Εδώ τα πράγματα κυλάνε καλά και με της γυναικούλες μου περνάω καύλα ! η ανιψιά μου με φροντίζει τρελά και η ξαδερφούλα μου όποτε μας επισκεφτετε εδώ στην Γερμανία με ξεζουμίζει κυριολεκτικά! Πριν δύο εβδομάδες ήρθε εδώ να μας επισκεφτεί είχε να δει την κόρη της από το Πάσχα.

Η ξαδέρφη μου είχε καταλάβει ότι τα έχω με την κόρη της αλλά εκεί που περίμενα να με βρίσει να με χαστουκίσει, με φίλησε τρυφερά και μου είπε ότι χαίρεται που η κόρη της βρήκε καλό παιδί! Θα μας βοηθούσε σε ότι Πρόβλημα και αν συναντούσαμε! όλα αυτά μου τα έλεγε γυρνώντας από το αεροδρόμιο και ήμασταν μόνοι στο Αμάξι! τη ρώτησα τι θα γίνει με μας και ότι τις αγαπάω και τις δυο, δεν θέλω να σε χάσω της λέω, δεν με χάνεις αγόρι μου απλώς θα προσέχουμε μπροστά στη Λένα, άστο σε μένα θα τα κανονίσω όλα εγώ!

Την άφησα στο διαμέρισμα της Λένας και πήγα για το δικό μου, περίμενα για πολλές ώρες μέχρι που χτύπησε το κουδούνι, ήταν η ξαδέρφη μου, μόνη της!!!! Ωχ λέω μέσα μου σίγουρα μάλωσαν και έγινε της πουτάνας! Μου Χαμογέλασε, Μπήκε μέσα, με άρπαξε από τη μέση με φίλησε ασταμάτητα γεμάτη καύλα και μου λέει! Τα μιλήσαμε , σε αγαπάμε και οι δυο, σε θέλουμε και η δυο. Το Λενάκι ξέρει ότι με το πατέρα της δεν τα περνάω καλά! θα συνεχίσουμε Δημήτρη και όπου μας πάει μας πήγε!!!!! Πίναμε καφέ και μιλάγαμε για πολύ ώρα μέχρι που πήγε μεσάνυχτα, καλά λέω δεν θα έρθει η κόρη σου? Απόψε είσαι δικός μου αγόρι μου δεν σου είπα τα μιλήσαμε όλα! Θα φάμε καλά είπα μέσα μου! Σου έχω και μια έκπληξη της λέω, πάω στο υπολογιστή τον ανάβω μπαίνω στην σελίδα σου και την φωνάζω, έλα εδώ την λέω να δεις τι καλά πράγματα στέκονται εδώ! Διάβασε την λέω εγώ πάω για ντουζακι! με το που βγήκα από το μπάνιο ήταν καρφωμένη στην οθόνη με το mouse στο χέρι! καλά μου λέει τρελάθηκες, θα γίνουμε ρεζίλι! Άμα τα διαβάσει αυτά κανένας γνωστός? την ηρέμησα και κατάλαβα ότι κάπως το δημοσίευμα τον πηδημάτων μας την είχε ερεθίσει!

Πήγε για μπάνιο και κάθισα στον υπολογιστή να διαβάσω τις ιστορίες που στέλνουν οι φίλοι μας, και ο πούτσος μου γινότανε κοντάρι έτοιμος να βγει από το μποξερακι μου, βγαίνει το Ρινάκι μου με βλέπει στης καύλες μου , γονατίζει μπροστά μου , μου κατεβάζει το μποξερακι και μου λέει: θα στείλεις και αυτά που θα κάνουμε τώρα ? εεε δεν κατάφερα να απαντήσω ένιωσα τα χείλη της να αιχμαλωτίζουν τον πουτσοκεφαλο μου και να τον βασανίζουν, η γλώσσα της πασπάτευε το βάλανο μου καθώς τα χέρια της έτριβαν αλύπητα και ζωηρά τα γεμάτα μου αρχίδια! έλα αγόρι μου αυτό δεν ήθελες μου λέει, θα σε μάθω εγώ να με κανείς δημόσια, τώρα μου έγλυφε τα αρχίδια σαν μανιασμένη και έπαιρνε τα μπαλάκια μου στο στόμα της τραβώντας μου μια φοβερή μαλακία! έλα αγόρι μου έλα να με χύσεις, γαμώντας το πούτσο μου με το στόμα της πέταξε από πάνω της την πετσέτα που φορούσε, αυτά τα βαριά της βιζομπαλα μόλις τα είδα με τρέλαναν, δεν άντεξα τα χυσια μου τινάχτηκαν με ορμή πάνω στο μούτρο της, συνέχιζε να τον γλείφει μέχρι που τον καθάρισε, και τον ξαναεστησε!

