Σου στέλνω τις εμπειρία μου από την Ρόδο! Πριν δύο εβδομάδες κατέβηκα διακοπές στην Ρόδο με κάτι φιλαράκια!

Την πρώτη βραδιά στο ξενοδοχείο που ήταν γεμάτο με ξένους τουρίστες, γνώρισα στο μπουφέ την Αννα (Ροδιανη) που μάθαινε μαγειρική στο ξενοδοχείο! Στέκονταν ντυμένη μάγειρας στο μπουφέ και μοίραζε φαγητά στα πιάτα! Δεν έχασα χρόνο και της μίλησα και κλείσαμε ραντεβού για το βραδάκι! Τις έντεκα το βράδυ ήρθε με το αμάξι της και με πήρε από το ξενοδοχείο, πήγαμε βόλτα στη παλιά πόλη και απολαύσαμε ένα ωραίο μπουζουξίδικο λίγο έξω από την Ρόδο! Τα είχε πιει για τα καλά, και μου την έπεσε!

Κατά τις τρεις γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και ανεβήκαμε στο δωμάτιο μου, ο πούτσος μου ήδη δεν κρατιόταν άλλο και αμέσως καταλήξαμε στο κρεβάτι να φιλιόμαστε! Την ξέντυσα και έπαθα πλάκα! Τέλειο σώμα με μισοξιρισμενο μουνάκι και πολύ ωραία στήθια! Έβγαλα την ψηφιακή μου κάμερα πάνω στο μεθύσι και τράβαγα φωτογραφίες από το τσιμπούκι που μου είχε αρχίσει! Φάνηκε να της αρέσει, και έτσι συνέχιζα να τραβάω ενώ εκείνη με είχε πεθάνει στην πίπα!!! Ρούφαγε λαίμαργα τα αρχίδια μου και την βάση του πούτσου μου ενώ με το άλλο τις το χέρι έτριβε την κλειτορίδα της! την γύρισα σε στάση 69 και τώρα σειρά μου να της ανταποδώσω! τράβαγα με τα δόντια μου τα μουνοχειλα της που είχαν πρηστεί και έσταζαν από μουνοχυμα!!!! Δεν άντεξε για πολύ και την άκουγα με βαριά βράχνα φωνή να μου λέει: Νεεεε έτσι εκεί νεεεε χυυυυνοοοοοο! και τα ζουμιά τις γεμίσανε το στόμα μου! κατέβηκε και συνέχισε το τσιμπούκι μέχρι που τα χυσια μου πετάχτηκαν στο στόμα της! Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη!
Κάτσαμε για λίγο ξαπλωμένοι να συνέρθουμε αλλά εκείνη ήδη είχε αρχίσει να τρομπερνει πάλι τον πούτσο μου: Έλα τώρα θέλω να με γαμήσεις! Την ξάπλωσα και γαμώντας το τέλειο μουνάκι της τράβαγα φωτογραφίες μέχρι που η καύλα μου έφτασε στα ύψη και η κάμερα στο τραπεζάκι του κρεβατιού! Την γύρισα στα τέσσερα και την κάρφωνα αλύπητα! ΑΑΑΑΑΑΑ νεεεε έτσι ναιεεεε! Την γαμούσα σαν σκύλα ενώ εκείνη ξερίζωνε τα σεντόνια του κρεβατιού από καύλα! Ταυτοχρόνως με το γαμήσι τώρα της είχα βάλει και κωλοδαχτυλο, δυσκολεύτηκα λίγο γιατί είχε παρθένο κωλαράκι, αλλά από το αλκοόλ φαίνεται εκείνη είχε χάσει κάθε τύψη: Χωστο μέσα ελααα δεν το έχω ξανακάνει, άνοιξε μου την σούφρα έλα!

Σάλιωνα τον κώλο τις και κάρφωνα τα δάχτυλα μου μέσα για να ανοίξει! Δεν άργησε πολύ και το κωλαρακι της χαλάρωσε: έλα βαλτον μου στον κώλο σκίσε με ελαααααα! Σιγά σιγά τις τον έβαλα με λίγο δυσκολία, και άρχισα να την ξεπατώνω δεν άντεξα πολύ και έχυσα μέσα στον κώλο της! Κακό παιδί είσαι μου λέει μόλις με έφτιαξες έχυσες, γύρισε και με φίλησε τρυφερά! αλλά δεν πειράζει αύριο έχω ρεπό, και έτσι δεν βιαζόμαστε!

Μόλις απεχτισα πάλι δυνάμεις, την ξάπλωσα μπρούμυτα και χωρίς πολλά κόλπα απευθύνθηκα στο κωλαράκι της: ΕΛΑΑΑΑΑΑ γαμααααα, είχε καυλώσει υπερβολικά και έσπρωχνε το κωλαράκι της προς τον πούτσο μου!

Από τα χυσια μου τώρα η κωλάρα της ήτανε ορθάνοικτη και δεν δυσκολευόμουν καθόλου!!! Γαμιόμασταν σαν τα ζώα και η Αννα έχυσε ουρλιάζοντας: ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ναιεεεεε Χυυυυυνοοοοο! Μόλις συνήρθε τον πήρε στο στόμα της και με ξεζούμισε!

Περάσαμε κάθε βράδυ μαζί, και γαμιόμασταν ξέφρενα, ερωτευθήκαμε, τελικά θα μετακομίσει στην Αθήνα για να μείνουμε μαζί, γιατί βρήκα την τέλεια γυναίκα και καλή μαγείρισσα και αστέρι στο κρεβάτι!!!

Αννούλα μου σε αγαπάω!!!!!!!!!!!!!!

Click here for more!