Η αλήθεια είναι πως δεν ενημέρωσα τη σελίδα σου με νέες ιστορίες με τη θεια(ο θεός να την κάνει)γιατί απλά δεν είχα κάτι καινούριο να γράψω. Βλέπεις η θεια δεν τα είχε καταφέρει να ξεφύγει από τον άντρα της και να κατεβεί Αθήνα.

Να όμως που αυτό συνέβη το σαββατοκύριακο του καύσωνα που μας πέρασε. Θα πρέπει να πω σε αυτό το σημείο ότι έχω γνωριστεί με ένα φιλαράκι που μου έγραψε από το ιντερνετ και αφού τα λέγαμε κάμποσο καιρό ηλεκτρονικά συναντηθήκαμε κιόλας ήπιαμε καφεδάκι και του είχα υποσχεθεί ότι όταν κατεβεί η θεια μου Αθήνα δεν θα τον ξεχάσω άλλωστε οι παρτουζες είναι η αδυναμία μου αλλά και της ξεκωλιάρας της θειας μου.

Πραγματικά την Παρασκευή κατέφτασε η θεια στην Αθήνα μιλήσαμε και είπαμε να συναντηθούμε το Σάββατο. Μίλησα και με το φιλαράκι από το ιντερνετ και του είπα τα ευχάριστα. Μου πρότεινε να πάμε για μπανακι Πόρτο Ράφτη και μετά σε ένα μικρό διαμέρισμα που νοικιάζει εκεί κοντά. Ρώτησα και τη θεια και ήταν σύμφωνη(όχι πως είχα αμφιβολία). Το Σάββατο το πρωί περάσαμε από το σπίτι της στην Καλλιθέα και την πήραμε με το αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για Πόρτο-Ράφτη. Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στο δρόμο. Φυσικά ούτε κουβέντα για το πως γνωριστήκαμε με το φιλαράκο της είπα απλά ότι ήμασταν φίλοι από το στρατό.

Ο δε μάγκας τα είχε παίξει με τη θεια. Η καριόλα παρά τα 48 της χρόνια ήταν μουναρα. Φόραγε ένα λευκό μαγιό οι βυζαρες της ξεχείλιζαν από το μπικίνι και οι καφετιές ρόγες της διαγραφόταν. είχε μαυρίσει κιόλας φόραγε ένα λεπτό πάρει και η κωλαρα της διαγραφόταν τέλεια. Την παίρναμε μάτι από το καθρέφτη όπως καθόταν στο πίσω κάθισμα και ο φιλαράκος μου κόντευε να μας πετάξει έξω από το δρόμο κανα δυο φορές. Στο Πόρτο Ράφτη σταματήσαμε σε μια ωραία παραλία με λίγο κόσμο κάναμε το μπανακι μας και ξαπλώσαμε μετά στην παραλία. Καθώς είχε βραχεί το μαγιό της όλα φαινόντουσαν από μέσα. Οι χοντρές ρόγες της η λεπτή γραμμή από τρίχες στη μουναρα της σκέτη καύλα ήτανε.

Ευτυχώς φορούσα μαγιό βερμούδα και έκρυβα λίγο την καύλα μου σε αντίθεση με το φίλο μου που φορούσε κλασικό μαύρο αθλητικό μαγιό και η πούτσα του κόντευε να βγει έξω από το λάστιχο. Ακολούθησε ψαράκι και μπυριτσες σε παραλιακό κεντράκι και μετά ο φίλος μου πρότεινε το σπίτι του για παγωμένο φραπέ. Φυσικά δεν υπήρχαν αντιρρήσεις και σε δέκα λεπτά ήμασταν εκεί.
Το σπίτι είχε μόνο ένα μικρό σαλονάκι και μια κρεβατοκάμαρα και ένα μπανακι.
Μπήκαμε μέσα και η θεια ρώτησε αν μπορεί να κάνει ένα γρήγορο ντουζακι. Ο φίλος μου της έδειξε το μπάνιο και λίγο αργότερα ακούσαμε το νερό να τρέχει.
-Λοιπόν του λέω πάω να μπω μαζί της να την καυλώσω ξάπλωσε εσύ και σε λίγο θα έρθουμε. Πραγματικά ξεγυμνώθηκα και χώθηκα μαζί της κάτω από το νερό
-καύλα μου της μουρμούρισα χουφτώνοντας τις βυζαρες της μου έλειψες
Τ α χέρια μου κατέβηκαν στο μουνί της και το ένα μου δάχτυλο χώθηκε μέσα. Άρχισε να βογκάει και να με φιλάει παθιασμένα.
-Τι έκανες μωρό μου τόσο καιρό στην Ξάνθη σε πήδαγε ο χαλβάς ο άντρας σου τη ρώτησα.
-Το δικό σου καυλί ήθελα ψωλαρα μου μου απάντησε.

Έλα πάμε μέσα γιατί το φιλαράκι μου δεν μπορεί να κρατηθεί μας περιμένει.
Ο μάγκας γυμνός στο κρεβάτι με την ψωλή του να φτάνει μέχρι τον αφαλό από την καύλα και μας περίμενε.

Η θεια έσκυψε στα τέσσερα και άρχισε να το τσιμπουκωνει λαίμαργα. Άρπαζε όλο το καυλί του το έφτυνε και το έπαιρνε όλο μέσα στο στόμα της μέχρι τη βάση. Τους κοίταγα παίζοντας το καυλί μου άλλωστε το μάτι με τρελαίνει. Της είχε πιάσει το κεφάλι και της γάμαγε το στόμα ενώ εκείνη έτριβε με λύσσα την υγραμένη μουναρα της. Ένας ανεμιστήρας οροφής προσπαθούσε να μας δροσίσει μάταια όμως πρέπει να είχε 40 βαθμούς και ο ιδρώτας μας έσταζε ποτάμι. Δεν κρατιόμουνα άλλο τους πλησίασα και κάρφωσα την ψωλή μου με τη μια στην μουσκεμένη μουναρα της. Την κράταγα γερά από τα πλούσια κωλομέρια της και την ξέσκιζα πισωκολλητα.

