Γεια σας. Στέλνω αυτή την ιστορία, γιατί θέλω να αναφερθώ στη μεγαλύτερη καυλίτσα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου... μέχρι τώρα βέβαια.
 
Πριν ένα χρόνο και κάτι, υπηρετούσα τη στρατιωτική μου θητεία στη Σάμο. Εκεί, γνώρισα ένα εκπληκτικό μωρό, τρελό για σέξ. Το όνομα της είναι Ιωάννα , και μου έχει μείνει αξέχαστη!! Ξανθιά, με εκπληκτικά γαλαζοπράσινα μάτια, 1.75 περίπου ύψος και υπέροχο σώμα, αρκετά γυμνασμένο.. Πριν την γνωρίσω, είχα ακούσει μερικούς από την Μονάδα, να μιλάνε για αυτή με τα καλύτερα λόγια. Τόσο για την εμφάνιση της, όσο και για τις άλλες χάρες της. Την είχα δει αρκετές φορές κι εγώ στις εξόδους μου, αλλά ποτέ δεν της είχα μιλήσει.
 
 Κάποια μέρα, δε θυμάμαι πως ακριβώς, πιάσαμε συζήτηση σε μία καφετέρια της περιοχής και ανταλλάξαμε κινητά. Μου έκανε εντύπωση το πόσο εύκολα δέχθηκε να μου δώσει τον αριθμό της. Επικοινωνήσαμε κάποιες φορές και βρεθήκαμε για καφέ και καταλάβαινα, πως δε θα αργούσε η στιγμή που θα πηδήξω αυτό το μωρό.. Ήταν αρκετά παιχνιδιάρα, με ναζιάρικο ύφος συνεχώς και σιγά - σιγά, καταλήξαμε να έχουμε σχεδόν δεσμό. Ένα βράδυ, είχα εξασφαλίσει διανυκτέρευση από την μονάδα και νοίκιασα ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο.
 
 Κανονίσαμε να βγούμε έξω για ποτό και με τα πολλά, είχε πιει τόσο που είχε ζαλιστεί. Καταλήξαμε στο δωμάτιο που είχα νοικιάσει κι εκεί, μου είπε: "Μωράκι μου, θέλω να το κάνουμε...Θέλω τρελό γαμήσι από εσένα"!! Πραγματικά, καύλωσα όσο ποτέ! Αρχισε να γδύνεται και τρελάθηκα με το υπέροχο σώμα της...Αλλά πιο πολύ, με το τελείως ξυρισμένο μουνάκι της!! Την έριξα στο κρεβάτι και άρχισα να την γλύφω παντού, με μανία...το μουνάκι της ήταν τόσο ζεστό και υγρό...άρχισε να να βαριανασαίνει και να μιλάει τόσο καυλιάρικα.. "Ναι, ναι, πήδηξε με, σκίσε με, θέλω να γίνω η σκλάβα σου.." κι άλλα τέτοια Της έλεγα πως είναι μία υπέροχη καυλίτσα και αυτό της άρεσε πάρα πολύ! Ημουν από πάνω της, με τα πόδια της στους ώμους μου και ρίχναμε τέτοιο πήδημα, που γινόταν κυριολεκτικά χαμός.. Το στήθος της δεν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά οι ρώγες της είχαν πεταχτεί εντελώς.. Κάποια στιγμή, μου είπε πως ζαλίστηκε με τα πόδια επάνω και αλλάξαμε θέση.. Ανέβηκε πάνω μου και εκεί, τα έχασα πραγματικά!! Κουνιόταν σε θεότρελο ρυθμό και νόμιζα πως θα σπάσει ο πούτσος μου. . Δε χόρταινε για πήδημα και μου έλεγε συνεχώς: "Θέλω να με γαμάς κάθε μέρα.. κι εσύ κι όλο το στρατόπεδο..." Ημουν έτοιμος να χύσω, αλλά με μεγάλη προσπάθεια κρατήθηκα..

Μετά από αρκετή ώρα, την πετάω μπρούμυτα και αρχίζω να τη γαμάω πισοκολλητά. Ηταν η στάση που της άρσε περισσότερο, από ό,τι μου είπε.. Την γαμούσα με δύναμη και ταυτόχρονα, τις έριχνα σφαλιάρες στον κώλο της. Στον υπέροχο κώλο της, που δε με άφησε ποτέ να τον πηδήξω όμως... Αυτό, είναι και το μόνο παράπονο που έχω.. Αυτή, ήταν η πρώτη φορά που την πήδηξα. Από τότε, ακολούθησαν κι άλλες φορές, που θα τις αναφέρω σε άλλες ιστορίες.. Μετά την απόλυση μου από τον στρατό, έχουμε χάσει επαφή..

Click here for more!