Με λένε Δημήτρη μεγάλωσα σε κάποιο νησί με μεγάλη τουριστική κίνηση όλο τον χρόνο μαζί με την κατά ένα χρόνο μικρότερη αδελφή μου, την Νατάσσα που έμοιαζε καταπληκτικά στην μάνα μου. Οι γονείς μου διατηρούσαν από το 1985 μαζί με την δίδυμη αδελφή της μάνας μου την Αλίκη μεγάλη σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα, ενώ ξεκίνησαν και το κτίσιμο μιας δεύτερης το 1990. Το 1990 στα 18 μου χρόνια ήμουνα ένα ψηλό μελαχρινό γοητευτικό και όμορφο αγόρι (έμοιαζα καταπληκτικά με τον πατέρα μου που ήταν ομορφάνδρας), με γυμνασμένο και πολύ γεροδεμένο κορμί, που το διατηρώ μέχρι και σήμερα άλλά με λιγότερα μαλλιά και 5 κιλά πιο παχύς.

Ήταν Αύγουστος του 1990 και στο νησί είχαν έρθει όπως κάθε χρόνο για διακοπές η δίδυμη αδελφή της μάνας μου της Άννας, η Αλίκη 37 χρονών μαζί με τον άνδρα της, τον Σταύρο 50 χρονών, συμμαθητές και φίλοι με τον πατέρα μου τον Χρήστο 50 χρονών (μοναχογιοί και οι δυο) με τις κόρες τους την Ελένη 20 χρονών αρραβωνιασμένη με τον Πέτρο 28 χρονών, επιχειρηματία στο νησί μας, και την Σοφία 17 χρονών μαθήτρια στη Γ Λυκείου. Η μάνα μου, η αδελφή μου, η θεία μου και οι εξαδέλφες μου έχουν ύψος από 1.68 εκατοστά μέχρι 1.75 εκατοστά και βάρος από 50 κιλά μέχρι 55 κιλά, η κάθε μια τους, με στητά και πολύ σφριγηλά στηθάκια, κοιλίτσα πλάκα και μεσούλα δακτυλίδι που στηρίζει τα πιο όμορφα κωλομαγουλάκια που μπορεί να δει κανείς σε γυναίκα, σωστές καλλονές (το ίδιο διατηρούνται μέχρι και σήμερα, εκτός από τις δίδυμες). Τέλη Αυγούστου βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων και πέτυχα στην ίδια σχολή που φοιτούσε η εξαδέλφη μου η Ελένη (θα πήγαινε στο τρίτο έτος) στην σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) μια από τις καλύτερες και παλαιότερες οικονομικές σχολές των Αθηνών.

 Οι γονείς μου αποφάσισαν να μείνω στην θεία Αλίκη μέχρι την επόμενη χρονιά που θα έδινε εξετάσεις και η αδελφή μου η Νατάσσα.Έτσι πήγα και έμεινα με τους θείους μου και τις εξαδέλφες μου στο ιδιόκτητο σπίτι τους μια διώροφη μεζονέτα στην Κηφισιά. Την Αλίκη τη θεωρούσα σαν μεγάλη μου αδελφή, δεν είχα μυστικά από αυτήν και συζητούσαμε ελεύθερα τα πάντα. Γνώριζε ότι ήμουν παρθένος ακόμη και ότι δεν είχα κορίτσι, γιατί με ενδιέφερε η επιτυχία στο Πανεπιστήμιο. Με συμβούλευε λέγοντας ότι δεν πρέπει στη ζωή να βιάζω τα πράγματα και όλα θα γίνουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Κάθε πρωί φεύγαμε όλοι μαζί, ο θείος Σταύρος για την βιοτεχνία που διατηρούσε, η Ελένη με μένα για τη σχολή μας και η Σοφία για το σχολείο της. Η ζωή κυλούσε ομαλά, μέχρι εκείνη την μοιραία Τρίτη 20 Νοέμβρη του 1990, που άλλαξε την ζωή όλης της οικογένειας μας. Είχα ξεχάσει φεύγοντας από το σπίτι να πάρω μια εργασία που είχαμε και όταν το αντιλήφθηκα είχαμε ήδη φθάσει με το αυτοκίνητο της Ελένης στη σχολή. Επειδή η Ελένη είχε μάθημα πήρα ταξί και γύρισα στο σπίτι να πάρω την εργασία μου. Φθάνοντας στο σπίτι άνοιξα την πόρτα και φώναξα Αλίκη είμαι ο Δημήτρης, γύρισα να πάρω την εργασία μου που ξέχασα και φεύγω αμέσως. Δεν πήρα καμιά απάντηση και υπολόγισα ότι θα έχει πάει για ψώνια, οπότε ανέβηκα στο δωμάτιο μου στο δεύτερο όροφο, πήρα την εργασία μου και ξεκινώντας να φύγω άκουσα ένα μικρό θόρυβο κάτι σαν σούρσιμο στο απέναντι δωμάτιο το δωμάτιο των θείων μου, και πλησιάζοντας την μισάνοικτη πόρτα είδα την Αλίκη που ασφαλώς δεν είχε πάρει είδηση ότι είχα επιστρέψει, με τα μεγάλα ωραία πράσινα μάτια της να τελειώνει το βούρτσισμα των μακριών μέχρι την πλάτη της φυσικών ξανθιών μαλλιών της, να βγάζει την ροζ ρόμπα της, το δαντελένιο άσπρο κυλοτάκι της και το άσπρο σουτιέν της να τα πετά στο κρεβάτι και να μένει ολόγυμνη φανερώνοντας ένα κορμί με τέλειες αναλογίες. Από το συρτάρι του κομοδίνου πήρε μια κρέμα και όρθια άρχισε να αλείφει με αυτήν τα στητά βυζιά της περνώντας τις παλάμες της πάνω από τις μαύρες θηλές της, τα πόδια της, την πλάτη της όσο μπορούσε, τη μέση της, τα κωλομέρια της και μετά δίνοντάς μου την χαριστική βολή αφού έσκυψε να βάζει κρέμα στα πόδια της μέχρι κάτω και χωρίς να σηκωθεί και από την πίσω πλευρά μέχρι επάνω ανάμεσα στα κωλομάγουλά της, αφήνοντάς με εμβρόντητο από την έκπληξη. Ενστικτωδώς δεν φώναξα.

Στη συνέχεια βλέπω την Αλίκη να κουνάει πουτανιάρικα στον καθρέφτη τον κώλο της, να τον τουρλώνει, να τον ανοιγοκλείνει με τα χέρια της, να σαλιώνει το μικρό δαχτυλάκι της και να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα της που φαινόταν να είναι μικρή και σφιχτή, να τρίβει δυνατά την κλειτορίδα της παίζοντας με αυτήν, να ανοίγει τα μουνόχειλα του άτριχου μουνιού της και να καρφώνει μέσα το μεσαίο δακτυλάκι της, έτσι ώστε να πάρει αυτό λίγη γλύκα από το μουνάκι της και να κουνάει στον καθρέπτη τα κάτασπρα στητά ζουμερά βυζιά της με τις μεγάλες μαύρες θηλές, να τα ζουλάει, να τα σφίγγει και να τσιμπάει τις θηλές της, να τρίβει μεταξύ τους τα δυο στήθια της με αποτέλεσμα να αρχίσει να βογκάει απαλά από την καύλα και μετά να ξαπλώνει ολόγυμνη όπως ήταν πάνω στο κρεβάτι και με κλειστά τα μάτια της να αρχίσει να χαϊδεύει με το ένα χέρι της τα σφριγηλά βυζιά της τραβώντας δυνατά τις θηλές τους και με το άλλο χέρι της να χαϊδεύει την κλειτορίδα της που άρχισε να διογκώνεται και να γίνεται σαν μια μικρή λεπτή πούτσα βγάζοντας σιγανά βογκητά και κάνοντας όλο και πιο γρήγορη την κίνηση του χεριού της έχωσε δύο δάκτυλα μέσα στο άτριχο μουνάκι της και ρυθμικά το γαμούσε με αυτά, ενώ τα βογκητά της δυνάμωναν και το σώμα της τινάζονταν από την καύλα που ένοιωθε. Η καύλα της είχε αγριέψει αρκετά και χωρίς να ανοίξει τα μάτια της παίρνει ένα μικρό πλαστικό πούτσο από το συρτάρι του κομοδίνου, φτύνει στα δάχτυλα του χεριού της και αρχίζει με αυτά να τρίβει την κλειτορίδα της, ενώ ταυτόχρονα με αργές αλλά σταθερές κινήσεις βάζει τον πλαστικό πούτσο στο ορθάνοικτο σαν τριαντάφυλλο από την καύλα μουνάκι της και αρχίζει να τον βάζει και να τον βγάζει στην αρχή σιγά – σιγά και μετά με δύναμη, μέχρι που το αποτέλεσμα δεν αργεί να φτάσει, και βλέπω τα υγρά της να ξεχωρίζουν και να τρέχουν σαν σιγανό ποταμάκι προς την κωλοτρυπίδα της, ενώ τελικά καρφώνει τον πλαστικό πούτσο μέσα στο βάθος του μουνιού της εξαφανίζοντάς τον μέσα του, έτσι ώστε να φαίνεται μόνο η μαύρη άκρη του, σαν να είναι ταπωμένο με φελλό.

