Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Στην εταιρία που είμαι το Νο2(είμαι 44 ετών) μας ήρθε μια καινούργια συνάδελφος και έπιασε το πόστο του Νο 3 στην Ιεραρχία. Δούλευε περίπου τρία χρόνια στην εταιρία αλλά σε άλλο υποκατάστημα. Η τοποθέτηση της έγινε μετά από παράκληση προς εμένα από το εξωτερικό.
Το Νο 1 η Νορα είναι μια έκφυλη μουνάρα που είναι πρόεδρος ελέω μπαμπά ο οποίος μου εξήγησε ότι είναι τούβλο απλά να προσέχω , να παίρνω αποφάσεις και να τη γράφω στα αρχίδια μου.
Το αντικείμενο της εταιρίας που είναι πολυεθνική , δεν έχει σχέση με την γυναίκα απλά έτυχε να προσληφθούν , με τη σύμφωνη γνώμη μου, από το εξωτερικό γυναίκες οι οποίες μπορεί να τα κατάφερναν καλά στο ίσιωμα αλλά στην ανηφόρα χρησιμοποιούσαν τα θέλγητρα..... τους προκειμένου κάποιος να βοηθήσει......

Η Νορα μου την είχε πέσει πολλές φορές για να την γαμήσω αλλά στις περιπτώσεις αυτές καλύτερα να λες το τραγούδι «Εγώ λέω να πηγαίνω».
Το Νο 3 ήταν το αίνιγμα για όλους. Μια γυναίκα 32 ετών η Λούσι που δεν μιλούσε με κανέναν εκτός από μένα αλλά και πάλι υπήρχε κάποια απόσταση μεταξύ μας που την επέβαλα Εγώ γιατί ποτέ ξέρεις.
Ένα βράδυ , Τετάρτη ήταν, είχα μείνει αργά στο γραφείο και με έκπληξη διαπίστωσα ότι και το Νο3 δούλευε έως αργά.
Μπήκε στο γραφείο μου και με ρώτησε αν θέλω κάτι να τσιμπήσω μια και θα κατέβαινε κάτω. Της είπα ότι το καλύτερο ήταν να παραγγείλουμε από εδώ κινέζικο που το μαγαζί ήταν στο συγκρότημά μας και με έκπληξη είδα ότι συμφώνησε.

Με την πρώτη ματιά που της έριχνες ήθελε ταλέντο αρκετό για να καταλάβεις το ηφαίστειο που έκρυβε κάτω από την σοβαρότητα και την απομάκρυνση από τα κοινά. Ένα μουνί 1, 80 περίπου ύψος, σώμα λαμπάδα, βυζί και κώλος λες και βγήκαν τώρα από τον τόρνο, κοντολογίς από αυτά τα μουνιά που φωνάζεις «Ε ρε Θεέ μου όταν έχεις κέφια τι βγάζεις» Μουτράκι πολύ καυλωτικό.
Το φαΐ ήρθε και πήγαμε στην κουζίνα να φάμε οπότε μου πετάει την κεραμίδα.
Απόψε λέω να πάω Βόρεια είμαι μόνη θέλεις να μου κάνεις παρέα? Πρόσφατα είχε ξαποστείλει το αρχιμαλακα που δεν καταλάβαινε τι έχανε μετά από 4 χρόνια δεσμού. Έτσι είπε η κυρία και οι άλλοι προκειμένου να την πάρουν με το μέρος τους , μήπως και την πηδήξουν, συναίνεσαν.
αλλά όμως είχα μάθει εγώ ότι ο μάγκας την έπιασε σε ένα ξενοδοχείο να γαμιέται και να παίρνει 1000 ευρώ παίζοντας το πουτάνα πολυτελείας με κάποιον από την προηγούμενη της δουλειά.

