Είχε βραδιάσει πια για τα καλά. Ο Πέτρος ήταν μισόγυμνος, ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, απέναντι από την τηλεόραση, βλέποντας μια ταινία στο βίντεο. Στην πραγματικότητα, δεν είχε παρακολουθήσει ούτε μια σκηνή από την ταινία. Έπληττε.

Παρότι ήταν περασμένα μεσάνυχτα. ο δρόμος είχε ακόμη αρκετή κίνηση. Ήταν η ώρα που οι φωτεινές πινακίδες στα διάφορα μπαράκια και στα κάπως πιο «πονηρά» μαγαζιά, που πρόσφεραν «σπέσιαλ περιποίηση» επί πληρωμή, προσκαλούσαν τους περαστικούς.

Για ένα λεπτό σκέφτηκε να μπει σε ένα από αυτά και να πάρει μια τύπισοα για να περάσει τη νύχτα του. Ήταν μια άνοστη ιδέα που όπως ήλθε έτσι και έφυγε, στο λεπτό. Στο κάτω - κάτω εκείνο που ένιωθε να τον γεμίζει, δεν ήταν οίγουρα ένα γαμήσι «στα πεταχτά». Ήθελε να δημιουργήσει «κατάσταση».

Λίγο φλερτ, λίγο κυνήγι, ψήσιμο με ερωτόλογα και τα τέτοια, και μετά κρεβάτωμα. Μ' αυτές τις σκέψεις, έφτασε και σταμάτησε έξω από ένα μπαράκι. Έριξε μια ματιά στην επιγραφή. Το μπαρ λεγόταν «Κουβούκλιο».

Το ψιλοσκέφτηκε και δίνοντας μια στην πόρτα άνοιξε και μπήκε! Τα μάτια του τρεμόπαιξαν για λίγο μέχρι να συνηθίσουν το μισοσκόταδο και την κάπνα! Από τα ηχεία ακουγόταν σε φοβερή ένταση μια επιτυχία ροκ. Αντρες και ωραία γκομενάκια ξεφώνιζαν και πηγαινοερχόντουσαν από τραπέζι σε τραπέζι με ένα ποτό στο χέρι.
Καταβάλλοντος κάποια προσπάθεια κατόρθωσε επιτέλους να φτάσει στο μπαρ. Από το βάθος είδε ένα καβλιάρικο θηλυκό να τον πλησιάζει. Κατάλαβε πως ήταν η υπεύθυνη του μπαρ. Ήταν ξανθιά με κοντό μαλλάκι, αρκετά ψηλή, σχεδόν ένα και εβδομήντα πέντε. Φορούσε εφαρμοστή δερμάτινη φούστα και εφαρμοστό αθλητικό μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ, που τόνιζε τα τορνευτά και μεγάλα σαν μπάλες ολοστρόγγυλα βυζιά της.

Ο Πέτρος ένιωσε να ζαλίζεται από το θέαμα. Η ξανθιά περπατώντας προκλητικά τον πλησίασε και ζήτησε παραγγελία. Ο Πέτρος ξεροκατάπιε, ένιωσε για λίγο το στόμα του να ξεραίνεται καθώς έτρωγε με τα μάτια του τις ατέλειωτες βυζάρες της.

Μετά ήταν κι αυτή η βραχνάδα στη φωνή της, που τον ερέθιζε ολοένα και περισσότερο. Ένιωσε μονομιάς τον πούτσο ανάμεσα στα σκέλια του να σηκώνεται. Η κοπέλα τον ξαναρώτησε και βρίσκοντας επιτέλους τα λόγια του παρήγγειλε ένα κοκτέιλ. Η κοπέλα απομακρύνθηκε κουνιστή κι ο Πέτρος έμεινε καρφωμένος στη θέση του να χαζεύει το στητό, σφιχτό κώλο της.

Σε λίγο ξαναφάνηκε φέρνοντας το ποτό του. Καθώς τον πλησίασε διέκρινε στη ματιά της μια πρόκληση. Ήπιε δυο γουλιές από το ποτό του κι έπιασε την κουβέντα. Σε δευτερόλεπτα έμαθε πως την έλεγαν Σόνια, πως ήταν μισή Ελληνίδα μισή Πολωνέζα, πως είχε σπουδάσει προγραμματίστρια κομπιούτερ, αλλά δεν έβρισκε δουλειά.

Έτσι ήταν αναγκασμένη να δουλεύει μπαργούμαν. Καθώς μιλούσαν, ο Πέτρος έβγαλε το κερασάκι από το ποτό του και το άγγιξε στα σαρκώδη χείλια της Σόνιας. Η Σόνια άνοιξε ηδονικά το στόμα της. Η γλώσσα της έγλειψε γύρω τα χείλη της και το κεράσι.

