Όλοι μας κάποιες στιγμές κάνουμε παράνομες ή καλύτερα αμαρτωλές σκέψεις κι έχουμε φαντασιώσεις που πιθανόν κάποιες στιγμές ντρεπόμαστε ή δεν αισθανόμαστε τόσο καλά. Όμως θα θέλαμε να τις ζήσουμε. Γιατί λοιπόν να νιώθουμε έτσι αφού αν ζήσουμε αυτή τη φαντασίωση θα πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο Έτσι λοιπόν κι εγώ. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα έχουν φαντασιωθεί να κάνουν κάτι με κάποιον κοντινό τους συγγενή. Σεξουαλικό εννοείται. Εγώ είχα λοιπόν κάποιες φαντασιώσεις με μια πολύ καλή μου θεία. Και λέω καλή γιατί με αγαπούσε πολύ σαν ανιψιό της. Κι εγώ φυσικά την αγαπούσα. Με τον καιρό όμως άρχισα να αισθάνομαι κάτι διαφορετικό γι αυτήν. Πολλά βράδια την σκεφτόμουν και μαλακιζόμουν. Η θεία μου δεν είναι καμιά θεά αλλά αυτό που σίγουρα την χαρακτήριζε ήταν πως είναι καυλιάρα. Με μέτριο ανάστημα ωραίο μεγάλο κώλο και βυζάρες λαχταριστές. Έχει και δυο γιους δυο πολύ καλά ξαδέρφια μου. Μια φορά λοιπόν έτυχε να με φιλοξενήσει στο σπίτι της για ένα βράδυ. Φυσικά περιττό να σας πω ότι όποτε μιλούσα με τη θεία μου μιλούσα απόλυτα φυσιολογικά χωρίς ίχνος σεξουαλικού υπονοούμενου. Βλέπαμε λοιπόν το απόγευμα ένα ματς στην τηλεόραση με τους δυο ξαδέρφους μου. 21 και 26 χρονών ενώ η θεια μου ήταν τότε 48 κι εγώ 22. Ο θείος μου έλειπε σε κάτι δουλειές. Όταν τελείωσε ο αγώνας στην τηλεόραση ο 26χρονος ξάδερφός μου έφυγε να πάει σπίτι του καθότι ήταν παντρεμένος. Έμεινα εγώ με τον μικρότερο και συνεχίσαμε να βλέπουμε τηλεόραση.

Η ώρα περνούσε και καθόμασταν με τη θεία μου και τον γιο της και λέγαμε μαλακίες να περνά η ώρα. Εγώ καθόμουν δίπλα στην θεία μου στον καναπέ του σαλονιού και ο γιος της στην διπλανή πολυθρόνα. Όποτε η θεία μου με άγγιζε τυχαία μου σηκωνόταν εμένα και ένιωθα κάποιες στιγμές άβολα και προσπαθούσα να το ξεχάσω. Η ώρα είχε φτάσει 12 το βράδυ και ο ξάδερφός μου είπε ότι πάει για ύπνο. Είπα ότι κι εγώ σε λίγο θα κοιμηθώ αλλά ήθελα να δω μια ταινία που στο μεταξύ είχε αρχίσει. Κάθισε και η θεία μαζί μου αφού είπε ότι δε νύσταζε ακόμα. «Μμμμ» σκέφτηκα, «Εγώ μόνος με τη θεία μου!», αλλά δε φανταζόμουν τι επρόκειτο να γίνει. Η θεία σηκώθηκε και πήγε τουαλέτα. Εγώ δεν μπόρεσα να κρατηθώ και άρχισα να μαλακίζομαι. Τον έπαιζα μέσα από το παντελόνι μου για να προλάβω να αντιδράσω αν έβγαινε από την τουαλέτα. Τη σκεφτόμουν ότι μου έπαιζε εκείνη τον πούτσο μου και τρελαινόμουν. Σκέψη στην σκέψη όμως ξεχάστηκα και δεν κατάλαβα ότι η θεία μου είχε τελειώσει από την τουαλέτα και με κοίταζε.