Επίσης άλλη μια φορά την τσάκωσε σε παρτούζα με πολύ ψηλά ιστάμενα πρόσωπα της εταιρίας από το εξωτερικό τρεις γυναίκες Και τρεις άντρες. Η σπαζοκεφαλιά ήταν με ποιες από εκεί μέσα.
Στην εταιρία μας είχε έλθει η κυρία όχι με διαγωνισμό, τουλάχιστον έτσι έλεγαν οι κακές γλώσσες, αλλά γιατί την είχαν πάρει νουμεράδα δυο τρεις ξένοι του διοικητικού συμβουλίου το δε βίντεο του ξεσκίσματος της φρόντισα έτσι που ήταν στο συρτάρι μου.
Το ξάφνιασμα δεν ήταν για το ότι ήθελε να γαμηθεί αλλά η ώρα και οι συγκυρίες της πρότασης, οπότε της λέω τι θα έλεγε για σκι και spa. Μη πάει ο νους σας κοντά στην Αθήνα.
Συμφώνησε, μόνο που δεν είχε ρούχα κατάλληλα οπότε της λέω ότι υπάρχουν τα πάντα στο τζιπ και για εκείνη (ήταν της πρώην μου) και αμέσως μου απαντάει «φύγαμε τώρα» .

Κάλεσα τη γραμματέα μου και της είπα ότι φεύγω και ότι ήθελαν από το κινητό
Το Νο3 θα έπαιρνε την επομένη να πει ότι εκτάκτως μπαίνει στο νοσοκομείο για μια υπόθεση ρουτίνας.
Φύγαμε χωριστά με μισή ώρα διαφορά και πέρασα από το σπίτι της την πήρα και βγήκαμε στην Εθνική.
Με το σύνολο εκδρομής που φορούσε ήταν ένα μουνί με που μόνο στα όνειρα σου το βλέπεις.
Ξαφνικά και πριν βγούμε έξω την Αθήνα μου λέει ότι ξέρει ένα πολύ καλό και ήσυχο ξενοδοχείο εδώ κοντά οπότε έστριψα προς τα εκεί και έτσι χωρίς να το ξέρει αποδείχθηκε η πουτανιά της ότι ήταν σοκολατιερα πολυτελείας. Μη αντέχοντας την καύλα και αφού κι αυτή είχε φροντίσει χαϊδεύοντας μου τον πούτσο μου της έριξα ένα πολύ βίαιο γαμήσι που τα χύσια μου έτρεχαν συνέχεια. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήτανε ότι δεν ήθελε να την πάρω από τον κώλο.
Φτάσαμε κάποτε στο σαλέ. Το κρύο ήταν το κάτι άλλο. Πλυθήκαμε με ένα καυτό μπάνιο και εκεί που περίμενα να πάμε για φαγητό μου λέει να το πάρουμε στο δωμάτιο.

Η κυρία είχε φορέσει ένα παρεό που την έκανε το μουνί. Αρχίσαμε το γαμήσι αλλά παραξενεύτηκα που η κυρία έδειχνε να ξέρει περισσότερα από εκείνα που και ένας πεπειραμένος καταλαβαίνει.
Ασχολήθηκα λίγο και με κωλοτρυπίδα αλλά με σταμάτησε λέγοντας μου ότι για αυτήν πληρώνει ακόμη και ο άντρας που θα παντρευτεί.
Τα πήρα στο κρανίο έτσι που πολύ βίαια (έφαγε το ξύλο της χρονιάς της)την έβαλα κάτω και της τον έχωσα με σκοπό να της πετάξω το κωλάντερο έξω. Της είπα ότι αν αρνηθεί ξανά κωλοτρυπίδα να τα μαζέψει και να πάει από εκεί που ήρθε.
Ήδη είχα τακτοποιήσει την εφεδρεία μου από την πόλη που παλιά είχα μια αμαρτία εκεί.