Περίμενε σε λίγο έρχομαι, Μπήκε στο μπάνιο και πήγε να πλύνει τα μούτρα της, πήγα πίσω της και όπως έσκυψε για τον νιπτήρα της κόλλησα από πίσω και της τον κάρφωσα στο μουνί! ΑΑΑΑΑ δεν άντεξες μου λέει, ναι ναι πήδα με έτσι όρθια ναι ! ενώ την γαμούσα με πάθος έβλεπα τα με χυσια γεμάτο όμορφο πρόσωπο της στο καθρέπτη! πήδα με αγόρι μου πηδαααααααα. Το μουνάκι της ήταν τέλειο και καυλωμένο μέχρι τρέλας! προσπαθούσε να καθαρίσει τα χυσια μου από τα μούτρα της αλλά το γαμήσι που της έκανα την ζάλιζε και όλο συσπάσεις αφήνονταν στην καύλα! ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ αγόρι μου σκίσε με να χύσω! τώρα κάρφωνα άγρια και με βία μούγκριζε το πρόσωπο της έδειχνε ότι τελείωνε: ναιεεεεε Χυυυυυνοοοοοοοοο! εκείνη την στιγμή άδειασα τα χυσια μου μέσα της, για πολύ ώρα μείναμε έτσι, εγώ της χάιδευα τα βιζομπαλα ενώ εκείνη ήταν κυριολεκτικά ξαπλωμένη πάνω στον νιπτήρα!

Καθίσαμε στο σαλόνι κάναμε τσιγαράκι και λέγαμε διάφορα, έτσι γυμνή μου ήρθε μια ιδέα, είχα πάρει μια web cam , χωρίς να καταλάβει την συνέδεσα με τον υπολογιστή, για να τραβήξω μια δικιά μου τσόντα! Τράβηξα το Ρινάκι κοντά μου και άρχισα να της κάνω γλιφομουνι! ωραία γεύση τα χυσια μας: ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ ναι αγόρι μου γλύψε τα χυσια μας μου έλεγε ενώ τα χέρια της τραβούσαν τα μαλλιά μου!! ναιεεεε ααααα ναιεεεεε οοοφφφφ ναι! ήξερα τα ευαίσθητα σημεία της και την έκανα να πετάει στο ουρανό, ενώ η κάμερα έκανε την δουλειά της! Γύρισε και κάναμε ένα 69 πολύ παθιασμένο για πολύ ώρα! Γύρισε και κάθισε πάνω στον πούτσο μου: Αχχχχχχ ναι γαμιά μου !!!! τελιοοοοονοοοο! γράπωσα και ζούλαγα τα βαριά της στήθια και με δυσκολία κρατιόμουνα να μη χύσω πάλι! αυτή η γυναίκα με έκανε να τρελαίνομαι από καύλα! την έστησα στα τέσσερα και τώρα αργά αργά της τον έβαζα μέχρι την ρίζα, τρίβοντας τον σφιχτιρα της! ναιεεεεε και το περίμενα βαλτοοοοο βαααααλτο το δάχτυλο! η φωνή της ήταν βραχνή και καυλωμένη!!! σάλιωσα τα δύο δάχτυλα και σιγά σιγά με το ρυθμό της πούτσας μου της τα κάρφωσα!!!!!!

