Είμαι πωλητής και σε μια έκθεση γνώρισα την Έλλη(σιγά μην την λέγον έτσι).Ήμασταν συνεργάτες αγόραζε από εμάς αλλά δεν την είχα δει από κοντά.Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση έκατσε μαζί μου την κέρασα καφέ μιλούσαμε περί δουλειάς και κάποια στιγμή έκανε την εμφάνιση της η κοπελιά μου , πολύ απλή κοπέλα αλλά πανέμορφη με καταπληκτικό κορμί και πολύ όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου.
 
 Μετά από λίγο έφυγε η Έλλη χαιρετηθήκαμε και τίποτα άλλο. Την επόμενη μέρα με παίρνει τηλέφωνο.Εγω δεν είχα καταλάβει ότι δεν ήθελα κάτι περί δουλειάς οπότε μου ξεφουρνίζει αν θα ήθελα το απόγευμα να πηγαίναμε για καφέ. Της είπα ότι έχω κανονίσει κάποια άλλη φορά ίσως. Κλείσαμε και μετά από μια ώρα με ξαναπαίρνει και μου λέει «Είμαι στο αμάξι μου και έρχομαι να σε πάρω να πάμε κάπου εκεί κοντά» Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα και της είπα ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και μου λέει «Δεν θέλω τίποτα άλλο από το να πάμε κάπου απόμερα να γαμηθούμε» Κάγκελο εγώ η κοπελιά μου είναι ιδιαίτερα συντηρητική στα περί σεξ και μου σπάει τα αρχίδια κάθε φορά που είτε θα την πάρω από πίσω ή θα την παίρνω με δονητή από μπρος και με τον πούτσο μου από πίσω και γενικά πολλά τέτοια.Ετσι λοιπόν άρχισα να το πλέκω στο μυαλό μου τι θα μπορούσα να κάνω με μια σεξουλιάρα σαν την Έλλη. Της λέω λοιπόν ότι πραγματικά δεν μπορώ να σε δω αλλά θα το κανονίσουμε σε 2 μέρες να έχουμε όλη την νύχτα μπροστά μας. Πράγματι κανονίζω με την δικιά μου να λείπει και έρχεται αμέσως μετά την δουλειά η Έλλη σπίτι μου.Της προτείνω να κάτσει από αμηχανία εγώ συνέχιζα να μιλώ περί δουλειάς.Φανταζόμουν ότι ήθελε κάποιο ζέσταμα η κατάσταση... Εκεί που μιλούσαμε 2 λεπτά με σπρώχνει πίσω στον καναπέ και μου κατεβάζει την φόρμα που φορούσα.Αρχιζει να μου παίρνει ΤΡΟΜΕΡΟ τσιμπούκι ξεκάυλοτος εγώ, μου αρέσει πολύ αυτό και να αφήνει της γεμίζει το στόμα της. Ρούφαγε σαν ανεμοστρόβιλος το στόμα της μέχρι που δεν χώραγε στο στόμα της. Μετά άρχισε να πιπώνει κανονικά αλλά με πολύ χαλαρά τα χείλια της μου αρέσει ιδιαίτερα αυτή η τεχνική με καυλώνει αφάνταστα πρήζετε ο πούτσος μου γίνεται πέτρινος.Οπως πίπων και με καύλωνε έλεγα μέσα μου ε όπου νάνε θα μου πει έλα να με γαμήσεις αλλά που αυτή την πίπα της.Με πίπων έτσι χαλαρά περίπου μισή ΩΡΑ !!! Είχα αφηνιάσει όταν μου ήρθε να χύσω της το λέω μήπως δεν ήθελα να τα πιει αλλά που... Δεν πρέπει να έχω ξαναχύσει έτσι στην ζωή μου σαν πίδακας υπό πίεση τα χρυσία μου χτύπουγαν το λάρυγκά της, αφού το καταλάβαινα και εγώ!Τα ήπιε μέχρι την τελευταία σταγόνα.

