι με τη Βίκυ τα πηγαίνουμε πολύ καλά από μωρό ακόμα. Ούτως ή άλλως η Βίκυ είναι αυτή που με μεγάλωσε οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της. Η παρένθεση κλείνει.
Αφήνω λοιπόν στο ίδιο κανάλι που ουσιαστικά βλέπαμε τσόντα γιατί είχε αρκετό γαμήσι. Όχι τίποτα αλλά ο μαλάκας είχα βάλει και φαρδιές πιτζάμες και ο πούτσος φαινόταν που είχε καυλώσει. Προσπαθούσα με κάθε τρόπο να το κρύψω αλλά με τη Βίκυ δίπλα δε μπορούσα να κάνω πολλά. Το χειρότερο. Έγειρε ακόμα περισσότερο πάνω μου. Μετά από καναμισάωρο ''τσόντας'' τη βλέπω ν' ακουμπάει τον πούτσο μου. Τον βγάζει έξω και τον παίζει για λίγο. Εγώ φυσικά έτοιμος να χύσω και από την ταινία αλλά και με αυτό που μου κανε η Βίκυ. Προσπάθησα να τραβηχτώ αλλά η Βίκυ δε μ' άφησε. -Δε σ' αρέσει; μου λέει. -Μ' αρέσει αλλά........ -Τότε κάτσε κι απόλαυσέ το.

Μόλις είπε αυτό τον βάζει στο στόμα της και αρχίζει ένα καταπληκτικό τσιμπούκι. Εγώ φυσικά με το ζόρι κρατιόμουν να μη χύσω αλλά μου λέει η Βίκυ χύσε μες στο στόμα μου. Σταματάω κι εγώ να προσπαθώ το αντίθετο της φύσης και της τραβάω ένα ξεγυρισμένο χύσιμο στο στόμα. Τα είπιε όλα και συνέχιζε το τσιμπούκι. Εγώ δε μπορούσα να μείνω αμέτοχος. Άρχισα να της χαϊδεύω τα βυζιά και καύλωσα ακόμα περισσότερο. Μετά προχώρησα προς τον κώλο και άρχισα να της βάζω κωλοδάχτυλο. Η Βίκυ όπως είναι φυσικό άρχισε να βογγάει και μετά από 20 λεπτά που μου κανε τσιμπούκι, σταματάει και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της. Εκείνο το τέλειο στήθος να βλεπα και να πέθαινα. Λέω δεν πρόκειται να αργήσω να το δώ έτσι όπως έγινε η κατάσταση. -Καλό είναι αρχίσεις να ξεντύνεσαι κι εσύ, μου λέει. Σε χρόνο μηδέν είχα βγάλει τα ρούχα μου και με τον πούτσο κάγκελο κάθισα στον καναπέ. Η Βίκυ αφού πήρε για 5 δευτερόλεπτα τον πούτσο μου τσιμπούκι, ήρθε κι έκατσε από πάνω μου χωρίς όμως να μ' ακουμπά με το στήθος της στο πρόσωπό μου. Φυσικά αυτό με καύλωσε πραγματικά πολύ και άρχισα να της γλείφω τα βυζιά. Ήταν το κάτι άλλο. Πρέπει να δει κανείς αυτό το στήθος για να καταλάβει αυτό που έβλεπα. Σε λίγο σηκώνεται όρθια και φεύγει από πάνω μου. ''Τι, αυτό ήταν''; σκέφτομαι. Αλλά όχι βέβαια. Χαμηλώνει και κάθεται στον πούτσο μου σαν σε καρέκλα. Ο κώλος της δεν ήταν καθόλου σφιχτός.Εγώ τρελάθηκα από την καύλα κι έτσι όπως άρχισε να ταλαντεύεται έχυσα κιόλας μέσα της. Της πιάνω τα βυζιά και τα μαλάζω συνεχώς. Μετά απο κανα 10λεπτο σηκώνεται και κάθεται στον πούτσο μου έτσι ώστε να είναι γυρισμένη προς εμένα. Αρχίζω και της γλείφω τα βυζιά και μετά από λίγο ΞΑΝΑσηκώνεται αλλά αυτή τη φορά βάζει τον πούτσο μου στο μουνί της. Η αίσθηση ήταν τέλεια και έχυσα για άλλη μια φορά μες στο μουνί της. Όπως σας είπα δεν τίθεται θέμα προφυλακτικού μιας και δεν πρόκειται να ''πιάσει''. Βέβαια η Βίκυ μου επιφύλασσε πολλά για τη συνέχεια και μου λέει να πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Εγώ άλλο που δεν ήθελα. Φυσικά στο δρόμο την στηρίζω στον τοίχο και της το χώνω από πίσω πιάνοντας και τα βυζιά της. Ήταν τέλεια.

Αφού πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα, με ξαπλώνει στο κρεβάτι και βάζει το μουνί της στο πρόσωπό μου και μου παίρνει τσιμπούκι. 69 με λίγα λόγια. Εγώ άρχισα να της κάνω ένα γλειφομούνι που το ευχαριστήθηκε πολύ αν κρίνω από τα βογγητά. Τελειώσαμε και μ' αυτό. Φεύγει από πάνω μου και κάθεται στα 4. Της το χώνω πρώτα στο μουνί και μετά στον κώλο που το ευχαριστήθηκα περισσότερο. Βογγούσε συνεχώς από την καύλα και καθώς αύξανα το ρυθμό βογγούσε περισσότερο. Μετά ξαπλώνει ανάσκελα και ανοίγει τα πόδια. Δεν σας λέω τι έγινε (λες και δεν το καταλάβατε) γιατί θα έγραφα για καμιά ώρα. Τελειώνοντας της τραβάω κι ένα ισπανικό στα βυζιά. Μετά από αυτό και αφού πέρασαν 2,5 ώρες ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και μετά από αυτό το πήδημα απλά κοιμηθήκαμε.

Επίσης δε θα σας πω τι έγινε την υπόλοιπη βδομάδα γιατί είναι ευκόλως εννοούμενο. Να επισημάνω ότι αυτή δεν είναι όλη η ιστορία γιατί θα νύχτωνα για να τη γράψω και θα νυχτώνατε για να τη διαβάσετε. Λείπουν αρκετές λεπτομέρειες αλλά πιστέψτε με είναι αδύνατο να τις συμπεριλάβω όλες.

Θα επανέλθω με δύο ακόμα ιστορίες κατά πάσα πιθανότητα αύριο και μεθαύριο και μετά βλέπουμε. Ζητώ φυσικά συγνώμη για το μέγεθος της ιστορίας.

Click here for more!