{tab=Α Μέρος}Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - xstream Με λένε Χρήστο, 35 ετών και Παντρεμένος. Η Γιούλη 55 χρονών με τεράστια κωλάρα, πελώρια βυζιά και επάγγελμα καθαρίστρια. Φυσικά η γυναίκα δεν παιζότανε παρόλο που είναι μόλις 1.58 και κάπου 75 κιλά, εκ των οποίων τα μισά είναι βυζιά και τα άλλα μισά κώλος και είναι χοντρή, δεν είναι όμως η παχύσαρκη που της κρέμονται τα κρέατα η γιναίκα είναι σφιχτή τεζαρισμένη. Ίσως από το πάχος.

Το άπιαστο για μένα ήταν ένα καλό πρωκτικό σέξ.
Δυστυχώς όσες φορές το επιχείρησα ήταν σκέτη αποτυχία.

1η Φορά πριν πολλά χρόνια στην Ιταλία με την Ντέλια.
Πάνω στην καύλα της λέω να της τον χώσω από πίσω ναι μου λέει ΝΑΙ, πέρνω υγρά από το μουνί της και της τον βάζω, με το που της τον βάζω και αρχίσω να την ξεκολιάζω μου λέει σταμάτα μού ‘ρχεται να χέσω. Με τον που τον βγάζω άρχισε να τρέχει στην τουαλέτα σαν τρελή κρατώντας την κολοτρυπίδα της κλάνοντας και χέζοντας στον δρόμο. Βρώμισε όλο το σπίτι. Γάμισέτα τραυματική εμπειρία γιατί ήμουν και πιτσιρικάς και αυτή βέβαια εντελώς άπειρη στο αντικείμενο. Μετά από αυτό βέβαια δεν το επιχείρησα πάλι για πάρα πολύ καιρό.

2η Φορά το επιχείρησα με την Νανά στην Πάτρα, αυτή ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί μου και γούσταρε τόσο πολύ, που αν της έλεγα να την γαμήσω από τα αυτιά, ήταν πρόθυμη να το προσπαθήσει..
….Τότε της τον έχωσα χωρίς να ξέρω ο μαλάκας ότι ο κώλος ειδικά ο αδούλευτος, θέλει προετοιμασία 1 δαχτυλάκι στην αρχή, μετά αντίχειρα, μετά 2 δάχτυλα και μετά πούτσα με άφθονο λιπαντικό και καπότα. Έτσι λοιπόν αυτή πριν της τον χώσω πήγε στην τουαλέτα και τον έπλυνε δεν ξέρω με τι, εγώ απλώς την έβαλα να μου τον γλύψει για να γλυστρήσει στον κώλο της. Άρχισα λοιπόν να της τον βάζω μιλάμε πάρα πολύ δύσκολα πήγε να μου σπάσει τον πούτσο. Αφού της το έβαλα άρχισα να την την γαμάω και αυτή τότε άρχισε να με ρωτάει αν τελειώνω με λυγμούς!!! Τότε κοιτάζω προς την πούτσα μου και βλέπω να τρέχει ποτάμι το αίμα και αυτή να κλαίει από τον πόνο με λυγμούς αλλά χωρίς να μου λέει να της το βγάλω για τι πονάει. Τέλος πάντων πλενόμαστε αυτή έκλαιγε συνέχεια και έλεγε ότι την έτσουζε πολύ και το αίμα δεν σταμάταγε. Τι να κάνω και εγώ την παίρνω και πάμε στο νοσοκομείο. Εκεί η φουκαριάρα έφαγε τήν ξεφτίλα από τους γιατρούς γιατί ήταν φως φανάρι ότι κάτι είχε βάλει από πίσω της για να πάθει τέτοια ζημιά.
Τότε μετά την ξεφτίλα θύμωσε και με είπε πάνω στον θυμό της Ανώμαλο και ότι θέλει να χωρίσουμε. Στα αρχίδια μου και εγώ, χωρίσαμε. Βέβαια μετά από κανένα μήνα τα ξαναφτιάξαμε αλλά δεν επιχειρήθηκε ποτέ ξανά πρωκτικό σέξ. Τότε μου είπε ότι κάθε φορά και για 20 περίπου μέρες που πήγαινε στην τουαλέτα με θυμότανε και με έβριζε (άρε μαλάκα τι μού’κανες, παλιοπούστη και τέτοια) γιατί την πονούσε ο κώλος της. Άσε που τις πρώτες ημέρες απ’ ότι μού ’λεγε δεν μπορούσε να φορέσει τζην γιατί της ενοχλούσε την τραυματισμένη κολοτρυπίδα της, η ραφή.