Το θέαμα ήταν τόσο ερεθιστικό που δεν άντεξα να δω περισσότερα και λόγω της ατέλειωτης καύλας που με έπιασε, χωρίς να το καταλάβω και να μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου, έβγαλα τον πούτσο μου που ήταν έτοιμος να εκραγεί και τραβώντας μαλακία πλησίασα αθόρυβα στο κρεβάτι βάζοντας το άλλο χέρι μου πάνω στο υγρό μουνάκι της θείας μου. Η Αλίκη βρισκόταν σε τέτοια έκσταση που δεν καταλάβαινε τι έκανε, και βγάζοντας τον πλαστικό πούτσο άρχισε με το χέρι της να ζουλάει το χέρι μου πάνω στη διογκωμένη κλειτορίδα της ενώ εγώ άρχισα με τα δάχτυλά μου να της την τρίβω με δύναμη. Μετά κατέβασε το χέρι μου πιο κάτω και το έβαλε ανάμεσα στα πόδια της, το έσφιξε και άρχισε να κουνιέται τρελά και καυλιάρικα, ενώ το κορμί της τινάζονταν από την καύλα που ένοιωθε. Δυστυχώς για μένα δυο λεπτά ήταν αρκετά για να συνειδητοποιήσει η θεία μου τι γινόταν και αμέσως σηκώνει όρθιο το κορμί της βάζοντας ένα μαξιλάρι στην πλάτη της, λέγοντάς μου, Δημήτρη τρελάθηκες, τι πας να κάνεις, πως μπήκες στο δωμάτιό μου, μίλα ανάθεμα σε, πες μου τι ζητάς εδώ, τι θέλεις από μένα, μήπως ήθελες να με βιάσεις, ξεχνάς ότι είσαι ανηψιός μου, και επειδή συνέχισα να της χαϊδεύω το κορμί ακόμη πιο έντονα προσπαθώντας να βάλω το μεσαίο μου δάχτυλο στο μουνί της, μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι και με έσπρωξε με όλη της τη δύναμη φωνάζοντας αγριεμένη και θυμωμένη, Δημήτρη σύνελθε, δεν ντρέπεσαι να θέλεις να γαμήσεις τη θεία σου. Εκείνη τη στιγμή παρακαλούσα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί, και κατεβάζοντας το πρόσωπό μου από ντροπή είπα ψελλίζοντας, Αλίκη, σου ζητώ συγνώμη, αλλά νομίζω ότι δεν φταίω μόνο εγώ, και κάνοντας στροφή έφυγα όσο μπορούσα πιο γρήγορα από το δωμάτιο και στη συνέχεια από το σπίτι.

Πήγα στη σχολή, έδωσα την εργασία μου και στη συνέχεια έκανα μία πολύ μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και αφού ήπια μερικά ποτά σε ένα μπαράκι της Πλάκας, σκεπτόμουνα τις συνέπειες που θα είχα αν μίλαγε η θεία μου στο θείο μου και στους γονείς μου. Γύρισα σπίτι πολύ αργά το βράδυ και ευτυχώς που όλοι κοιμόντουσαν, οπότε πήγα στο δωμάτιό μου σαν βρεγμένη γάτα και ξάπλωσα στο κρεβάτι μου φορώντας όπως κάθε βράδυ μόνο το σλιπάκι μου για ύπνο. Δεν μπορούσα όμως να κοιμηθώ, γιατί στο μυαλό μου είχα ακόμη ζωντανή την εικόνα της θείας μου που είδα το πρωί, να σκύβει να μου δείχνει το όμορφο γυμνό κορμί της, το με σχεδόν άτριχο ποθητό μουνάκι της με τα ανοιχτά σαν τριαντάφυλλο μουνόχειλά της και τον καυλιάρικο κώλο της με τα προκλητικά κατάλευκα κωλομέρια που τα χώριζε μια υπέροχη χαράδρα. Είναι γεγονός ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσα να κάνω έρωτα στη θεία μου ή σε κάποιο άλλο συγγενικό μου πρόσωπο, αφού ήμουν κάθετα αντίθετος όταν άκουγα τέτοιες ιστορίες, αλλά όπως λέει ο λαός μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη σκέψη μην κάνεις. Άρχισα να παίζω με τον πούτσο μου που είχε σκληρύνει και έβλεπα τον εαυτό μου όπως στις τσόντες, να μπαίνω στο δωμάτιο της να τη γδύνω, να την γλείφω, να βάζω τη γλώσσα μου στο μουνάκι της, να ρουφάω τα μουνόχειλά της, να γαμάω το άτριχο μουνάκι της, να γονατίζω πίσω της για να ανοίξω τα υπέροχα κωλομάγουλά της και να της βάζω κωλοδάχτυλο και να της γαμάω το κωλαράκι της. Ήταν τόσο ρεαλιστική η φαντασίωσή μου, που ήταν σαν να την άκουγα να βογκάει άγρια χύνοντας τα υγρά της μέσα στο στόμα μου ή τα υγρά της να λούζουν την πούτσα μου. Όπως ήμουν ξαπλωμένος με τον πούτσο στο ένα χέρι και με το άλλο να χαϊδεύω τα ξυρισμένα μου αρχίδια άρχισα να χύνω και τα χύσια μου να πετάγονται λίγο προς τα πάνω και μετά να προσγειώνονται πάνω στο στομάχι μου τα πόδια μου και το στήθος μου. Συνέχισα ακόμη λίγο να παίζω τον πούτσο μου και μετά αφού τον σκούπισα με ένα χαρτομάντιλο που πήρα δίπλα από το κομοδίνο αποκοιμήθηκα.Την άλλη μέρα προφασίστηκα τον άρρωστο και έμεινα σπίτι, ακούγοντας τον θείο μου να ανησυχεί για μένα και να λέει Αλίκη φώναξε γιατρό για τον μικρό να τον δει. Η Αλίκη του είπε να μην ανησυχεί και θα του τηλεφωνήσει αν χρειαστεί, γιατί κατά την γνώμη της δεν πρέπει να έχω τίποτα αλλά θα πρέπει να ήμουν κουρασμένος μια και εχθές γύρισα πολύ αργά στο σπίτι. Μόλις έφυγαν η θεία μου ήρθε στο δωμάτιο μου και μου είπε ότι πάει να ψωνίσει και σε μια ώρα που θα επιστρέψει, να είμαι κάτω στο σαλόνι, γιατί ξέρει ότι δεν έχω τίποτε και θέλει οπωσδήποτε να μιλήσουμε. Όταν γύρισε από τα ψώνια η Αλίκη με ρώτησε αν θέλω καφέ και της απάντησα ναι. Πίνοντας το καφεδάκι μας στο σαλόνι χαμογελώντας μου λέει, Δημήτρη χθες άργησες το βράδυ να γυρίσεις σπίτι και ανησύχησα μετά το γεγονός που συνέβη χθες το πρωί και ήρθα στο δωμάτιό σου να δω πως είσαι και να σου ζητήσω συγνώμη για αυτό που είδες εχθές, επίσης θέλω οι σχέσεις μας να γίνουν ξανά όπως ήταν πριν το χθεσινό πρωϊνό ξεχνώντας ότι είδες να κάνω.

Τη ρώτησα γιατί δεν μου μίλησε, και μου απάντησε χαμογελώντας ότι κοιμόμουνα. Αλίκη, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έχω την αίσθηση ότι μου λες ψέματα. Πες μου ειλικρινά σε παρακαλώ τι ακριβώς είδες, γιατί μόνο έτσι θα σε εμπιστευθώ και θα με εμπιστευθείς πάλι. Η Αλίκη μου είπε, έχεις δίκιο Δημήτρη, πράγματι με το που άνοιξα την πόρτα σε άκουσα να βογκάς, και σε πέτυχα να αυνανίζεσαι. Φυσικά ήρθα σε δύσκολη θέση προς στιγμή και προσπάθησα να αποφύγω κάθε άλλη συζήτηση του θέματος, αλλά η θεία μου επέμενε στη συζήτηση του θέματος παρουσιάζοντάς το ότι είναι ανάλογο με αυτό που είχα δει εγώ, και προσπάθησε να με καθησυχάσει λέγοντας μου πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και αντιλαμβάνεται πως είμαι ένας παρθένος νεαρός που έχει τις δικές του ανάγκες, όπως και κάθε άλλος νέος της ηλικίας μου. Εξάλλου ο θείος σου είναι ο μοναδικός άνδρας της ζωής μου, τον αγαπώ και βρήκα ότι αυτό που είδες χθες, ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ικανοποιώ τις ανάγκες μου, αφού εδώ και δύο χρόνια, από τότε που ο θείος σου έπαθε τα δυο απανωτά εμφράγματα και παίρνει φάρμακα έχουμε να κάνουμε ολοκληρωμένο έρωτα, δηλαδή και εγώ την ίδια τακτική ακολουθώ όπως εσένα, βέβαια για διαφορετικούς λόγους. Στη συνέχεια με παρότρυνε να χαλαρώσω και να της μιλήσω ανοικτά και με ειλικρίνεια για το τι ένιωσα όταν την είδα γυμνή. Μαζεύοντας όλο το θάρρος που είχα της εκμυστηρεύτηκα ότι οι βραδινές μου καύλες οφειλόντουσαν στη φαντασίωση που μου δημιουργήθηκε, επειδή την είδα ολόγυμνη να αυνανίζεται. Έ

