«Πότε μεγάλωσε ο ανιψιός μου; Είναι 18άρης και δείχνει άντρας. Ο πούτσος του δεν χωράει στο μαγιό του. Όλες στην παραλία κοιτάνε το φούσκωμα του. Αχ αγόρι μου! Καλότυχο το κορίτσι που σε χαίρεται. Εμένα η αγαμία κοντεύει να με τρελάνει. Έχω να δω χαρά στα σκέλια μου από τότε που χήρεψα. Και είναι πολύς ο καιρός… Αχ αγόρι μου! Έχω τα διπλά σου, σχεδόν, χρόνια αλλά αν… θα σου μάθαινα πράγματα στον έρωτα  που ούτε τα φαντάζεσαι…»

Χτένιζα τα μαλλιά μου καθισμένη μπροστά στον καθρέφτη. Φορούσα μόνο το νυχτικό και πότε-πότε άγγιζα τα βυζιά μου και το μουνί μου.

«Δεν υπάρχουν αντρικά χέρια να σας χαϊδέψουν και χείλια να σας φιλήσουν… Το μουνί μου υγραίνεται και μόνο στη σκέψη πως δέχεται μέσα του ένα μεγάλο και σκληρό πούτσο…»

Χτύπησε η πόρτα και στο άνοιγμά της ήταν ο ανιψιός μου. Κατέβασα το νυχτικό μέχρι τα πόδια κι έκρυψα το στήθος μου.

- Τι είναι αγόρι μου; Δεν είσαι με τους φίλους σου;

- Πήγαν με τις φίλες τους στη ντίσκο. Θέλεις παρέα;

- Έλα κάθισε κοντά μου.

- Να σου κάνω μασάζ όσο θα χτενίζεσαι;

- Αν θέλεις. Ξέρεις ότι το λατρεύω. Στάθηκε πίσω μου κι έτριβε τους ώμους μου απαλά. Του χαμογελούσα ευχαριστημένη μέσα από τον καθρέφτη. Σε μια στιγμή πέρασε τα χέρια του μπροστά κι έπιασε το στήθος μου μέσα από το νυχτικό. Το χάιδεψε κυκλικά και μαλακά. Οι θηλές του ορθώθηκαν και πέτρωσαν αμέσως.

«Μπράβο αγόρι μου! Είσαι τολμηρός. Χάιδεψε τα βυζιά μου. Τσίμπα τις ρώγες μου. Το μουνί μου υγράνθηκε. Σε θέλει πολύ…»

- Τι κάνεις! είπα δήθεν έκπληκτη.

Δεν απάντησε αλλά με φιλούσε στο λαιμό και συνέχιζε πιο επίμονα τα χάδια του. Το ένα του χέρι γλίστρησε χαμηλά στην ήβη μου.

- Είσαι όμορφη Ναυσικά! Μ’ αρέσεις, μ’ αρέσεις πολύ!

Σηκώθηκα και στάθηκα μπροστά του. Φορούσε μόνο το μποξεράκι του. Κοκκίνισε και χαμήλωσε τα μάτια. Τον αγκάλιασα κι έκρυψε το πρόσωπό του στον ώμο μου.

- Δεν έχεις κορίτσι;

Έμεινε σιωπηλός. Του χάιδεψα τρυφερά την πλάτη.

- Παρθένος είσαι;

- Όχι, είμαι τοξότης.

- Τοξότης! Γέλασα αυθόρμητα. Του φίλησα το λαιμό. Το χέρι μου μέσα από το μποξεράκι χάιδεψε τα’ αρχίδια και τον μαραμένο πούτσο του. Ερεθίστηκε αμέσως και ορθώθηκε. Τον έσφιξα με δύναμη.

- Έχεις μεγάλο βέλος τοξότη μου! Έλα κάρφωσέ το βαθιά μέσα μου!

Κρατώντας μου δειλά τη μέση με κοίταζε με προσμονή. Φιλιόμασταν συνέχεια. Τα χέρια του σήκωσαν το νυχτικό και χάιδεψαν τον πισινό μου. Του κατέβασα το μποξεράκι κι έβγαλα το νυχτικό. Έπιασε το μουνί μου. Ήταν ανυπόμονος.