3η Φορά (πολλές φορές) προσπάθησα με την γυναίκα μου.
Εκεί λιπαντικά έβαλα, καπότες έβαλα, της προετοίμαζα την κολοτρυπίδα με τα δάκτυλα, τον έβαζα 4-5 εκατοστά όλο κι όλο μέσα, μόλις που περνούσε το πουτσοκέφαλο την ροδέλα της. Μόλις ξεκινούσα να την το χώσω λίγο παραπάνω ή άρχιζα να της γαμώ τον κώλο έσκουζε σαν το γουρούνι που το σφάζουν. Άσε που έβριζε κιόλας βγάλτον ρε μαλάκα δεν μπορώ και τέτοια.
Έτσι μετά από πολλές πολλές προσπάθειες κατάλαβα ότι για σκατοσπρώχτης δεν κάνω….


Μέχρι που η Γιούλη μου εκμυστηρεύτηκε, ότι παντρεύτηκε παρθένα, αλλά παρθένα από το μουνί(!!!), με έκανε να σκέφτομαι να την «παρασύρω» σε ένα καλό γαμήσι από το «πορτ μπαγκάζ» και ας ήτανε σαβούρα. Βέβαια η τεράστια κωλάρα της και τα πελώρια βυζιά της, με εξιτάρανε εδώ που τα λέμε.
Έτσι μια Παρακευή πρωί την κοπάνισα για λίγο από το εργοτάξιο και πήγα στα απάρτμεντς μπας και της σκίσω την κωλάρα. Την βρήκα να σφουγγαρίζει τους διαδρόμους. Της λέω πονηρά και παιχνιδιάρικα «κυρία Γιούλη έχω πρόβλημα και πρέπει να με ανακουφίσεις» τότε μου το στρίβει στο μουρλό και μου λέει «ρε φιλαράκο εντάξει σε φτιάξαμε μια φορά, τώρα τι θες? ….δεν παίρνεις τα κουβαδάκια σου να πα να παίξεις σε καμιά άλλη παραλία?» Κάγκελο εγώ, κόκκινος από ντροπή τα μαζεύω και γυρίζω τρέχοντας στο εργοτάξιο και ζήτησα και συγνώμην!!! Πού να ξέρω τι με περιμένε μετά. Θύμωσα βέβαια και είπα μέσα μου ρε γαμημένη θα σε ξεκολιάσω για το γαμώτο. Και αυτό δεν άργησε να γίνει .

Το ίδιο βράδυ γυρίζοντας στο δωμάτιό μου από μια ταβέρνα που είχα πάει να φάω με περίμενε μία έκπληξη. Ακούω μια φωνή «εδώ κύριε Χρήστο». Η Γιούλη με περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό της, στο πάρκινγκ σε ένα σκοτεινό σημείο έξω από τα απάρτμεντς. Ορίστε της λέω τι τρέχει?. Συγνώμη για το πρωί μου λέει είχα τα δικά μου. Γιατί αργήσατε τόσο ? με ρωτάει. Έψαχνα για άλλη παραλία της λέω ειρωνικά.
Δεν χρειάζεται μου λέει για σήμερα η παραλία που θα παίξεις είμαι εγώ.
Ανέβα στο δωμάτιο σου μου λέει και θα έρθω και εγώ σε λίγο να μην δώσουμε στόχο.
Αυτό που εξιτάριζε επίσης πολύ ήταν ότι πάντα χρησιμοποιούσε πληθυντικό λες και δεν είχε συμβεί τίποτε μεταξύ μας. Της λέω ότι σήμερα δεν είναι κανείς επάνω γιατί όλοι φύγανε για Αθήνα και ότι ήταν σειρά μου να μείνω το σαβατοκύριακο στο εργοτάξιο οπότε στόχο δεν δίνεις αλλά μην περιμένεις να συμβεί τίποτε γιατί δεν γουστάρω .Καλά μου λέει εγώ απλώς να μιλήσουμε θέλω για να απολογηθώ για το πρωινό μου φέρσιμο και σου έφερα και κάτι να σε κεράσω. Άντε καλά λέω και ανέβηκα πάνω αυτή περίμενε για λίγο κάτω τελικά για να μην καρφωθεί σε κανέναν άσχετο και σε λίγο τσουπ-τσουπ ανέβηκε στο δωμάτιο και άνοιξε και με δικό της κλειδί παρακαλώ. Βαμένη και ντυμένη με ακριβό δερμάτινο παλτό και ψηλοτάκουνες μπότες.(μπράβο η κολόγρια είπα μέσα μου)
Εγώ είχα ανάψει την τηλεόραση και και ήμουν ξάπλα - χύμα στην μία και μοναδική πολυθρόνα που είχε το δωμάτιο. Αυτή με το που μπήκε αμέσως μου έβαλε ουισκάκι που είχε φέρει μαζί της εγώ αδιαφορία. Είχε έρθει πίσω από την πολυθρόνα μου και μου έλεγε διάφορες μαλακίες και …….ξαφνικά νιώθω τις πελώριες βυζάρες της να μου χαιδεύουν το κεφάλι ! Γυρίζω απότομα και βλέπω ότι ήταν τσίτσιδη και απλώς φορούσε το δερμάτινο παλτό πάνω της, τις ψηλοτάκουνες μπότες της και τις νάυλον κάλτσες της. Αφήστε με να επανορθώσω κύριε Χρήστο. Όχι ρε Γιούλη άλλη μαλακία δεν θέλω της λέω, αρκετά.

