Γεια σας... Αποφάσισα να σας γράψω τα όσα έχουνε συμβεί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μεχρι και σήμερα με την μαμά και της αδερφές μου.
 
 Με λένε Κώστα και είμαι 23 ετών τώρα. Ζω με τη μαμά και τις 2 αδερφές μου από πολύ μικρός γιατί ο μπαμπάς χώρισε όταν εγώ ήμουν 3 ετών. Είμαι 1,80 με ωραίο γυμνασμένο σώμα 70 κιλά και 18 εκ. πούτσα. Την μαμά μου την λένε Κατερίνα είναι 43 ετών είναι ψηλή με μακριά καστανόξανθα μαλλιά λίγο σγουρά (συχνά αλλάζει χρώματα και κομμώσεις )έχει πολύ ωραίο σώμα γεμάτο καμπύλες μεγάλα βυζιά άσπρα με ροζ ρώγες πεταχτές πολύ ωραίο μουνί και αφράτα κωλομέρια και τέλειες μπουτάρες .Έχει πολύ γλυκιά φάτσα με τέλεια μυτούλα και πολύ σαρκώδη χείλι.
 
 Θα αρχίσω να σας λέω τις εμπειρίες μου από πολύ μικρός που τις θυμάμαι και που φυσικά τότε ήμουν απλός θεατής και δεν συμμετείχα .από πολύ παλιά τις γράφω σε ημερολόγιο το οποίο έχει καταντήσει σχεδόν εγκυκλοπαίδεια με τόσα που έγγραφα .ώρα είναι αυτές να γνωστοποιηθούν. αρχίζοντας από τότε που καταλάβαινα τι συνέβαινε γύρω μου ήμουν περίπου 4-4.5 ετών και θα πήγαινα στα νήπια .με πήγαινε καθημερινά η μαμά και είχε αρχίσει να μου αρέσει πολύ. Έκανα γρήγορα πολλούς φίλους και αγαπούσα τις νηπιαγωγούς μου που έκανε παρέα και η μαμά μαζί τους και με άλλους δάσκαλους. Από τότε είχα αρχίσει να παρατηρώ πολλές φορές ότι το πρωί όταν ξυπνούσα ,τύχαινε να δω όλο και κάποιων να είναι μαζί της είτε στο κρεβάτι είτε στην κουζίνα και γενικά όλο και κάποιων έβρισκα με την μαμά στο σπίτι .βέβαια ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε, είχα άλλα που σκεφτόμουν παιχνίδια και λοιπά. άρχισα ώμος και εγώ σαν αγόρι να κοιτάω πονηρά τις γυναίκες .και επειδή δεν μου υπήρχανε και πολλές ευκαιρίες να δω κάτι έξω άρχισα να κοιτάω τη μαμά μου που μου έδινε τα πάντα σε θέαμα. Μέσα στο σπίτι κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνή και αυτό με διευκόλυνε πολύ. Άρχισα να την παρατηρώ επίμονα σε ότι κι αν έκανε και τις άρεσε και αυτης. δεν είχε κανένα ενδοιασμό στο να είναι ολόγυμνη μπροστά μου. πιο μετά κατάλαβα ότι δεν είχε καθόλου ενδοιασμούς και σε τίποτα δεν κώλωνε ούτε ντρεπότανε. Μου άρεσε πολύ το σώμα της ,ήτανε και παραμένει μουνάρα. Με τον καιρό είχα συνηθίσει έναν κύριο Νίκο που ερχότανε στο σπίτι και πηδούσε τη μαμα. στις αρχές δεν τα έπιανα και όλα όσα έκαναν αλλά σιγά άρχιζα να τα πιάνω. Πιο συγκεκριμένα θα σας πω για κάποια σκηνικά που θημαμε αχνά.

Μεσημέρι επέστρεφα στο σπίτι με τη μαμά και τον κ.Νίκο ,στο δρόμο μιλούσανε και κάπου κάπου φιλάκια. μπήκαμε στο σπίτι και εγώ πήγα στο δωμάτιο μου. όταν κατέβηκα κάτω στην κουζίνα είδα τη μαμά να καθετε στην αγκαλιά του κ.Νικου με την πλάτη της προς αυτόν και να βαριανασαινει.

