Έχω και εγώ την δικιά μου ιστορία με μια θεια μου πολύ καυλιάρα είμαι 25 παντρεμένος και αυτή 52 και αυτή παντρεμένη και μες στην καύλα Μεγάλες βυζαρες και μια κολάρα όλο καύλα. Μια μέρα ο άντρας της θα έλειπε για αγώνα, είναι προπονητής σε μια ομάδα. ήτανε μεσημέρι και χτύπησε το κινητό μου και μου λέει δεν έρχεσαι για κάνα καφέ αφού θα λείπει και ο θειος να περάσει και μένα η ώρα μου να μην είμαι μόνη (πολλές φορές πίναμε καφεδάκι σπίτι της αλλά ποτέ δεν έτυχε τίποτα και ούτε μου πέρασε απ το μυαλό αυτό που θα συνέβαινε).

Πάω σπίτι της ήτανε με την αδερφή της μια γκόμενα 45 χρόνων όχι πολύ όμορφη αλλά αυτό που λέμε για τρελά γαμήσια. Έκατσα και μου έφερε η θεια μου καφέ να πιω . Σιγά σιγά η συζήτηση απόκτησε σεξουαλικό χαρακτήρα μου λέγανε για τους άντρες τους ότι δεν τις γαμάνε ότι γυρνάνε στα καφενεία και δεν τις προσέχουν. Τις είπα και εγώ τότε - μήπως δεν τους ικανοποιείτε και δεν σας προσέχουν? Τότε λέει η αδερφή της όλα τους τα δίνουμε αλλά αυτοί τίποτα. τότε λέω κι εγώ τι τους κάνετε δηλαδή Άννα ? Τότε αυτή ήρθε και έκατσε δίπλα μου και μου λέει ρώτα τους να σου πούνε. Πετάγεται η θεια μου και λέει τους παίρνουμε πίπες τους δίνουμε τα κολαρακια μας και αυτοί δεν θέλουν να τα γαμήσουν τι άλλο να τους κάνουμε Σπυρακο μου (εγώ)-κάντε ακόμα μια προσπάθεια θεια μου βάλτε τα δυνατά σας. (με την συζήτηση ο πούτσος μου είχε γίνει τουρμπο και προσπαθούσα να τον κρύψω όσο γίνεται αλλά η Άννα το κατάλαβε και μου λέει χαλάρωσε αγόρι δεν είναι ανάγκη να ζορίζεσαι και εμείς καυλωμένες είμαστε δες και μόνος σου και πιάνει το χέρι μου και το βάζει στη μουναρα της που ήτανε υγρή έρχεται και η θεια μου κάθεται και αυτή και κάνει το ίδιο έκανα να τραβηχτώ λέγοντας δεν είναι σωστό τότε σκύβει η θεια μου και μου ξεκουμπώνει το τζιν και μου παίρνει τέτοιο τσιμπούκι που έχυσα αμέσως αφού τα σκούπισε όλα με τη γλώσσα της έσκυψε και η άλλη και τότε ένιωσα την απόλυτη καύλα δυο πουτάνες να μου παίρνουν πίπα και τι πίπα άλλο πράμα.

Σε λίγο ο πούτσος μου ήτανε πάλι όρθιος και έτοιμος για δράση στήνω τη θεια μου στα τέσσερα και της τον καρφώνω στην υγρή μουναρα της ενώ η Άννα της χούφτωνε τα βυζομπαλα- σκίσε με καυλιάρη ανιψιέ αφού δεν το κάνει ο θειος σου ξεσκίσαμε εσύ. τότε της χώνω δυο δάχτυλα στον κώλο και ούρλιαζε από ηδονή τόσο πολύ που φοβήθηκα μην μας ακούσουν από δίπλα. τότε έσκυψα και της έγλειψα τον κώλο τότε βλέπω την Άννα να σκύβει και να με ικετεύει να την γαμήσω της βάζω την ψωλή μου και φώναζε από πόνο ήτανε πολύ στενή η καριόλα και δεν έμπαινε ο πούτσος - θεια έχεις καθόλου βαζελίνη λέω στην θεια και φέρνει ένα βαζάκι μου αλείφουν την πούτσα καλά και τότε την χώνω στην Άννα που φώναζε από πόνο ξέσκισε με μαλακά πονάω αλλά μ΄αρεσει μην σταματάς πούστη αυτά τα βρομόλογα με ερέθισαν αφάνταστα και τότε έρχεται η θεια μου εμένα δονητή με πολύ βαζελίνη και μου λέει να το βάλω στον κώλο της Άννας όσο την γαμάω την μουναρα της λέω την θεια μου να της το βάλει αυτή τότε έχυσα πάνω στην πλάτη της Άννας . Ητανε πολύ καυλιάρικο να βλέπεις τις δύο αδερφές να γαμιούνται με τον δονητή. Τότε μου παίρνουν μια πίπα και πάλι ο πούτσος μου ήτανε έτοιμος για δουλεία.

Μου λέει η θεια μου να την πάρω από πίσω αλλά σιγά για να μην πονέσει τότε της τον καρφώνω και ένιωθα τη κολάρα της να έχει συσπάσεις τότε της λέω χύνεις θείτσα μου? έρχεται η Άννα και στήνεται δίπλα και γαμούσα ποτέ τη μια ποτέ την άλλη για πολύ καύλα σας λέω φώναζα χύνω και αφού τα ρουφήξανε μέχρι την τελευταία σταγόνα κάτσαμε στον καναπέ και ήπιαμε άλλο ένα καφεδάκι τότε λέω τη θείτσα μου ότι είναι πολύ καυλιάρες και θα ξαναβρεθούμε τότε λέει η Άννα να πάω σπίτι της καμία μέρα να τα πούμε φυσικά και θα πάω τώρα που σας βρήκα θα σας ξεσκίσω.

Click here for more!