Εδώ και πολύ καιρό διαβάζω τις ιστορίες τον φίλων μας στην σελίδα σου, και αυτό μου έδωσε την αφορμή να κάνω και εγώ το όνειρο μου αλήθεια! Με λένε Γιάννη, είμαι 22 ετών και ζω στην Πάτρα, έχω μια μικρότερη αδερφή την Χριστίνα που είναι 19! , με την αδερφή μου έχω πολύ καλές σχέσεις και έτσι ξέρω πολύ καλά και τους φίλους της!

Αλλά το μεγάλο μου ενδιαφέρον το ξύπνησε η καλύτερη φίλη της αδερφής μου η Σοφία, 19 ετών και σκέτη αφορμή! Ξέρει καλά τι θέλει και άμα βάλει σκοπό το καταφέρνει. Τώρα με τις ζέστες πηγαίναμε συχνά για μπάνια και έτσι γνωρίσθηκα καλά με την Σοφία που έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα! Σιγά σιγά και μέρα με την μέρα το έβαλα σκοπό να το γαμήσω, η μάλλον έτσι που με καύλωνε με τα υπονοούμενα :να την ξεσκίσω!

Πριν πέντε μέρες ενώ η δικοί μου λείπανε για σαββατοκύριακο στην γιαγιά μου εγώ κανόνισα να βρεθούμε με τη Σοφία στο σπίτι μας! Κατά τις 5 το απόγευμα έφτασε το πουλάκι μου! ντυμένο καυλιάρικα με ένα στενό τζιν και ένα μακό T shirt και χωρίς σουτιέν! έδειχνε λίγο νευρική και κάπως ντροπαλή γιατί ήξερε τι την περιμένει, κάτσαμε στο δωμάτιο μου και μιλάγαμε για διάφορες βλακείες μέχρι που σε μια στιγμή, πήρα όλο το θάρρος και την φίλησα! , ανταπέδωσε αμέσως και οι γλώσσες μας δένανε κόμπο, φιλιόμασταν και τριβόμασταν μέχρι που είχα τρελαθεί από καύλα και άρχισα να την ξεντύνω, Μόλις την ξέντυσα πήρα την ψηφιακή κάμερα και άρχισα να τραβάω φωτογραφίες από αυτό το καυλιάρικο πουτανακι, που έδειχνε να του αρέσει να ποζάρει, είχα κανονίσει και τη βιντεοκάμερα στο ράφι για να τραβήξω μια προσωπική τσαντούλα!!!!!!!!!!!!!! Δεν άργησε πολύ και η Σοφία έμεινε με την πούτσα μου στο στόμα ρουφώντας και γλύφοντας την σαν πουτάνα, φαινότανε ότι είχε φάει κάμποσες πούτσες έτσι που έγλυφε, τον έπαιρνε χωρίς δυσκολία όλον μέσα στο στόμα της και τον πιπίλιζε σαν πουτάνα του δρόμου, δεν άντεξα πολύ και το σπέρμα μου πετάχτηκε στον λάρυγγα της, ούτε που την ενδιέφερε, σαν πορνοσταρ ήπιε μέχρι και την τελευταία σταγόνα!
Την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να τις γλύφω το μουνάκι, ήτανε ποτάμι από κάτω, και έβγαζε μουγκρητά και ακατανόητες κουβέντες: ΜΜΜΜΧΧΧ ναι πουτσαρα μου νεεεε γλύψε με την πουταααανααααα ααααχχχ γλύφε με καριολη! Εκεί τα πήρα εμένα καριολη? Θα σε μάθω εγώ σκέφτηκα , κα άρχισα να τις βάζω κολοδαχτυλο! Ναιεεεε πούστη αντραααα ναι γάμα με από τον κώλο ναι εκεί χοοοοστο!!!!

Το πουτανακι ήτανε δουλεμένο από παντού ούτε διαμαρτυρίες, αντιθέτως τον ήθελε!!! Σιγά σιγα της τον έχωσα στο μουνάκι και την γαμούσα παθιασμένα και καρφωτά: Ναιεεεε πούστη μου πήδα με την πουυυυτανααααααα! Τα είχα παίξει 19χρόνων, και ήξερε να πηδηχτεί και καλύτερα από τις 25 και 30αρες που είχα ξεσκίσει εκεί στην Πάτρα! Καθώς την γαμούσα οι κάμερες δούλευαν στο φουλ. καλά που δεν είχε καταλάβει την βιντεοκάμερα!!!! Δεν άντεξε πολύ και έτσι στα τέσσερα έχυσε και πλημμύρισε τον πούτσο και τα αρχίδια μου: νεεεε πουυυυστι με έκανες να χυσοοοοο αχ ναι ναι ναι χυυυυυυνοοοοοο! Ούρλιαζε και τιναζότανε καθώς οι σπασμοί την είχανε φτάσει στα ύψη της καύλας!!!!

