O φίλος μου, ο Παύλος, δουλεύει σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, κι όταν η εταιρία του ανοίγει ένα καινούργιο ξενοδοχείο, σαν στέλεχος της επιχείρησης πρέπει να παρευρίσκεται στα εγκαίνια. Αυτή τη φορά θα πήγαινε στο Ηράκλειο για τέσσερις μέρες. Και τρεις νύχτες! Όταν λείπει σε ταξίδια, τον λαχταράω και μου λείπει πολύ. Λατρεύω το σεξ, αλλά όσον αφορά τον αυνανισμό... Η λέξη και μόνο ακουγόταν απωθητική στ' αυτιά μου. Το είχα δοκιμάσει μερικές φορές, πάντα με μισή καρδιά, και συνήθως τελείωνα μ' ένα αίσθημα μοναξιάς μεγαλύτερο από πριν.

Μια μέρα πριν το ταξίδι του μου αγόρασε ένα δονητή και τον άφησε πάνω στο τεράστιο κρεβάτι μας, το κρεβάτι που μου φαινόταν πάντα τόσο άδειο όταν έλειπε ο Παύλος. Τον έβγαλα από του κουτί. Ήταν μικρός και λείος, σε μπεζ χρώμα και είχε το σχήμα τηλεφωνικού ακουστικού με μια λαβή και μια υποδοχή διαφόρων εξαρτημάτων. Ένα απ' αυτά ήταν επίπεδο και λείο, ένα άλλο είχε μικροσκοπικά πλαστικά καρφάκια, ένα άλλο ήταν ροζ στο σχήμα σκληρού πέους και κατέληγε σ' ένα μακρύ αδύνατο άκρο σαν δάχτυλο.

Όλα αυτά τα περίεργα εξαρτήματα με ερέθιζαν ένα μηχάνημα φτιαγμένο ειδικά για τη γυναικεία ευχαρίστηση. Εκείνη τη νύχτα ο Παύλος με έσφιξε στα δυνατά του μπράτσα και μου είπε:
Θα μου λείψεις κι εσύ Ανέτα, αλλά θέλω να το ευχαριστηθείς όσο θα είμαι μακριά σου. Μετά κάναμε άγρια έρωτα. Ο Παύλος με σφυροκοπούσε με μια δύναμη κι ενέργεια που σπάνια είχα αισθανθεί πριν από μέρος του.

Τα μπράτσα μου, οι γοφοί μου και τα πόδια μου πιέζονταν τόσο πολύ επάνω του που ήταν σα να ήμασταν ένα σώμα. Χύσαμε μαζί και δεν τον άφησα να βγει από μέσα μου, τον κράτησα σφιχτά πάνω μου για πολύ ώρα.

Αναρωτιόμουνα πώς θα μπορούσα ποτέ να αισθανθώ έτσι από μόνη μου. Την πρώτη νύχτα της μοναξιάς μου ζέστανα ένα κρύο γεύμα κι αντί να παρακολουθήσω τηλεόραση, παρατηρούσα τη γάτα μας, την Κλεό. Μετά το δείπνο αισθάνθηκα το σώμα μου να ψιλοτρέμει. Ξεντύθηκα λίγο αναστατωμένη και έριξα ένα κουτί από άλατα σανταλόξυλου μέσα στο ζεστό νερό του μπάνιου.

Η μυρωδιά ήταν υπέροχη: καθαρή, γλυκιά και δυνατή σαν το δάσος μετά τη βροχή. Όταν η μπανιέρα γέμισε με μικρές σαπουνάδες, άναψα ένα κόκκινο κερί, έσβησα το φώς και χάθηκα στη μεθυστική μουσική που ερχόταν από το κασετόφωνο.

Κάθησα στην άκρη του μπάνιου ακούγοντας το νερό να τρέχει με ορμή και τη φλογερή πυρετώδικη τζαζ να γεμίζει το χώρο και κοίταζα αποσβολωμένη το συγκεχυμένο κύκλο από φως στο διπλανό δωμάτιο.

Αισθανόμουν ρίγος στους γοφούς που άγγιζαν το δροσερό μάρμαρο της μπανιέρας. Μπορούσα να αισθανθώ κάθε κομμάτι από την επιδερμίδα μου με τον ίδιο τρόπο που αισθανόμουν κάθε σημείο του κορμιού μου όταν το άγγιζε ο Παύλος. Τι μου συνέβαινε;

Όλη αυτή η σκηνοθεσία που είχα προσφέρει στον εαυτό μου μ' επηρέαζε μ' έναν απρόσμενο και παράξενο τρόπο. Οι σαπουνάδες έσκαγαν ελαφρά καθώς βυθίστηκα μέσα στο θερμό, μεταξένιο νερό και το σώμα μου πλημμύρισε από τη ζεστασιά του μπάνιου μου από σανταλόξυλο. Το κορμί μου φαινόταν όμορφο, λαμποκοπούσε στα διαδοχικά κύματα φωτός και σκοταδιού που έστελνε το κερί.