πλησιασα μπήκα στην κουζίνα και μου γελάσανε και ανταπεδωσα. εκατσα στο τραπέζι και μου είπε η μαμά να περιμένω λίγο και θα μου βάλει να φαω. ο κ.Νίκος αναστέναζε όπως και η μαμά και κοιτούσε το ταβάνι .η μαμά είχε ανοίξει τα πόδια πολύ και κουνιότανε πάνω κάτω πότε γρήγορα και πότε αργά ενώ είχε απλώσει τη φούστα γύρω από τις μέσες τους και δεν έβλεπα από τα γόνατα και πάνω. Σε μια στιγμή αναστενάξανε και οι 2 πιο δυνατά και μετά από λίγο η μαμά σηκώθηκε σιγά και προσεκτικά από εκεί. είδα τότε την πούτσα του άλλου και γέλασα .ήτανε αρκετά μεγαλύτερη από την δικιά μου βέβαια. Η μαμά μου έβαλε να φάω και έκατσε δίπλα στον Νίκο που είχε γυρίσει λίγο πλάγια να μην φαίνεται η πούτσα του. τότε η μαμά κοιτώντας με να σιγουρευτεί ότι τρώω έσκυψε και άρχισε να του την γλύφει .Ρώτησα τι κάνει και μου είπε γελώντας ότι τρώει το γλυκάκι της επειδή ήτανε καλό κορίτσι και γελάσανε .μετά έφυγε από το σπίτι ο Νίκος και πήγαμε για ύπνο. στο κρεβάτι ρώτησα τη μαμά τι κάνανε και μου είπε ότι δεν καταλάβαινα ακόμη αυτά και ότι θα τα πούμε άλλη φορά. παρόμοια έβλεπα καθημερινά και όλο και πιο αποκαλυπτικα. το επόμενο καλό που είδα ήτανε πάλι με τον Νίκο.

βράδυ στο σπίτι και ενώ είχανε κοιμηθεί οι αδερφές μου πήγα στο δωμάτιο της μαμάς και άνοιξα την πόρτα απότομα. από μέσα άκουγα αναστεναγμούς και αχ βαχ. μόλις κοίταξα είδα τη μαμά στα 4 και τον άλλο στα γόνατα από πίσω της να κουνιούνται γρήγορα μπρος πίσω και σταματήσανε .η μαμά ήτανε γυμνή όπως και ο Νίκος και με ρώτησαν τι έγινε και δεν κοιμάμαι. είπα ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ και ότι ήθελα να τους κοιτάω. αλληλοκοιταχτήκανε και γελάσανε. με ρώτησε τότε ο Νίκος «τι θέλεις να δεις ;σου αρέσει που είμαστε γυμνοί;» είπα ναι .και άρχισε να γαμάει σιγά σιγά τη μαμά η οποία είχε ανοίξει το στόμα και φαινότανε ότι πόναγε. «σου αρέσει να βλέπεις γυμνή τη μαμά σου ;» με ρώτησε .είπα ναι . «έλα και ξάπλωσε εδώ και κοιτά μας αφού αρέσει αλλά μην μιλάς εντάξει;» είπε και ξάπλωσα δίπλα τους .τότε άρχισε να την γαμάει πάλι κανονικά και να αναστενάζουνε μαζί .εγώ κοιτούσα τα βυζιά της μαμάς μου που κουνιόντουσαν πέρα δώθε γρήγορα ενώ αυτός τα χούφτωνε και τη φίλαγε στην πλάτη. μετά αυτός ξάπλωσε δίπλα μου και είδα την πούτσα του όρθια σαν σημαια. η μαμά χαμογελώντας ανέβηκε καβάλα του και έφτιαχνε τα μαλλιά της . «σου αρέσει να με βλέπεις να πηδάω τη μαμά σου ;»είπε και είπα ναι .γελάσανε και τότε η μαμά σήκωσε τη μέση της άνοιξε το μουνί της πολύ και έβαλε την πούτσα του μέσα της αναστενάζοντας ένα «νααιιι».Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στην πούτσα του όλο και πιο γρήγορα ενώ αυτός μου μιλούσε. «βλέπεις τι ωραία που γαμάω τι μαμάκα σου; τις αρέσει να την γαμάω. κοιτά τι ωραία βυζιά που έχει».άρχισε να χουφτώνει τα βυζιά της μαμάς μου και να δαγκώνει και να γλείφει τις ρώγες της .

μετά από λίγο κατέβηκε η μαμά και πήγε κάτω στο κρεβάτι και άρχισε να του γλείφει την πούτσα από πάνω ως κάτω με μανία . «κάνει πολύ καλές πίπες η μαμά σου. κοιτα την τι καλά που μου γλείφει την πούτσα.»είπε και γελάγανε και εγώ μαζί. Άρχισε να χύνει τη μαμά στο πρόσωπο και στα βυζιά και να τις χτυπάει την πούτσα του στο πρόσωπο και να την πασαλείβει. τελειώσανε και η μαμά ήτανε άσπρη στη μούρη και με στείλανε για ύπνο. Αυτά ήτανε τα αρχικά για εμένα .από τότε είδα και έκανα παρά πολλά τα οποία θα σας τα πω σε άλλες επιστολές μου

Click here for more!