Σου γράφω την ιστορία με την γκόμενα του φίλου μου του Γιάννη που πλέον είναι μαζί μου.

όπως σου είχα γράψει στην προηγούμενη ιστορία (το αστέρι από την Γερμανία) είχα πάθει μεγάλη ζημία από τότε που την είδα με εκείνο το λευκό κολάν και την λευκή μπλούζα.

Είχε της ρόγες και τα μουνόχειλα εντελώς από έξω και από τότε κόλλησα και είπα αν ποτέ το διαλύσουνε αυτοι οι δυο δεν το συζητάω θα την γαμήσω αυτήν την γκόμενα.

Πέρασαν λοιπον 3 χρόνια από τότε και αυτη δεν ήταν πλέον μαζί και εγώ με των Γιάννη τσακωμένη δηλαδή ότι καλύτερο που λέμε.
Την έτυχα ένα βράδυ σε ένα μπαράκι και χωρίς να χάσω την ευκαιρία πάω και πιάνομε στην συζητήση μαζί της αλλά για να μην μπαίνω σε λεπτομέρειες δεν έκατσε φάση και έσκασα από το κακό μου.

Μετά από 1 μήνα περίπου ξεκίνησα να πάω σε έναν γάμο και σε ένα μέρος καμία ώρα από εδώ με το αμάξι ενός φίλου μου που δυστυχώς δεν είχε ούτε καν ράδιο διότι ήταν καινούργιο, και τότε λοιπον μου μπαίνει η ιδέα να στείλω κανένα μηνυματακι περίεργο στο μωράκι.

Χωρίς να τα παράλεω μιλάγαμε στα μηνύματα από της 12 το μεσημέρι που ξεκίνησα έως της 1 το βράδυ ασταμάτητα. Κλείσαμε ένα ραντεβού για όταν έρθω και βρεθήκαμε στης 1 που έφτασα τα λέγαμε επί 3 ώρες περίπου και φύγαμε χωρίς καν να φιληθούμε (βλέπεις δεν ήθελα να με πάρει και στραβά από την 1η φορά) από τότε αρχίσαμε να βγαίνουμε κάθε βράδυ και εγώ είχα τρελαθεί γιατί περίμενα σαν τρελός να γευτώ και να αγγίξω εκείνα τα υπέροχα μουνοχειλα που με είχαν τρελάνει τόσο καιρό.

Μετά από 3-4 φορές που με είχε σταματήσει όταν γλειφόμασταν βρεθήκαμε σε ένα υπέροχο μέρος όπου ποτε γλειφόμασταν και ποτε μιλάγαμε μου λέει είμαι πολύ πιασμένη και με πονάει η πλάτη παρά πολύ εσύ και χωρίς να χάσω ευκαιρία της λέω γυρνά αλλιώς και σε κανένα τέταρτο δεν θα πονάς καθόλου και ξάπλωσα πάνω της και άρχισα να της κάνω ένα υπέροχο μασάζ πάνω από την μπλούζα και μετά από ένα τέταρτο περίπου δεν άντεξε αυτή και καθώς σηκώνει ελαφρώς την πλατη της πετάει την μπλούζα και το σουτιέν που φόραγε
Τώρα μου έκατσε φάση λέω λοιπον από μέσα μου και πήρα μια ανάσα και συνέχισα το μασάζ αλλά τώρα πιο έντονα και σιγά κατέβαζα αργά και τρυφερά για αυτήν τα δάχτυλα μου προς τα υπέροχα βυζιά που ήθελα πως και πώς να γλείψω και μετά από λίγο που πλέον είχα καταλάβει ότι ο αναστεναγμός της δεν ακουγόταν όπως στην αρχή δηλαδή από πόνο έσκυψα και άρχισα να την γλύφω στην πλάτη της καθώς τα χέρια μου είχαν κολησει στης άκρες τον βυζιών της όταν λοιπον μετά από κανα 20 λεπτό κατάλαβα ότι κόντευε να τελειώσει πήγα από δίπλα και άρχισα να τρίβω και να χαϊδεύω τα υπέροχα μουνοχειλα της.

Τότε δεν άντεξε και άρχισε να τρέμει και να χύνει ασταμάτητα μετά που τελειώσαμε μου είπε μάλιστα ότι είχε να τελειώσει πάνω από 8 μήνες για φαντάσου τώρα τι κατέβασε ε! την γύρισα με τρόπο από την άλλη και άρχισα να της γλύφω τα βυζιά και απαλά της ρόγες το τι είχε πάθει δεν μπορούσε να το περιμένει ούτε αυτή έτρεμε ολόκληρη από ερεθισμό και από ηδονή μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν άντεχε και ότι ήθελε να μπω μέσα της αλλά εγώ καθυστερούσα επίμονα για να την φτάσω στο σημείο να τρελαθεί εντελώς όταν μετά από πολύ ώρα άρχισα να μην κρατιέμαι και εγώ μπήκα ανάμεσα της και ετοίμασα καλά τον πούτσο μου που κόντευε να σπάσει μου λέει άντε λοιπον έσκασα δεν κρατιέμαι άλλο έμπα μέσα μου και κάναμε να νιώσω αυτό που τόσο καιρό περιμένω κάνε με δικιά σου.

και τότε σπρώχνω αργά τον πούτσο μου προς τα μέσα και βγαίνει ένας γλυκός αναστεναγμός ααααχ με τρέλανες τι είναι αυτό που μπήκε μέσα μου κάναμε να ξανά τελειώσω το ιδιο απαλά όπως πριν μπες όσο πιο μέσα μου γίνετε και μπαίνω εντελώς μέσα της αργά και τότε δεν άντεξε και άρχισε να φωνάζει δυνατά με έσκισες μανάρι μου την διέλυσες την έκανες όλο δικιά σου μανάρι μου, γάμα την αγρια τώρα κάντη να πόνεσει γάμα την δυνατά μανάρι μου είσαι τελείως τον νιώθω μέσα μου μανάρι μου με τρέλανες θα σε ξεπατώσω της λέω και άρχισα να της τον βάζω πιο αγρία και πιο γλήγορα μέσα της και μετά από λίγο ένιωσα τα χυσια μου να ανεβαίνουνε στο κεφαλάκι μου.

τον βγάζω από μέσα της και μου λέει λούσεμε παντού με τα χυσια σου και χωρίς να αντέχω άλλο αρχίζω να βγάζω πράγματα τα όποια δεν είχα ξαναβγάλει στην ζωή μου άρχισε να τα απλώνει στα βυζιά της και στην κοιλιά της. Αυτό είχα να το νιώσω πολύ καιρό μου λέει με έκανες κομμάτια μανάρι μου κακώς κρατιόμασταν τόσο καιρό και λογαριάζαμε τους άλλους και οι δυο μας.

Από εδώ και πέρα μανάρι μου δεν θα σκεφτόμαστε κανέναν θα κάνουμε τα πάνταοι δυο μας. Και όπως φάνηκε στην συνεχεία μέχρι και τώρα είμαι κοντά στον έναν χρόνο μαζί της και δεν φαντάζεστε που έχουμε φτάσει και το τι τρελες έχουμε κάνει και πόσες ακόμα έχουμε να κάνουμε.

Click here for more!