Την (ας πούμε...) Μαρία την γνώρισα όταν έψαχνα να νοικιάσω σπίτι.
Κοκέτα, γύρω στα 35, (39 έμαθα μετά, αλλά σαφώς και φαινόταν πιο μικρή) μελαχρινή αλλά με ανταύγειες, πολύ καλό κορμί, σοβαρή και τυπική.
Τον άντρα της τον Γιάννη τον γνώρισα όταν υπογράψαμε τα συμβόλαια. Ο Γιάννης μεγαλύτερος στα 48, ξυλουργός ο οποίος τώρα τελευταία μπήκε και στις κουζίνες, ανοίγοντας μια έκθεση , την οποία τα πρωινά κρατάει η Μαρία, ενώ το απόγευμα στην έκθεση είναι ο Γιάννης επιστρέφοντας απ το εργαστήριό του .

Αποφασίσαμε μιας και ήταν στον δρόμο μου η έκθεση, κάθε μήνα να περνάω και να αφήνω το ενοίκιο.
Έτσι και έγινε. Ένα Σάββατο πρωί μάλιστα βρήκα τη Μαρία με μια πολύ ωραία κοπέλα γύρω στα 19. Μου τη σύστησε:
- Η κόρη μου, μου είπε. Τρελάθηκα.
Της το είπα. Σαν αδερφές ήταν το πολύ. Γέλασε.

Πάντα αυτό συμβαίνει μου λέει. Όλοι αυτό παθαίνουν. Που να δεις και το γιο μου. Σπουδάζει στην Χαλκίδα στο 2ο έτος!. Παντρεύτηκα στα 16!

Δεν το πίστευα. Πλήρωσα το ενοίκιο και έφυγα. Κάποιες φορές περνούσα απόγευμα και τα λέγαμε με τον Γιάννη. Κουρασμένος απ τη πολύ δουλειά, αφού ξυπνούσε κάθε μέρα στις 6 προσπαθούσε να τα φέρει βόλτα και είχε αποκοπεί από παρέες. Μια ζωή με τα ρούχα της δουλειάς, γεμάτα πριονίδια, ακόμη και στην έκθεση, όπου έμενε μέχρι αργά, σε αντίθεση με τη Μαρία που ήταν πάντα καλοφτιαγμένη και καλοχτενισμένη.

Κάποια στιγμή εγώ έκλεισα μια μεγάλη δουλειά στην Χαλκίδα και θα πήγαινα συχνά. Τους το είπα ένα βράδυ που ήταν και οι 2 εκεί. Τους είπα μάλιστα πως αν θέλουν μπορούν να πηγαίνω και διάφορα πράγματα στο γιο τους.

Η Μαρία, σοβαρή όπως πάντα με ευχαρίστησε και μου είπε πως δεν χρειάζεται γιατί πηγαίνει αυτή συχνά. Προθυμοποιήθηκα τότε να την ειδοποιώ για το πότε θα πηγαίνω μήπως ήθελε να έρθει μαζί μου.

Έτσι και έγινε. Πέρασα μια μέρα, της είπα πότε θα πάω αλλά ευγενικά μου είπε πως δεν θα έρθει. Θα πήγαινε την επόμενη λόγω υποχρεώσεων στην έκθεση. Της είπα πως αν θέλει μπορούμε να βρεθούμε Χαλκίδα ή και να επιστρέψουμε μαζί, είπε θα δούμε αλλά μου έδωσε το κινητό της.

Όταν εγώ πήγαινα Χαλκίδα για πρώτη φορά την σκεφτόμουν στο δρόμο σαν γυναίκα. Ήταν ωραία γυναίκα, μάλλον δεν θα είχε ζήσει και πολλά μιας και παντρεύτηκε μικρή, δεν πολυταίριαζε και με τον Γιάννη. Εκείνος όλη τη μέρα στη δουλειά, χωρίς να προσέχει τον εαυτό του, φαινόταν πολύ μεγαλύτερος απ ότι ήταν, ενώ είχα καταλάβει πως ήταν και λίγο τσιγκούνης, ενώ εκείνη πάντα προσεγμένη, ωραία, σίγουρα τραβούσε το ενδιαφέρον όλων των ανδρών.

