Αυτή τη φορά σου γράφω με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα . Με τα πεθερικά μου ζούμε σε ένα διώροφο σπίτι, στο πάνω εμείς , στο κάτω εκείνοι. Ο πεθερός μου είχε φύγει ταξίδι και η πεθερά μου είχε μείνει μόνη της με τον κουνιάδο μου.

Ενα μεσημέρι που γυρνάω από την δουλειά η πόρτα της πεθεράς μου ήταν ανοιχτή και μπήκα να πω ένα γεια όπως συνήθως. (η γυναίκα μου ήταν και αυτή στην δουλειά και τυχαία εκείνη την μέρα είχε πάρει και την κόρη μου μαζί) . Κοιτάω στο σαλόνι κανείς , στην αυλή κανείς και φαντάστηκα ότι θα είχε πεταχτεί στον φούρνο για ψωμί μέχρι που άκουσα θόρυβο από το δωμάτιο της. Πάω προς το δωμάτιο της να την δω και την βλέπω με γυρισμένη την πλάτη προς την πόρτα και ολόγυμνη (εν τω μεταξύ δεν με είχε ακούσει) , μόλις είχε βγει από το μπάνιο και ετοιμαζότανε να ντυθεί μέχρι που με είδε από τον καθρέφτη γύρισε προς το μέρος μου και έμεινε κάγκελο όπως και εγώ βέβαια από το θέαμα. Εδώ θα θελα να σημειώσω ότι δεν είναι και καμία γυναικάρα η πεθερά μου αλλά έχει πιασίματα και κάτι βυζόμπαλα σαν πεπόνια. Τρελάθηκε δεν ήξερε τι να κάνει . Πήρε την πετσέτα του μπάνιου και την γύρισε γύρω της αλλά ήταν κατακόκκινη.

Πως μπήκες μου λέει ?
Ηταν ανοιχτή η πόρτα της απαντάω και είπα να πω ένα γεια.
Να ξέρεις μου λέει δεν περίμενα ότι θα έρθει κάποιος τόσο νωρίς και μπήκα να κάνω ένα μπανακι αλλά ξέχασα να κλείσω την πόρτα.
Εντάξει της λέω μην κανείς έτσι δεν έγινε και τίποτα φοβερό.
Εεε... Να ντρέπομαι που με είδες έτσι αλλά αφού έγινε τώρα τι να κάνουμε .
Οτι θες της λέω. Μήπως θες να σε βοηθήσω ?
Μα τι λες τώρα αγόρι μου πως...

Αφού κάθεσαι της λέω τόση ώρα και με κοιτάς αντί για να ντυθείς γι αυτό σε ρωτάω και μην με ντρέπεσαι άλλο , εξάλλου ότι ήταν να δω το είδα δεν έχεις κάτι άλλο να κρύψεις.

Δεν έχεις και άδικο μου λέει (μπήκε στο νόημα ) αλλά μην έρθει κανείς και μας δει .
Ποιος να ρθει τέτοια ώρα.
Καλά μου λέει , πιάσε μου τότε το εσώρουχο μου πάνω από το κομοδίνο.
Δεν το καθυστέρησα και πολύ ήταν ένα δαντελωτό μαύρο κυλοτακι το οποίο όμως δεν συνοδευόταν από σουτιέν.
Και την ρωτάω , το σουτιέν σου που είναι
Μου λέει δεν φοράω συνήθως σουτιέν (το είχα ξαναπαρατηρησει πολλές φορές αλλά έκανα τον μαλάκα)

Κάνοντας να της το δώσω της πέφτει η πετσέτα από τα χέρια ε δεν άντεξα άλλο και βουτάω μέσα στα βυζιά της με τα μούτρα . αυτή με είχε πάρει αγκαλιά και μου λέγε δεν είναι σωστό και τι κανείς και όλο με εσφιγκε (αφού ήταν αγαμητη πάρα πολύ καιρό) χωρίς πολλά πολλά γυρνάω ανάσκελα και της λέω ρούφα το καυλί μου μωρή καριόλα για να μάθεις να αφήνεις την πόρτα ανοικτή. χωρίς δεύτερη κουβέντα σκύβει και βάζει τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να τον ρουφάει καθώς εγώ της μάλαζα τα βυζομπαλα της εκείνη τον έπαιρνε ασταμάτητα .

Σε κάποια φάση την σταματάω και της λέω ο πεθερός μου σε γαμάει από τον κώλο
Όχι μου λέει γιατί ρωτάς

Για να σε γαμήσω εγώ της απαντάω και κοκάλωσε
Όχι αγόρι μου μη το κανείς θα πονέσω μου λέει και πριν προλάβει να τελειώσει της είχα ήδη βάλει ένα δάχτυλο μέσα στη σούφρα της
Αχ βαχ φώναζε μέχρι που της κάρφωσα το παλούκι μου στην κωλοτρυπίδα και ούρλιαξε σαν ζώο από πόνο και καύλα μαζί

Την σφυροκοπούσα ασταμάτητα μέχρι που κόντευα να χύσω την γυρνάω λοιπόν αλλιώς και άρχισα να την χύνω στο στόμα . Η πουτάνα δεν άφησε σταγόνα να πέσει κάτω τα κατάπιε όλα.

Μόλις τελειώσαμε και σηκωθήκαμε μου λέει από δω και στο εξής να μου λες τι ώρα θα ρχεσε για να ξέρω να κάνω μπάνιο.

Click here for more!