Δεν θα σου τραβήξω άλλη μαλακία άφησε με και θα δεις …..και εκεί υποχώρησα άρχισε να με γδύνει σιγά σιγά, αρχίζοντας από τα άρβυλά μου που έλυσε τα κορδόνια και μου έβγαλε τις κάλτσες με τα δόντια της!!! Την άφησα και εγώ να δώ τι θα κάνει αφού με έγδυσε με πολύ καυλωτικό τρόπο άρχισε να γλύφει παντού όταν λέω παντού εννοώ παντού από τα πόδια μου, τις πατούσες μου, τις μασχάλες μου μέχρι την κολοτρυπίδα μου, τα αρχίδια μου και την πούτσα μου όμως δεν μπορούσα και της λέω πρέπει να κάνω ένα μπάνιο γιατί ήμουν μέσα στην βρώμα από το εργοτάξιο. Πράγματι πήγαμε στο Ντούζ όπου με έλουζε, με έπλενε, με χάιδευε, με έγλυφε με τις σαπουνάδες τουλάχιστον 30-40 λεπτά έτσι γυμνή όπως ήταν και χωρίς να βγάλει αυτή τις μπότες της και τις νάυλον κάλτσες. Εν τω μεταξύ από τα νερά που πέφτανε επάνω της είχανε φύγει οι μπογιές από το μακιγιάζ και ήταν σαν κολόγρια τσά τσά.

Φυσικά μετά από τόσο χαϊδολόγημα εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω και τότε της λέω ρούφα το καυλί του κυρίου Χρήστου κυρία καριόλα, για να μάθεις να μιλάς. Ναί ψωλαρά μου, εγώ μανάρι μου τα καταπίνω, μη φοβάσαι δεν θα αφήσω σταγόνα άδειασέ τα τώρα. Χωρίς δεύτερη κουβέντα σκύβει και βάζει τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να τον ρουφάει καθώς εγώ της χάιδευα τα βυζομπαλά της και εκείνη τον έπαιρνε ασταμάτητα. Μέχρι που η γριά καυλιάρα 1-2 δευτερόλεπτα πρίν την χύσω, κατάλαβε ότι έρχομαι και σταμάτησε να κουνάει το κεφάλι της, απλώς τον έπιασε με το στόμα της περιμετρικά και φούσκωσε τα μάγουλά της σαν να φουσκώνει μπαλόνι (!!!) χωρίς να κουνιέται καθόλου και περίμενε …… Μέχρι που εκτοξεύτηκαν. Πάρτα και κατάπιετα μωρή κωλόγρια της λέω. Έχυσα και εγώ δε ξέρω πόσο. Κατάπινε και ξανακατάπινε η γριά καυλιάρα μέχρι που δεν είχα άλλα. Τι πίπα ήταν και αυτή. Ποτέ δεν μου είχαν κάνει τέτοια πίπα. Ούτε η γυναίκα μου που είναι μαστόρισα στην πίπα. Με ρούφηξε τόσο απαλά που ο πούτσος μου έμεινε κάγκελο.