Αποφάσισα την επόμενη που θα ερχόταν να την καλέσω για καφέ.
Την πήρα τηλέφωνο, αλλά ευγενικά αρνήθηκε, λέγοντας πως έχει να κάνει πολλές δουλειές σπίτι. - Οκ της λέω αν τα καταφέρεις σήμερα ή αύριο πάρε με εσύ.

Το επόμενο πρωί τελείωσα νωρίς τη δουλειά και πριν φύγω πήγα με τον τοπικό μου συνεργάτη να πιούμε ένα καφέ σε έναν κεντρικό πεζόδρομο που γινόταν χαμός μιας και είχε υπέροχο ήλιο (ήταν τέλη Απριλίου). Όπως φτάναμε στο καφέ βλέπω τη Μαρία! Δεν ήταν μόνη της. Καθόταν με κάποιον γύρω στα 40 αλλά από τον τρόπο που μιλούσαν μου πέρασε απ το μυαλό πως ίσως ήταν κάτι πιο πολύ από φιλικό.
Αρπάζω το μπράτσο του συνεργάτη μου, κάνουμε μεταβολή και του λέω να πάμε αλλού. Δεν ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση, ούτε και κατάλαβα αν με είδε.
Τους δύο επόμενους μήνες πήγα απόγευμα να τους πληρώσω το ενοίκιο, να είναι εκεί ο Γιάννης. Δεν ήθελα να νιώσει άσχημα αν με είχε δει. Το σκέφτηκα. Δικαίωμά της ήταν να κάνει ότι θέλει. Τι με ένοιαζε εμένα; Τυχερός φυσικά όποιος ήταν δίπλα σε τέτοια γυναίκα.

Στις αρχές του καλοκαιριού ξαναβρέθηκα Χαλκίδα. Ήξερα από τον Γιάννη πως λόγω εξεταστικής του γιού η Μαρία είναι εκεί. Δεν έκανα όμως καμιά κίνηση να της τηλεφωνήσω όταν πήγα. Την δεύτερη μέρα το μεσημέρι βρέθηκα με τον συνεργάτη μου για φαγητό λίγο έξω απ την Χαλκίδα σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι. Όπως καθίσαμε και άρχισα να χαζεύω αυτές που έκαναν μπάνιο μπροστά μας βλέπω τη Μαρία να βγαίνει από τη θάλασσα, παίζοντας με τα νερά με ένα τύπο που ίσως ήταν ο ίδιος με αυτόν της πρώτης φοράς. Όχι ρε γαμώτο λέω! Δεν γουστάρω τώρα! Πάλι τα ίδια. Ξαναπαίρνω τον δικό μου και φεύγουμε πριν παραγγείλουμε.

Ούτε τώρα κοίταξα αν με είδε η Μαρία, αν και είμαστε απ τους λίγους ντυμένους με ρούχα σε έναν χώρο που ήταν όλοι με μαγιό.
Τώρα όμως εγώ σιγουρεύτηκα πως έχει σχέση, μιας και ο καφές μπορεί να μην ήταν τίποτε. Άρχισα τότε όμως να την βλέπω μόνο σαν γυναίκα. Σαν γυναίκα που φυσικά έχει δικαίωμα στον έρωτα.

