Τη Γιώτα τη γνώρισα μέσα στο πλοίο της γραμμής γυρίζοντας από το νησί μου στον Πειραιά μετά τις διακοπές του πάσχα.Το πλοίο ήταν γεμάτο κι αναζητώντας μια θέση να καθίσω πρόσεξα ότι υπήρχε μιά κενή δίπλα σε μιά κυρία όπου όμως είχε ακουμπήσει το μπουφάν της.
 
 Τη ρώτησα αν η θέση είναι ελέυθερη και μου απάντησε πως ναι μαζεύοντας και το μπουφαν της.(Αργότερα θα μου πεί πως είχε αποφασίσει να κρατήσει τη θέση αλλά άλλαξε γνώμη όταν με είδε.)Σε μια διαδρομή 3 ωρών προλαβαίνει κανείς να πιάσει συζήτηση μ’έναν συνταξιδιώτη...πόσο μάλλον που η κυρία ήτανε γύρω στα 40 καλοστεκούμενη με σώμα ελκυστικό και το μάτι της έδειχνε ενδιαφέρον για μένα.Εμαθα λοιπόν πως ήταν χήρα και είχε δυό παιδιά.Υστερα μου είπε για τις περιπέτειες του πρώην συζύγου της που την κεράτωνε συστηματικά αλλά πέθανε από την καρδιά του και την άφησε χήρα στα 36 να παλεύει για τη βιοπάλη.
 
 Μόλις επέστρεφε από την Τήνο όπου είχε εκτελέσει ένα τάμα στην Παναγιά παρακαλώντας την να της στείλει κι έναν καλό άντρα στη ζωή της.Σκέφτηκα μέσα μου: «Λες να είναι θέληση της Παναγιάς να παρηγορήσω εγώ αυτή τη χήρα;». Eν ολίγοις,κάποια στιγμή της ζήτησα να μου δώσει το τηλέφωνό της να τα ξαναπούμε καμιά φορά.Ετσι κι έγινε και μετά από περίπου 10 μέρες κανονίσαμε να πάμε μια ημερήσια εκδρομή σε μια παραλία της Αττικής.Εμπειρος πιά σε τέτοιες περιπτώσεις παρκάρισα το αυτοκίνητο σ’ενα απομονωμένο μέρος δίπλα στη Θάλασσα.Εσβυσα τη μηχανή και έβαλα το χέρι μου γύρω από το λαιμό της Γιώτας.
 
 Εκείνη έτρεμε ολόκληρη από το άγγιγμά μου και δεν σταμάτησε ούτε όταν τη φιλησα ρουφηχτά στο στόμα.(Αργότερα μου είπε πως ήταν τόση η κάυλα της που έχυσε την ώρα που τη φιλούσα,σφίγγοντας τα μπούτια της).Τόσο καυλιάρα ήταν μα και σαν χηρα είχε συσσωρεύσει μεγάλο πόθο αγάμητη για 5-6 χρόνια.Αφού χαμουρευτήκαμε αρκετά είχε για μένα καθαρίσει το τοπίο: ήξερα δηλαδή πως όποτε θα βρισκα κατάλληλη στιγμή η Γιώτα θα μου άνοιγε τα πόδια.Ητανε όμως μεσημέρι.Πήγαμε πρώτα για καφέ.Σ’όλη τη διαρκεια που καθόμαστε στην καφετέρια η Γιώτα είχε γύρει το κεφάλι της στον ώμο μου και απολάμβανε την πρωτόγνωρη για κείνη αγκαλιά ενός άντρα που την ποθούσε όσο κι αυτή.Υστερα πήγαμε να φάμε σε μια ψησταριά. Γνωρίζοντας την περιοχή ήξερα ότι υπήρχε ένα ξενοδοχείο αρκετά απομονωμένο και ζεστό που θα μπορούσαμε να περάσουμε καλά.Για να μη την προκαταβάλω κι αρνηθεί της πρότεινα να πάμε απλά για να ξεκουραστούμε για το μεσημέρι.Δεν έφερε μεγάλη αντίρρηση κι έτσι σε λίγο είμαστε εκεί ξαπλωμένοι σ’ένα διπλό κρεββάτι με την άνεσή μας.Την πήρα τρυφερά στην αγκαλιά μου και τη φίλησα θερμά.Το ίδιο τρέμουλο κι η συστολή μιας χήρας που χε καιρό ν’αγγίξει άντρα.Μου έλεγε στην αρχή να μην προχωρήσω.Δεν απαντούσα αλλά της άφεινα χρόνο να με συνηθίσει ενώ την ξεσήκωνα με τα τολμηρά μου χάδια.Της είπα να βγάλει τα ρούχα της για να μην τα τσαλακώσω.