να πλατύ χαμόγελο φάνηκε στο πρόσωπο της και μου είπε ότι αισθανόταν ιδιαίτερα κολακευμένη από αυτό που μόλις είχα πει και πως της άρεσε ιδιαίτερα που είδε έναν άντρα και μάλιστα νεαρός να αυνανίζεται έτσι για χάρη της. Στη συνέχεια, μου λέει, Δημήτρη νομίζω ότι δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο, και είναι ώρα να φύγεις για τη σχολή σου. Σηκώθηκε και πήρε τηλέφωνο τον άνδρα της τον Σταύρο να του πει ότι είμαι νοιώθω πολύ καλύτερα και ίσως να πήγαινα και στη σχολή. Την πλησίασα για να την να την φιλήσω στο μάγουλο, όπως έκανα κάθε μέρα και δεν με άφησε σπρώχνοντας με απαλά και με αυστηρό ύφος μου είπε, Δημήτρη για το καλό όλων μας τέρμα οι αγκαλιές και τα φιλιά όταν είμαστε μόνοι. Η φράση αυτή, έδειχνε ότι δεν μου είχε εμπιστοσύνη και με εκνεύρισε, αλλά δεν είπα τίποτε. Έσκυψε να πάρει τα φλιτζάνια από το τραπεζάκι του σαλονιού και από το άνοιγμα της λευκής της μπλούζας φάνηκαν ελεύθερα τα δυο λευκά σφριγηλά βυζιά της με τις ροζ θηλές τους, που σε προκαλούσαν να τις ματώσεις στο ρούφηγμα. Ήταν σκέτη πρόκληση. Ασυναίσθητα άπλωσα το χέρι μου και χάϊδευσα το σφριγηλό στήθος της, αφήνοντας τη θεία μου άναυδη με το θράσος μου. Είσαι τόσο γλυκιά και τόσο όμορφη γυναίκα Αλίκη, και πριν αντιδράσει την αγκάλιασα απαλά και χωρίς πονηρό σκοπό. Η Αλίκη με παρεξήγησε και μου φέρθηκε λες και ήμουν κανένας αλήτης και όχι ο ανηψιός της, σπρώχνοντάς με και στη συνέχεια, άρχισε να με χτυπάει με τα χέρια της και να μου τραβάει τα μαλλιά λέγοντας μου. Η αντίδραση μου στην άδικη επίθεσή της ήταν άμεση, αφού την αγκάλιασα για να σταματήσει να με χτυπά, ενώ στη συνέχεια άρχισα να τη φιλάω, να της γλύφω το λαιμό και να της δαγκώνω το αυτί, λέγοντάς της γιατί ξέρω με βάρεσες για να με προκαλέσεις να σε γαμήσω, αφού το θέλεις τόσο πολύ και μια και σε γουστάρω και εγώ θα μου πάρεις την παρθενιά γαμώντας σε. να σε γαμήσω Εγώ, ενώ Η Αλίκη άρχισε αμέσως να μου λέει, Δημήτρη τι πας να κάνεις, όχι, σε παρακαλώ μην το κάνεις είσαι ανηψιός μου, τρελάθηκες, όχι μη, σε παρακαλώ σταμάτα δεν θέλω, δεν σε γουστάρω, ενώ τα χέρια της προσπαθούσαν να απωθήσουν τα δικά μου που της σήκωναν τη φούστα της, και συνέχισε να με βρίζει λέγοντάς μου, σταμάτα ανώμαλε, θα σε σκοτώσει ο θείος σου όταν το μάθει, αλήτη θα το πω στους γονείς σου, άθλιε, καριόλη, σταμάτα μαλάκα, ανώμαλε τη θεία σου βρήκες να βιάσεις, να ξέρεις αν με γαμήσεις θα το πληρώσεις πολύ ακριβά, θα σε κάνω ρεζίλι σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς μου μια σιγανή κλωτσιά στα αρχίδια μου.

Με εκνεύρισε τόσο πολύ που χωρίς άλλη σκέψη την αγκάλιασα σφιχτά και την παρέσυρα στον καναπέ αλλά η αντίστασή της είχε αρχίσει να γίνεται πολύ χαλαρή, φοβούμενη μήπως και σταματήσω, και της είπα σε αυστηρό τόνο, Αλίκη ομολόγησε ότι όχι μόνο με γουστάρεις αλλά ενδόμυχα παρακαλάς να μη σταματήσω, κάτι που μπορεί να το κάνω αν συνεχίσεις να αντιδράς, γι’ αυτό πρόσεξε τις κινήσεις σου από εδώ και μπρος, γλύφοντας ταυτόχρονα με τη γλώσσα μου το αυτάκι της και τον αυχένα της μέχρι το πρόσωπό της, ενώ η Αλίκη σταμάτησε και την τελευταία χαλαρή αντίδρασή της τα χέρια μου χάϊδευαν τα μπούτια της σηκώνοντας τη φούστα της μέχρι τη μέση της και ξεσχίζοντας το μαύρο καλσόν που φορούσε ώστε να φανούν τα κατάλευκα καλλίγραμμα πόδια της και το κατάλευκο όμορφο κωλαράκι της. Τα χέρια μου έπιασαν και πίεσαν πάλι τα μικρά σφριγηλά και στητά στηθάκια της χαϊδεύοντας τις θηλές της που άρχισαν να διογκώνονται αφού είχε αρχίσει να καυλώνει και να θέλει να την γαμήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται, ενώ με δύο μου κινήσεις της έσκισα το μπλουζάκι και το δαντελένιο κυλοτάκι που φορούσε, ενώ της αφαίρεσα με δύναμη ότι απέμεινε από το μπλουζάκι που φορούσε, αφήνοντάς την ολόγυμνη. Η θεία μου ξαφνικά με αγκαλιάζει και μου λέει, αφήνοντάς με έκπληκτο, Δημήτρη μου αρέσεις και μένα πολύ, πρώτη φορά βλέπω άνδρα με τόσο μεγάλη και χοντρή πούτσα, γι’ αυτό θέλω να γίνω η πουτάνα σου και να μου γαμήσεις όλες τις τρύπες, ενώ ταυτόχρονα με φιλούσε παντού και τριβόταν πάνω μου με μανία, ενώ συνέχισε να μου λέει, γλύψε τα βυζιά μου, γλύψε τις ρόγες μου καυλιάρη ακουμπώντας τα ζουμερά βυζιά της στο πρόσωπό μου για να τα γλύψω και να τα δαγκώσω.

