Σου στέλνω και εγώ μια ιστορία που αφορά τη γυναίκα μου.

Η καταγωγή της γυναίκας μου (Μαρία για την ιστορία, αλλαγμένο φυσικά) είναι από νησί και μένουμε στη πόλη μου. Έχει ύψος 1,69 ,βάρος 58 κιλά ,ωραίο πρόσωπο με μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά και φοβερό σώμα το οποίο διατηρεί σε άριστη κατάσταση στο γυμναστήριο.

Κάποια μέρα ,πήραμε ένα τηλεφώνημα από την μικρότερη αδελφή της ότι θα μας επισκεφτεί με 2 φίλους της. Ο ένας εξ αυτών ήταν το αγόρι της τον οποίο τον ήξερα ήδη ,ο Νίκος. Ο άλλος ,άγνωστος σε μένα ,ήταν ο Βασίλης. Η γυναίκα μου τους γνώριζε αρκετά καλά και τους δύο αφού κάθε καλοκαίρι πηγαίνει για διακοπές ένα με δύο μήνες στο νησί της.

Τις δύο πρώτες μέρες έβλεπα αρκετή περιποίηση της γυναίκας μου στο Βασίλη και πολλά γυναικεία ναζάκια. Αυτό με έκανε να θυμηθώ κάποιες υπόνοιες που είχα ότι η γυναίκα μου δεν ήταν ιδιαίτερα φρόνιμη τα καλοκαίρια στο νησί της. Το μεσημέρι της δεύτερης μέρας πηγαίνοντας από το σαλόνι στη τουαλέτα , βλέπω περνώντας έξω από τη πόρτα της κουζίνας ,τη γυναίκα μου σκυμμένη μπροστά στο φούρνο, η φούστα φυσικά σηκωμένη και φαινότανε όλος ο κώλος της και ο Βασίλης από πίσω της να της τον κρατάει και με τα δύο χέρια. Εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι όλες οι υποψίες μου ήταν σωστές και ο Βασίλης ήταν αυτός που την πηδούσε στο νησί. Προχώρησα γρήγορα χωρίς να με δούνε και πήγα στη τουαλέτα. Δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου τη σκηνή που είχα δει. Ήμουνα αναστατωμένος με αυτό που συνέβη αλλά αποφάσισα να μην κάνω ακόμα θέμα μέχρι να σκεφτώ τι θα κάνω.
Η μέρα πέρασε και προσπαθούσα να αντιληφθώ και άλλες τέτοιες φάσεις αλλά δεν είδα τίποτα. Το βράδυ πήγαμε για ένα ποτό σε μπαράκι οι 4 μας και εκτός από την γενική ευθυμία δεν είδα κάτι άλλο. Γυρίσαμε σπίτι και τους είπα ότι ήμουν ψόφιος στη κούραση και θα πηγαίναμε αμέσως για ύπνο.

Οι δύο άντρες κοιμόταν στο σαλόνι ,η αδελφή της γυναίκας μου στο δωμάτιο των παιδιών.
Αφού λοιπόν ξαπλώσαμε όλοι ,εγώ έκανα τον κοιμισμένο μέσα σε 5 λεπτά. Μετά από ένα τέταρτο μου λέει η γυναίκα μου ότι περάσαμε ωραία στο μπαράκι αλλά εγώ δεν απάντησα κάνοντας ότι κοιμάμαι. Με ξαναρωτάει μετά από 3-4 λεπτά αν μου άρεσε και όπως δεν απάντησα εγώ ,την ακούω και σηκώνεται από το κρεβάτι.

Περιμένω εγώ στο κρεβάτι κάνοντας τον κοιμισμένο και μετά από ένα δύο λεπτά ξανάρχεται και κοιτάζει από τη πόρτα ,φυσικά όπως ήταν σκοτεινά δεν είδε ότι εγώ είχα μισάνοιχτο το ένα μάτι μου. Αφού λοιπόν βεβαιώθηκε ότι κοιμάμαι ξαναφεύγει.