Εβγαλε μπλούζα και παντελόνι κι έμεινε με τα εσώρουχα.Μαύρο σουτιέν και δαντελέ κιλότα που έκαναν ερεθιστικό κοντράστ με το κατάλευκο και λείο της δέρμα.Είχε στήθια μικρά αλλά σφιχτά και οι γοφοί της ήταν λίγο πιό ανεπτυγμένοι από τις γέννες.Γδύθηκα κι εγώ κι εμεινα με το σλίπ.Απ αυτή τη στιγμή ήταν αδύνατο ν’αντισταθώ στην ερωτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά μας.Καταλάβαινα την ταραχή της Γιώτας μα της ζητούσα να μου έχει εμπιστοσύνη λέγοντάς της πως δεν θα της έκανα ποτέ κάτι που δεν θα το θελε κι η ίδια.Καταλαβαίνετε τώρα εσείς ότι μια χήρα δεν θ’αντιστεκόταν για πολύ.Οπως και έγινε.

Σιγά σιγά της απελευθέρωσα τα στήθια της κι άρχισα να πιπιλώ τις μικρές ρωγίτσες.Κάθε 2-3 λεπτά ένοιωθα τη Γιώτα να τρέμει έντονα αναστενάζοντας βαθειά ενώ έσφιγγε πολύ τα μπούτια της (αργότερα έμαθα ότι ήταν ο τρόπος της να χύνει)Από τις ρώγες κατέβηκα πάνω στην κοιλιά της κι έφτασα στο μελαχρινό θάμνο που σκέπαζε το μουνί της.Απωθούσε με δύναμη το κεφάλι μου λέγοντας πως δεν το άντεχε αυτό.Από το να μην το αντέχεις μέχρι να μη το θέλεις υπάρχει διαφορά κι εγώ την ήξερα.Της σκάλισα με τέχνη το μουνί της γλιστρώντας στην υγρή σχισμή της μέχρι που έφτασα στην κλείτορίδα της.Την πήρα όλη στο στόμα μου και έγλειφα με τέχνη.

Η Γιώτα έχυνε σαν βρύση και χτυπιώτανε πέρα δώδε για ν’απελευθερωθεί από το στόμα μου.Είχαμε φτάσει στην άκρη του κρεββατιού.Κατάλαβα ότι ήθελε κι αυτή τον πούτσο μου που μέχρι τότε είχε μόνο χαιδέψει με τα χέρια της.Γύρισα σε στάση 69.Η Γιώτα είχε στόμα φωτιά όπως φωτιά την έκαιγε ολόκληρη.Τόση καύλα και δίψα για γαμήσι σπάνια γνώρισα στη ζωή μου.Μου έγλειφε με τέχνη το καυλί μου ενώ συνέχιζα να την κανω να χύνει με τη γλώσσα μου.

Οταν ένοιωσα την πούτσα μου σκληρή κι έτοιμη για γαμήσι γύρισα και την πήρα στη συνηθισμένη στάση.Περιττό να σας πω πως έκανε σαν τρελή όταν με ένοιωσε να γεμίζω το μουνί της.Εχυσε αμέσως τρέμοντας πάλι.Η ίδια σιγοψιθύρισε. «Δεν το πιστεύω.Θεέ μου πόσο το χα ανάγκη.Σ’ευχαριστώ γλυκέ μου .Είσαι υπέροχος.Σε θέλω.Δός τα μου όλα.Καύλα μου».Το μουνί της είχε πάρει φωτιά.Σας λέω εγώ που έχω γαμήσει τόσες πολλές γυναικες πως τέτοια καύλα σπάνια συναντάς.Μου είχε πει στο τηλέφωνο την προηγούμενη βδομαδα.πως ήτανε στο ζώδιο «ιχθείς» και πως αυτό σήμαινε πως ήταν πολή καυλιάρα και θερμή.

Απόδειξη:Η πούτσα μου ήταν εγκλωβισμένη σ’ένα σφιχτό και αναμμένο χώρο που θα ανάσταινε και τον πιό αδύναμο σε στήση πούτσο.Οσο εγώ φιλούσα τη Γιωτούλα μου στο στόμα ή της έγλειφα τα βυζάκια εκείνη έχυνε ξανά και ξανά.Κάποια στιγμή που το κατάλαβε ότι ήμουνα κι εγώ ετοιμος να χύσω μου είπε να χύσω μεσα της γιατί δεν είχε προβλημα γονιμότητας.Είχε κάνει κάποια επέμβαση που την άφεινε στειρα.Εμένα είναι η καλύτερή μου να χύνω μέσα στο μουνί την ώρα που η δικιά μου φτάνει στον τελευταίο οργασμό της.