Η πλάκα ήταν πως σιγομουρμούριζα κι έλεγα «μμμ αχ θεία μου έτσι μ αρέσει μμμ», όταν άκουσα πίσω μου θόρυβο και γύρισα έντρομος. Ήταν η θεία μου! «Εεε, θεία εγώ δηλαδή », το μόνο που μπόρεσα να πω. Η θεία μου όμως με κοίταξε και μου χαμογέλασε. «Αγόρι μου γλυκό δεν φανταζόμουν ότι κάνω αγόρια της ηλικίας σου να αυνανίζονται για μένα!». «Θεία κι όμως είσαι πολύ θερμή γυναίκα», είπα κι εγώ παίρνοντας θάρρος από την αντίδρασή της. «Φυσικά αγόρι μου ξέρεις ότι δεν είναι και ότι πιο σωστό αυτό που κάνεις» τόνισε η θεία μου. «Ναι θεία το ξέρω αλλά τι να κάνω που σε αγαπάω και με καυλώνεις!» είπα έκπληκτος από τον εαυτό μου γι αυτά που τολμούσα να πω. Η θεία στάθηκε μπροστά μου κι εγώ έβγαλα την πούτσα μου έξω η οποία είχε γίνει πέτρα. «Ωχ θεέ μου δεν είναι σωστό!» είπε η θεία μου ενώ την έβλεπα να δαγκώνει τα χείλη της από την κάψα που άρχισε να νιώθει. «Θεία μου έλα σε θέλω!». Η θεία μου τότε τρεμάμενη γονάτισε και μου έπιασε την πούτσα μου. «μμμμ, αγόρι μου γλυκό τι σου κάνει η θεία σου, αχχ σου παίζει τον μμμ τον πούτσο σου! Αχ δεν μπορώ να το πιστέψω! Μμμμμ, κι έχεις ωραία πούτσα! Αχ τι έπαθα η γυναίκα!». Πλέον νιώθαμε και οι δυο πιο απελευθερωμένοι. Τότε εγώ τόλμησα να πιέσω το κεφάλι της θείας μου -η οποία συνέχιζε να μου παίζει χλάπα-χλούπα την πούτσα μου και να πιάνει τα αρχίδια μου- προς την πούτσα. «Αχ ανιψιέ μου με ανάβεις .μμμμ αχχχχ». «Έλα θεία μου .σφφφμμμμ .αχχχχ ..ωχχχχ ..έλα γλύψε την ». Τότε είδα τη θεία μου να ανοίγει το καυλιάρικο στόμα της και να βάζει μέσα το καυλί μου! «Αχχχχ θεία! Αχχχχχχχχχ μμμμ συνέχισε μη σταματάς! Αχ! Αχ!». Η θεία μου μπουκωμένη έβγαζε κάποια πνιχτά βογκητά «Γκμμμ .μμμμ αχμμμμμ καρ αχ μμμ καριόλη! Μμμμμ .». Άρχισα τότε να την ξεντύνω αφού εγώ ήδη ήμουν ολόγυμνος. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο στόμα και οι γλώσσες μας άρχισαν να τρίβονται. Καύλωνα τόσο που φιλιόμουν στο στόμα με την θεία που φαντασιωνόμουν. Της έβγαλα τη μπλούζα της και είδα τα μεγάλα βυζιά της καλυπτόμενα από το σουτιέν της. Έβγαλε αυτή το σουτιέν της και είδα τα γαμάτα βυζόμπαλά της. «Έλα ανηψούλη μου έλα καμάρι μου να γλύψεις τα βυζιά μου! Έλα και με καυλώνεις τη γυναίκα!». Όρμησα κι εγώ σε αυτό το μοναδικό θέαμα τα βυζιά της θείας μου και άρχισα να τα χουφτώνω λαίμαργα και να τα γλύφω, άρχισα να ρουφάω τις μεγάλες ρώγες της σα να θελα να κατεβάσω γάλα. «Αααααχ! Αχ αγόρι μου με τρελαίνεις!».