{tab=Β Μέρος}
Δεν μου τον άγγιζε πια,… απλά άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια και την κολοτρυπίδα έντονα. Μετά πήρε μέσα από την τσέπη της την μαγική αλοιφή. Πασάλειψε τα χέρια της και μου χάϊδευε τα αρχίδια με αυτή. Μετά γύρισε και έβαζε αλοιφή βαθιά στον κώλο της και μου λέει θέλεις να γαμήσεις κώλο ψωλαρά μου ? αντράκι τι θέλεις το κωλαράκι τη κωλόγριας ? μετά έκανε το ίδιο με το μουνί της «ή την μουνάρα της ?» . Ήξερε η γαμημένη η ξεκωλιάρα να καυλώνει άντρα και ας ήταν σαβούρα.

Ξαναγύρισε στα αρχίδια μου και στην πούτσα μου και άρχισε να τα αλείφει τρυφερά. Μέσα σε όλα μου λέει μια στιγμή καυβλιάρη μου και πάει και βγάζει από την τσέπη του δερμάτινού της μία καπότα. Την ξεδίπλωσε λίγο και την ρούφηξε στο στόμα της κρατώντας την ανοικτή με τα χέρια της απέξω. Ε ρε λέω μέσα μου, τι έχω να μάθω σήμερα…..Κατάλαβα φυσικά και πήγα τον πούτσο στο στόμα της και μου έβαλε την καπότα με το στόμα!!! Όχι εντελώς φυσικά, την υπόλοιπη μου την έβαλε αυτή με τα μαγικά της χέρια της. Μιλάμε να μου μείνει ή πούτσα κάγκελο μετά από χύσιμο είχα να το ζήσω από τότε που είμουνα 20 χρονών.

Τώρα τι θέλεις μωρό μου μου λέει κωλαράκι ή μουνάκι ? Την μουνιέρα σου θέλω μωρή πουτάνα. ….και πριν προλάβω με έχει αρπάξει και με βάζει ανάσκελα στο κρεβάτι κάθετε από πάνω παίρνει την πούτσα μου με το χέρι της και την οδηγεί στο μουνί της. Με το που την βάζει μέσα της κλείνει τα μάτια της και τις πιάνω τα τεράστια βυζόμπελά της και αρχίζω να παίζω με τις τεράστιες ρόγες τις, μην κουνιέσε μου λέει επιτακτικά και αρχίζει «χοροπηδώντας», ένα ασταμάτητο άτσαλο σφυροκόπημα πολύ γρήγορα, παρόλα τα περιτά κιλά της, γυρίζοντας δεξιά και αριστερά το κεφάλι της σαν τρελή, καρφώνοντας μέσα της βαθιά το όχι και τόσο μεγάλο παλούκι μου (18 cm μετρημένο) αρκετό όμως για να βρίσκει μήτρα και έσκουζε από την καύλα κάτι σαν ιιιιιι, ιιιιιι, ιιιιιιιιιι, και μετά φώναζε, όταν λέμε φώναζε λες και ήταν στο γήπεδο ναι ξεσκισε με γαμια ψωλαρά μου, λεβέντη μου, τσολιά μου τι πούτσα είναι αυτή που τρώω η πουτάνα και τότε χωρίς να σταματήσει το σφυροκόπημα επικεντρώνεαι σε ένα σημείο με κοιτάζει με βλέμα τρελής, μου πιάνει με τα χέρια της τον λαιμό μου σφιχτά λες και θα με έπνιγε.

Και τότε «Ναιεεεεε αααααχχχχχχχχ....ΝΑΙ……….καριόλη πάρτα καρίολη κύριε Χρήστο(!!!) αχχχ και ξαπλώνει πάνω μου αφήνει τον λαιμό μου με αγκαλίαζει και με φιλάει οπου βρεί και λέει συγχρόνως άχχ τι ανακούφιση καριόλη, έχυσε η γριά σου καριόλη, τι ωραία πούτσα που έχεις μωρό μου, τότε σταματάει παίρνει ανάσα, σηκώνεται βγάζει , την πούτσα (κάγκελο πάντα) από το μουνί της και βλέπω τις ρόγες από τα βυζιά της να έχουν πεταχτεί τουλάχιστον 2 cm !!!! έξω γούρλωσα τα μάτια μου, έπαθα πλάκα αυτή η κωλόγρια καθαρίστρια ήταν όλο εκπλήξεις.