«Ανυπόμονο αγόρι μου θα σε ξεσκολίσω καλά. Όλα με τη σειρά τους. Τι είναι καλύτερα να κάνω τώρα; Ένα γρήγορο γαμήσι στα όρθια ή ένα αργό στο κρεβάτι; Καλύτερα ένα γρήγορο να φύγουν τα χοντράδια του. Κι εγώ δεν κρατιέμαι άλλο».

Τον κάθισα στη καρέκλα και αντικριστά καβαλίκεψα τα πόδια του. Έβαλα τον πούτσο του στο μουνί μου.

- Μη χύσεις μέσα μου!

Δυο τρεις κινήσεις κι η εκσπερμάτωση του πλησίαζε.

- Θα χύσω Ναυσικά.
Τραβήχτηκα κι ο πούτσος του τινάχτηκε στον αέρα. Τον πίεσα με την κοιλιά μου στη δική του. Το σπέρμα του χύθηκε ορμητικά ανάμεσά μας. Έγειρε το κεφάλι του στο στήθος μου. Τον άφησα να ησυχάσει χαϊδεύοντας τρυφερά το κορμί του και φιλώντας του το πρόσωπο.
«Η σειρά μου τώρα αγόρι μου. Θέλω ένα άγριο γαμήσι στο μπάνιο. Το έχω απωθημένο».
Στο ντους πλενόμαστε με μικρά γελάκια. Αρχίσαμε τα χάδια και τα φιλιά. Ο πούτσος του ερεθίστηκε και με κοίταξε με νόημα. Του γύρισα την πλάτη, άνοιξα τα πόδια και στήριξα τα χέρια μου στα πλακάκια του τοίχου γέρνοντας το κορμί μου.
- Έλα τοξότη μου, γάμησέ με. Έπιασε τη λεκάνη μου, εισχώρησε μέσα μου κι άρχισε να παλινδρομεί. Ρίγη ηδονής διαπερνούσαν το κορμί μου. Ο οργασμός μου ήταν κοντά.
- Πιο γρήγορα! Πιο γρήγορα!
Συνέχιζε με αμείωτη ορμή τις διεισδύσεις του.
- Χύνω! χύνω!
Τα υγρά μου έλουσαν τον πούτσο του. Συνέχιζε τις παλινδρομήσεις του. Γύρισα και τον κοίταξα. Δεν είχε ικανοποιηθεί. Πήρα τον πούτσο του στο στόμα και του τσίμπησα το περίνεο. Έβγαλε μια κραυγή κι εκσπερμάτωσε. Έπεσε στα γόνατα και μετά στο δάπεδο αποκαμωμένος.
– Με ξεθέωσες Ναυσικά, με ξεθέωσες!
Άλλο ένα γρήγορο ντους, αυτή τη φορά χωρίς παιχνίδια και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι.
- Θα φέρω κρασί, θα πιεις λίγο;
Κούνησε καταφατικά το κεφάλι του. Πίναμε και καπνίζαμε χαλαρωμένοι. Ήταν καλή στιγμή για εκμυστηρεύσεις.
- Όταν σε είδα για πρώτη φορά ξαπλωμένη στην παραλία ερεθίστηκα τόσο πολύ που τράβηξα μαλακία μέσα στη θάλασσα. Είσαι όμορφη Ναυσικά, πολύ όμορφη! Φωτεινά μάτια, βελούδινα χείλη, μικρά στητά βυζιά με μεγάλες ρώγες, λεπτή μέση, σφιχτός πισινός, μακριά πόδια κι ένα μουνί, μα τι μουνί!
Με τα χέρια του εξερευνούσε το κορμί μου. Τον κοιτούσα χαμογελώντας.
- Με λες αγόρι σου και τοξότη σου. Να σε λέω κορίτσι μου; Να σε λέω γυναίκα μου; Πως θέλεις να σε λέω;
- Μ’ αρέσει το Ναυσικά, όταν το λες εσύ. Δεν θα σε λέω πια αγόρι μου ή τοξότη μου, αν σε πειράζει, θα σε λέω εραστή μου. Σ’ αρέσει καλύτερα;
Μου δάγκωσε το λοβό του αφτιού μου. Τα μάτια του υγράνθηκαν.

