Μετά από το γαμήσι εκείνο το βράδυ το πρωί με βρήκε άγρυπνο και μπερδεμένο! εγώ είχα πηδηχτεί με την σοβαρή και πάντα κυρία πεθερά μου??? μου φαινότανε απίστευτο αλλά ο πούτσος μου ήτανε κοντάρι και ο πόνος από την προστατίτιδα άρχιζε να φεύγει!! η πεθερουλα μου είχε ανέβει και κοιμότανε ακόμα στο πάνω δωμάτιο! έκανα έναν καφέ και την άραξα στο μπαλκονάκι, μόλις σηκώθηκε μου φερνότανε λες και δεν έγινε τίποτα. και εγώ το ίδιο! μετά από την επίσκεψη το μεσημέρι στην γυναίκα μου στο νοσοκομείο γυρίσαμε κατά της 4 το μεσημέρι πάλι για το χωριό, μέσα στο αμάξι γυρνάει και μου λέει.

δεν πάμε για κανα μπάνιο μια και κάνει και μεγάλη ζέστη???? Όπα είπα μέσα μου καλή ιδέες μιας και είχα το σκοπό να ξανά αδειάσω το σπέρμα μου με την βαθιά της!

Πήγαμε σπίτι αυτή πήρε ένα μαγιό της γυναίκας μου, εγώ έτρεξα να βρω την Ψηφιακή μου κάμερα μια και ήθελα να κρατήσω κάποιες αναμνήσεις από τα τρελά γαμήσια με την καυλιάρα πεθερά μου! Μόλις φτάσαμε στην παραλία μου λέει: πολύ κόσμο εδώ, δεν ξέρεις κανα απομονωμένο μέρος??? θέλω να κάνω και λίγο ηλιοθεραπεία??? Σκέφτηκα ότι μάλλον ήθελε πουτσοθεραπεια! Δεν της χάλασα χατίρι και βγήκαμε πολύ έξω σε ένα μέρος που μόνο από βράχια φτάνεις την θάλασσα, αποκλεισμένο δεξιά και αριστερά από βράχια, εκεί της λέω θα είμαστε μόνοι τελείως!

Μόλις κατεβήκαμε τα βράχια άνοιξε την ψάθα της έβγαλε το σουτιέν από το μαγιό και την άραξε στην αμμουδιά: δεν πιστεύω να σε ενοχλεί που με βλέπεις έτσι???? λέω και εγώ δεν πιστεύω να σε ενοχλεί που θα σε βγάλω μία φωτογραφία? Τι λες μου λέει άμα της δει κανείς τρελάθηκες??? Δεν της βλέπει κανείς της λέω και Κλικ έβγαλα την πρώτη! έβγαλα αρκετές και της υποσχέθηκα πως δεν θα της έβλεπε κανείς! Ηρέμησε και με άφησε να κάνω την δουλειά μου! αφού φιλιόμασταν και καυλώσαμε για τα καλά μετά από ένα καλό μπανακι την κάναμε για το σπίτι!

Δεν προφτάσαμε να μπούμε και αυτή συνέχισε την Θεραπεία με ένα καλό τσιμπούκι, στα σκαλοπάτια του γκαράζ μου κατέβασε το μαγιό και γεύτηκε την αλμυρή μου πούτσα ρουφώντας και γλύφοντας μέχρι να γευτεί τα καυτά μου χυσια Πήγαμε στο μπάνιο κάναμε ντους ο ένας τον άλλον και βρεθήκαμε στη κρεβατοκάμαρα, η φωτογραφική μηχανή δούλευε συνεχώς και κατέγραφε τα όργια!

Πήρα λίγο body lotion το πασάλειψα στον σφιχτιρα της κάνοντας την ένα καλό γλιφομουνι: αααααχχχχ παιδαρά μου γλύφε με την σκυυυυυλααααα! Ναι έτσι ρούφα με την Πουτάνα!!!! τα έδινε όλα έχοντας χωμένο ένα δάχτυλο στον κώλο της: Καριοοολι θέλεις να μου γαμήσεις τον κώλο ε? Έλα τι περιμένεις χοστον μου πουτσαρά μου σκίσε με την έστησα στη ξύλινη σκάλα και σιγά σιγά της τον έμπηξα ως τον πάτο:ΑΑΑΑΑΑΑ ποναοοοοοοοο σιγαααα! Τι σιγά εγώ τελείωνα από καύλα και δεν καταλάβαινα τίποτα της τον έμπηξα και άρχισα να την πηδάω!