Εξακολούθησε να γλείφει το κεράσι κοιτάζοντας τον Πέτρο κατάματα. Μετά δάγκωσε το κερασάκι ελαφρά και ανοίγοντας περισσότερο το στόμα της το κατάπιε. Ο Πέτρος είχε καβλώσει τόσο που γέρνοντας στο αφτί της της ψιθύρισε:

-Μόνο τέτοια γλείφεις τόσο καλά; Αν πρόκειται για σένα γλείφω και πιο μακρόστενα αντικείμενα, του απάντησε ερεθιστικά.

-Θέλεις να φύγουμε μαζί; τη ρώτησε ενώ η πίεση του αίματος στις φλέβες του έκανε την καρδιά του να χτυπάει σαν τρελή.

-Περίμενε με έξω στη γωνία. Σε πέντε λεπτά κλείνουμε.

-Πλήρωσε τα ποτά του και κατευθύνθηκε κεφάτος και λίγο ζαλισμένος προς την έξοδο. Έκανε ένα τσιγάρο, καθώς περίμενε στη γωνία, μέχρι που είδε την Σόνια να έρχεται προς το μέρος του.

Το μόνο που σκεφτόταν ήταν αυτό το υπέροχο κορμί που ήθελε να το γαμήσει από όλες τις τρύπες. Φτάσανε στην είσοδο του σπιτιού. Άνοιξε την πόρτα και κάλεσε το ασανσέρ.

Καθώς μπήκανε μέσα τη στρίμωξε στο ένα τοίχωμα. Τα χείλια του καμένα από δίψα, ακούμπησαν το στόμα της. Τα καυτά υγρά χείλη της άνοιξαν και ρούφηξαν παθιασμένα τα χείλια του.

Οι γλώσσες τους πετάχτηκαν η μια στο στόμα του άλλου, ζητώντας να γευτούν την υγρασία, την αλμυραδα και τη γλύκα η μία τηςάλλης.

Το χέρι του κινήθηκε ανάμεσα στα στήθη της και κατέβηκε απειλητικό προς τα κάτω. Ο πούτσος του, ήταν σχεδόν ήδη σε στύση και τριβόταν μέσα από το τζιν παντελόνι του στη δερμάτινη φούστα της.

Το χέρι του χώθηκε ανάμεσα στα όμορφα μπούτια της και άρχισε να ανεβαίνει σιγά προς τα πάνω. Οι γλώσσες τους εξακολουθουσαν να γεύονται η μια την άλλη.

Το χέρι του ακούμπησε πάνω στο κυλοτακι της κι άρχισε να την τρίβει στο μέρος της σχισμής. Από τα στόματα και των δυο, καθώς οι γλώσσες τους ελευτερώθηκαν, βγήκαν κάποιοι βαθιοί αναστεναγμοί απόλυτης καβλας.

Το χέρι της Σόνιας κατέβηκε αργά προς τα κάτω και χούφτωσε τον πούτσο του Πέτρου. Μια τυχαία κίνηση του χεριού του έθεσε το ασανσέρ σε λειτουργία.

Καθώς το πήρε είδηση το σταμάτησε ανάμεσα στο δεύτερο και στον τρίτο όροφο. Το χέρι του εξακολουθούσε να τρίβει τα μουνόχειλα της Σόνιας, ενώ με το άλλο χούφτωνε τα βυζιά της.

Η Σόνια είχε σκύψει στο σβέρκο του, και γλείφοντας τον στο λαιμό τον έκανε να τρελαίνεται από ηδονή. Μετά ακολουθώντας τη σειρά των κουμπιών του πουκαμίσου του, τα ξεκούμπωσε ένα-ένα.

Άρχισε να τον χαϊδεύει και να τον γλείφει δίνοντας ελαφρές δαγκωματιές στο στέρνο του. Αυτός με τα δυο του χέρια χάιδευε απαλά και έσπρωχνε το κεφάλι της προς τα κάτω.

Η Σόνια καταλαβαίνοντας τι ακριβώς ήθελε ο Πέτρος, ξεκούμπωσε το φερμουάρ του τζιν του, το χέρι της χώθηκε ανάμεσα στα σκέλια του και ξαναφάνηκε κρατώντας στη χούφτα της τον παχύ, μεγάλο πούτσο του.

Κοίταξε για δευτερόλεπτα τον Πέτρο στα μάτια που έμοιαζε να λιώνει από ηδονή, και βγάζοντας τη γλώσσα της άρχισε στην αρχή να γλείφει τον κορμό από κάτω προς τα πάνω και μετά γύρω - γύρω το μεγάλο ροζ πουτσοκέφαλό του.

Ο Πέτρος μούγκριζε. -Ναι... μ' αρέσει... βάλε τον όλο οτο στόμα σου! Μη σταματάς μωρό μου συνέχισε.

Το στόμα της Σόνιας άνοιξε και άρχισε να καταπίνει αργά τον πούτσο του Πέτρου. Τα χέρια του στο κεφάλι της δίνανε τον κατάλληλο ρυθμό.