-Γλείψε μου την ψωλαρα καριόλα πάρτη όλη μέσα στο γαμημένο στόμα σου
βόγκαγε ο φιλαράκος μου κρατώντας της γερά το κεφάλι. Δεν ξέρω αν το έχετε νοιώσει ποτέ αλλά η ζέστη φέρνει απίστευτη καύλα η ψωλή σου δεν πέφτει με τίποτα. Σε λίγο αλλάξαμε θέσεις τώρα τσιμπουκωνε εμένα και ο φίλος μου έκανε πινέλο με την ψωλή του στην κωλοτρυπίδα της. άρχισε να της το καρφώνει σιγά σιγά
και η θεια βόγκαγε από πόνο και από καύλα. Ρούφαγε με μανία την ψωλα μου και είχε ένα καυλί στην κωλαρα της

-Έτσι καριόλα να σε βλέπω να ξεσκίζεσαι με δυο ψωλαραδες της είπα. Τα χυσια μου έκαιγαν τα αρχίδια και σε λίγο καυτές ριπές σπέρματος έλουζαν τη μάπα της κατάπινε όσα μπορούσε και τα υπόλοιπα της τα πασάλειβα στο πρόσωπο. Ξάπλωσα λαχανιασμένος και ο φίλος μου συνέχισε να την πηδάει. Απόλυτη καύλα μια καριόλα με πασαλειμμένη μάπα από χυσια στα τέσσερα να ξεσκίζεται από το κώλο. Δεν άργησε ο Στάθης-έτσι έλεγαν το φίλο μου-να της φέρει τα ψωλοχυματα του στα κωλομέρια της βρίζοντας την .

Ξαπλώσαμε και οι τρεις και κάναμε τσιγάρο. Ο Στάθης έφερε παγωμένα νερά από την κουζίνα και μας πήρε για λίγο ο ύπνος. Ξυπνήσαμε από την αφόρητη ζέστη που μας είχε καυλώσει ξανά. Την βάλαμε στη μέση ξαπλωμένη στο πλάι και ο Στάθης άρχισε να της γλείφει τη μουναρα της και εγώ την κωλοτρυπίδα της . Της γαμάγαμε και τις δυο τρύπες με τις γλώσσες μας. βόγκαγε η πουτάνα και μας παρακάλαγε να την γαμήσουμε ταυτόχρονα αλλά εμείς συνεχίσαμε το γλυκό μαρτύριο όσο πιο περίτεχνα μπορούσαμε Το μουνί της έσταζε από υγρά και τα έπαιρνα και μούσκευα την κωλοτρυπίδα της. Σε λίγο ξάπλωσα ανάσκελα και η θεια ανέβηκε από πάνω μου έτσι ώστε να βλέπω την πλάτη της και χώθηκα σχετικά εύκολα στη ανοιχτή από το γαμήσι του Στάθη κωλοτρυπίδα της. Ο Στάθης άνοιξε τα πόδια της και της τον κάρφωσε βαθιά στη μουναρα της και αρχίσαμε να την πηδάμε αργά στην αρχή.

-Ξεσκίστε με ψωλαραδες μου γαμήστε με να μην μπορώ να περπατήσω φώναξε κάποια στιγμή.

Οι κινήσεις μας έγιναν πιο άγριες συντονίστηκα κι εγώ στο ρυθμό του Στάθη που την ξέσκιζε στην κυριολεξία. ήμασταν και οι τρεις μούσκεμα στο ιδρώτα λες και είχαμε μόλις βγει από το μπάνιο. Στο δωμάτιο κυριαρχούσε μια μυρωδιά από αντρικό ιδρώτα μουνιλα και χυσια άκρως καυλωτικη. Τα αρχίδια του Στάθη χτυπάγανε με τα δικά μου καθώς της γαμούσαμε κώλο και μουνί. Η θεια είχε πιαστεί γερά από την πλάτη του φίλου μου και εγώ τη κράταγα από τους γοφούς. Σε λίγο δεν άντεξα και έχυσα μέσα στο κώλο της. Ο Στάθη όμως άντεχε ακόμα και αναγκάστηκα αφού ήμουνα από κάτω τους περίμενα να τελειώσουν. Σε λίγο τα χυσια του πετάχτηκαν στην κοιλιά της

-Πάρε το ψωλοχυμα μου καριόλα να το θυμάσαι τον άκουσα να βογκάει.
αφού συνήλθαμε από το απίστευτο αυτό γαμήσι κάναμε ένα ντουζακι και κοιμηθήκαμε. Το βραδάκι βγήκαμε πάλι για φαγητό και όταν γυρίσαμε την πήραμε στα όρθια μέσα στο μικρό σαλονάκι χωρίς να γδυθούμε με κατεβασμένα παντελόνια και σλιπάκια εμείς και της είχαμε σηκώσει ψηλά το φουστάνι και είχαμε κάνει κομμάτια το στρινγκάκι της.
γυρίσαμε Αθήνα την Κυριακή και το απόγευμα της ίδιας μέρας η θεια επέστρεψε Ξάνθη έχοντας φάει ένα γερο ξέσκισμα.

Click here for more!