Αφήνω να περάσουν μερικά λεπτά και σηκώνομαι. Το σπίτι σκοτεινό εκτός από το φως της τηλεόρασης που ερχόταν από το σαλόνι. Με μεγάλη προφύλαξη σπρώχνω την πόρτα για 2-3 εκ. ίσα ίσα να μπορώ να κοιτάξω μέσα. Αυτό που είδα θα μου μείνει αξέχαστο. Η γυναίκα μου με το νυχτικό της μαζεμένο στη μέση και τα βυζιά της πεταμένα απέξω ,γονατισμένη μπροστά στο Νίκο και το Βασίλη που καθόταν στον ένα καναπέ έκανε εναλλάξ τσιμπούκι στον ένα ενώ την έπαιζε του άλλου και με το ελεύθερο χέρι της έτριβε το μουνάκι της. Την έβλεπα να γλύφει τις ψωλές τους προσπαθώντας να τις πάρει όσο πιο βαθιά μπορούσε ενώ σιγανά βογκητά καύλας ακουγότανε απ’όλους.

Μετά από μερικά λεπτά σηκώνονται για να ξαπλώσουν στο στρώμα που είχαμε στρώσει κάτω για να κοιμηθούν. Τότε είδα και τον εξοπλισμό των δύο που πηδούσαν τη γυναίκα μου. Ο Νίκος είχε ένα κανονικό πούτσο αλλά του Βασίλη ήταν ο μεγαλύτερος που είχα δει. Πρέπει να ήταν πάνω από 20 εκ. και πάρα πολύ χοντρός.

Ο Βασίλης ξαπλώνει κάτω και η γυναίκα μου ανεβαίνει πάνω του και καρφώνει το μουνάκι της πάνω στο παλούκι του ενώ ο Νίκος ήταν όρθιος μπροστά της και την τσιμπούκωνε. Η γυναίκα μου ήταν σε έκσταση και βογκητά καύλας έβγαιναν από το στόμα της.

Ανεβοκατέβαινε πολύ γρήγορα πάνω στο πούτσο του Βασίλη ενώ ρουφούσε το πούτσο του Νίκου ,τον έβγαζε και τον έτριβε στο πρόσωπο της, του έγλυφε τα αρχίδια και τον ξανάχωνε στο στόμα της ρουφώντας τον όλο μέχρι τη βάση του. Όλη αυτή την ώρα οι δύο άντρες δεν είχαν σταματήσει να της μιλάνε λέγοντας της διάφορα τα οποία αντί να την ενοχλήσουν φαινόταν να ανεβάζουν την καύλα της στα ύψη. Σε κάποια στιγμή της λέει ο Νίκος έλα να σε κάνουμε σάντουιτς τώρα ξεκωλιάρα και βγαίνοντας από το στόμα της πηγαίνει από πίσω της.

Παίρνοντας υγρά από το μουνάκι της αρχίζει να της τρίβει τη κωλοτρυπίδα ενώ η γυναίκα μου πέφτει μπροστά για να του δώσει ευκολότερη πρόσβαση στο κώλο της. Αφού έπαιξε για λίγο με το κώλο της βάζοντας μέσα 2 δάχτυλα για να την ανοίξει και να την ετοιμάσει ακουμπάει το πούτσο του πάνω στη τρύπα έτοιμος να της τον βάλει. Ο Βασίλης μένει τότε ακίνητος για να τον διευκολύνει ενώ από το στόμα της γυναίκας μου έβγαιναν βογκητά πόνου όπως άνοιγε ο κώλος της.

