Μετά από 1 περίπου χρόνο που διαβάζω ανελλιπώς τις σελίδες σου, αποφάσισα να στείλω και εγώ την δική μου ιστορία.
Άλλωστε ο καθένας μας κάπου μέσα του βαθιά κρύβει μια δική του ιστορία.

Ήταν πριν 7 περίπου χρόνια. Την Πετρούλα την έβλεπα καθημερινά, πάνω σε μια μηχανή, να κυκλοφορεί ελεύθερη και πολύ σίγουρη για τον εαυτό της. Τα ξανθά της μαλλιά ανέμιζαν στον αέρα, κάθε φορά που αποφάσιζε να κρατά το κράνος από το να το φοράει.
Δούλευε σε μια ανταγωνιστική επιχείρηση, και αυτό το γεγονός εκτός τον θαυμασμό μου γι' αυτήν με έκανε να την θέλω ακόμα πιο πολύ. Εγώ μόλις έχω βιώσει την άσχημη εμπειρία ενός διαζυγίου και βρίσκομαι στη φάση να αποφασίσω πως ήθελα να συνεχίσω την ζωή μου. Όντας παντρεμένος με την πρώην γυναίκα μου για 8 περίπου χρόνια και μένοντας πιστός σε αυτήν, είχα ξεχάσει τις τεχνικές του φλερτ, ακόμα φοβόμουν την όποια απόρριψη λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης που βρισκόμουν.

Πέρασαν αρκετοί μήνες με αυτές τις σκέψεις, και η Πετρούλα συνέχιζε να μου προσελκύει τον ενδιαφέρον μου. Κάτι πάνω της, ίσως ο αέρας της ελευθερίας και της αυτοπεποίθησης που φαινόταν να διέθετε με έκαναν να γίνομαι ολοένα και πιο τρελλός μαζί της.
Ώσπου μια μέρα τυχαία εντελώς, βρεθήκαμε από κοντά. Είχε παρκάρει τη μηχανή της έξω από ένα εμπορικό κέντρο και βγαίνοντας κι εγώ έξω για να πάρω το μηχανάκι μου, έπεσα πάνω της. Θόλωσα, σάστισα, δεν ήξερα τι να πω. Μόλις και μετά βίας, κατόρθωσα να της πω μια καλημέρα. Περίμενα λίγο και μπόρεσα να απολαύσω τις καμπύλες του σώματός της. Ψηλή γύρω στο 1,80, με ξανθά μαλλιά, γύρω στα 68 κιλά, και με ένα στήθος που θα ζωντάνευε ακόμα και νεκρό.

Καβάλλησε την μηχανή, και εγώ στη θέα αυτή, χάθηκα στις φαντασιώσεις μου. Φαντάστηκα ότι ήμουν εγώ η μηχανή, και ότι καβαλλούσε εμένα. Αισθάνθηκα όλο μου το γενετικό σύστημα να ερεθίζεται. Και έτσι αποφάσισα την προσέγγιση. Της έστειλα λουλούδια με ένα ανώνυμο σημείωμα που έλεγε : Ότι δεν μπορούν να πουν τα λουλούδια, μπορώ να στα πω εγώ. Τίποτα άλλο. Εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι η Πετρούλα είχε φάει τον κόσμο για να βρει ποιος ήταν αυτός ο μυστηριώδης που της έστειλε τα λουλούδια. Τρεις εβδομάδες αργότερα, αποφασίσαμε να κάνουμε μια συνάντηση με τον ανταγωνιστή μου, και εργοδότη της Πετρούλα Φρόντισα και γίνει η συνάντηση στο γραφείο του και την ώρα που σίγουρα η Πετρούλα θα ήταν εκεί. Πήγα λοιπόν λίγο γρηγορότερα και περιμένοντας την συνάντηση πέρασα δήθεν τυχαία από το γραφείο της.

Εκεί φρόντισα, να αφήσω να πέσει τυχαία το ίδιο σημείωμα που της είχα στείλει με τα λουλούδια , μαζί με το κινητό μου τηλέφωνο μου, χωρίς να της πω τίποτα. Μέσα από τα στόρια του γραφείο υ συνάντησης, την παρακολουθούσα να το ανοίγει και να γίνεται κατακόκκινη, συνειδητοποιώντας, ότι εγώ ήμουν αυτός που της έστειλε τα λουλούδια.