Το καλοκαίρι πέρασε και εγώ πια έβλεπα μόνο τον Γιάννη, μιας και περνούσα μόνο απογεύματα για το ενοίκιο. Τον Σεπτέμβρη πάλι εξεταστική, πάλι η Μαρία απ ότι έμαθα για μεγάλο διάστημα στην Χαλκίδα. Μάλιστα τώρα είχε πάρει και αυτοκίνητο και δεν χρειαζόταν την βοήθεια μου. Κάποια στιγμή εκείνο το διάστημα ξαναπήγα Χαλκίδα και εγώ. Αυτή τη φορά, ούτε που μου πέρασε απ το μυαλό να της πως για καφέ, ήθελα όμως να βρω την ευκαιρία να της μιλούσα και να της πω πως την καταλαβαίνω και πως δεν πρόκειται να πω κάτι στον άνδρα της. Ήθελα όμως να την βρω μόνη για να της τα πω. Μάλιστα σκεπτόμουν πως δεν είναι και λογικό κάθε φορά που την βλέπω κάπου να φεύγω αλλά από την άλλη δεν ήθελα πριν της εξηγήσω να της την σπάσω.

Τελικά όσο κρύβεσαι τόσο σε βρίσκουν. Τρεις μέρες στην Χαλκίδα δεν την είδα πουθενά. Τελευταίο βράδυ ο συνεργάτης μου επέμενε μετά το φαγητό για μπουζούκια μιας και την επόμενη ήταν Σάββατο και θα έφευγα.
Με πήγε λοιπόν σε ένα μαγαζί λίγο έξω απ την πόλη όπου ήταν φίλος του ο μπάρμαν. Φτάνοντας δεν τέθηκε θέμα για τραπέζι και πάμε μπάρα. Εκεί ξανασυνέβει! Η Μαρία, πρώτο τραπέζι πίστα με έναν γέρο! Τσαντίστηκα. Είχα αποφασίσει να μην ξαναφύγω αν την έβλεπα στην Χαλκίδα, αλλά να της μιλούσα κιόλας. Αλλά όχι και με γέρο στα μπουζούκια και πρώτο τραπέζι!

Λέω στο δικό μου φεύγουμε τώρα. Δεν γουστάρω να την βλέπω με τον κολόγερο. Τελικά είναι μεγάλη πουτάνα! Φύγαμε αμέσως.
Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, χτυπά μήνυμα στο κινητό.
Απ τη Μαρία!!!

- Αυτή την φορά δεν χρειάζεται να φύγεις. Σας περιμένουμε στο τραπέζι.
Τι να πεις τώρα! Έχει και θράσος. Αλλά από την άλλη αν δεν την νοιάζει αυτή και θέλει να μου κάνει επίδειξη με τον παππού, τι με νοιάζει εμένα; Άσε που τελικά με είχε δει και τις προηγούμενες φορές.

Γυρνάμε μέσα, πάμε στο τραπέζι αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνοι τους. Κάθετε και μια μεγάλη κυρία μαζί τους! Γίνονται οι συστάσεις. Είναι το ζευγάρι που έχει νοικιάσει το διαμέρισμα στον γιό της και την έβγαλαν έξω. (Φαίνεται πως πριν η κυρία θα ήταν τουαλέτα!) Για γέλια είμαι σκέφτομαι...

Κάθισα δίπλα της και μου εξήγησε πως τέλειωσε η εξεταστική. Ο γιός της πήγε διακοπές και αυτή αποφάσισε να μείνει άλλη μία μέρα.

Χαλαρώσαμε και το ρίξαμε στο πρόγραμμα. Κάποια στιγμή με ρώτησε η Μαρία αν μπορεί να μείνει μαζί μας μιας και το ζευγάρι θα έφευγε. Φυσικά και δεχτήκαμε.
Όταν έφυγαν το τραγούδι ήταν ένα τσιφτετέλι και σηκώνεται στην πίστα η Μαρία λέγοντας: - άντε να ξεμουδιάσουμε τώρα που έφυγαν!

Ε! Από εκείνη τη στιγμή πραγματικά άλλαξε και το κέφι της παρέας. Χορός, λουλούδια στη Μαρία κτλ.
Χόρευε υπέροχα, άσε που με κοιτούσε την ώρα που χόρευε. Ενώ όταν εγώ χόρεψα ζεϊμπέκικο σηκώθηκε για παλαμάκια και μου έριχνε λουλούδια καρφώνοντάς με συνέχεια στα μάτια.