Της έχω στείλει την μουνιέρα για επισκευή και μου λέει «τη μήτρα μας κύριε Χρήστο την κάψαμε δεν αντέχει άλλο (μεγάλη γυναίκα γάρ) συγνώμη» εγώ λέω μέσα μου πάλι μαλακία θα μου βαρέσει….Λες και το κατάλαβε και βγάζοντας την καπότα μου άρχισε να μου παίζει την πούτσα με τα βυζιά της και μου λέει συγχρόνως ότι «τέτοιο κολπικό οργασμό (μπράβο επίπεδο η καθαρίστρια) είχα πολύ καιρό να νιώσω ..θα μας άκουσε όλη η πόλη ….ξέρεις για να έχω κλειτοριδικό οργασμό πρέπει να μου τον βάλεις από πίσω..» νάτα τα ωραία είπα μέσα μου … «αλλά ρε παιδί μου η πούτσα σου παρόλο που δεν φαίνετε μεγάλη …δεν ξέρω ίσως είναι πολύ σκληρή» ….(μιλάμε η γριά παίζει τον πούτσο μου με τα βυζιά της και συγχρόνως μου έλεγε και ιστορίες) «αλλά πόνεσα ρε παιδάκι μου … φοβάμαι λίγο να στον βάλω από πίσω μου μην μου ματώσεις την τρύπα » …όχι ρε Γιούλη θα προσέξω, μην σε νοιάζει, αν σε πονέσω θα τον βγάλω αμέσως….καλά μου λέει πάει και φέρνει αλοιφή και καινούργια καπότα ….μετά το ξαανασκέφτεται ….γλυκέ μου να σε κάνω να χύσεις και να το φχαριστηθείς ? φοβάμαι από πίσω …..όχι ρε Γιούλη μην γαμείς την καύλα μου άσε να στον βάλω και θα δείς….Τότε κάνει το εξής καυλωτικό μου δίνει την αλοιφή και μου λέει «άδειασέ την όλη μέσα στην τρύπα» και στήνεται στα τέσσερα, ανοίγει με τα χέρια της τα τεράστια κωλομάγουλά της και ……βλέπω μια τρυπούλα μικρή !!! Της γυναίκας μου η κωλοτρυπίδα που δεν με αφήνει να την γαμήσω κιόλας είναι πιο μεγάλη…….ώχ λέω μέσα μου.. αρχίδια … θα τρέχω την κωλόγρια στα νοσοκομεία….τέλος πάντων απ’ τη μια έλεγα έτσι από την άλλη καύλωνα και με την ιδέα…..Της άδειασα όλη την Κ&Υ στον κώλο της μέχρι που ξεχύλισε απ’ έξω…..μου λέει όπως στεκόταν στα τέσσερα «φέρε το σαμπουάν από το μπάνιο και δυό καπότες από το δερμάτινο για να μην σηκωθώ και φύγει η αλοιφή»….έφυγα σφεντόνα και τα έφερα βάλε την μια καπότα στο σαμπουάν.