Στο τηλέφωνο που ακολούθησε, δώσαμε ένα ραντεβού για να δοθούν εξηγήσεις. Εκεί εκτός από το ότι με πληροφόρησε ότι είχε μόλις ξεκινήσει μια σχέση, κατάλαβα ότι δεν της ήμουν εντελώς αδιάφορος.
Στη δεύτερη λοιπόν συνάντηση αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα. Της ζήτησα να βρεθούμε στο γραφείο μου για να της κάνω δήθεν μια επαγγελματική πρόταση. Ήμουν ερεθισμένος από το ξεκίνημα εκείνης της ημέρας. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ.
όταν λοιπόν ήρθε η ώρα, εμφανίστηκε με ένα μίνι και μία πλεκτή μπλούζα, από την οποία μπορούσα να δω το σουτιέν της, και το σχήμα των φανταστικών βυζιών της. Κατά την διάρκεια της συζήτησης την ακούμπησα στον ώμο, και κατάλαβα ότι ρίγησε.
Την άρπαξα λοιπόν και αφού της έδωσα ένα δυνατό και αισθησιακό φιλί άρχισα να της εξηγώ την αλήθεια. Και τότε έπαθα την πλάκα μου, όταν μου εξήγησε ότι το ήθελε κι εκείνη ίσως πιο πολύ από μένα.

Βρεθήκαμε λοιπόν στον καναπέ του γραφείου να φιλιόμαστε. Όταν πέρασα το χέρι μου κάτω από την φούστα, κι αισθάνθηκα την υγρασία στο μουνί της, ένιωσα το ζώο μέσα μ_ 9;υ να θέλει να απελευθερωθεί. Της τράβηξα λοιπόν το κυλοτάκι της και αμέσως πέρασα το χέρι μου πάνω στα θεικά βυζιά της, μέσα από το σουτιέν. Εκείνη γύρισε το κεφάλι της προς τα πίσω, σημάδι ότι το ευχαριστιόταν. Την συνέχεια ανέλαβε η γλώσσα μου. Πέρασα με αυτήν κάθε σπιθαμή του κορμιού της, καταλαβαίνοντας ότι πρέπει να έφτασε σε οργασμό δύο τουλάχιστον φορές. Οι ρώγες της, μεγαλοπρεπείς και φουσκωμένες, και τα μουνόχειλά της μέσα στο υγρά της.

Δεν άντεξα άλλο. Με γρήγορες κινήσεις απελεθευρώθηκα από τα ρούχα μου, και μπροστά στην μεγαλοπρέπεια του πούτσου μου, η Πετρούλα έδωσε την χαριστική βολή. Τον πήρε στο στόμα της, ενώ με τα χέρια της χάιδευε τα φουσκωμένα από την μεγάλη καύλα αρχίδια μου. Δεν κράτησε πολύ βέβαια, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη τελειώνοντας η Πετρούλα συνέχιζε να μου κρατάει την πούτσα μου στο στόμα της, και να καταπίνει όλο το σπέρμα μου.

Δεν άργησα να ξανανιώσω δυνατός. Σειρά είχε τώρα το δασύτριχο μουνί της. Καταπληκτικός σχηματισμός, έξοχο άρωμα, υπέροχη γεύση. Μπήκα δυνατά μέσα της. Την ένιωθα να σπαρταράει στις δίνες της ηδονής. άρχισε να φωνάζει, και να παρακαλάει για πιο δυνατά, πιο δυνατά. Ανταποκρίθηκα. Ένιωθα τα νύχια της πάνω μου να με ματώνουν. Από τον καναπέ, οδηγηθήκαμε στο γραφείο.
Κάθισε πάνω του και άνοιξε τα πόδια της. Μπήκα δυνατά μέσα της. Το πάθος ήταν μεγάλο, η ηδονή απερίγραπτη. Άρχισα να νιώθω ότι θα τελείωνα. Το ίδιο κα ι εκείνη. Τελειώσαμε μαζί μέσα σε πανδαιμόνιο.

Από τότε και μετά, αφού διέλυσε την σχέση της είμαστε ανελλιπώς μαζί και κάθε φορά βιώνουμε τα ίδια συναισθήματα.

Click here for more!