Αφού σχεδόν το ξημερώσαμε, αποφασίσαμε να φύγουμε. Το ξενοδοχείο μου ήταν έξω από την Χαλκίδα. Λέει η Μαρία στον συνεργάτη μου:
- Να τον πάω εγώ να του δείξω και το καινούργιο μου αυτοκίνητο! Τι να πει και αυτός όταν μια ωραία γυναίκα ζητά να πάει τον άντρα αυτή. Μας καληνύχτισε και έφυγε.

Είμαστε τώρα μόνοι μας. Στο δρόμο είχε βάλει δυνατή μουσική και το κέφι συνεχιζόταν με μένα να της λέω πως έδωσε ρέστα και πως όλο το μαγαζί αυτήν κοιτούσε και τέτοια. Η βραδιά ήταν ωραία και δεν ήθελα να ανοίξω συζήτηση γι αυτά που είχα δει. Να της πω δηλαδή πως δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάτι.

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο, χαμηλώνει τη μουσική και εγώ την ευχαρίστησα για το ότι με έφερε.

Τότε άρχισε να μου λέει για τη ζωή της, πως ο πατέρας της στο χωριό την πάντρεψε μικρή με τον Γιάννη χωρίς να το θέλει, πως η ζωή της ήταν διαφορετική από αυτή που θα ήθελε να είχε ζήσει, πως βλέπει άλλες να έχουν ευτυχισμένους γάμους και τις ζηλεύει, πως γενικά δεν ψάχνεται για γκόμενους αλλά δεν είναι και οσιομάρτυρας και πως η σχέση με αυτόν που την είχα δει είχε τελειώσει πριν το καλοκαίρι.

Της εξήγησα πως ήταν δικαίωμά της και πως δεν μου έπεφτε λόγος.
- Θέλω να σε ευχαριστήσω για την διακριτική συμπεριφορά σου όταν με έβλεπες με τον άλλο, μου λέει και σκύβει να μου δώσει ένα φιλί. Δεν ξέρω τι σκοπό είχε, που ήθελε να μου δώσει το φιλί, αλλά εγώ έστριψα και κόλλησα τα χείλη μου στα δικά της! Ήταν φοβερό! Απίστευτο φιλί. Ούτε ξέρω πόση ώρα πάλευαν οι γλώσσες μας!!!
Ταυτόχρονα τα χέρια μας προσπαθούσαν να κρατήσουν σφιχτά ο ένας τον άλλο. Κάποια στιγμή που το φιλί τελείωσε της λέω:
- Πάμε επάνω στο δωμάτιο. Σε θέλω.
- Και εγώ μωρό μου σε θέλω μου λέει! Κάνε με δικιά σου σήμερα!

Ανεβήκαμε στο δωμάτιο, ενώ όση ώρα είμαστε στο ασανσέρ τα χείλη μας ήταν κολλημένα. Όταν μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο και χωρίς να ξεκολλήσουν τα χείλη μας, αρχίσαμε να βγάζει ο ένας τα ρούχα του άλλου. Της έβγαλα πρώτα το πουκάμισο, μετά το παντελόνι και όταν έμεινε με τα μαύρα της εσώρουχα σταμάτησα και την χάζευα. Ήταν κορμάρα και φορούσε και θαυμάσια δαντελωτά εσώρουχα.

Αυτή ταυτόχρονα με είχε αφήσει γυμνό αφού μαζί με το παντελόνι μου κατέβασε και το μποξεράκι.

Με μία της ξεκουμπώνω το σουτιέν και την ρίχνω στο κρεβάτι πέφτοντας πάνω στις βυζάρες της!
- ΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!! Ήταν η πρώτη κραυγή που έβγαλε.