Δεν άργησε η θεία μου να κατεβάσει και τη φούστα της και όλα και από κάτω ήταν κι αυτή γυμνή! Έβλεπα ενώ συνέχιζα να γλύφω τα βυζιά της τη μουνάρα της να με περιμένει. Έβαλα το χέρι μου και άρχισα να τρίβω το μουνί της θείας μου. «Αχχχ τι μου κάνεις γαμιόλη ανιψιέ μου! Αααααααχ ..μμμ ναι! Θέλω να με γαμήσεις, να ξεσκίσεις την πουτάνα τη θεία σου!». Χωρίς περιστροφές ξάπλωσα κάτω στο πάτωμα τη θεία και της άνοιξα τα πόδια. Έπιασα τον πούτσο μου και άρχισα να τον χώνω αχχχ ναι να τον χώνω στο μουνί της! Πω πω τι καύλα τι ηδονή ήταν αυτή που ένιωσα! Γαμούσα την ίδια μου τη θεία! «Καριόλα θεία σου αρέσει όπως σε γαμάω; Αχχ αχ πουτάνα! Πουτάνα μμμ αχχχχ!» της έλεγα φοβούμενος ανά πάσα στιγμή μην ξυπνήσει ο γιος της. «Γάμα με την πουτάνα την γαμιόλ..ααχχχ .ναι ναι .αχχχ αγόρι μου . Παίδαρέ μου δώστα όλα! Αχ πόσο με καυλώνεις ναι, ναι!» Ένιωθα ότι βρισκόμουν κάπου σε έναν φανταστικό κόσμο από την ηδονή που ένιωθα έτσι όπως γαμούσα τη θεία μου. Το μουνί της ήταν καυτό και η πούτσα έμπαινε με όλο και μεγαλύτερη ορμή μέσα της. Την έφερα σε 2 απανωτούς οργασμούς και τα υγρά της κάλυψαν την πούτσα μου και όταν έφτασα κι εγώ στο έσχατο σημείο της ηδονής έβγαλα το εργαλείο από το μουνί της και άρχισα να το τρίβω στα βυζιά της. «Ααααχχχ θεία μου ετοιμάσου να αχχ να σε χύσω καριόλααα .ααχχ!». Δεν άντεξα για πολύ και άρχισα να της πετάω τα καυτά μου υγρά στα βυζιά της. Τα χύσια εκτοξεύτηκαν με τόση ορμή που την πέτυχαν και στο πρόσωπό της και στα μαλλιά της. Η θεία μου τότε με σταγόνες από το καυτό μου χύσι στο πρόσωπο πήρε το καυλί μου και άρχισε να το γλύφει για να βγάλει και τις τελευταίες σταγόνες ενώ εγώ της χάιδευα το κεφάλι της. «Μμμ θεία ..αχ ..αχ ουφ, ήσουν υπέροχη!» «Κι εσύ αγόρι μου, κι εσύ! Μμμμ .».

Μετά πήγαμε και κάναμε μπάνιο μαζί κι εγώ πήγα γρήγορα να ξαπλώσω στο δωμάτιο που κοιμόταν ήδη και ο ξάδερφός μου κι αυτή πήγε στην κρεβατοκάμαρά της. Το σοκ της βραδιάς που είχα περάσει δε με άφησε να κοιμηθώ αμέσως αλλά ο ύπνος από την κούραση με πήρε χωρίς να το καταλάβω. Την επομένη έπρεπε να φύγω και χαιρετώντας τη θεία μου με ένα φευγαλέο φιλί στο στόμα της είπα «θεία σε αγαπάω ελπίζω να τα πούμε σύντομα!», «Κι εγώ ελπίζω να τα πούμε σύντομα!» και μου κλεισε πονηρά το μάτι

Click here for more!