Τον έβγαλα από το μουνί της και της έδωσα για δεύτερη φορά να γευτεί τα καυτά μου χυσια, που τώρα έβγαινε τεράστια ποσότητα, και αυτό έδειχνε να την ενθουσιάζει! Μόλις συνήρθαμε γυρνάει και μου λέει: καλά, τη ποσότητα χυσια ήτανε αυτή, θα με έπνιγες! και μου έσκασε ένα τρυφερό φιλί στον πουτσοκεφαλο!

Μείναμε για πολύ ώρα αγκαλιασμένοι έτσι στο κρεβάτι! Παραγγείλαμε μια πίτσα και μόλις τελείωσε το γεύμα, και μετά από ένα αφράτο ντουζ, πήγαμε για δεύτερο γύρο στο κρεβάτι μου! Μόλις κάθισε στο κρεβάτι εξαφάνισε τον πούτσο μου στο στόμα της, έγλυφε και ρούφαγε ενώ πατούσε και τσίμπαγε τα αρχίδια μου! Τώρα κυριαρχούσε μόνο μια σκέψη μέσα μου: Το Κωλαράκι της! Της ζήτησα να ξαπλώσει και άρχισα να της γλύφω απαλά και με πολύ σάλιο την ροδέλα που σιγά σιγά χαλάρωνε: νεεε γλύψε μου τον κολοααααααααα, ναι Γιάννη έλα γάμα με στο κώλο!!! αυτό ήταν το σινιάλο και χωρίς να χάσω χρόνο της τον κάρφωσα ως την ρίζα στο έντερο, το μόνο που άκουσα ήτανε ένα : ΑΑΑΑΑΑΑ ναι πήδα με πούστη, γάμα μου τον κώλο! φαινότανε ότι η κοπέλα τις είχε καλά δουλεμένες όλες τις τρυπούλες, η σούφρα της ήτανε σφικτή αλλά μου άφηνε περιθώριο να την γαμάω άνετα, και μετά τρελάθηκα, είχε τέτοιο αυτοκοντρολ στο σώμα της που επίτηδες μου στένευε το τούνελ, και όταν ήθελε τον χαλάρωνε: έλα γαμιαααα μου θα σε φτιάξω εγώ να χύσεις περισσότερο κρέμα από πριν!

Το πουτανακι με είχε φτιάξει κανονικά τώρα, την γαμούσα αλύπητα ενώ εκείνη γύρισε και καβάλησε με το κωλαράκι της τον πούτσο μου, τώρα αυτή με γαμούσε και ο πούτσος μου άρχισε να τσούζει: τώρα εεεελαααα γαμιά μου χυυυυυνοοοοο αχ ναι ναι ναι αααααααα! και άρχισε να αυξάνει το ρυθμό ενώ η κωλοτρυπίδα της έπνιγε τον πούτσο μου με σπασμούς οργασμού!

Καθώς πιπίλιζα τις ρόγες της, και μη σταματώντας εκείνη το καβαλητο ένιωθα τα αρχίδια μου να τσούζουν, και το σπέρμα να θέλει να πεταχτεί στο έντερο της! και έτσι έγινε, λίγα δευτερόλεπτα μετά, μια τεραστία ποσότητα σπέρματος άδειασε μέσα στο έντερο της: έλα γαμιά γέμισε με έλα έλα!! Καθώς έχυνα με φιλούσε με τέτοιο πάθος, που μου κόπηκε η ανάσα! Έμεινε μέχρι τις 10 το βράδυ ,αλλά έπρεπε να επιστρέψει σπίτι! Τι να σας πω ρε παιδιά, τώρα με τη Σοφία τα έχουμε φτιάξει! Αν μου φέρνετε πάντα όπως τώρα, δεν θα την αφήσω να φύγει με τίποτα, γιατί? Καμία άλλη γυναίκα δεν κατάφερε να μου βγάλει τόσο ψολοχυμα από τα αρχίδια, και μετά την βρίσκω να πηδιέμαι μαζί της! Σεξουαλικά και ανθρώπινα ταιριάζουμε τέλεια! Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους, και να περνάτε πάντα καλά!!

Click here for more!