Της πιπιλάω τις ρώγες, της χαϊδεύω τις βυζάρες της, ενώ τα νύχια της έχουν μπει στη πλάτη μου! Το χέρι μου κατεβαίνει και την χαϊδεύω στο μουνάκι πάνω απ την κιλότα. Είναι μούσκεμα και απ έξω! Τρελάθηκα. Της κατεβάζω την κιλότα, ενώ έχω ανέβει και την γλύφω στο λαιμό.

Με πιέζει επάνω της, βογκάει και όταν της βάζω το χέρι μου στο γυμνό μουνάκι της φωνάζει:

- Βάλε τον μωρό μου, Χώστοννννν, δεν αντέχωωωωωωωω, Τον θέλωωωωω!!!!!!!!!

Τότε εγώ αρχίζω και κατεβαίνω με το στόμα μου να αφήνει ένα ίχνος σάλιου απ όπου περνάει. Απ το λαιμό, το στήθος, απ τον αφαλό από παντού. Εκεί που περιμένει να βάλω το στόμα μου στο μουνάκι της, πηγαίνω στο πόδι της. Το βάζω στον ώμο μου και αρχίζω να το γλύφω απ το γόνατο και πάνω. Έχει τρελαθεί και εγώ συνεχίζω να ανεβαίνω γλύφοντας.
Πάλι την ώρα που φτάνω στο μουνάκι της το περνάω και πάω στο άλλο μπούτι. Τρελάθηκε! Φωνάζει!

- Μην αργείς! Μην με τυραννάς άλλοοοοοο!!!! Χώσε τον μέσαααααααα!!!! Μέσα μου! Τώραααααα!!!!!!!!, Τώρααααααααα!!!!!!

Εγώ απτόητος συνεχίζω να την γλύφω και να ανεβαίνω προς τα πάνω, ενώ η Μαρία μου έχει πιάσει το κεφάλι και το πιέζει για να είναι σίγουρη πως αυτή τη φορά θα βάλω τη γλώσσα μου στη μουνάρα της! Τότε εγώ όταν φτάνω εκεί τη ρωτάω:

- Γιατί πιέζεις καύλα μου; Τι θες μωρό μου να σου βάλω τώρα; Τη γλώσσα μου ή τον πούτσο μου;
- Τον πούτσο σου!!! Την πουτσάρα σου!!! Αυτή θέλω!!! Αλλά και τη γλώσσα σου!!! Και τα δάχτυλά σου!!! Όλα μέσα μου!!! Όλαααααα!!!!!!!
- Τι καύλα είσαι εσύ μωρό μου; Της λέω. Που ήσουν τόσο καιρό; Όλα θα στα βάλω μουνάρα μου!!! Όλααααα!!! Και λέγοντάς της αυτό έχω σηκωθεί μπροστά της, βάζω και τα δύο πόδια της στους ώμους μου και της καρφώνω την πούτσα μου!!!!
- Πάρτον μουνάρα μου!!! Πάρε τον πούτσο μου μέσα σου!!! Στην μουνάρα σου τον έχεις!!! Στην μουνάρα σου που στάζει από την καύλα!!!!!
- Ναιαιαιαιαιαιαι!!!! Γάμα μεεεεεεεεεε!!!!!! Γάμα μεεεεεεε!!!!! Μην σταματάςςςςςςςςςς!!
- Δεν θα σταματήσω μωρό μου. Συνέχεια θα σε γαμάωωωωω!!! Αχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! Συνέχειαααααα!!!! Τώρα που σε βρήκα δεν σε αφήνωωωωωωω!!!!!!
- Ναι συνέχειαααααααα!!!!!! Έτσι θέλωωωω!!!!!!! Ναι!!! Κι αλλοοοοοο!!!!!! Μην σταματάςςςςςςς!!!!, τι έχανα τόσο καιρό η πουτάναααααααααααααα!!!!!!!!!!, είχα τέτοια πούτσα δίπλα μου και έψαχνα αλλού; Τι μαλακία έκανααααααα!!!!!!!!!!!!!!, Ναι!!!! Ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ναι!!!!!!!! Αααχχχχ!!!!, έτσιιιιιιιιιιιιι, ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ γάμα μεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! Εσύ θέλω να με γαμάς και εγώ να χύνω συνέχειααααααα!!!!
- Ναι μωρό μου να χύνεις!!! Να χύνεις για μένα!!!
- Έλα αγόρι μου, έλα γαμιά μου κι άλλοοοοοο!!!! Κι αλλοοοοοο για να χύσωωωωω!!!! Έλα και κοντεύωωωωω έλα και χύνωωωωωω!!!!! Αααααααααααχχχχχχχ!!!!! Τώραααα τώρααααααααααα!!!! Χύνωωωωωωωωωωωωωωω ααααχχχχχχχχχχ!!!! Αααααχχχχχχ!! Αααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!
- Ναι μωρό μου ναι έτσι να χύνεις να χύνεις και να φωνάζεις!!!! Έτσι μου αρέσει και εγώ θα σε γαμάωωω αχχχχχχ!!! Έλα να χύσω και εγώ μωρό μου!!!!!
- Ναι αγορίνα μου, άλα χύσε.
- Που θες τα χύσια μουνάρα μου;
- Στο στήθος μου τα θέλωωωωωω!!!!
- Πάρτα εκεί που θες καυλιάραααααα!!!!! Τώραααααααααα!!!!! Για σέναααααα!!!!!!!