Πάτησε το πλήκτρο και ο ανελκυστήρας σταμάτησε στον όροφο που έμενε. Έχοντας τη Σόνια κολλημένη απάνω του ξεκλείδωσε το διαμέρισμα και μπήκανε μέσα.

Δεν μπορούσαν να κρατηθούν. Πέσανε στο πάτωμα πάνω στη μοκέτα.

Η Σόνια βγάζοντας το κολλητό μπλουζάκι της άφησε να λευτερωθούνε τα μεγάλα βυζιά της, ενώ ο Πέτρος με επιδέξιες κινήσεις χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τις μακριές γάμπες της την απάλλαξε από τη φούστα και το κυλοτακι της.

Η Σόνια χάιδευε το κορμί της, τρίβοντας τις ρώγες της που σε λίγο ήταν σκληρές και στητές. Ο Πέτρος έτριβε τα παχιά της μουνόχειλα, βάζοντας λίγο δαχτυλάκι στον κόλπο της.

Το κορμί της είχε γεμίσει σπασμούς. Οι ανάσες τους καυτές, καίγανε η μία τη σάρκα του άλλου.

Ο Πέτρος ανσηκώθηκε για λίγο, γδύθηκε τελείως και γονάτισε σε στάση σκαμνάκι πάνω από το κεφάλι της με τον όρθιο βαρβάτο πούτσο του να σημαδεύει το στόμα της.

Η Σόνια το άνοιξε κι άφησε τον πούτσο του να μπει.

Κραυγές ηδονής έβγαιναν από το στόμα του Πέτρου, καθώς ο πούτσος του βυθιζόταν όλο και πιο βαθιά μέσα στο αχόρταγο στόμα της, ενώ τα δάχτυλα της χούφτωναν και έπαιζαν με τα μεγάλα σαν αβγά αρχίδια του.

Καθώς ο πούτσος του βγήκε από το στόμα της, η Σόνια άρχισε να του γλείφει και να καταπίνει τα αρχίδια του, χαϊδεύοντας τον ελαφρά.

Άφησε ένα ρόγχο ηδονής και σωριάστηκε πλάι της σε στάση εξηνταεννιά!

Τα δάχτυλα του στρίψανε με μανία τα παχιά ροζ μουνόχειλά της, το στόμα του κόλλησε στο υγρό καυτό μουνί της και σε λίγο η γλώσσα του βίαιη και ορμητική τρύπωσε στον κόλπο της κι άρχισε να γλείφει και να γεύεται τους γλυκούς χυμούς του μουνιού της. Η Σόνια με τη σειρά της έτριβε τον πούτσο του ανάμεσα στις βυζάρες της. Καθώς ένιωσε το μουνί της να υγραίνεται όλο και πιο πολύ μούγκρισε: -Έλα, σε θέλω μέαα μου, θέλω να μου τον βάλεις όλο μέσα... γάμησε με... ξέσκισε με.

Ο Πέτρος ανασηκώθηκε και γονάτισε από πάνω της, η Σόνια σήκωσε ψηλά τα πόδια και τα τύλιξε γύρω από τη.μέση του.

Πιάνοντας ο Πέτρος με το ένα χέρι τον πούτσο του τον έτριψε κάπως ελαφρά στο στόμιο του κόλπου της και άρχισε να τον βυθίζει μέσα της.

Το καυτό υγρό μουνί της άρχισε να ανοίγει σαν μια τεράστια χοάνη και να καταπίνει πόντο-πόντο το παχύ του όργανο που ήταν είκοσι ένα εκατοστά μήκος.

Όταν τον πήρε όλον μέσα της ούρλιαξε:

-Πιο βαθιά... βάλ' τον κι άλλο, έτσι, έτσι μ' αρέσει. Ξέσκισε με.

0 Πέτρος επιταχύνοντας το ρυθμό του άρχισε να μπαίνει και να βγαίνει όλο και πιο βαθιά και πιο βίαια στο μουσκεμένο μουνί της.

Η Σόνια που το κεφάλι της τιναζόταν αριστερά - δεξιά από τους σπασμούς, έτριβε τις ρώγες της και ούρλιαξε από ηδονή.

Ένας βαθύς στεναγμός έφυγε από μέσα της καθώς μια θάλασσα χυμών πλημμύρισε και ξεχύθηκε προς τα αρχίδια του Πέτρου.

Αυτός καταλαβαίνοντας πως ήταν έτοιμος να χύσει, τον έβγαλε από μέσα της και αφού έσκυψε και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, έχωσε τον πούτσο του, ανάμεσα οτα βυζιά της, κρατώντας τα ενωμένα μεταξύ τους και τον έτριψε.

Σε λίγο έχυνε ασταμάτητα στα βυζιά και στο στόμα της.

Η Σόνια σκούπισε με το δάχτυλο τα χείλια της, και το έγλειψε. Πέσανε ο ένας πλάι στον άλλο, χαμογελώντας λυτρωμένοι. Όχι και πολύ όμως.

Click here for more!