Την πρώτη φορά που έκανα σεξ ήμουν δεκαοχτώ και προέκυψε μία μεγάλη σχέση και μετά ήρθε ένας απολαυστικός χωρισμός και μετά ακολούθησε μία περίοδος με random σεξ. Ναι, το γεγονός ότι στα καπάκια του χωρισμού μου έφυγα Γαλλία για erasmus διευκόλυνε αρκετά την όλη φάση.

Την πρώτη φορά που ήρθα σε οργασμό ήμουν μόνη μου, ξαπλωμένη στο κρεβάτι του μικροσκοπικού δωματίου της εστίας που έμενα σε μία μικρή πόλη της Γαλλίας. Οι δονήσεις της συσκευής μασάζ, που μου είχε κάνει δώρο ένας Ισπανός bisexual για τα εικοστά δεύτερα γενέθλια μου, με έκαναν να χύσω μέσα σε λίγα λεπτά.Το να αρπάξω το μηχάνημα και να του φορέσω ένα από τα φθηνά προφυλακτικά, μου βγήκε τρομερά αυτοματοποιημένα, παρόλο που οι τσόντες με αυτού του είδους το περιεχόμενο δεν ήταν ποτέ στις προτιμήσεις μου.

Από εκείνη τη μέρα και μετά, το να χρησιμοποιώ τις δονήσεις της συσκευής μασάζ για να φέρω τον εαυτό μου σε οργασμό έγινε μία καθημερινή συνήθεια. Κάποιες μέρες έβλεπα τσόντες για να φτιάχνομαι, κάποιες άλλες οι σκέψεις μου αρκούσαν.

Όμως, το απωθημένο μου να με κάνει ένας άντρας με την πούτσα του να τελειώσω, ήταν μέσα στο μυαλό μου και με στοίχειωνε. Ήταν κάτι που το ζήλευα και που ποτέ δεν το παραδεχόμουν στις άλλες κοπέλες.

Ονόμασα την προσπάθεια μου να έρθω σε οργασμό κάνοντας σεξ με έναν άντρα “less vib, more dick”,  και το σχέδιο ήταν να βρω άντρες με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εμπειρία στο σεξ γίνονταν και βασίζονταν στη λογική του “όσο μεγαλύτερη εμπειρία έχει ο ερωτικός παρτενέρ μου, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να με κάνει να τελειώσω”.

Επέλεξα να χρησιμοποιήσω το s******** γιατί ήταν το μόνο site για το οποίο ήμουν σίγουρη ότι θα βρω το είδος των αντρών που έψαχνα: μεγάλοι σε ηλικία και με πολύ εμπειρία.

Η γκάμα ήταν μεγάλη, και στην αρχή έπεσα πάνω σε πολλούς ανώμαλους και περίεργους. Ωστόσο από τη στιγμή που άρχισα να αφιερώνω περισσότερο χρόνο και να εξοικειώνομαι με τη φάση, το πράγμα άρχισε να πηγαίνει καλύτερα. Υπήρχαν όλων των ειδών άντρες: παντρεμένοι, χωρισμένοι, ελεύθεροι, πρόστυχοι, ντροπαλοί, άντρες που έψαχναν για παρέα, άλλοι που έψαχναν για σεξ, και άλλοι που έψαχναν για ξενοπηδήματα τα Σαββατοκύριακα.

Όλοι τους όμως είχαν κοινό το πόσο απολάμβανα την αλληλεπίδραση μαζί τους. Ερωτεύτηκα τον τρόπο που με ακουμπούσαν αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους και που με άφηναν χωρίς ανάσα αλλά με πολύ ζωντάνια και καύλα. Μου άρεζε να τους προσελκύω, να τους προσεγγίζω, να φλερτάρω μαζί τους και να ζω ξανά και ξανά από την αρχή όλο αυτό το παιχνίδι του φλερτ. Μου άρεζε να ανακαλύπτω τις προτιμήσεις των αντρών που γνώριζα μέσω αυτού του site. Συνειδητοποίησα πως με τον καιρό άρχισα να γίνομαι καλή στο να τους “διαβάζω” και στο να καταλαβαίνω ποιες είναι οι πραγματικές επιθυμίες τους.

Η φάση δεν ήταν μονάχα να κάνω σεξ μαζί τους έτσι ακριβώς όπως τους άρεζε, αλλά περιλάμβανε επίσης και τα εξής: κολακεία, προσποίηση ενδιαφέροντος, επικύρωση, συνομιλία, συναισθηματική στήριξη, και κάποιες φορές ακόμα και συναισθηματική κακοποίηση. Για αντάλλαγμα μου κάνανε ακριβά δώρα, μου πλήρωναν δείπνα, ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια. Οι άντρες που γνώρισα νόμιζαν πως ήθελαν να είμαι μαζί τους ο εαυτός μου, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό δεν ισχύει. Ήθελαν να είμαι αυτή που ήθελαν εκείνοι να είμαι. Ήθελαν κάποια άλλη. Δεν ήθελαν να είμαι ο εαυτός μου.

Όλο αυτό κράτησε περίπου ένα χρόνο. Δεν είμαι σίγουρη για τους λόγους που σταμάτησα. Ίσως απλά βαρέθηκα.


Click here for more!