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ λιώνω λιωωωωνωωωωω ναιεεεεεε! τώρα εδινα ταχύτητα πάντα την κάμερα στο μάτι που έγραφε όλες της αμαρτίες μας!!!! Θέλεις πουτανακι μου να σου σκίσω το πάτο???? ναιεεε Δημήτρη ναι χώστον στο κώλο μουυυυυυ! Έβγαλα τον πούτσο μου και άρχιζα να γλύφω την ροδέλα της που είχε ανοίξει!!! έτρεμε και το κορμί της είχε ριγώσει ! το μουνί της έσταζε υγρά και η ξαδερφούλα μου χτυπιότανε στο πάτωμα σαν μανιασμένη! μόλις τον ακούμπησα στον σφικτήρα της και πήγα να τον καρφώσω ούρλιαξε : ΑΑΑΑΑΑΑΑ ναι ναι ναι Γαμιά μου δεν αντέχω μου έκανες το χύσιμο της ζωής μουυυυυυυυ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Έχυνε σαν τρελή και τα μπούτια της γέμισαν υγρά! είχε να γαμηθεί πολύ καιρό και τώρα τα είδε όλα!!!! Έπεσε στο πάτωμα και προσπαθούσε να βρει την ανάσα της: τι μου έκανες Δημήτρη με πέθανες αχ αγόρι μου, έτσι δεν έχω ξαναχύσει ποτέ!!!!!

Γύρισε και ξάπλωσε στην πλάτη: Γάμα το στόμα μου αγόρι μου έλα να πιο τα χυσια σου έλα! τον έβαλα ανάμεσα στα στήθια της, κάθε κάρφωμα μου άνοιγε το στόμα της! Δεν μπόρεσα να χύσω έτσι και της ζήτησα να ξαναστιθει στα τέσσερα: Μηηηηη μου γαμήσεις όμως τον κώλο, μετά αγόρι μου, γιατί αν μου τον βάλεις δεν αντέχω άλλο χύσιμο!!!! τι το έλεγε της γάμησα για λίγο το μουνάκι και ξαναφτιάχτηκε: αααααχ θα πεθάνω δεν μπορώ ααααααααααα, δεν αντεεεεεχοοοοοο! τώρα θα χύσουμε μαζί της λέω! καρφώνω τον πούτσο μου στον κώλο της που ήτανε ορθάνοικτος από το γαμήσι μας:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σβιιιιινοοοοοοο! Το μουνί της έσταζε από καύλα ενώ εκείνη ούρλιαζε: ποναααααοοοοο γαααααμααααα..........! της κόβονταν η ανάσα είπα θα λιποθυμήσει, αλλά τώρα ήθελα να χύσω! της τον κάρφωσα πάλι στο μουνί που έκαιγε, δεν αργήσαμε και τα χυσια μας ενώθηκαν με δυνατές συσπάσεις στο μουνί της! πέσαμε και η δυο ζαλισμένοι στο πάτωμα!

Ξυπνήσαμε χαράματα και κάναμε φαΐ να φάμε ομελέτα! ενώ εκείνη μαγείρευε εγώ πήγα να δω αν βγήκε η τσόντα μας καλή! και πράγματι είχα μαγνητοσκοπήσει την πρώτη μου ψηφιακή τσόντα γαμώντας την ξαδερφούλα μου! μόλις φάγαμε της ζήτησα να κάτσει στη τηλεόραση! έσβησα τα Φώτα και την έβαλα να δει το γαμήσι μας ! Έμεινε κόκαλο: εεε μου λέει είσαι τρελός! κοίτα μόνο μη την δει κανείς και γίνουμε ρεζίλι! Καύλωσε τόσο με αυτά που έβλεπε που γαμηθήκαμε πάλι ως το μεσημέρι!

Έχουμε συνέχεια αλλά αυτό μια άλλη φορά, Φιλάκια και από το Ρινάκι μου !!!!!!

Click here for more!