Τα στήθη μου ξεπρόβαλαν μέσα από την επιφάνεια του νερού και οι ρώγες μου ξεχώρισαν μέσα από τις σαπουνάδες. Τα χάιδεψα ελαφρά ήταν τόσο απαλά. Οι ρώγες σκλήρυναν και ορθώθηκαν και αναστέναξα ελαφρά. Το κερί τρεμόφεγγε στο δωμάτιο κι η σεξουαλική μου διάθεση φλογίστηκε από έξαψη. Μέσα στο νερό τα δάχτυλα μου κατέβηκαν κάτω από το στομάχι μου, στις κατσαρές τριχούλες του τρυφερού μου αιδοίου.

Γλίστρησα ένα δάχτυλο ανάμεσα στα χείλη απ' το μουνάκι μου κι αισθάνθηκα ένα κύμα ενέργειας να πλημμυρίζει τα λαγόνια μου. Έτριψα την κλειτορίδα μου και ένιωσα ένα μυρμήγκιασμα ν' ανεβαίνει στη σπονδυλική μου στήλη.

Το μουνάκι μου υγράνθηκε απ' τους χυμούς μου κι αισθάνθηκα σαν να έπαιρνα το μπάνιο μου μέσα στα δικά μου απολαυστικά υγρά. Έκλεισα τα μάτια κι αισθάνθηκα τον εαυτό μου να παρασύρεται, να παρασύρεται και να εισβάλει στον πρωτόγνωρο κόσμο ενός πυρακτωμένου ερωτικού ονείρου. Αισθανόμουν ασφαλής, θερμή κι εξωτική καθώς η κλειτορίδα μου μυρμήγκιαζε κι έστελνε ρίγη πυρετού σ' όλο μου το σώμα.

Ήταν σαν να υπήρχε ένα ποτάμι από άσπρο νερό μέσα μου που αγρίευε κι άφριζε. Χαμήλωσα λίγο τον ρυθμό μου και σκέφτηκα: εκπληκτικό! Μπορώ και το ελέγχω! Με σαπουνοφουσκες να σκάνε και να γαργαλάνε το πίσω μέρος του λαιμού μου και τα μαλλιά μου, χώρισα με τα δάχτυλα μου τα εσωτερικά χείλη, άνοιξα το μουνάκι μου κι άρχισα να χαϊδεύω την κλειτορίδα μου, τρίβοντας και σφίγγοντας την ανάμεσα στα δυο μου δάχτυλα και χτυπώντας την ελαφρά μ' ένα τρίτο. Το αίσθημα της ηδονής μεγάλωνε σε κάθε χτύπημα και το τρεμούλιασμα κυρίευε την κοιλιά μου, τα πόδια μου, τους γλουτούς μου... Μούγκριζα ελαφρά και νόμισα πως θα εκραγώ.

Ω, ωω, μούγκρισα κοντανασαίνοντας και ένας υπέροχος, γλυκός οργασμός με συντάραξε κι έγειρα πίσω στην μπανιέρα έκπληκτη, ευτυχισμένη και χορτασμένη. Εκείνη τη νύχτα ο Παύλος με συντρόφευε στα όνειρα μου. Κάναμε έρωτα ονειρεύτηκα και του έλεγα:

«Είναι τόσο διαφορετικά όταν το κάνω μόνη μου. Αλλά με το δικό του τρόπο είναι κι αυτό υπέροχο». Μου χαμογέλασε μ' αυτό το όμορφο διαχυτικό του χαμόγελο επιδοκιμάζοντας τα λόγια μου.

Ξύπνησα καταμουσκεμένη ανάμεσα στα πόδια μου.

Την ώρα του μεσημεριανού διαλείματος πήγα σ' ένα μαγαζί κι αγόρασα λίγο τριανταφυλλόλαδο.Μου άρεσε η γλιστερή του αίσθηση και το φαντάστηκα αλειμμένο σε όλο μου το σώμα.

Εκείνη τη νύχτα για δείπνο αγόρασα μια σαλάτα με θαλασσινά, από ένα πολυτελές μαγαζί με έτοιμα φαγητά. "Ηταν πανάκριβη, αλλά αισθανόμουν πως δικαιούμαι να προσφέρω στον εαυτό μου μια πολυτελή απόλαυση. Άναψα ένα κόκκινο κερί και δείπνησα στην γλυκιά κι απαλή σκοτεινιά φέρνοντας στη μνήμη μου το μπάνιο της προηγούμενης νύχτας και προσδοκώντας το ταξίδι στην κρεβατοκάμαρα που με περίμενε.