Σ’ένα ξέσπασμα του μουνιού της Γιώτας,η πούτσα μου εκτόξευσε όλο το σπέρμα που χε μαζευτεί στ’άρχίδια μου στο βάθος του κόλπου της πάνω στη μήτρα της.Η Γιώτα συσπαστηκε δυνατά και μ’εσφιξε πάνω της ματώνοντας με τα νύχια της την πλάτη μου.Ητανε το αποκορύφωμα της ηδονής μιας χήρας που ανασταινώτανε η γυναικεία φύση της.

Με κράτησε έτσι για πολύ μέσα στην αγκαλιά της.Τη ρώτησα μήπως το μετάνοιωσε που παραδώθηκε τόσο γρήγορα.Διαμαρτυρήθηκε ότι το ήθελε πολύ κι ότι το φχαριστήθηκε.Οταν τη ρώτησα πόσες φορές έχυσε μου είπε πως είχε χάσει το λογαριασμό και ότι πρέπει να τανε πάνω από 15.Κατάλαβα πως άνοιγε για μένα ένα ευχάριστο κεφάλαιο με μια χήρα διψασμένη και καυλιάρα που θα ταν η χαρα του πούτσου μου.

Αφού ξεκουραστήκαμε μια ώρα κι εμένα μ’είχε πάρει ο ύπνος ξύπνησα με τα χαδια των χεριών της πάνω στον πεσμένο πούτσο μου.Η τέχνη της γρήγορα τον ζωντάνεψε.Εκείνη έσκυψε και τον έβαλε στο στόμα της .Περιττό να σας πως ότι το στόμα της ήταν το ίδιο καυτό όσο και το μουνί της.Σε μηδέν χρόνο ο πούτσος μου είχε ξαναγίνει πύραυλος.Της ζήτησα λοιπόν να καθήσει επάνω του κι εγώ έμεινα ξαπλωμένος.Οπως ήτανε αρκετά μικρωκαμωμένη η Γιώτα,ο πούτσος μου έφτανε έυκολα στο βάθος του μουνιού της κι άγγιζε τη μήτρα της.

Η Γιώτα άρχισε πάλι να χύνει.Εβλεπα την κοιλιά της να συσπάται κι ακείνη να σφίγγει τα χείλια της σε μορφασμούς πόνου που όμως ήταν σημάδια ηδονής.Στον έρωτα αυτά τα δυό ταυτίζονται.Αφού είχε χύσει ήδη δυό-τρεις φορές της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα.Την πήρα πισωκολλητά κι ειχα την ευκαιρία να θαυμάσω το τέλειο ωμέγα που σχημάτιζαν τα κωλομάγουλά της .Αλλα δυό χυσίματα κι υστερα ξάπλωσε κανονικά και μπήκα πάλι όλος μέσα της ελέγχοντας πιά τη δική μου καύλα γιατί ήθελα η Γιώτα να με θυμάται και να μ’αποζητά. Ητανε τόση η καύλα της που πρέπει ο αριθμός των οργασμών της να ξεπέρασε τον προηγούμενο.

Με παρακαλούσε να την χύσω για να σβύσει η δίψα κι η καύλα του στερημένου τόσα χρόνια από πούτσα μουνιού της.Χύσαμε πάλι μαζί. Αφού την κράτησα τρυφερά στην αγκαλιά μου της είπα πως ητανε μοναδική γυναίκα και ήταν κρίμα που είχε αφήσει να περάσε τόσος καιρός για ν’απολαύσει την ηδονή του έρωτα..Περιττό να σας πω τις εξηγήσεις της.Ηξερα όμως ότι εμένα δεν θα με ξεχνούσε.Βρεθήκαμε από τότε πάνω από 10 φορές.Μια φορά μείναμε μαζι όλη νύχτα.

Σ’αυτές τις 12 ώρες τη γάμησα 5 φορές και χύσαμε αμέτρητες αλλες.Ηταν η μόνη γυναίκα που με την τέχνη του τσιμπουκιού και την καύλα της μπορούσα να τη γαμήσω 3 φορές σε δυό ώρες (μη ξεχνάτε πως είμαι 55 χρονών!).

Δυστυχώς η Γιώτα ήταν πολύ ευαίσθητη κι αρρώσταινε εύκολα που δεν μ’ειχε συνέχεια κοντά της.Ηθελε ίσως ν’αποκατασταθεί με μια μόνιμη σχέση που εγώ δεν μπορούσα να της εξασφαλίσω.

Προτίμησα ν’απομακρυνθώ.Ποτέ όμως δεν θα ξεχάσω ένα τόσο καυτό μουνί.Μην αγνοείτε ποτέ την ανάγκη μιας χήρας και σπεύσατε να την ικανοποιήσετε μη ξεχνώντας ότι επιτελείτε θεάρεστο έργο.

Click here for more!