Οι παλάμες μου άρχισαν να χαϊδεύουν τη γυμνή σάρκα της πλάτης της, η γλώσσα μου να γλύφει τα κάτασπρα στητά και ζουμερά βυζιά της, ενώ στη συνέχεια τα χείλη μου άρχισαν να δαγκώνουν μαλακά τις θηλές της, με αποτέλεσμα να βογκά. Η γλώσσα μου κατέβηκε σιγά – σιγά μέχρι το ξυρισμένο μουνί της, ενώ τα δάχτυλά μου άνοιγαν τα μουνόχειλά της για να διεισδύσουν η γλώσσα μου και στη συνέχεια το δάχτυλο μου στο υγρό μουνάκι της, κάνοντάς την να απολαμβάνει το γλυφομούνι και σιγά – σιγά να χύνει στο στόμα μου, ενώ ψιθύριζε μμμ, αχ, ναι, μμμ, ναι είναι τόσο όμορφο, μμμ, αχ, ναι πρώτη φορά μου γλύφουν το μουνί, αχ, ναι τι ωραία που γλύφεις, αχ μου αρέσει, σε παρακαλώ βάλε πιο βαθιά τη γλώσσα σου, αχ, ναι, χύνω, αχ, ναι, είναι τέλειο, μμμ, αχ, ναι αγόρι μου χύνω, μμμ, ναι νοιώθω τόσο όμορφα, αχ, ναι μωρό μου χύνω, μμμ, αχ, ναι έχυσα, έλα γλύψε τα χύσια μου μωρό μου, αχ, ναι, πιες τα όλα αγόρι μου, αχ, ναι, και τα μπούτια της άρχισαν να τρέμουν, ενώ δεν σταμάτησε να χύνει. Σηκώθηκα όρθιος και η Αλίκη άρχισε με μανία να με γδύνει αφήνοντάς με και εμένα γυμνό, ενώ ξεκίνησε σιγά – σιγά να με γλύφει σε όλο μου το κορμί και να μου δαγκώνει τις ρόγες του στήθους μου προκαλώντας μου μεγάλη καύλα. Πήρε την πούτσα μου στα χέρια της και άρχισε να την παίζει, ενώ τα είχα χαμένα μη ξέροντας τι μου γίνετε, παρόλο που είχα σκοπό να την γαμήσω, αλλά μη περιμένοντας ποτέ την αντίδραση αυτή της Αλίκης και χωρίς να μου αφήσει καιρό να σκεφθώ, παραδόθηκα στο τρυφερό χάδι των χεριών της. Της έπιασα το κεφάλι και απαλά το έσπρωξα προς την πούτσα μου, λέγοντάς της σε παρακαλώ γλύψτην και πάρτη στο στόμα σου. Ποτέ δεν το έχω ξανακάνει μου λέει και είναι πολύ χοντρή και μεγάλη για να χωρέσει στο στόμα μου, και της απάντησα ότι πάντα υπάρχει η πρώτη φορά και να μη φοβάται γιατί δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Η Αλίκη λες και ήταν ιέρεια του σεξ, αργά – αργά άρχισε να γλύφει την πούτσα μου, και να την βυθίζει σιγά – σιγά στο στόμα της φθάνοντας βαθιά μέχρι το λάρυγγα της, ενώ έκανε μασάζ στα ξυρισμένα μου αρχίδια, λέγοντάς μου, Δημήτρη μου αρέσει τόσο πολύ το καυλί σου που μου έρχεται να σου φάω το καυλί. Η Αλίκη μου έκανε ένα τρυφερό τσιμπούκι και την ένοιωθα να είναι πολύ καυλωμένη, γιατί ανατρίχιασε ολόκληρη καθώς έμπαινε ορμητικά η πούτσα μου στο στόμα της και η γλώσσα της μου τον έγλυφε, ενώ ηδονιζόμουν όλο και περισσότερο.

Έβλεπα την ανατριχίλα στα βυζιά της, τις στητές θηλές της και της λέω, Αλίκη σου αρέσει που γαμάω το στόμα σου, να δεις κούκλα μου που θα σου αρέσει και το σπέρμα μου όταν θα σε χύνω, καύλα μου θα σε κάνω πουτάνα μου, ενώ η Αλίκη μου κινούσε την πούτσα πιο γρήγορα με αποτέλεσμα η ανάσα μου να ακούγεται βαριά και λαχανιασμένη δείγμα ότι σε λίγο θα έχυνα. Η Αλίκη με τσιμπούκωνε τρελά και μόλις έφτανα να χύσω με έκοβε και αυτό με τρέλαινε. Δεν άντεξα άλλο και τα χύσια μου άρχισαν να πετάγονται στο στόμα της, ενώ η Αλίκη ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν άλλαξε το ρυθμό που με τσιμπούκωνε. Με είχε ξεζουμίσει με φανταστικό τρόπο, λες και είχε τρομερή εμπειρία, έχοντας έτσι τον καλύτερο οργασμό που είχα μέχρι τότε με τον αυνανισμό. Έχυσα στο στόμα της θείας μου που κατάπιε τα χύσια μου αντί να τα φτύσει όπως περίμενα, ενώ συνέχισε να με τσιμπουκώνει και να μου χαϊδεύει τα ξυρισμένα μου αρχίδια γλύφοντάς τα ένα – ένα με πάθος, και να μου βαρά μαλακία ρυθμικά και αλύπητα, πιπιλώντας και ρουφώντας με το στόμα της που και που την πούτσα και τα αρχίδια μου σαν πορνοστάρ. Αφού τελείωσε, σταμάτησε και φιλώντας με στο μάγουλο, μου είπε πιστεύω να ευχαριστήθηκες και να ηρεμήσεις τώρα αφήνοντάς με ήσυχη μια για πάντα ξεχνώντας ότι έγινε σήμερα, και να ξαναγίνουμε πάλι θεία και ανηψιός. Χαμογέλασα και της είπα, πάλι Αλίκη αρχίζεις τα ίδια γιατί θέλεις να με ανάψεις, κάτι που δεν χρειάζεται αφού θέλω εσύ να είσαι η γυναίκα που θα μου μάθει τα πρώτα ερωτικά παιχνίδια, εξάλλου ποιον προσπαθείς να κοροϊδεύσεις, εμένα ή τον εαυτόν σου, μην έχεις λοιπόν κανένα ενδοιασμό, γιατί αυτή τη στιγμή δεν είμαστε θεία και ανηψιός, αλλά μια όμορφη γυναίκα και ένας ωραίος άνδρας που νοιώθουν αμοιβαία έλξη, που τα σώματά τους εκπέμπουν μια τέλεια ερωτική χημεία και θέλουν να ζήσουν έντονα αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρουν αν θα τους ξαναπαρουσιαστεί, γι’ αυτό δεν πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία, εξάλλου τώρα αρχίζουν όλα τα όμορφα που θέλεις και εσύ τόσο πολύ όσο και εγώ έστω και αν δεν θέλεις να το ομολογήσεις ακόμη, της απάντησα, και την σήκωσα όπως ήταν γυμνή όρθια λέγοντάς της να πάμε στην κρεβατοκάμαρά μου. Σηκώνοντας την όρθια με έσπρωξε με απαλά προσπαθώντας να μου ξεφύγει, αλλά την κράτησα γερά με τα χέρια μου, ενώ άρχισε να με χτυπάει χαλαρά με τα χέρια της και να μου τραβάει απαλά τα μαλλιά, λέγοντας μου, Δημήτρη αρκετά για σήμερα αγόρι μου, σε παρακαλώ μην προσπαθήσεις να με γαμήσεις, γιατί έτσι και το κάνεις θα πω στους γονείς σου ότι με βίασες.

Τα λόγια της με καύλωσαν και με έκαναν έξαλλο γιατί όλο το κορμί της έδειχνε ότι λυτρωτικά περίμενε να νοιώσει την πούτσα μου μέσα στο μουνί της, και βάζοντάς την ολόγυμνη όπως ήταν στον ώμο μου σαν άδειο σακί ανέβηκα τις σκάλες αργά – αργά πηγαίνοντας στην κρεβατοκάμαρά μου, ενώ με χτύπαγε στην πλάτη πολύ χαλαρά με τα χέρια της και με παρακάλαγε μισοκλαίγοντας να μην την γαμήσω γιατί δεν πρέπει αφού είναι θεία μου. Μόλις έφθασα στην κρεβατοκάμαρά μου την έβαλα ανάσκελα στο κρεβάτι και πέφτοντας πάνω της την ακινητοποίησα και άρχισα να φιλάω το ολόγυμνο κορμί της που μύριζε λεβάντα. Είτε το επιτρέπεις είτε όχι, θα σε γαμήσω τώρα και δεν πρόκειται να με σταματήσεις, θα είσαι εσύ που θα πάρεις την παρθενιά μου γι’ αυτό κοίταξε να το ευχαριστηθούμε, της φώναξα. Πολύ καλά, μου λέει, σταματώντας απότομα κάθε αντίδρασή της και εκπλήσσοντάς με για άλλη μια φορά, αλλά με ένα όρο Δημήτρη, θα κάνω εγώ παιχνίδι και θα χύσεις μέσα στο μουνί μου, θέλω να τα πάρω όλα τα χύσια σου μέσα στο μουνί μου μέχρι τελευταία σταγόνα. Ότι θέλεις μανούλι μου, αλλά δεν φοβάσαι μη μείνεις έγκυος, της απάντησα και χαλαρώνοντας το σφίξιμο την τράβηξα με τρυφερότητα κοντά μου. Όχι, μου απάντησε, είχα πάρει το πρωί χάπι, με αγκάλιασε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με μανία, στο στόμα, στο πρόσωπο, γλειφόμασταν με ένα φοβερό πάθος, ενώ δεν χόρταινα να χουφτώνω τα ζουμερά βυζιά της και να πιπιλάω τις διογκωμένες θηλές της. Έβαλα δύο δάκτυλά μου στο μουνάκι της, που ήταν μούσκεμα, και κουνώντας τα ρυθμικά το γαμούσα παρά τις αντιρρήσεις της, που κατάλαβα ότι το έκανε επίτηδες πάλι για να ανάψουμε και οι δύο περισσότερο.

