Ξεχνιέμαι πολλές ώρες διαβάζοντας της ιστορίες σου και αποφάσισα να σας στείλω και εγώ της περιπέτειες μου που τραβάω με την κουμπάρα μου!

Είναι 34 χρόνων και έχει χωρίσει εδώ και δυο μήνες από τον άντρα της, επειδή εκείνος πηδιόταν με μια συνάδελφο του, της κουμπάρας μου της έχω μεγάλη σεβαση λόγο της αξιοπρέπεια της : δεν μου έχει δώσει ποτέ την παραμικρή αφορμή, από παλιότερες συζητήσεις με τον κουμπάρο μου ήξερα όμως ότι είναι τέλεια στο γαμήσι και δεν κωλώνει μπροστά σε τίποτα !!!

Πριν λίγες μέρες μετακόμισε σε διπλανή πόλη και πιο μικρό διαμέρισμα , μου ζήτησε να την βοηθήσω, με το σοι της είναι μαλωμένη λόγου του διαζυγίου και δεν ήθελε και να μάθουν όλοι που μετακομίζει. Νωρίς το Σάββατο άρχισε το ξεστισιμο τον ντουλαπιών και τον υπολοίπων επίπλων, στο μεταξύ τον αναδεχτό μου θα τον φίλαγε η γυναίκα μου! Μετά από πολλές ώρες σκληρής δουλειάς μεταφέραμε τα πράγματα στο καινούργιο διαμέρισμα, είχε πάει μεσημέρι και λόγου της ζέστας είχαμε γίνει σαν βρεγμένες γάτες, οι περισσότεροι είχανε φύγει μια και το μεγάλο μπενελικι είχε τελειώσει, μείναμε οι δυο μας να αδειάζουμε καταϊδρωμένοι βαλίτσες και χαρτόνια!

τελικά φτάσαμε στην κρεβατοκάμαρα, και εγώ είχα αρχίσει να στήνω το κρεβάτι ! η κουμπαρούλα είχε πάει να φέρει κάτι να φάμε ! μετά το γεύμα γρήγορα τελείωσα το κρεβάτι και τα ντουλαπάκια και τη ρώτησα αν χρειάζεται τίποτα άλλο ? και εκεί άρχισε το παιχνίδι. όχι κουμπάρε κάνε κάνα μπάνιο να φρεσκαριστείς γιατί βασικά τελειώσαμε!
Αυτό ήταν καλή ιδέα γιατί κολλούσα από τον ιδρώτα! δεν κατάφερα να κάνω 2 λεπτά ντουζ άνοιξε η πόρτα του μπάνιου και η κουμπάρα μου χώθηκε γυμνή μέσα στην μπανιέρα! τα έχασα και δεν έβγαλα κουβέντα, δεν χρειάσθηκε όμως γιατί ήδη είχε αρχίσει να μου χαϊδεύει τον πούτσο λέγοντας : κανόνισες τα έπιπλα τώρα κανόνισε και εμένα. Ο πούτσος μου ήδη έκανε παλμούς στον αέρα, και την αμαρτία μου την λέω, γούσταρα και εγώ να γαμηθούμε, φιλιόμασταν και ο ένας σαπούνιζε το κορμί του άλλου! μάλλον η κουμπάρα μου μόνο τον πούτσο μου σαπούνιζε ! Με ξέπλυνε γονάτισε μπροστά μου και άρχισε ένα παθιασμένο τσιμπούκι, πετούσα, τα είχα χάσει ήξερε καλά να τον παίζει και πόλη γλήγορα έχυσα στο στόμα της ! τώρα έλα μου λέει να δούμε αν έστησες καλά το κρεβάτι! φτάνοντας στη κρεβατοκάμαρα άρχισα εγώ το γλιφομουνι που έδειχνε να την ανακουφίζει, φαίνονταν ότι είχε να χύσει πόλη καιρό γιατί μόλις της κάρφωσα ένα δάχτυλο στο μουσκεμένο της μουνάκι έβγαλε ένα δυνατό αναστεναγμό: ΟΟΟΟΟ0ΥΥΥΥΥ χυνοοοοοοοοο!

έτρεμε τινάζονταν και το στήθος της είχε γίνει φωτιά κόκκινο, δεν έχασα χρόνο και της έχωσα τον ήδη πάλι σηκωμένο πούτσο μου στο μουνί της : ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ναί γάμα μεεεεεεεεεε, με κράταγε από τα κωλομάγουλα έτσι που ήμουνα καρφωμένος μέχρι τι μήτρα τις, φιλιόμασταν ενώ τώρα την κάρφωνα αργά και καρφωτά, είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τι μέση μου και άκουγα την ανάσα της να βαραίνει : ααααααααααα ναί γάμα εκεί ναιεεεε έτσι σκισεεεεεεε! Ρούφαγα τα αφράτα της στήθια ενώ ταυτόχρονος γαμιόμασταν με μανία: παρτον γαμιολα θα σου μετακομίσω το μουνί !! ναιεεεε πήδα, με σκίσε μεεεεεεε, χυυυσε μεεεεσαααααα!!!! Ακριβώς εκεί πετάχτηκαν τα χυσια μου στα βάθη του μουνιού της που σισπαζονταν από Καύλα: ΧΥΥΥΥΥΝΟΟΟΟΟ ούρλιαζε και έτρεμε λες και θα ξεψύχαγε!