Ήτανε στενή σαν παρθένα αλλά καυλιάρα γυναίκα που ήξερε να γαμιέται και να ευχαριστεί έναν άντρα! την πηδούσα με σιγανό ρυθμό που την έκανε έξαλλη από έκσταση: πουτσαρά μου ελαααα πηδαααααα αααααααχχχχχχχ τελειώνω. αυτό ήτανε πετάχτηκαν τα χυσια της στα ξύλινα σκαλοπάτια, δεν είχα ξαναδεί γυναίκα να χύνει έτσι, λες και εκσπερμάτωνε ήτανε, τα χυσια της πλημμύρισαν τα μπούτια της και έτρεμε: χυυυυυυνο γαμιλι μου σβιιιιιινοοοοοοο! Τράβηξα τον πούτσο μου έξω και τα χυσια μου τινάχτηκαν στο πρόσωπο της με δύναμη, είχε ανοίξει το στόμα και τα πήγαινε μέσα το κατάπινε σαν πρόστυχη του δρόμου: Αχχχχχχχ παρτα πουταναρα μου πεθερά ρουφατα καριόλα γυνεκαααααα!

μετά συνεχίσαμε ξέφρενο γαμήσι στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας από όλες της στάσεις, όλες της τρύπες και χωρίς ταμπού!

Τέτοιο γαμήσι δεν είχα κάνει με καμία πριν, με έστειλε στα ουράνια με τα τσιμπούκια της και το τέλειο κορμί της. καλά λένε η γέρικη κότα έχει το ζουμί! και τι ζουμί! Μια εβδομάδα καθημερινώς της είχα πετάξει τα συκώτια έξω από το γαμήσι, και εκείνη με είχε κάνει να μι μπορώ να παίρνω τα πόδια μου!

μέχρι που με πονούσανε τα αρχίδια με είχε φτάσει το πουτανακι, με είχε ξεζουμίσει κανονικότατα! Ανέβαινε καβάλα στο πέος μου και με γαμούσε σαν λυσσασμένη:ΑΑΑΑΧΧ αγόρι μου πουτσαρά μουυυυυυ, με έκανες πουτααααανα! την είχα κάνει αποκλείεται ο πεθερός μου ποτέ να την είχε κάνει να μουγκρίζει σαν ζώο! και μάλιστα τον κώλο της τον είχα άνοιξη για τα καλά, καθημερινώς έβγαζα το άχτι μου στην σούφρα της, χύνοντας της το σπέρμα μου στο έντερο της που ήτανε αχόρταγο!

με καύλωνε και με περιποιούνταν λες και δεν υπήρχε αύριο, δεν περίμενα ποτέ τέτοιο σενάριο με αυτήν την γυναίκα!

έκανα τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου μαζί της και συνεχίζω να τα κάνω όταν ευκαιρώ, την επισκεφτομε συχνά στην Αθήνα όταν κατεβαίνω για δουλειές, εκεί πιο ελεύθερα μάλιστα γιατί δεν μπορεί να μας πάρει μάτι κανείς!
τώρα η γεύση του σπέρματος μου της έχει γίνει συνήθεια και το πίνει συνεχώς, χωρίς αντίρρηση.

περασμένη εβδομάδα μάλιστα την έσκιζα μπροστά από την τηλεόραση κοιτώντας τσοντουλα, βλέπετε η καλή μου πεθερά είναι καλά εξοπλισμένη μόνο που τώρα δεν χρειάζεται να τραβάει μαλακία! ΑΑΑΑΧΧΧΧ αγόρι μου έτσι σαν την Πουτάνα στη τηλεόραση σκίσε μεεεεεε. πήδα μεεεε κάνε με να χυυυυυυνοοο, την κρατούσα σφιχτά από τα κωλομέρια της και βύθιζα με δύναμη το παλούκι μου στην σούφρα της: ΑΑαα Ναι Ναι Ναι πιιιιδααα.

τελικά της τον έχωσα ανάμεσα στα καυλωμένα της βυζομπαλα για να αδειάσω στο πρόσωπο της, δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη τα ήπιε όλα με λαιμαργία, για να μου συνεχίσει να τον τσιμπουκονει! τι να σα πω βρήκα τα ημερινά μου!!!!!

Για ότι νέο, θα το μάθετε, σίγουρα δεν θα μου κάτσει και η ανύπαντρη κουνιάδα μου????? το έχω βάλει επόμενο στόχο!!!

Click here for more!