Έβαλα τα δύο μου δάχτυλα όσο πιο βαθιά μπορούσα στο μουνάκι της και τα άφησα να κολυμπάνε στα υγρά της. Όχι για πολύ όμως καθώς δεν άντεχα να περιμένω άλλο. Έβγαλα τα δάχτυλα από τη φωλιά τους και πριν προλάβω να κάνω κάτι άλλο, μου αρπάζει το χέρι και αρχίζει να γλύφει τα υγρά της από τα δάχτυλά μου. Πουτσαρά μου ξέσκισε την πουτάνα την θεία σου, έλα καυλιάρη μου, μου είπε. Τρελάθηκα. Πουτανάκι μάθε με να σε ξεσκίζω στο γαμήσι της είπα. Ναι Δημήτρη μου, γιάτρεψε την καύλα που δίνεις στη θεία σου και κάνε με δικιά σου. Έλα Δημήτρη θέλω να σε βλέπω και να με βλέπεις στα μάτια, καθώς θα με γαμάς, σκίσε με σε παρακαλώ, έλα γάμησέ με επιτέλους, δώσε μου την πούτσα σου, έλα αγόρι μου, γάμησε την θεία σου σε παρακαλώ, έλα μην αργείς αγόρι μου, δεν αντέχω να περιμένω, έλα γάμησέ με, μη με βασανίζεις, και όπως είμαστε αγκαλιασμένοι και γυρισμένοι στα πλάγια με μια γρήγορη κίνηση της με έφερε πάνω της. Ήμασταν σε κατάσταση μέθης, και ανοίγοντας τα πόδια της για να με διευκολύνει να μπω μέσα της έπιασε την πούτσα μου και την οδήγησε με την πρώτη μέσα στο μουνάκι της, λέγοντάς μου, σκίσε με, γάμησε με επιτέλους, έλα δώσε μου όλη την πούτσα σου, και άρχισα αργά – αργά να σπρώχνω την πούτσα μου μέσα στο υγρό μουνί της και μετά όλο και πιο γρήγορα. Αχ, ωχ, μμμ, αχ, μμμ, ωχ, αχ, ναι σε θέλω πολύ αγόρι μου, μμμ, αχ, ναι, με τρελαίνεις, ωχ, ναι, μμμ γάμησέ με φώναζε η θεία μου, μη βγαίνεις, αχ, ναι έτσι μπράβο σπρώξε, μμμ, αχ, ναι θέλω την πούτσα σου βαθιά μέσα μου, αχ, ναι, εσύ θα είσαι τώρα ο γαμιάς μου. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος, ενώ τα σώματά μας από τον ιδρώτα άρχισαν να γλιστράνε με αποτέλεσμα να μεγαλώνει η καύλα μας.

Ουρλιάζαμε από την ηδονή σαν τρελοί. Ευτυχώς που δεν υπήρχε κανείς σπίτι να μας ακούσει. Η Αλίκη συνέχισε να φωνάζει αχ, ναι, μμμ, αχ γάμα με, μμμ, αχ, ναι, σκίσε με, κάνε με να χύσω, γάμα με δυνατά, μη σταματάς, βγήκες πάλι, έλα μπες, αχ, ναι έτσι μπράβο γαμιά μου, αχ, ναι με τρελαίνεις, αχ, ναι θέλω την πούτσα σου γαμιά μου βαθιά μέσα μου, αχ, ναι, σε παρακαλώ μη σταματάς, αχ, ναι, μμμ, γάμα με. Κουνούσε τη λεκάνη σύμφωνα με τους ρυθμούς που κουνιόμουν και εγώ ουρλιάζοντας, μμμ, αχ, ναι, μμμ, αγόρι μου χύνω; ναι σκίσε με την πουτάνα που έχω μήνες να γαμηθώ, μη, αχ, ναι, σκίσε με από παντού, εσύ είσαι ο γαμιάς μου, αχ ναι, χύνω, μωρό μου τέτοιο γαμήσι δεν είχα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, αχ ναι, χύνω, αχ, ναι πιο δυνατά τώρα θα μου τα κάνεις όλα, ναι γάμα με, έλα χύνω, μμμ, αχ ναι, έλα χύσε μαζί μου, ναι γάμα με, μμμ, αχ, ναι χύσε και εσύ, ναι γάμα με, μμμ, χύσε με κι’ εσύ αγόρι μου, αχ, ναι, μμμ, χύσε με αγόρι μου δεν αντέχω άλλο, χύσε με σε παρακαλώ, χύσε με δεν αντέχω άλλο, αχ, ναι, μμμ, έλα μπράβο χύσε, τι όμορφα που νοιώθω, και εγώ χύνω η πουτάνα, αχ, ναι, χύνω, μμμ, αχ, ναι, χύνω και την ίδια στιγμή ένιωσα τα καυτά της υγρά να περικυκλώνουν την πούτσα μου στα βάθη του μουνιού της, ενώ εγώ μη αντέχοντας άλλο αυτή την αίσθηση της εκτόξευσα όλα μου τα χύσια όσο πιο βαθιά μπορούσα, ενώ με αγκάλιαζε με τα πόδια της ώστε να μην αφήσω ούτε ίχνος από το σπέρμα μου να κυλήσει έξω από το μουνί της. Όταν βεβαιώθηκε ότι δεν είχα κάτι άλλο να βγάλω με άφησε να βγω και σπρώχνοντάς με απαλά προς τα πλάγια της, σκύβοντας και παίρνοντας την πούτσα μου στο στόμα της, καθαρίζοντάς την τελείως από όλα τα υγρά που είχε, δικά μου και δικά της.

Όσο το έκανε αυτό άρχισα να καυλώνω πάλι. Στη συνέχεια για πέντε – έξι λεπτά με χάϊδευε απαλά και με φιλούσε σε όλο μου το κορμί και κάποια στιγμή πήρε την πούτσα μου και την ρούφηξε πιπιλίζοντας ταυτόχρονα τα ξυρισμένα αρχίδια μου απαλά και αργά – αργά για να φέρει την πούτσα μου πάλι σε στύση, και όταν έγινε αυτό με ξάπλωσε ανάσκελα και ήρθε και έκατσε ακριβώς πάνω στην πούτσα μου, βάζοντας την όλη πάλι μέσα στην βαθιά της σπηλιά με τόση δύναμη που χτύπησε τη μήτρα της. Κάνε μου ότι θέλεις Αλίκη μου, να ξέρεις όμως ότι είσαι ένα πουτανάκι, και θα μου ανήκεις ολοκληρωτικά από δω και μπρος και για πάντα, της είπα. Το ξέρω, το θέλω και εγώ να είμαστε έτσι για πάντα μαζί, μου απάντησε, αλλά αυτό λόγω ηλικίας κάποια στιγμή θα σταματήσει, ανεξάρτητα αν μου αρέσει το γαμήσι σου. Κλείσε τώρα τα μάτια σου, συνέχισε να μου λέει, και αφέσου στα χέρια μου, στα πόδια μου, στα φιλιά μου και στην καυτή μου τρύπα που ανοίγεις ασταμάτητα, γιατί τώρα είναι η σειρά μου να σε γαμήσω όπως εγώ ξέρω, αρχίζοντας να κουνιέται στην αρχή αργά, παίρνοντας τελικά σταθερό ρυθμό με τον πούτσο μου στα βάθη του μουνιού της. Έκλεισα τα μάτια και την ένιωσα να κουνιέται με ρυθμό, ενώ είχε ακουμπήσει το στήθος της στο πρόσωπό μου και τις θηλές της στο στόμα μου. Άρχισα να γλείφω τις διογκωμένες θηλές των στητών βυζιών της, ενώ τελικά βρέθηκα να την θηλάζω όπως όταν ήμουν μωρό την μάνα μου. Τραβήχτηκε από το στόμα μου, και άρχισε να με γαμάει πιο γρήγορα, πιο άγρια, αρχίζοντας πάλι να φωνάζει και να μου λέει γάμα την θεία σου Δημήτρη μου, γάμησε την και θα έχεις ότι θέλεις από εκείνη, έλα γάμησέ την δυνατά σε παρακαλώ, κούνησε τη λεκάνη σου προς τα πάνω, έτσι μπράβο αγόρι μου μη σταματάς, έλα συνέχισε σε παρακαλώ, μμμ, αχ, ναι έτσι μπράβο, μμμ, αχ, ναι, γάμα με αγόρι μου. Αλίκη μου δεν μπορώ άλλο κορίτσι μου, χύνω μουνάρα μου, ναι, χύνω, έλα χύσε και εσύ τον πούτσο μου και θα σε πνίξω με το σπέρμα μου, της είπα.

Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο και την έχυσα όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα στο μουνί της. Ήταν απίστευτη η ευχαρίστησή μου. Όσο την έχυνα μου έλεγε πόσο καυτό ήταν το σπέρμα που της έλουζε την μήτρα και χτυπιόταν, χύνοντας ταυτόχρονα και εκείνη μαζί μου. Ο πούτσος μου είχε πάρει φωτιά και με έτσουζε πολύ. Είχαμε λαχανιάσει και λουσθεί στον ιδρώτα. Η Αλίκη έπεσε πάνω μου εξαντλημένη, μένοντας έτσι πολύ ώρα, με την πούτσα μου να χαλαρώνει μέσα στην καυτή της τρυπά, ενώ συνέχισε να μου χαϊδεύει το στήθος, δίνοντας μου και που και που κανένα γλωσσόφιλο. Έμεινε ξαπλωμένη δίπλα μου γυμνή, με το ένα της μπούτι πάνω μου και ακουμπισμένο το κεφάλι της στο στήθος μου, έτσι και την έβλεπε κανείς θα έλεγε ότι αυτή η γυναίκα είναι τρελά ερωτευμένη. Μετά από μισή ώρα η Αλίκη μου έδωσε ένα πολύ γλυκό παρατεταμένο γλωσσόφιλο. Αρχίσαμε πάλι να φιλιόμαστε με πάθος και να πασπατεύει ο ένας τον άλλο με πολύ αγάπη και τρυφερότητα. Η Αλίκη φάνηκε ότι είχε έλλειψη από χάδια και σκληρά γαμήσια. Άρχισε να με φιλάει γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη σε όλα τα σημεία του κορμιού μου λέγοντας ότι όλα της φαίνονται όνειρο, ενώ έκλεγε με δάκρυα ευτυχίας. Άρχισα να καυλώνω πάλι αλλά μου είπε, Δημήτρη αρκετά για σήμερα αγόρι μου, πρέπει να ντυθούμε γιατί η ώρα είναι δώδεκα και μπορεί να γυρίσει η Σοφία. Αλίκη πρέπει να σου πω, ότι είμαι πολύ τυχερός και πραγματικά νοιώθω ευτυχισμένος που η πρώτη φορά που πήγα με γυναίκα για να κάνω έρωτα γυναίκα αυτή ήσουν εσύ, μια εμπειρία που δεν πρόκειται ποτέ όσο ζω να ξεχάσω, πραγματικά σε ευχαριστώ που μου έδωσες αγάπη, τρυφερότητα και χαρά, και ασφαλώς δεν μπορώ να ξέρω αν εγώ μπόρεσα να σου προσφέρω έστω και ελάχιστη ικανοποίηση, της είπα.

Με αγκάλιασε και μου έδωσε ένα παρατεταμένο παθιασμένο γλωσσόφιλο, λέγοντάς μου, σιγά – σιγά θα μάθεις να καταλαβαίνεις πότε μια γυναίκα ευχαριστιέται, πάντως σήμερα το γαμήσι σου, αν και ήταν η πρώτη σου φορά ήταν τόσο υπέροχο, τόσο τέλειο που στα τόσα χρόνια παντρεμένη πρώτη φορά ικανοποιήθηκα τόσο πολύ, μακάρι και ο θείος σου να με ικανοποιούσε πάντα όσο εσύ σήμερα, εξάλλου την επόμενη φορά θα με ευχαριστήσεις περισσότερο, γιατί νομίζω ότι θα θέλεις και εσύ να συνεχίσουμε την σχέση αυτή, μέχρι να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση με κάποια κοπέλα. Σηκωθήκαμε να πάμε για ντους, αλλά χτύπησε το κουδούνι. Εγώ τα έχασα αλλά η θεία μου ψύχραιμη, μου λέει, ντύσου γρήγορα μου είπε, μάζεψε τα ρούχα μας από το σαλόνι, πέταξέ τα κάτω από τον καναπέ, και μετά πήγαινε να ανοίξεις, ενώ έφυγε τρέχοντας για το δωμάτιό της. Έβαλα μόνο το τζιν παντελόνι μου ξεχνώντας και περνώντας από το σαλόνι μάζεψα τα ρούχα μας, τα πέταξα κάτω από τον καναπέ όπως μου είπε, και πήγα να ανοίξω την πόρτα. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω την Σοφία. Όσο πιο ψύχραιμα μπορούσα τη ρώτησα, πως και ήρθες τόσο νωρίς Σοφία. Η Σοφία κοιτάζοντάς με περίεργα, της έκανε εντύπωση η όλη μου εμφάνιση μου είπε, έλειπαν δυο καθηγητές μου είπε κοφτά, εσύ Δημήτρη πες μου, γιατί υπάρχουν κλειδιά πίσω από την πόρτα και γιατί είσαι αναψοκοκκινισμένος, που είναι η μάνα μου, και κλείσε το φερμουάρ του παντελονιού σου, γιατί φαίνεται ότι δεν φοράς το σλιπάκι σου. Κοκκίνισα από ντροπή και της είπα κοφτά, ότι η μάνα της μου είπε να ανοίξω την πόρτα, γιατί έκανε δουλειές και εγώ ήμουνα γυμνός στο δωμάτιο γιατί ζεσταινόμουνα, για τα κλειδιά μάλλον θα τα έβαλε η μάνα της κατά λάθος όταν γύρισε από τα ψώνια που είχε πάει. Την είδα πολύ σκεπτική και κατάλαβα ότι δεν με πίστεψε καθόλου, αλλά δεν είπε τίποτα.Τις επόμενες δυο μέρες, Πέμπτη και Παρασκευή, όλα πήραν την κανονική ροή τους.

Την Παρασκευή η Ελένη όπως κάθε Παρασκευή επήγε στο νησί για να δει τον Πέτρο. Το Σάββατο το πρωί ο θείος έφυγε για την βιοτεχνία και η Σοφία για το φροντιστήριο. Εγώ έμεινα στο σπίτι να διαβάσω. Όταν έφυγαν όλοι πήγα να κάνω ένα ντους στο μπάνιο. Μετά από λίγο η θεία μου άνοιξε την πόρτα του μπάνιου και με ρώτησε μήπως ήθελα να μου τρίψει την πλάτη, και της απάντησα χαμογελώντας, ναι θέλω. Όταν με πλησίασε της έπιασα το χέρι, την αγκάλιασα, της έδωσα ένα παρατεταμένο γλωσσόφιλο, της έβγαλα την ρόμπα και το σουτιέν, ενώ εκείνη έβγαλε το άσπρο δαντελένιο κυλοτάκι της και μένοντας ολόγυμνη, θαύμασα για άλλη μια φορά το όμορφο νεανικό λαχταριστό αρμονικό κορμί της παρασέρνοντάς την μαλακά στην ντουζιέρα, λέγοντάς της, Αλίκη έλα να κάνεις ένα ντουσάκι μαζί μου να δροσιστείς και να μου τρίψεις όχι μόνο την πλάτη, αλλά όλο μου το κορμί. Ενώ το νερό έτρεχε σιγά – σιγά και έλουζε τα σώματά μας, η θεία μου κοίταζε τη πούτσα μου που σε λίγα δευτερόλεπτα βλέποντάς την ολόγυμνη είχε αρχίσει να διογκώνεται να σκληραίνει και να γίνεται κάγκελο. Δημήτρη μου πόσο θα ήθελα να είχε ο θείος σου τόσο μεγάλη και χοντρή πούτσα και αρχιδοσάκουλα τόσο μεγάλα και ξυρισμένα, μου είπε γελώντας, προσπερνώντας όλες τις αναστολές που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Όταν ένας νέος δεκαοχτάρης γίνεται έτσι για χάρη μιας γυναίκας, και αν αυτή είναι και η θεία του, η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη. Γιατί το λες αυτό Αλίκη για όσους δεν σας ξέρουν εσύ με την Ελένη και την Σοφία έτσι και σας δουν μαζί θα πουν αυτές οι τρεις πανέμορφες γυναίκες είναι τρίδυμες αδελφές.

Η Αλίκη μου χαμογέλασε πολύ χαρούμενη με από αυτά που της είπα, και πήρε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στο στήθος της και ενώ η θηλή της άρχισε να σκληραίνει λόγω καύλας, άρχισε να μου λέει αγόρι μου, βλέπω ότι σου δίνω χαρά και αυτό με ικανοποιεί ακόμη περισσότερο και δεν θέλω να με ντρέπεσαι και όποτε νοιώθεις ότι με θέλεις να μου το ζητάς στα ίσα, γιατί εγώ πάντα θα σε σκέφτομαι, θα σε νοιάζομαι και δεν θέλω το καυλί σου να μένει ποτέ παραπονεμένο από μουνί, ενώ το χεράκι της άρχισε να δουλεύει πάνω κάτω τη πούτσα μου αργά – αργά, ενώ εγώ μάλαζα το ζουμερό στήθος της. Η Αλίκη συνέχισε να μου λέει, αγόρι μου τι ωραία που μου χαϊδεύεις το βυζάκι μου, αχ μωρό μου τι χαρά μου δίνεις, αχ μωρό μου, τι κορμί είναι αυτό, τι ωραίος άντρας που έχεις γίνει, πες μου στη χαϊδεύω καλά την πούτσα, πες μου σου αρέσει; Εγώ βλέποντας τα ζουμερά στητά βυζιά της ήθελα να χώσω τη πούτσα μου ανάμεσά τους και να χύσω πάνω σε αυτά, και της το είπα. Τότε γονάτισε μέσα στη ντουζιέρα και το ένα χέρι της άρχισε να ανεβοκατεβαίνει στη πούτσα μου και το άλλο μάλαζε τα αρχίδια μου. Χάιδευε τα αρχίδια μου με πολύ προσοχή και αργά έπαιζε με τα μπαλάκια μου και έφθανε τα χάδια της μέχρι πίσω στη κωλοτρυπίδα μου, ενώ εγώ μάλαζα τα στήθια της τσιμπώντας μαλακά τις θηλές της, και χώνοντας δύο δάκτυλά μου στο μουνάκι της.