πέσαμε λαχανιασμένοι χωρίς να αλλάξουμε ούτε κουβέντα! Άναψα τσιγάρο και χάζευα το ταβάνι , είχα τύψεις!!! έλα μου λέει δεν έγινε και τίποτα η πρώτοι είμαστε, γάμησες την κουμπάρα σου και τι με αυτό????? είχε και δίκιο, δεν ήμαστε οι πρώτοι! κάτσαμε στην κουζίνα που ήταν χάος σκέτο και αποφάγαμε ότι είχε μείνει από το μεσημέρι, είχε πάει 20:00 και δεν ήθελα να φύγω γιατί ο πούτσος μου είχε ακόμα σχέδια ! Το κατάλαβε και μου λέει: Τι έγινε; θα έχουμε συνεχεία ; κατευθυνθήκαμε στο σαλόνι και την κάθισα στο καναπέ, δεν άργησε και άρχισε πάλι να μου γλύφει τα αρχίδια τρομπερνοντας τον πούτσο μου, μετά κάθισε πάνω του και τον καβαλούσε κάνοντας μασάζ στα βασανισμένα μου αρχίδια : ΑΑΑΧΧΧΧ αυτά είναι αρχίδια, γααααμααααα με γάμα με, την έριξα στα τέσσερα στο πάτωμα και την κάρφωνα σαν σκύλα: ΜΜΜΜΜΜΜΧΧΧΧΧΧ αααααχχχχχχ ναί αυτό είναι ναιεεεε! ενώ την κάρφωνα αλύπητα και γρήγορα την κρατούσα από τα κωλομέρια, δίνοντας της και από κανένα κολοσκαμπιλο: νεεεε δώστο ολοοοοοο ούρλιαζε και έλεγε διάφορα, είχε φτάσει στο αμήν, αυτό εμένα με έφτιαχνε περισσότερο: θα σου δώσω να τα πιεις όλα μωρή, θα κάνω το στόμα σου να μπουκώσει από σπέρμα! μόλις έχυνε Στάθηκα μπροστά της και την ανάγκασα να πιει τα χυσια μου! ούτε σταγόνα δεν άφησε! ήμουνα εξαντλημένος και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου! 8 ώρες μετακόμιση και μια ώρα γαμήσι με είχαν τελειώσει! έφτασα κατά της 22:30 στο σπίτι και έπεσα τελειωμένος στο κρεβάτι!

Την άλλη μέρα ξύπνησα κατά της 8:00 μόλις έφτασα να κάνω καφέ χτυπάει το τηλέφωνο! το σηκώνει η γυναίκα μου και ακούω να λέει: για σου κούκλα, ναί θα τον ρωτήσω ναι ! Γυρνάει η γυναίκα μου και μου λέει: αγάπη μου μπορεί να πας να βοηθήσεις την κουμπάρα με το κρεβάτι! Κοίτα θράσος λέω μέσα μου!!

Κλείνοντας το τηλέφωνο μου λέει: έλα σε παρακαλώ πάνε, ξέρω είσαι κουρασμένος αλλά και αυτή κρίμα δεν είναι!!!!!!!!!! Με την ευκαιρία πήγα και έκανα γενική επισκευή στο μουνάκι της κουμπάρας μου, δεν έφτασα να μπω την πόρτα της και φιληθήκαμε σαν νεοερωτευμένο ζευγάρι! μέχρι το κρεβάτι δεν φτάσαμε, το πάτωμα του σαλονιού τα είδε όλα! με ξέντυσε και χωρίς να χάσει χρόνο οδήγησε τον πούτσο μου στο γλυκό της στοματάκι, ρούφαγε έγλυφε και κατάπινε το καυλί μου σαν να ήτανε σταρ τσόντας, κάθισε γονατισμένη στα τέσσερα και μου ζήτησε να της σκίσω όλες της τρύπες, δεν της χάλασα χατίρι, το κωλαράκι της εκείνη την ημέρα της το ξετίναξα, φαίνονταν ότι πονούσε αλλά έχυνε και έτσι το παιχνίδι συνεχίζονταν: ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ μου πέταξες την σουφρααααα εεεεξοοοοοο, με μια δυνατή και καρφωτή σπρωξιά τα χυσια μου πλημμύρισαν το έντερο της!

Εδώ και δυο μήνες τώρα 2 φορές την εβδομάδα την σκίζω, και δεν έχω σκοπό να την κόψω αυτήν την σχέση γιατί έχω να βγάλω πολλά απωθημένα ακόμα, και η κουμπάρα είναι βιτσιόζα!!!!

Click here for more!