- Τι θα κάνω αύριο Ναυσικά; Πως θα ζήσω μακριά σου;
«Όχι συναισθηματισμοί αγόρι μου, όχι συναισθηματισμοί! Να γαμήσεις ήθελες χωρίς προοπτικές. Το ίδιο κι εγώ. Για σένα είναι μια περιπέτεια, για μένα μια όαση στις μοναχικές μαλακίες μου».
Πήρα το πρόσωπό του στα χέρια μου. Το κοίταξα στα μάτια
- Το αύριο είναι αύριο. Το σήμερα είναι τώρα. Σου δίνω το κορμί μου, δώσε μου το δικό σου. Κάνε με να πεθάνω από ηδονή. Σαν εμένα υπάρχουν χιλιάδες. Αύριο θα βρεις μια απ’ αυτές και πολύ νεότερή μου, που δεν θα σου ερεθίσει μόνο τον πούτσο, αλλά θα κάνει και την καρδιά σου να φτερουγίσει. Αυτήν αγάπησέ την. Ο έρωτάς σας θα είναι υπέροχος. Τώρα γάμησέ με εραστή μου! Γάμησέ με όλη σου τη δύναμη!
Τον τράβηξα πάνω μου. Φιλιόμασταν συνεχεία. Του έσπρωξα μαλακά το κεφάλι προς το στήθος μου. Το χάιδευε, το φιλούσε και το δάγκωνε λαίμαργα.
- Ήρεμα αγόρι μου! Με πονάς!
Τώρα τα χάδια του ήταν πιο τρυφερά.
- Πιο χαμηλά.
Άνοιξε τα μουνόχειλά μου. Άγρια στην αρχή και μαλακά μετά μου δάγκωσε την κλειτορίδα. Τραντάχτηκα ολόκληρη.
- Έλα γάμησέ με! Ξέσχισέ με!
Οδήγησα τον πούτσο του στην άκρη του μουνιού μου. Έπιασα τον πισινό του και τον έσπρωξα μπροστά τινάζοντας ψηλά τη λεκάνη μου. Ο πούτσος του άγγιξε τα υγρά τοιχώματα του κόλπου μου. Ρυθμίσαμε τις κινήσεις μας και παλινδρομούσε μέσα μου με μικρούς αναστεναγμούς. Τραβήχτηκα και τον γύρισα με τη πλάτη στο κρεβάτι. Κάθισα σαν αμαζόνα στα πόδια του. Του έσφιξα τη λεκάνη με τα δικά μου. Έφερα τον πούτσο του στην τρύπα του κώλου μου. Κάθισα σιγά-σιγά πάνω του με μικρά αναπηδήματα. Ανεβοκατέβαινα συνεχώς. Μου τσιμπούσε τις θηλές. Έβαλα τον πούτσο του στο υγρό μουνί μου. Συντονίσαμε τις κινήσεις μας.
- Χύνω Ναυσικά. Χύνω!