Η Αλίκη με λάγνο χαμόγελο κοίταζε το κορμί μου, και τα χάδια της συνέχισαν τολμηρά αργά και χωρίς αναστολή αφέθηκε στα χάδια μου, κάνοντας να μοιάζει η προσφορά της σαν να με φροντίζει, ενώ το τρυφερό της χεράκι συνέχισε να χαϊδεύει την πούτσα μου σε όλη τη διαδρομή της και να τρομπάρει συνεχώς τα αρχίδια μου φορτώνοντάς με καύλα. Κάθε φορά που ο οργασμός μου πλησίαζε, με επιδέξιες κινήσεις πίεζε τα αρχίδια μου δίνοντας ένα γλυκό πόνο και καθυστερούσε το χύσιμό μου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έφερνε την πούτσα μου δίπλα στα χείλη της, την φίλαγε, την πιπίλαγε, την βύθιζε στο στόμα της αργά – αργά φθάνοντάς της μέχρι το λάρυγγά της και τελικά μετά από αυτή την πανέμορφη μαλακία το σπέρμα δεν θα αργούσε να πεταχτεί με απανωτούς σπασμούς και να πιτσιλίσει τη θεία μου στα βυζιά της, στο κορμί της και τέλος στο πρόσωπό της. Χύνω Αλίκη, χύνω, καύλα μου, αχ Αλίκη τι καύλα μου έδωσες γλυκιά μου, αχ με έλειωσες, με άδειασες. Μωρό μου τι πράμα κράταγες μέσα σου, μου είπε, αγόρι μου, τι σου έκανα η πουτάνα σε ξεσήκωσα και σε βασάνισα μωρό μου έλα τώρα, έλα χύσε την Αλίκη σου αγόρι μου δώστα όλα, χύσε έτσι μπράβο, και χτύπαγε την πούτσα μου με δύναμη, σχεδόν ξέφρενα, ενώ με το άλλο χέρι άπλωνε ηδονικά τα χύσια μου πάνω σε όλο της το κορμί λες και ήθελε να κράτηση κάτι δικό μου και τίποτα να μην πάει χαμένο. Τα πόδια μου δεν με κρατούσαν όρθιο οι σπασμοί συνέχιζαν και η Αλίκη άρμεγε τα αρχίδια και τη πούτσα έτσι ώστε να με στραγγίξει, με το στήθος της να γεμίζει με τα χύσια μου. Αγκαλιαστήκαμε, αν και η πούτσα μου βρέθηκε να ακουμπάει στην κοιλιά της άρχισα να χαϊδεύω το λαχταριστό κορμί της και έβαζα τα χέρια μου στα κωλομέρια της. Τα στήθια της άγγιζαν το στέρνο μου και ένοιωθα τις θηλές της καυλωμένες, ενώ η αγκαλιά της ήταν παθιασμένη και συνέχιζε να με προκαλεί με τα χάδια της. Μείναμε άλλα πέντε λεπτά στη ντουζιέρα με το νερό να πέφτει στα γυμνά κορμιά μας, και στη συνέχεια όταν βγήκαμε και οι δυο από τη ντουζιέρα, η Αλίκη πήρε την πετσέτα σκουπίστηκε και με σκούπισε σε όλο μου το κορμί με προσοχή, ξαναγκαλιαστήκαμε ανταλλάσσοντας παρατεταμένα γεμάτο πάθος γλωσσόφιλα, ενώ πιάνοντας τα αρχίδια μου, άρχισε να τα χαϊδεύει και γονατίζοντας άρχισε με το στόμα της να τα ρουφάει με τρυφερότητα, σαλιώνοντάς τα καλά, και πιάνοντας την πούτσα μου άρχισε να την φιλάει, να την πιπιλάει και να την τρομπένει σιγά – σιγά σε όλο το μήκος της συνεχίζοντας να ρουφάει τα αρχίδια μου και να με φορτώνει με καύλα, ρωτώντας με αν αυτή η χοντρή πούτσα είναι έτοιμη να την γαμήσει τώρα. Ναι της απάντησα, πιάνοντας τις θηλές των βυζιών της και σηκώνοντάς την όρθια άρχισα να τις ρουφώ σαν τρελός λες και ξύπνησε ένα κτήνος μέσα μου.

Σάλιωσα ένα δάχτυλο και της έκανα μασάζ αρχίζοντας από την κλειτορίδα της μέχρι τον σφικτήρα της που ήταν πολύ στενός. Δημήτρη θέλω να μου γαμήσεις και να σκίσεις όλες μου τις τρύπες, μου είπε, θέλω να είμαι η πουτάνα σου, μέχρι να παντρευτείς. Την γύρισα και της είπα να αγκαλιάσει τον νιπτήρα γερά με τα χέρια της, και αφού γονάτισα άρχισα να την γλείφω στα κωλομέρια και σιγά – σιγά άρχισα να ανεβαίνω προς την πλάτη της, φτάνοντας μέχρι τον λαιμό της, ενώ έτριβα τα αρχίδια μου στον κώλο της. Άρχισε να βογκάει, δείχνοντας ότι της άρεσε, ανασηκώνοντας την λεκάνη της. Αφού της σήκωσα το ένα πόδι και βάζοντάς την να το ακουμπήσει πάνω στον νιπτήρα έπιασα την πούτσα μου και άρχισα να την τρίβω από πίσω στο μουνάκι της, και έτσι όπως είχα μπει ανάμεσα στα μπούτια της, η πούτση μου είχε σκληρύνει αρκετά και τραβώντας την ακόμα λίγο προς το μέρος μου ήρθα φάτσα με το μουνάκι της, ακουμπώντας την για λίγο στα μουνόχειλά της και αρχίζοντας να μπαίνω σιγά – σιγά μέσα στο μουσκεμένο ξυρισμένο μουνάκι της, ενώ η Αλίκη έβγαλε μια κραυγή χαράς και ηδονής, λέγοντάς μου, αχ, ναι, το αισθάνομαι δεν αντέχω άλλο, θέλω να με γαμάς συνέχεια, αχ, ναι γάμησέ μου το μουνάκι μωρό μου, μμμ, αχ, ναι, έλα γάμησέ το, πρώτη φορά πηδιέμαι στα όρθια, αχ, ναι, γαμάς τόσο όμορφα, αχ, ναι τι πάθος έκρυβες μέσα σου για την θεία σου αγόρι μου, αχ, έλα πήδα με αγόρι μου, ενώ έβλεπα το όμορφο πρόσωπο της στο καθρέπτη να λάμπει από ευτυχία. Το μουνάκι της ήταν έβγαζε συνέχεια υγρά από την υπερβολική καύλα που ένοιωθε και το γαμήσι που της έκανα την ζάλιζε, ενώ το μουνόχειλά της άρχισαν συνεχείς συσπάσεις και η Αλίκη μου ψιθύριζε, αχ, ναι, αγόρι μου σκίσε με να χύσω, και καρφώνοντας την πούτσα μου άγρια και με βία, της έλεγα, ξεκωλιάρα νιώσε το καυλί μου που σε ξεσκίζει, πάρε το καυλί μου μέσα σου πουτανάκι, με αποτέλεσμα η Αλίκη να αρχίσει να τρέμει ολόκληρη απ την καύλα, και να βογκάει δυνατά και να φωνάζει αχ, ναι σκίσε με την πουτάνα, μμμ, αχ, ναι μωρό μου γάμα με, μμμ, αχ, ναι σκίσε με, αχ, ναι αγόρι γάμα με, μμμ, αχ, ναι γάμησέ για τα χρόνια που έχω χάσει, αχ, ναι, αχ, μη σταματάς σε παρακαλώ, τι ωραία που γαμάς, μη σταματάς, γάμησε με δυνατά μωρό μου, θέλω να χύσουμε μαζί σε παρακαλώ, ενώ μούγκριζε και το πρόσωπο της έδειχνε ότι τελείωνε, μμμ, αχ, ναι χύνω μωρό μου, έλα Δημήτρη χύσε και εσύ γλυκέ μου, αχ, ναι χύνω η πουτάνα, χύσε αγόρι, αχ δεν αντέχω άλλο, μμμ, αχ, ναι χύνω. Μου άρεσε που την γαμούσα με αυτόν τον τρόπο και δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ, όταν άρχισε να μου λέει γιατί μωρό μου δεν χύνεις, έλα αγόρι μου και άρχισε να κουνιέται σαν μανιασμένη. Πριν φτάσει στην δεύτερη κορύφωσή της, έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη πάνω στον νιπτήρα, συνέχιζα να την γαμώ, χαϊδεύοντας τα ζουμερά στήθια της και τσιμπώντας τις διογκωμένες θηλές της, άνοιξα το ντουλαπάκι πάνω από τον νεροχύτη και απλώνοντας το χέρι μου, πήρα από το βαζάκι της βαζελίνης με δυο δάκτυλά μου αρκετή από αυτήν και άρχισα να αλείφω τον σφικτήρα της, ενώ εκείνη μου έλεγε, το κωλαράκι μου ποτέ δεν έχει γαμηθεί, που δεν θέλω και δεν μου αρέσει, γι’ αυτό σταμάτα σε παρακαλώ και χύσε μέσα στο μουνί μου, έλα αγόρι μου χύσε σε παρακαλώ.

