Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Γεια σας παίδες έχω να πω ότι εκεί έξω γίνεται του καραξεσκισματος το κάγκελο, το λέω αυτό γιατί βλέπω πολλές παντρεμένες πάνω από σαράντα που οι άντρες τους δεν της ξεσκίζουν όπως θέλουν και πάνε αλλού αυτές πολυ καλο για μας! ! !

Λοιπόν με την καυλιάρα παρουσιαστρια Βούλα (φυσικά τα ονόματα είναι αλλαγμένα) με τρώει σχεδόν κάθε μέρα, είναι από της λίγες που με κάνουν να περνάω καλά, δηλαδή να κάνω το ντουζακι μου και να έρχεται να με τσιμπουκωνει η το καλύτερο όταν ξυπνάμε το πρωί να σου δίνει όλες της τρύπες της και μετά να πηγαίνεις για δουλειά. Κάποια μέρα έφυγε για δουλειά η Βούλα , πρωί πρωί, σηκώθηκα έκανα καφεδάκι και άραξα σε κάποια φάση χτύπησε το κουδούνι εγώ ήμουν γυμνός με το εργαλείο να κρέμεται πήγα να βάλω γρήγορα μια φόρμα και πήγα να ανοίξω και βλέπω μια κυρία γύρω στα 50 όλα τα λεφτά χάζεψα, 1, 70 ξανθιά με μαλλί μπούκλες μέχρι το ντεκολτέ στο μπλουζάκι της που με το ζόρι κρατούσαν της βυζαρες της, γύρω στα 60 κιλά με κάτι τσιμπουκοχειλα τέλεια.

Μου λέει είμαι η γειτόνισσα από δίπλα θα ήθελα την κυρία Βούλα, την είπα ότι λείπει και έφυγε, κλείνω την πόρτα και την κοιτάω από το ματάκι και τρελαίνομαι την βλέπω να ποτίζει τις γλάστρες τονίζοντας την κωλαρα της και αφήνοντας σε θέα τις βυζαρες της καύλωσα κατέβασα την φόρμα μου και άρχισα να παίζω το εργαλείο μου. Σε κάποια φάση μπήκε μέσα εγώ είχα φουντώσει μετά από λίγο ήρθε η Βούλα, δεν πρόλαβε να αφήσει την τσάντα της και την άρπαξα από το χέρι την έβαλα να γονατίσει και έβγαλα την φόρμα το εργαλείο μου ήρθε στα μούτρα της γέλασε μου λέει τι έγινε και φούντωσες έτσι της λέω σβήσε την γκάβλα μου και θα σου πω μεγάλε να κάτσω στο καναπέ και άρχισε να με τσιμπουκωνει απ τήν γκάβλα μου έχυσα αμέσως σηκώνετε και άρχισε να ξεντύνετε έβγαλε τις βυζαρες της στη φόρα και τρελάθηκα

Μου λέει όλη μέρα σκεφτόμουνα πότε θα τελειώσω να χαρώ την πουτσαρα σου, εγώ σκεφτόμουνα την γειτόνισσα άραξα και άφησα την κ. Βούλα να με ξεσκίσει κατευθείαν σάλιωσε την κωλαρα της και έβαλε το εργαλείο μου μέσα γαμιόταν σαν τρελή, σε κάποια φάση την έπιασα από τα μπούτια και της τα άνοιξα όσο πήγαινε και την ξέσκιζα την τρύπα της, μ έβριζε και ψιλοφωναζε την σήκωσα και άρχισα να την ξεσκίζω στα όρθια εκεί άρχισε να τρελαίνετε.
Σε κάποια φάση χτυπάει το κουδούνι παγώσαμε την άφησα κάτω και πήγα στο μπάνιο αυτή πήγε να βάλει ένα μπουρνούζι και πήγε να ανοίξει την πόρτα, ήταν η καυλιάρα γειτόνισσα, καλώς την Κούλα, είπε η δικιά μου, πέρασε μέσα. Κλείνει την πόρτα και λέει η κ. Κούλα, μήπως ενοχλώ άκουσα φωνές και ήρθα να δω αν είσαι καλά, η δικιά μου την έδειξε τα ρούχα της που τα είχε βάλει κάτω από το σεντονακι του καναπέ και την πήρε γραμμή καθότι φίλες. Κατευθείαν έφυγε έρχεται η δικιά μου μέσα πετάει το μπουρνούζι και μου λέει μας άκουσαν από δίπλα εντάξει η Κούλα είναι φίλη μου και χωρισμένη χρόνια μου λέει τώρα έχει καιρό να γαμηθεί αν θέλεις να κανονίσω τίποτα εμείς τα μοιραζόμαστε τα καλά την λέω, πάνε φερτην τώρα… από το πρωί μ έχει τρελάνει.