Η Έκφραση την πήγα γαμιόντας εφαρμόστηκε στο ακέραιο. Ξεκολιάζοντας την και χτυπώντας την παρατήρησα ότι η κυρία παραδόθηκε στο γαμήσι από τον κώλο απολαμβάνοντάς το με ουρλιαχτά του τύπου «Γάμα ρε πούστη τον κώλο που όλοι τον απέφευγαν με την πρώτη μου άρνηση» Χυνωωωωωωωωωωωωω καριόλη Χυνωωωωωωωω. Τέτοιος κώλος και τέτοια κωλοτρυπίδα ήτανε το κάτι άλλο έτσι που η βραδιά πέρασε με γαμήσι μόνο από τον κώλο και που η κυρία άρχισε να έχει τα πρώτα συμπτώματα του να παραπατάει.
Παρά το ξεκώλιασμα η κυρία άρπαζε τον πούτσο σαξόφωνο, ήταν ακούραστη αλλά αμέσως έβλεπε κανείς ότι η κυρία ήταν αυταρχική και ήθελε τσιράκια, με εμένα όμως είχε μπλέξει γιατί στο σημείο αυτό πέφτει άγριο ξύλο, με μια διαφορά ότι η κυρία με το ξύλο καύλωνε περισσότερο.
με το πρώτο χαστούκι βρισκότανε στον κόσμο της καύλας μιας καύλας που μόνο σε τέτοιες πουτάνες βρίσκεις.
Η ώρα ήτανε περασμένη και τα τσιγάρα τελείωσαν , σκόπιμα, οπότε κατέβηκα κάτω για τσιγάρα όταν με μεγάλη μου έκπληξη είδα ένα φίλο κολλητό τον Χάρη να φθάνει με την γυναίκα ενός άλλου φίλου, την Βετα, και μόνο δεν έμεινε κερί όταν με είδε.
Φυσικά ζητήθηκε εχεμύθεια κλπ οπότε αντιγύρισα εγώ ότι ρεγουλατορος στο μουνί της οποιασδήποτε δεν συνηθίζω να γίνομαι και ούτε με νοιάζουν οι επιλογές της. την επομένη το πρωί μας είδαν στο πρωινό και κάποια στιγμή πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου από τον Χάρη ότι έπρεπε επειγόντως να μου μιλήσει.

Βρήκα μια πρόφαση ότι παρατήρησα κάποια διαρροή στο αυτοκίνητο , η Λούσι ανέβηκε στο δωμάτιο και πήγαμε στο με το Χάρη στο Business center για να μιλήσουμε.
Ρε συ μου λέει ξέρεις ποια είναι αυτή που είσαι μαζί? Την ξέρεις καλά?
Τού είπα ότι κάτι ξέρω παραπάνω και εκείνος μου αντιγύρισε ότι μάλλον δεν ξέρω τίποτε αφού η κυρία ήταν πριν από την εταιρία μας σε μεγάλο Χρηματοπιστωτικό οργανισμό το Νο2 με μοναδικό προσόν το μουνί της, βούτηξε από κάποιον μεγάλο εκεί μέσα, όσα δεν μπορεί κανείς να φανταστεί, Ξεκίνησε σαν βιζιτού πολυτελείας με άλλες πολυτελείς πουτάνες.... και κάπου κάπου πετάνε για το Ντουμπάι για μουνική χρήση των Αράβων εκεί φυσικά με αμοιβές ανάλογες με το ξεκώλιασμα και την προσωπικότητα της πουτανιάς που η κάθε μια κουβαλάει.
Από ιδία πείρα ξέρω ότι μιλάμε για πάνω από 10, 000 ευρώ την βραδιά , ναι καλά ακούσατε ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. αλλά εκεί δεν έχει αυτό δεν το κάνω η εκείνο δεν μου πάει.