Και λέγοντας αυτά βγάζω τον πούτσο μου που ήταν έτοιμος να εκραγεί απ την καυτή και γεμάτη από τα χύσια της μουνάρα και μόλις που πρόλαβα να πάω στα βυζιά της! Τα χύσια έφευγαν σαν ριπές.

- Πάρτααααααα!!!!!! Πάρτααααααααα!!!!!!! Πάρτα στις βυζάρες σου!!!! Όλααααα!!!!!
Τότε πέφτω επάνω της και ξεκινάει ένα απίθανο γλωσόφιλο, ένα σιωπηρό ευχαριστώ από τον ένα στον άλλο γι αυτό το απίθανο γαμήσι!
Μείναμε αρκετή ώρα έτσι αγκαλιασμένοι και με τα χείλη ενωμένα.
Την γύρισα ανάποδα και άρχισα να την φιλάω σε όλη την σπονδυλική της στήλη. Καταλάβαινα πως της άρεσε! Ανατρίχιαζε σε κάθε φιλί μου. Κατέβηκα χαμηλά, της σήκωσα τον κώλο και της άνοιξα λίγο τα πόδια.
Έτσι όπως ήμουν πίσω της χάιδεψα το μουνάκι. Ήταν υγρό!

- Ξανακαύλωσες μουνάρα μου; της λέω.
- ΜΜΜμμμμμμμμ!!! Αααααααααχχχχχχχχ!!!!! Ναι! μου λέει.

Τότε βάζω το άλλο χέρι μου και της πιάνω το ένα στήθος και αρχίζω να το χαιδεύω. Σκύβω τότε και αρχίζω να την γλύφω μεταξύ του μουνιού και του κώλου της. Βάζω και τα δυο χέρια μου και της ανοίγω την κολάρα. Η γλώσσα μου τότε πήγε στην κωλοτρυπίδα της! Την έγλυφα γύρω - γύρω και μετά μπήκε η γλώσσα μου στην τρύπα της!!!
Άρχισε να φωνάζει:

- Τι μου κάνεις τώρα; Τι κάνεις; Αααααααχχχχχχχχχ!!!! μου αρέσειιιιιιι!!! Δεν μου το έχει ξανακάνει άλλος αυτόόόόόόόό!!!!!!! Πρώτη φορά με γλύφουν στον κώλοοοοο!!!! Ναι! Ναι το θέλωωωωωωω!!!!! Ναιαιαιαιαιιαι!!!!! Γλύφεεεεεεεε!!!!!!
Βάζω τότε το ένα μου χέρι και της χαϊδεύω την κλειτορίδα! Μια την έβαζα και την πίεζα ανάμεσα στα δάχτυλά μου και μια την χάιδευα, ενώ συνέχιζα να την γλύφω στον κώλο.