Πήγαμε στο σαλόνι και την πήρε τηλ. Μετά από 10λ. Ήρθε εγώ ήμουν στο καναπέ με το εργαλείο να κρέμεται η δικιά μου με το μπουρνούζι και η κ. Κούλα με μια ρόμπα, λέει η Κούλα, έβαλα τα καλά για να τον έχουμε συνέχεια όρθιο γέλασε η δικιά μου την λέει έλα να δεις τη πουτσαρα τρώω, ήρθε και τότε εγώ σηκώνομαι η Κούλα τρελάθηκε κοιτάει την άλλη και λέει τώρα κατάλαβα γιατί τσίριζες.

Βγάζει την ρόμπα και παθαίνω ζημιά πιο τέλειο σώμα σε 50αρα δεν έχω δει, οι βυζαρες της σαν πεπόνια σκληρά και όρθια, η κωλαρα της τα ίδια τρελάθηκα με βάλανε να κάτσω και άρχισαν να με τσιμπουκωνουν, εγώ δεν μπορούσα να αφήσω τα χέρια μου από της βυζαρες της την σήκωσα και την έβαλα να κάτσει στην πλάτη του καναπέ για την γλείψω ενώ η Βούλα συνέχισε να με τσιμπουκωνει, σε κάποια φάση την κατεβάζω και την βάζω στο καναπέ και της ανοίγω τα πόδια πιάνει η Βούλα το εργαλείο μου και της τον βάζει σιγα σιγά, αυτή άρχισε να δαγκώνετε αφού γέμισε υγρά άρχισα να την γαμάω όσο πιο δυνατά μπορούσα, η Βούλα έφτυνε το εργαλείο μου και η άλλη χτυπιόταν τώρα ήθελα κώλο.

Αφησα την κυρία Κούλα και άρπαξα την άλλη την έβαλα στο καναπέ και της άνοιξα τα πόδια της έφτυσα την κωλαρα της και άρχισα να την σκίζω της έπιασα και της βυζαρες της και πήγαινα σαν τρελός, σε κάποια φάση έβλεπα την κ. Κούλα να τρίβει την κωλαρα της άφησα την δικιά μου και την άρπαξα ξάπλωσα στο χαλί και σήκωσα το εργαλείο μου αφού το έφτυσε άρχισε να το βάζει σιγά σιγά στην κωλαρα της, άρχισε να γαμιέται σαν τρελή η άλλη έβαλε την μουναρα της στο στόμα μου όλοι μεστη γκάβλα μια χούφτωνα της βυζαρες της μιας μια της άλλης, την σήκωσα και τις έβαλα να γονατίσουν δίπλα δίπλα να σκίσω τις κωλαρες τους.

Έσκιζα την μια και την άλλη την γαμούσα με το χέρι πήγαινα εναλλάξ οι τρύπες τους είχαν ανοίξει για τα καλά, ήμουν έτοιμος να χύσω έκατσα στον καναπέ και αυτές οι γαμιωλες ήρθαν να πάρουν τα υγρά μου, τα κατάπιαν όλα και άρχισαν να μου καθαρίζουν το εργαλείο, έκατσαν και γελούσαν και παράλληλα μου χάιδευαν το εργαλείο και εγώ της βυζαρες τους, από τότε μια πάω στην μια και μια στην άλλη, και καμιά φορά όλοι μαζί!

Click here for more!