Καθάρισα τα πιάτα και κατέβασα το ακουστικό του τηλεφώνου. Έβγαλα αργά όλα μου τα ρούχα κι έσταξα μερικές σταγόνες τριανταφυλλόλαδου στα χέρια μου και στη λεία γυμνή μου επιδερμίδα.

Τίμησα με το πολύτιμο έλαιο το πίσω μέρος των γονάτων μου, τους αγκώνες μου, το πίσω μέρος του λαιμού μου, τα λακκάκια στη βάση της πλάτης μου, τους αστραγάλους και τα δάχτυλα των ποδιών μου.

Ήθελα να εξερευνήσω κάθε χιλιοστό του κορμιού μου. Το λάδι φαινόταν να αυξάνει την ομορφιά του δέρματος μου, κάνοντας το να λαμποκοπάει και να γυαλίζει σαν βελούδο. Οι ρώγες μου ήταν σκληρές κι ορθωμένες, η σφιχτή μου ροζ σάρκα κυριεύτηκε από μικρά κύματα ανατριχίλας και το κορμί μου έκαιγε από την έξαψη. Ήταν μια απαλή ήσυχη νύχτα με μια ελαφριά βροχή να χαϊδεύει ρυθμικά τα παντζούρια των παραθυριών. Άνοιξα τα πόδια μου και ρούφηξα απολαυστικά τη δικιά μου γήινη μυρωδιά ανακατωμένη με τη μεθυστική ευωδιά του σανταλόξυλου και του τριαντάφυλλόλαδου.

Γλιστρώντας ένα δάχτυλο στο υγρό μου μουνάκι, έκανε έναν παράξενο υγρό ήχο καθώς το έσπρωχνα μέσα έξω. Χτύπησα ελαφρά την κλειτορίδα μου ζωντανεύοντας την και σύντομα ένιωσα το βαθύ μυρμήγκιασμα που είχα αισθανθεί στο μπάνιο αλλά αυτή τη φορά με κυρίευσε γρηγορότερα και δυνατότερα.

Το μυαλό μου θόλωσε. Το συναίσθημα έγινε τόσο έντονο που έπρεπε να χαμηλώσω το ρυθμό. Μετακίνησα τα χέρια μου κι έβαλα τα δάχτυλα μου στο στόμα μου, δοκιμάζοντας τη μοσχομυριστή και γλυκιά μου γεύση. Αναγνώρισα τη γεύση που είχε το στόμα του Παύλου όταν με φιλούσε, αφού είχε κατέβει χαμηλά και με είχε οδηγήσει στον έβδομο ουρανό γλείφοντας με.

Αυτή η ανάμνηση έφερε απολαυστικά ρίγη στο μουνάκι μου, που έτρεμε ακόμα διψασμένο. Η αίσθηση του μυρμηγκιάσματος με κατέκλυσε. Τα δάχτυλα μου άνοιξαν δρόμο μέσα στο μουνάκι μου, ερευνώντας σε βάθος τα απαλά, υγρά του χείλη. Οι σκέψεις της γλώσσας του Παύλου μέσα μου μ' έκαναν να τρέμω από πόθο.

Κάτι μέσα μου σκαρφάλωνε, φούσκωνε και με συνέπαιρνε πιο πολύ κι από την περασμένη νύχτα. Το λάδι μ' έκανε να αισθάνομαι ακόμα πιο σέξι σαν να ήμουν κάτω από την επήρεια ενός αφροδισιακού.

Τέντωσα τα υγραμένα μου πόδια και τον πισινό μου κι άρχισα να τρίβω με το ένα μου δάχτυλο δυνατά την κλειτορίδα μου ενώ τα άλλα δυο μπαινόβγαιναν αποφασιστικά κι όλο και πιο γρήγορα βαθιά στο μουνί μου.

Αισθάνθηκα πως θα ξεπερνούσα κάθε όριο. Η αναπνοή μου έγινε ακανόνιστη κι έβγαινε με δυσκολία από το στήθος μου. Τα πόδια μου, έτρεμαν μέχρι που σπαρτάρισαν. Ολόκληρο το σώμα μου έγινε άκαμπτο κι αλύγιστο μέχρι που ένα ουρλιαχτό βγήκε από μέσα μου κι ο κόσμος έσβησε από τα μάτια μου.

Έμεινα εκεί ακίνητη και ξαπλωμένη για λίγα λεπτά, προσπαθώντας ν' ανακτήσω την αναπνοή μου.

Click here for more!