Είχε τρελαθεί και φώναζε, ενώ άρχισε να δαγκώνει το μαξιλάρι για να μην την ακούσει όλο το ξενοδοχείο.
- Έτσιιιιιιι!!!!! Συνέχειααααααα!!!! Κι άλλοοοοοοοοο!!!!! Που ήσουν τόσο καιρόόόόό!!!!
Συνέχειαααααα!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!! όλααααααα!!!!!! Και τη γλώσσα σου και το δάχτυλο και τη πούτσα σου θέλωωωωωωωω!!!!!!!! Τώρααααααα!!!!!!!

- Θέλεις τον πούτσο μου ε; της λέω. Θέλεις τον πούτσο μου; Θα τον έχεις μουνάρα μου. Θα τον έχεις συνέχεια. Όποτε τον θες.

Σηκώνομαι στα γόνατα πίσω της ενώ η πούτσα μου ήταν ορθωμένη ξανά μπροστά μου και αφού σηκώνω την Μαρία λίγο, βάζω τη πούτσα μου και της χαϊδεύει το μουνάκι κάνοντας πινελάκι. Μαζεύει όσα υγρά ξεχειλίζουν, με μια Μαρία να χτυπίται στο κρεβάτι και να εκλιπαρεί να τον βάλω μέσα της.

Η τρύπα στον κώλο της ήταν υγρή από τα σάλια μου, από το γλείψιμο και ενώ συνέχιζα το πινέλο της έβαλα το ένα μου δάχτυλο και το έστριβα καθώς έμπαινε.
Παίρνω τότε τον πούτσο μου και τον ακουμπάω στην τρύπα της. Αρχίζει να ανασαίνει βαριά απ την αναμονή και την προσμονή.

- Όπου θες αγορίνα μου! Όπου θες! Εκεί θες; Εκεί! Βάλε τη μέσα αλλά σιγά - σιγά!
Τότε ξεκινά η διείσδυση. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο και να τη βλέπω να χτυπιέται!
- Σιγάάάάά!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχ!!!!! Σιγάάάάάάάάά!!! Έτσιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! ΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!! Σκίσε μεεεεεεεε!!!!! Τώραααααααα!!!!!!! Όπως θεεεεεεςςςς!!!!

Τώρα πια είχα μπει ολόκληρος και της έσκιζα την κωλάρα. Κουνιόμαστε και οι δύο ενώ όπως έπεσα στην πλάτη της με το ένα χέρι της χάιδευα τη μία της βυζάρα.
Σε λίγο έβγαλα τον πούτσο μου απ τον κώλο της και με μία μπήκε στη μουνάρα της. Έβαλε τότε το χέρι της και μου χάιδευε τα αρχίδια όπως κρεμόντουσαν! Απίστευτη καύλα! Φωνάζαμε και βογκούσαμε και οι δύο παραδομένη στην ατέλειωτη καύλα που αυθόρμητα βγήκε αυτή τη βραδιά.