- Μαζί αγόρι μου!
Τα υγρά μας ενώθηκαν, όπως και οι κραυγές μας. Έπεσα εξαντλημένη πάνω του. Μ’ αγκάλιασε τρυφερά. Αναζήτησε την κωλοτρυπίδα μου κι έβαλε το δάχτυλό του μέσα της. Βόγκηξα και τον δάγκωσα στον ώμο. Ακούμπησα το κεφάλι μου στο στήθος του κι έκλεισα τα μάτια. Ξύπνησα από τη κίνηση που έκανε να με σκεπάσει με το σεντόνι. Είχε σηκωθεί και φορούσε το μποξεράκι του.
– Μη φεύγεις!
– Δεν φεύγω, στην τουαλέτα πάω. Θα έλθεις στο κρεβάτι μου; Να σε περιμένω;
Του χάιδεψα το μάγουλο κι ένευσα καταφατικά. Πλύθηκα, αρωματίστηκα και φόρεσα το νυχτικό μου.
«Τι γαμήσι! Ακόμα με πονάνε τα σκέλια μου. Και τι πούτσος! Με ξέσχισε μου! Ήταν βροχή στο ξεραμένο μου μουνί. Τι άλλο να του μάθω; Θα δούμε».
Με περίμενε χαϊδεύοντας τον πούτσο του. Του φίλησα το κεφάλι και ξάπλωσα δίπλα του στο κρεβάτι.
- Δεν θα βγάλεις το νυχτικό; Θέλω να γαμήσω τα βυζιά σου. Κοίτα τον πούτσο μου. Είναι έτοιμος να σε ξεσχίσει. Ανυπομονεί να τον πάρεις στο στόμα. Έλα πουτάνα μου! Γδύσου κι άνοιξε τα πόδια.
Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σηκώθηκα και τον κοίταξα.
- Κωλόπαιδο! Του άστραψα δυο σκαμπίλια με όλη μου τη δύναμη. Έφυγα καταταραγμένη. Κλείδωσα την πόρτα κι έβαλα τα κλάματα.
«Μπράβο αγόρι μου! Όσο τολμηρός είσαι στα χέρια τόσο πρόστυχος είσαι στα λόγια. Άκου “ Θέλω να γαμήσω τα βυζιά σου,,… Να τα γαμήσει χίλιες φορές, αλλά ο τρόπος του ήταν προσβλητικός. “Έλα  πουτάνα μου,,… Ξεχαρμάνιασε τ’ αγόρι μου κι άρχισε να απαιτεί. Όμως εγώ φταίω. Εγώ είχα την ανάγκη του. Εγώ το ήθελα. Μήπως όμως είμαι εύθικτη; Τι είχε ο τρόπος του; Παιδί είναι που γάμησε κι έγινε άντρας. Άντρας λίγο αυταρχικός, αλλά με έναν πούτσο να!!! Κι αυτό το ΜΟΥ μετά την πουτάνα τα λέει όλα. Δική του πουτάνα! Γυναίκα έμπειρη στον έρωτα που τα κάνει όλα. Όχι δεν έπρεπε ούτε να τον βρίσω ούτε να τον χαστουκίσω…».

Σιγανά χτυπήματα στην πόρτα και ψίθυροι σταμάτησαν τις σκέψεις μου.
- Ναυσικά άνοιξέ μου σε παρακαλώ!

Άνοιξα και πέρασε μέσα. Σκούπισα τα δάκρυά μου και τον αγκάλιασα.
- Σε πόνεσα αγόρι μου; Τον φιλούσα παντού στο πρόσωπο.
- Γιατί με χτύπησες Ναυσικά;
- Συγχώρεσε με και ξέχνα το αγόρι μου! Ξέχνα το κι έλα ν’ αγαπηθούμε. Γάμησέ με, ξέσχισέ με, χύσε στο στόμα μου αγόρι μου, τοξότη μου, εραστή μου!
Του κατέβασα το μποξεράκι κι έβγαλα το νυχτικό μου. Χούφτωσε άγρια το μουνί μου. Άρπαξε τον πισινό μου και τον έσπρωξε προς τα πάνω. Αγκάλιασα το λαιμό του και τύλιξα τα πόδια μου στη μέση του. Μπήκε βίαια μέσα μου. Με στρίμωξε στην πόρτα κι άρχισε να παλινδρομεί ασταμάτητα αμίλητος. Δάγκωσα τον ώμο του για να κρύψω τις κραυγές του οργασμού μου. Συνέχιζε να με σφυροκοπάει, ώσπου μ’ ένα βογκητό με πλημμύρισε το σπέρμα του. Τον έλουσα και πάλι με τα υγρά μου. Με πήγε στο κρεβάτι και ξάπλωσε δίπλα μου. Τον σκέπασα με το σεντόνι κι αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά μου…

Click here for more!