Μετά από ένα δύο λεπτά ο πούτσος του Νίκου είχε μπει μέσα και αυτός άρχισε να κουνιέται με σιγανές κινήσεις στην αρχή μέχρι να ανοίξει ο κώλος της γυναίκας μου και να μπορεί να τον τρώει πιο άνετα. Μόλις άρχισε να κινείται πιο γρήγορα ,η γυναίκα μου άρχισε να βογκά από καύλα Μετά από δύο λεπτά οι κινήσεις της ήταν φρενιασμένες όπως την γαμούσαν και οι δύο μαζί και πέφτοντας πάνω στο στήθος του Βασίλη άρχισε να τελειώνει.

Μόλις την αντιλήφθηκαν οι δύο γαμιάδες της άρχισαν να τη γαμάνε με δύναμη ενώ αυτή τελείωνε σε ένα φοβερό σε ένταση οργασμό. Εκείνη την ώρα της λέει ο Νίκος “θα χύσω μέσα στη κολάρα σου μωρή ψώλα ,θα σου γεμίσω το κώλο” και αρχίζει να σπρώχνει το πούτσο του μέσα στο κώλο της γυναίκας μου με μεγάλη δύναμη. Μετά από 5-6 κινήσεις μένει ακίνητος έχοντας όλο το πούτσο του βαθιά μέσα της και αρχίζει να χύνει ενώ ακούω για πρώτη φορά τη γυναίκα μου να μιλάει και να του λέει “ναιιι χύσε μέσα στο κώλο μου ,ξέσκισε με, δώσε μου τα όλα μέσα στη κολάρα μου” και με αυτές τις λέξεις τελειώνει ξανά. Αφού τελειώνει, ο Νίκος τον βγάζει από το κώλο της και έρχεται ,της τον βάζει στο στόμα και αρχίζει να του τον καθαρίζει. Την ώρα εκείνη σηκώνεται από κάτω ο Βασίλης και πηγαίνει πίσω της ,την στήνει στα 4 και όπως ήταν στημένη άρχισε να της τον τρίβει ανάμεσα στα κώλο και μετά να τοποθετεί το πουτσοκέφαλο του στη κωλοτρυπίδα της.

Αρχίζει και σπρώχνει και μετά από λίγη προσπάθεια έχει βάλει όλο το πούτσο του στο κώλο της. Εγώ βλέπω όλο αυτό το εργαλείο να χάνεται στο κώλο της γυναίκας μου και απορώ πως χώρεσε. Αυτό όμως δεν φαίνεται να την απασχολεί γιατί μετά από μερικά σπρωξίματα αρχίζει και κινείται αυτή προς τα πίσω για να τον φάει πιο βαθιά. Ο Βασίλης αρχίζει και επιταχύνει τον ρυθμό του βάζοντας και βγάζοντας όλο σχεδόν το πούτσο του από το κώλο της ενώ η γυναίκα μου συνεχίζει να τσιμπουκώνεται από το Νίκο και έχει κατεβάσει το ένα χέρι της ανάμεσα στα πόδια της και τρίβει το μουνάκι της. Μετά από κάμποση ώρα η γυναίκα μου αρχίζει να χύνει ξανά ενώ την ακολουθεί και ο Μιχάλης ο οποίος της τον καρφώνει τέρμα μέσα στο κώλο της και της τον γεμίζει με τα χύσια του.

Αφού τελειώνει ,τον βγάζει και έρχεται και αυτός μπροστά και της τον δίνει στο στόμα για να του τον καθαρίσει, κάτι το οποίο η γυναίκα μου κάνει με μεγάλη όρεξη. Γυρνάω αθόρυβα στο κρεβάτι μου και μετά από 10 λεπτά έρχεται και η γυναίκα μου. Την επομένη την έβλεπα ότι δεν μπορούσε να καθίσει άνετα από το γαμήσι που είχε φάει και καθόταν συνεχώς στο πλάι αλλά δεν έδειξε να την στεναχωρεί αυτό. Είχα και την απορία του Νίκου που τα είχε με την αδελφή της αλλά μου λύθηκε το ίδιο βράδυ.

Αυτό όμως είναι μία άλλη ιστορία.

Συγγνώμη αν σας κούρασα με τη μεγάλη ιστορία

Click here for more!