Αμέσως μου ήρθαν στο μυαλό ορισμένες πληρωμές αεροπορικών εισιτηρίων της κόρης του αφεντικού , το Νο 1 δηλαδή, από το γραφείο ταξιδιών της εταιρίας και αμέσως κάλεσα το γραφείο ένα γκομενάκι από εκεί και της είπα να μου στείλει με μειλ ημερομηνίες αναχωρήσεως και αφίξεως της κυρίας από και προς Ντουμπάι. Πήρα την γραμματέα μου και της είπα ότι αν γουστάρει διακοπές να πάρει το αεροπλάνο και να έχει μαζί της όλη τη δισκέτα αδειών του προσωπικού των δυο τελευταίων ετών.
Στην εταιρία μας ήλθε διότι ο γέρος πατέρας του Νο1 την πηδούσε δυο χρόνια και προκειμένου να την εξασφαλίσει την πασάρισε προκειμένου να πάρει ανάθεση και επιδότηση κάποια εκατομμύρια Ευρώπουλα.
Την κυρία Λούσι ο κολλητός την ξεκόλιαζε για κανένα εξάμηνο με την υπόσχεση ότι θα της βγάλει κάποιο μπόνους αλλά στο τέλος πήρε τα αρχίδια μου. Παράλληλα την είχε πιάσει να τα παίρνει από μερικούς αγνώστους που την ξεκόλιαζαν σε ένα φτηνό ξενοδοχείο στην Εθνική. Τα θύματα τα έβρισκε από το διαδίκτυο. Φυσικά τον κολλητό μου τώρα δεν τον ξέρει ούτε ότι είμαστε και κολλητήρια.
Από το τζάμι είδα ότι η κυρία κατέβηκε κάτω, την κοπανήσαμε με τον κολλητό από την άλλη πόρτα και αμέσως είδα ότι μιλούσε με την γκόμενα του κολλητού , την Βέτα, με την οποία όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων γαμιόντουσαν μαζί στο καλύτερο ξενοδοχείο της Συγγρού ως επί το πλείστον σε παρτούζα με πρόσωπα......... που καλύτερα να μη συνεχίσω.

Σε ερώτηση μου αν γνωρίζονται η απάντηση ήτανε όχι απλά βρέθηκαν σε μια συγκέντρωση και θυμήθηκε η μία την άλλη.
Κάποιες σπόντες πέσανε για παρτούζα αλλά πέσανε μερικές σφαλιάρες στην Βέτα η οποία κατάλαβε το γιατί και το βούλωσε, Όσο για τη Λούσι της είπα ότι θα τα βρούμε οι δυο μας επάνω.
Φύγαμε για μια εξερεύνηση της κοντινής πόλης και στο δρόμο είδα έναν άνθρωπο να μου κάνει νόημα μπροστά από μια αποθήκη με άχυρο με πρόβλημα στο τρακτέρ του. τον Βοήθησα και χωρίς να καταλάβει τίποτε η Λούση του είπα να αφήσει την αποθήκη ανοιχτή γιατί ήθελα να την γαμήσω εκεί μέσα.

Την έβαλα στην αποθήκη τής τα έβγαλα όλα και την έδεσα στο παχνί, σαν την φοράδα, κώλο, πίπα μέχρι τελικής πτώσεως ξεκώλιασμα χωρίς λιπαντικό πόνος και καύλα οπότε μπαίνει μέσα αυτός που άφησε ανοιχτή την αποθήκη και του γνέφω να έρθει προς τα μένα . Η πούτσα του είχε γίνει κοντάρι την πετάει έξω και της τον βάζει από τον κώλο και Εγώ της τον δίνω πίπα αφού την ξεκολιάσαμε ντυθήκαμε και φύγαμε. Στην πόλη την πήγα σε ένα ξενοδοχείο έκανε μπάνιο και ξεκουράστηκε λίγο γιατί το βράδυ είχε clubbing.
Μετά από αρκετά ποτά φύγαμε και γυρίζοντας στο σαλέ βρήκαμε ξανά την αποθήκη ανοιχτή την έδεσα στο παχνί και την ξεκόλιασα μέχρι το πρωί. Το πρόβλημα μου ήταν να της σπάσω τον τσαμπουκά της κωλοτρυπίδας της η οποία ομολογουμένως ήτανε θεσπέσια. Της τα έδωσα όλα μέσα στο κωλάντερό της και την υποχρέωνα να παίρνει πίπα μετά από κάθε χύσιμο.
Σε κάποια στιγμή στο γυρισμό μου λέει «τελικά είσαι σατράπης αλλά η καύλα που ένοιωσα μαζί σου είναι το κάτι άλλο» Σταμάτησα το αυτοκίνητο και την πήρα εκεί επί τόπου από τον κώλο χύνοντας στα βυζιά της. Εκείνη άρχισε να καταλαβαίνει ότι πρέπει να φέρεται σαν πραγματική πουτάνα έτσι που άρχισε να τσιμπουκώνει γλύφοντας μου μέχρι και τα αρχίδια.
Φτάνοντας στο σαλέ πήγαμε για ύπνο και πολύ πρωί σηκώθηκα και δεν την βρήκα στο κρεβάτι. ’κουσα όμως βογκητά στην κουζίνα και είδα την γυναίκα που κεράτωσε τον άντρα της την Βέτα με τον κολλητό μου να είναι από κάτω και η Λούση να της γλύφει το μουνί και να της έχει χώσει στον κώλο μια πούτσα.