ΜΕ είχε ξεθεώσει. Χαλαρώσαμε μετά και σκεφτόμουνα όπως κάθε άντρας ωραία τώρα πώς θα την κάνεις; Έλεγα μην μου πει τώρα να την γαμήσω βαριέμαι όσο τιποτα.Ανταυτου άρχισε να μου μιλάει για τις σεξουαλικές εμπειρίες.Μπου έλεγε ότι από όσους έχει πάει καταλαβαίνει ότι οι άντρες πάνω από 1,90 είναι και οι πιο πουτσαράδες (εγώ 1,80 μην νομίζετε 16 ποτάκια....)

Μου είπε ότι θα της άρεσε να φέρουμε και μια άλλη κοπέλα φίλη της και να γαμηθούμε και οι 3 της εξήγησα ότι δεν το έβλεπα πρακτικό καλύτερα 2 άντρες μια γυναίκα(που είχε και τις ανάλογες τρύπες άλλωστε)Ένας άντρας μια πούτσα. Συζήτηση στην συζήτηση άρχισα να της χαϊδεύω το μουνάκι της που όχι απλά ήταν μούσκεμα αλλά παπαρομένο!Απο τύχη πολύ γρήγορα της βρήκα το κουμπί και έσκουζε σαν α γυρίζαμε τσόντα. Εκεί που σκεφτόμουν κοιτά να δεις που θα κάθομαι νυχτιάτικα να την μαλακίζω σκύβει και ξαναρχίζει να μου παίρνει πίπα ΤΡΟΜΕΡΟ με πίπων και την μαλακία και βογκούσαμε σαν ζώα.Ήρθε η ώρα να με γαμήσεις μου είπε.Εγώ έχοντα χύσει πριν καμία ώρα έβλεπα θα τραβήξει πολύ αυτό το γαμήσι...Πρέπει να την έστησα να την γαμήσω σε όλες της στάσεις που ήξερα και μπορούσα.

Τι στα 4 ,τι πισωκολητα ,τι ανέβαινε πάνω μου και το καβάλαγε ,τι ξαλιδωτά.Δεν έχυνα με τίποτα (αλλά ούτε και αυτή είναι η αλήθεια) σε μια στιγμή που την είχα πίσω κολλητά και βριζόμασταν καριόλα παλιοπουτάνα και άλλα τέτοια εγώ γαμιά μου πουτσαρά μου ατελείωτε αυτή μου λέει ξέρω τι θέλεις για να χύσεις.Γαμα μου έτσι στεγνά τον κώλο ξέσκισε με να πονέσω σκίσε με! Εγώ δεν το πίστευα ποσα δοτική ήταν αμέσως τον βγάζω και προσπαθώ να της ανοίξω την κωλοτρυπίδα που είχε υγρά μεν από το μουνί της αλλά δεν ήταν χαλαρή να μπω και προσπαθούσα σιγά .

Κάνει μια πίσω απότομα και σκίζει την κωλοτρυπίδα στα 2 Πρέπει να μας άκουσε όλη η γειτονιά Τον έχωσε ολόκληρο με την μια μέσα της η κωλοτρυπίδα της άνοιξε λες και ήταν κολλημένο το άντερο της από στενότητα πολύ βιαια.Ετσι είσαι της λέω να δω πόσο θα αντέξεις.Την έσκιζα περίπου 5 λεπτά όπου από τις φωνές πόνου (ΔΕΝ έλεγε βγεις πάντως)καύλωσα για να χύσω τον βγάζω και της τον δίνω στο στομα.Ε αυτή την φορά τον πίπων λες και τον ευχαριστούσε γιατην ευχαρίστηση πόνου που της είχε προσφέρει την έχυσα και τα ήπιε πάλι.

Σκλάβα την είχα και της είπα να με γλύψει παντού αλλά παράλληλα να μαλακίζεται πολύ καυλωτικό και αυτό αλλά ήμουν ξεθεωμένος.Αφού έχυσε ξαπλώσαμε λίγο και μετά από λίγο έφυγε. Την άλλη μέρα δεν είχε πάει στην δουλειά της και με πήρε από το σπίτι της και μου είπε ότι μαλακίζομαι και σκέφτομαι τα χτεσινα.

Click here for more!