Εγώ άρχισα σιγά σιγά να της βάζω δαχτυλάκια στον κώλο της και αυτή έλεγε « αχχ ωραία ωραία μεχρι εδώ 2 δάχτυλα μετά αχχ …ναι ωραία ωραία βαλε το σαμπουάν καβλιάρη μου βάλτο….το έβαλα και αυτό το έβαζα και το έβγαζα και αυτή άρχισε να καυλώνει και βαρούσε μπατσάκια στο μουνί της το έβγαζα και η σούφρα χαλαρή, αλλά τότε η πούτσα μου άρχρισε να βαρίεται και της έβαλα το σαμπουάν και το άφησα στον κωλο της ενώ εγώ πήγα από μπροστά της και της τον έδωσα πίπα καγκελο πάλι καρακάγκελο αυτή την φορά….τον βγάζω και πάω από πισω στην σούφρα της και λέω ή τώρα ή ποτέ βγάζω με μαεστρία το σαμπουάν και βάζω την πούτσα μου στην κωλάρα της και πολύ εύκολα μάλιστα ωραία μου λέει ωραία …τώρα τον έβαζα και τον έβγαζα με μεγάλη ευκολία είχε ανοίξει ο κώλος της και είχε γίνει χωνί. Αυτή έλεγε κάθε τόσο ωραία ωραία και τότε άρχισε αυτή να βαράει τον κώλο της στην πούτσα μου ενώ έριχνε μπατσάκια στο μουνί της, Τότε της λέω Γιούλη τώρα δεν έχει επιστροφή θα σου σκίσω το κωλάντερο μωρή ψώλα και αρχίζω το κομπρεσέρ ….Η Γιούλη στέναζε από πόνο και καύλα μαζί και άρχισε πάλι ιιιιι,ιιιιιιι,ιιιιιιι. Ενώ οι μπάτσες που έριχνε στο μουνί της ήταν τώρα πολύ έντονες πλατς,πλουτς τσα, τσουφ….. Ναι, Ναι, Ναι γάμησε μου το κώλο, μπράβο ναι, αχχχχ, αχχχχ, τι γαμήσι είναι αυτό που μου κάνεις, ναι γάμα με, ξεκώλιασε με, την πουτάνα γάμησε με, γάμησε με τσολιά μου,πασά μου σκίσε με χύσε ρε καριόλη χύσε ρε πούστη δεν μπορώ να περιμένω άλλο χύσε με την γαμημένη την κωλόγρια δεν μπορώ άλλο να κρατηθώ άλλο χύνωωωω χύνω ρε παλιοπούστη χύνω κύριε χρήστο, χύνω ρεεεεε, φώναζε λες και φώναζε βοήθεια από τις φωνές και από την κάυλα και εγώ όμως δεν άντεχα και πολύ και τότε αρχίζει το απίθανο, μόλις έχυσε αυτή, άρχισε να ανοιγοκλείνει την σούφρα της κάθε φορά που της το έχωνα και τον έβγαζα …η γυναίκα μιλάμε έλεγχε τελικά τέλεια τους πρωκτιαίους μυς…η σούφρα της πότε γινότανε τρυπούλα και πότε κοταβόθρα,…. « έλα γλυκέ μου, χύσε μου»,… μου έλεγε και τώρα που πλησίαζα της λέω θα σε χύσω στην μάπα μωρή ξεκωλιάρα κωλόγρια πάρτα πρτα μωρή πουτάνα πάρτα και τον βγάζω με μιάς και αυτή γυρίζει αμέσως ανάσκελα ενώ εγώ κάθησα πάνω στο στήθος της και τις αμόλησα τις κορδονιές μου στα μούτρα της. ΄΄ναι καβλιαρη μου χυσε ααχχ τι ζεστα που ειναι τα χυσια σου μμμ ναι ναι κι αλλο.. ευχαριστώ κύριε Χρήστο!!! Και πέφτω δίπλα της ανάσκελα κοιτάζοντας το ταβάνι…..αυτή χυμένη όπως ήταν γαμιόλα σηκώθηκε και άρχισε να μου καθαρίζει ευλαβικά το καυλί με το στόμα της και να ρουφάει τα ενεπομείνατα….. ενώ η καπότα είχε μείνει στον κώλο της !!!! από το σφίξιμο.

Σηκώνεται τότε με μια χάρη με κοίταξε και μου λέει είδες πως κατάφερα να σου κρατήσω την καπότα με την κολοτρυπίδα μου ? Όχι ρε λέω δεν είναι δυνατόν το έκανε και αυτό επίτηδες….

Το ωραίο ήταν ότι τελικά την πονούσε ο κώλος και πήγε στο ψυγείο και πήρε από την παγοκύστη παγάκι και το έβαλε στην κολότρυπίδα της. Ενώ μού ‘λεγε πολύ ωραίο το γαμήσι μας μικρέ. Θέλω να σε ξαναγαμήσω αλλά μην αφηνιάζεις τόσο με το κώλο. Μου φούσκωσες την κωλοτρυπίδα…και μετά πήγε τουαλέτα μάλλον για να χέσει το παγάκι και να ξαλαφρώσει. Τότε κατάλαβα πως πρέπει να γαμείς κώλο.
{/tabs}


Click here for more!