Πήρα την βιντεοκάμερα και τράβηξα μια απίθανη τσόντα και μόλις τελείωσα το γύρισμα μπαίνω στην κουζίνα.
Βουτάω τη Λούση και την δένω ανάσκελα στο τραπέζι την δε άλλη πουτάνα την ξαπλώνω και την αρχίζω το γαμήσι ρίχνοντας που και που λίγο καυλί στην Λούση μέχρι που να την βασανίζω και να μη χύνει. Το ξεκώλιασμα της καριόλας Βέτας πήγε σύννεφο και όταν τελείωσα της είπα ότι το Βίντεο θα πάει εκεί που ξέρει (όχι πάντως στον άντρα της). Με πρόφαση ότι δεν τα γουστάρω Εγώ αυτά τα λεσβιακά μετά το γαμήσι τις πλάκωσα και τις δύο στο ξύλο και είπα στη Λούση ότι το σαλέ είναι πληρωμένο και ότι Εγώ φεύγω, ως εκ τούτου να βρει μέσο να γυρίσει στην Αθήνα.
Στην reception ο ιδιοκτήτης του σαλέ ήδη είχε κανονίσει στο άλλο του σαλέ στο άλλο βουνό δωμάτιο, και ένα αυτοκίνητο περίμενε στο τοπικό αεροδρόμιο την γραμματέα μου και ήδη βρισκότανε στο σαλέ.
Έφτασα εκεί και μόλις είδα το μούναρο την Μπέλα μια δίμετρη νησιώτισσα, για καλωσόρισμα με τσιμπούκωσε όπως συχνά πυκνά κάνουμε στο γραφείο. Η πίπα έγινε κωλοτρυπίδα, και το μουνί άρπαξε έναν πούτσο αφού κατά τα λεγόμενα της Μπέλας το μουνί θέλει ξέσκισμα και όχι γαμήσι.
Η δισκέτα των αδειών του προσωπικού με το μειλ από την μουνίτσα του γραφείου ταξιδιών μπήκε στο Lap top και έγινε αυτό που περίμενα. Τα εισιτήρια και οι άδειες συνέπιπταν στις χρονικές περιόδους απουσίας της Λούσι και του Νο1 με μια ημέρα διαφορά ως προς την άφιξη και την αναχώρηση. Η Νορα

Πήγαινε μέσω εταιρίας η Λούση εξ ιδίων πλήρωνε αλλά ορισμένες φορές ήρθαν στην εταιρία διαφημιστικά του Ξενοδοχείου του Ντουμπάι με την προσθήκη «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ» Ίδιο Ξενοδοχείο λοιπόν οι κυρίες, βλέπετε δεν είχαν ούτε την προνοητικότητα να μείνουν σε διαφορετικά ξενοδοχεία.
Με την Μπέλα μείναμε την υπόλοιπη μέρα εκεί και το βράδυ τα μαζέψαμε και μετά από ένα ωραίο clubbing , ένα γαμήσι ανεπανάληπτο πήραμε το δρόμο για την Αθήνα και κοιμηθήκαμε σε ένα μοτέλ για να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις με το πουταναριό Λούση - Βετα και Σία.

Click here for more!