Αντίθετα εγώ συνέχισα να τις τρίβω τον σφικτήρα και κάποια στιγμή της έβαλα μέσα το μεσαίο μου δάκτυλο μου και άρχισα να το βάζω και να το βγάζω σιγά – σιγά μέσα της μέχρι που η τρύπα της άρχισε να χαλαρώνει, ενώ η θεία μου άρχισε να ουρλιάζει από καύλα αχ, ναι, τι μου κάνεις αγόρι, μου αρέσει πολύ, αχ, ναι, αχ, τι καύλα είναι αυτή, συνέχισε μωρό μου, βάλε μου και άλλο δάκτυλο σε παρακαλώ, αλλά όχι είπε, καλύτερα να μου βάλλεις την πούτσα σου και βγάζοντάς την γρήγορα από το μουνί της, προσπάθησε να την βάλλει στην κωλοτρυπίδα της μόνη της, αποτυγχάνοντας όμως. Τότε η Αλίκη μου τούρλωσε το κωλαράκι της όσο μπορούσε πιο καλά περιμένοντας να της το γαμήσω και άρχισε να τρίβει δυνατά με τα δάχτυλά της την κλειτορίδα της, λέγοντάς μου, Δημήτρη μου γάμησέ μου το κωλαράκι σιγά – σιγά για να μην πονέσω. Το θέαμα του τουρλωμένου κώλου της με ζάλισε, έπιασα την πούτσα μου την πασάλειψα όλη με βαζελίνη και άρχισα να την βάζω σιγά – σιγά στον σφιχτήρα της μέχρι που χάθηκε όλη μέσα στο κωλαράκι της. Αλίκη μωρό μου ετοιμάσου να νιώσεις υπέροχα, της είπα, ενώ με πολύ αργές και προσεχτικές κινήσεις πίεσα το πουτσοκέφαλο μου να πάει όσο πιο βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Λόγω του πόνου και της έντασης της καύλας της, άρχισε να ουρλιάζει στην αρχή τόσο πολύ που φοβήθηκα ότι θα μας άκουγαν οι γείτονοι. Αχ, ωχ, μη πονάω, σταμάτα σε παρακαλώ, δεν θέλω άλλο, μη με πονάς, ωχ, μη, σταμάτα, πονάω, άρχισε να φωνάζει. Φυσικά εγώ δεν την άκουσα, και της είπα να κάνει λίγο υπομονή μέχρι να ανοίξει το κωλαράκι της. Οι κραυγές της Αλίκης πλημμύρισαν τον χώρο του σπιτιού και μετά από λίγο έγιναν βογκητά. Αχ, ναι, μη, αχ, ναι, μη, αχ, ναι, πονάω πιο λίγο τώρα, μη σταματάς μου αρέσει, αχ, ναι, μη, αχ γάμα με, σκίσε με, αχ τι έχασα τόσα χρόνια αχ, τι μου κάνεις, αχ, αχ, τι καύλα είναι αυτή, έλα γάμα πιο δυνατά τη κολάρα μου, αχ, ναι, αχ, ναι. Η Αλίκη έλιωνε από την καύλα, ενώ η ανάσα της βάραινε. Η Αλίκη αναστέναζε και βόγκαγε από ευχαρίστηση μόλις ένοιωσε όλη την πούτσα μου να έχει μπει μέσα της, λέγοντάς μου, μμμ, αχ ναι μωρό μου, έτσι μου αρέσει, μμμ, αχ, ναι, μμμ, αχ, ναι μου αρέσει μωρό μου, είναι τέλειο, αχ τι καύλα νοιώθω μωρό μου, αχ, ναι γουστάρω πολύ, μμμ, πήδα με πιο δυνατά, μμμ, αχ, ναι είσαι γλύκας, και άρχισα να κουνιέμαι πιο γρήγορα και να της ξεσκίζω το κωλαράκι με δύναμη, ενώ άνοιξα τα μουνόχειλά της και έβαλα δυο δάχτυλα μου μέσα στο μουνάκι της.

Ο οργασμός της πλησίαζε και ξαφνικά άρχισε το μουνί της να ξαναχύνει και να μου μουσκεύει τα δάχτυλα. Τα χύσια της έτρεχαν ποτάμι πάνω στα δάχτυλα μου. Η Αλίκη άρχισε να μου λέει χύνω μωρό μου χύνω, σκέτη καύλα είναι η πούτσα σου μέσα στον κώλο μου, ναι αγόρι μου, ναι έτσι σκίσε τη θεία σου που έγινε πουτάνα για σένα. Ακούγοντας αυτά, δεν άντεξα και άρχισα να χώνω την πούτσα μου μια στη μουνάρα της και μια στη κολάρα της με αποτέλεσμα το κορμί της να τραντάζεται από συνεχή κύματα σπασμών που της επέφεραν οι οργασμοί. Δημήτρη μου, γουστάρω πολύ, αχ, ναι μου αρέσει, αχ, ναι, γάμα με, αχ νοιώθω όλες μου τις τρύπες να χύνουν, αχ, ναι χύνω νοιώθοντας μια το κωλαράκι της και μια το μουνί της να συσπάται, ενώ συνέχισα να την καρφώνω αλύπητα και οργισμένος από την καύλα, λέγοντάς της πάρε την πούτσα μου γλύκα μου, πάρε την, όλη δικιά σου είναι, και μη αντέχοντας άλλο αυτή την αίσθηση της εκτόξευσα όλα μου τα χύσια βαθιά μέσα στο κωλαράκι της μουσκεύοντας τα σωθικά της. Μόλις τελείωσα σήκωσα το κεφάλι μου κοιτάζοντας τυχαία στον καθρέπτη που ήταν πάνω από τον νεροχύτη και είδα πίσω μου στην πόρτα όρθια την εξαδέλφη μου τη Σοφία να μας κοιτάζει αναψοκοκκινισμένη με ένα επιτιμητικό παγερό και αυστηρό ύφος. Μόλις είδε ότι την κοίταζα, έκανε στροφή και έφυγε αθόρυβα, όπως και όταν ήρθε. Αμέσως έχασα τη διάθεσή μου, και βγάζοντας την πούτσα μου από το κωλαράκι της θείας μου, ενώ η θεία μου γύρισε γονάτισε και άρχισε να την γλύφει σαν μανιασμένη μέχρι που ρούφηξε λαίμαργα σαν ζώο και την τελευταία σταγόνα της, ευτυχώς γιατί μου έδωσε τον χρόνο να συνέλθω. Σήκωσα τη θεία μου, που ευτυχώς δεν είχε αντιληφθεί τίποτε την αγκάλιασα και τη φίλησα, λέγοντας της καιρός να ντυθούμε και να πάω να διαβάσω. Ναι, αγόρι μου ντύσου, πήγαινε να διαβάσεις και θα σου φέρω καφέ για να πιεις, μου είπε. Έψαξα να βρω τη Σοφία, αλλά δεν ήταν πουθενά. Πήγα στο δωμάτιό μου και βγαίνοντας στο μπαλκόνι την είδα στο δρόμο, να απομακρύνεται από το σπίτι κλαίγοντας. Ανησυχούσα, αλλά προσπαθούσα να μην το δείχνω. Ήτανε 2 το μεσημέρι και δεν μπορούσα να διαβάσω αφού φοβόμουν μη κάνει καμία μαλακία η Σοφία και μας καρφώσει και μετά δεν θα μας ξέπλενε εμένα και την θεία μου ούτε ο Νιαγάρας, άσε το ρεζιλίκι. Το μεσημέρι που γύρισε η Σοφία ανοίγει την πόρτα απότομα και μπαίνει μέσα στο δωμάτιο με πλησιάζει με φιλάει τρυφερά στα χείλη και μου λέει, εμείς οι δυο θα τα πούμε την Δευτέρα που θα φύγουν οι γονείς μου για δουλειές στο Βόλο. Σύμφωνοι, αλλά μέχρι να σου εξηγήσω σε παρακαλώ δεν θέλω να πεις σε κανένα λέξη. Σύμφωνοι μου λέει, υπό έναν όρο, δεν θα ξαναπλησιάσεις την μάνα μου. Σύμφωνοι της απάντησα, και έφυγε από το δωμάτιο κλείνοντάς μου το μάτι.

Click here for more!