Την έγειρα στο πλάι χωρίς να βγω από μέσα της. Της γαμούσα το μουνάκι από πίσω ενώ είμαστε γυρισμένοι στο πλάι και οι δύο. Της χάιδευα την βυζάρα, ενώ αυτή συνέχιζε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια και να φωνάζει:
- Γάμα μεεεεεεε!!!!!! Σβήσε μου την καύλαααααα!!!!!!!
- Δεν σβήνει μωρό μου η καύλα σου! Τι είσαι εσύ; Φώναζε, φώναζε όσο θες!
- Γάμαμεεεεεε!!!!! Κι άλλοοοοοοοο!!!!!!! Έλα και θα χύσωωωωωω!!!!! Τι μου κάνεις; Έτσιιιιιιιιι!!!!!! Γάμα με με την πούτσα σου που καίει! Έλα να χύσουμε σε λίγοοοοοο!!!
- Ναι μωρό μου χύσεεεεεε!!!! ΑΑΑΑΑΑχχχχχ!!!! Με καυλώνεις πολύύύ!!! Γι αυτό σε γαμάωωωωωωω!!!!!!
- Έλαααα!!! Έλααααα!!!! Τώρααααα!!!! Τώρααααααα!!!!! ΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχ!!!! Ναί!!!!
Τώραααααα!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑχχχχχχχ!!!!!! Χύνωωωωωωωωωωωωω!!!!! ΑΑΑΑχχχχχχ!!!!!! Χύνωωωωωωωωωω!!!!!!!! Χύνωωωωωωωωωωω!!!!!!! Όλαααααααααα!!!!!! ΑΑΑχχχ!!!
- Κοντεύω και εγώ μουνάρα μου, κοντεύω να χύσωωωωωωω!!!!! Θα σε χύσωωωωω!

Είχα φτάσει στο αμήν με τον τρόπο που ούρλιαζε και έχυνε, ενώ έτσι όπως την είχα αγκαλιάσει από πίσω μου μετέδιδε μια κάψα. Είχα αρχίσει να την δαγκώνω στην πλάτη! Δεν άντεχα άλλο. Τα αρχίδια μου πήγαιναν να σπάσουν! Βγήκα απ το μουνί της, την γύρισα ανάσκελα και κάθισα επάνω στις βυζάρες, βάζοντας τον έτοιμο να εκραγεί πούτσο μου ανάμεσά τους. Χούφτωσα τις βυζάρες της και τις πίεσα να αγκαλιάσουν τον πούτσο μου, ενώ άρχισα να της γαμάω τα βυζιά. Δεν άντεξα πολύ.
- Πάρταααααααα!!!!!! Πάρταααααααα μουνάρα μου! Χύνωωωωωωωωω!!!!!!! Δικά σου είναι!!!! Όλααααααα!!!!!!! Πάρταααααααα!!!!!! Χύνωωωωωωωωωωω!!!!!!!!! ΑΑΑχχχχχχ!!!! Χύνωωωωωωωω!!!!!!!!!! Δικά σου! Όλαααααα!!!!!!

Τα χύσια μου εκτοξεύτηκαν! Πήγαν παντού! Στα βυζιά της, στο πρόσωπό της, στα χείλη της, στα μαλλιά της, στο μαξιλάρι!

Ήταν ένα απίστευτο χύσιμο, μιας και η καύλα ήταν μεγάλη.
έσκυψα και την φίλησα ενώ το στόμα της είχε τα χύσια μου. Με αγκάλιασε χωρίς να μιλά, αλλά ανάσαινε βαριά ακόμη. Το ίδιο και εγώ.

Μετά από λίγο πήγαμε μαζί στο μπάνιο. Είχε ξημερώσει κανονικά πιά. Ούτε για μια στιγμή δεν σκεφτήκαμε να κοιμηθούμε. Ζήτησα πρωινό στο δωμάτιο. δεν θέλαμε να φύγουμε από εκεί μέσα.

Πήρε τον Γιάννη τηλέφωνο και του είπε πως επειδή ξενύχτησε στα μπουζούκια με τους άλλους ήθελε να ξεκουραστεί και να μην οδηγήσει γι αυτό θα έμενε άλλη μια μέρα στην Χαλκίδα.

Περάσαμε καταπληκτικά! Μου τον έπαιρνε στο στόμα της, τον καύλωνε και ξεκίναγε ο επόμενος γύρος. Υπέροχο Σαββατοκύριακο!

Με την Μαρία συνεχίσαμε για μερικούς μήνες και βρισκόμαστε πια στην Αθήνα. H σχέση τελείωσε πριν λίγους μήνες, αλλά και για τους δύο ήταν κάτι πάρα πολύ έντονο.

Click here for more!