Πριν από λίγο καιρό η γυναίκα μου, μου εκμυστηρεύτηκε μια κρυφή της επιθυμία. 'Όπως μου είπε, πάντα ήθελε να κάνουμε έρωτα με ένα ακόμη ζευγάρι. Στην αρχή δεν έμεινα και πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα αλλά τελικά εκείνη κατάφερε να με πείσει. Ψάξαμε λοιπόν στις αγγελίες και έπειτα από αρκετές ημέρες βρήκαμε ένα ζευγάρι που φαινόταν ότι ακριβώς ζητούσαμε. Τους στείλαμε λοιπόν ένα γράμμα και περιμέναμε απάντηση. Πέρασαν αρκετές ημέρες και είχαμε αρχίσει να απογοητευόμαστε αλλά τελικά ήρθε το γράμμα που περιμέναμε. Κανονίσαμε να βρεθούμε και έτσι ένα Σάββατο απόγευμα μας επισκέφτηκαν στο σπίτι μας ο Πέτρος με την Ντόρα. Ήταν δύο νέοι στην ίδια περίπου ηλικία μ' εμάς, πράγμα που μας διευκόλυνε αρκετά στο να γνωριστούμε καλύτερα. Αφού ήπιαμε ένα δύο ποτά όλοι μαζί για να ζεσταθούμε, αρχίσαμε κατευθείαν το παιχνίδι. Πιο γρήγορη από όλους μας φάνηκε η γυναίκα μου, μια κι αυτή είχε την ιδέα. Σηκώθηκε όρθια και αφού έβγαλε αργά και επιδεικτικά το φόρεμά της, μένοντας έτσι μόνο με τα εσώρουχα, πήγε και κάθισε δίπλα στον Πέτρο και τυλίγοντας τα χέρια της γύρω από το λαιμό του, άρχισε να τον φιλάει. Εκείνος βέβαια μια και του ήταν αδύνατο ν' αντισταθεί με μια τέτοια γυναίκα στο πλάι του, άρχισε να τη χαϊδεύει και να της βγάζει τα εσώρουχα. Εγώ με τη γυναίκα τον δεν είχαμε ξεκινήσει αλλά από ό,τι φάνηκε, η Ντόρα θέλοντας να μιμηθεί τη γυναίκα μου έκανε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις με εκείνη.

Το παιχνίδι είχε ανάψει για τα καλά και τότε πλέον είχε ο καθένας κάτι για να ασχοληθεί. Τράβηξα έτσι τα μάτια μου από τη γυναίκα μου και τον Πέτρο και ασχολήθηκα αποκλειστικά με την Ντόρα. Είχε ένα απίθανο κορμί που δε χόρταινα να το χαϊδεύω. Άρχισα να τη φιλάω σε όλο της το σώμα και σιγά-σιγά κατέβαινα όλο και πιο κάτω ώσπου κατέληξα στο μουνάκι της. Με μια μου κίνηση της έβγαλα το δαντελένιο κιλοτάκι και άρχισα να γλιστράω την καυτή μου γλώσσα πάνω στα υγρά της μουνόχειλα. Η Ντόρα βογκούσε δυνατά ενώ το κορμί της λικνιζόταν αισθησιακά από την ηδονή που της πρόσφερα. Εκείνη γύρισε ανάποδα το σώμα της πάνω μου και παίρνοντας το καυλί μου στο στόμα της άρχισε να μου κάνει ένα τέλειο τσιμπούκι. Τέτοιο 69 ούτε και με την ίδια μου τη γυναίκα δεν έχω κάνει. 0 ερεθισμός μου ήταν τόσο μεγάλος που σύντομα άρχισα ν' αδειάζω τα χύσια μου μέσα στο στόμα της ενώ ταυτόχρονα έχυνε κι εκείνη.  '0μως ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει. Όταν καθαρίσαμε ο ένας τον άλλο την τράβηξα λοιπόν από κάτω μου κι ανοίγοντάς της τα πόδια, μπήκα απότομα μέσα της. Είχαμε καυλώσει και οι δυο πάρα πολύ και έτσι δεν πέρασε πολλή ώρα μέχρι να χύσουμε μια ακόμη φορά. Όταν τελειώσαμε, ξαπλώσαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και στρέψαμε το βλέμμα μας στους άλλους για να δούμε πως τα πήγαιναν. Η γυναίκα μου ήταν στημένη στα τέσσερα ενώ ο Πέτρος που στεκόταν από πίσω της πηγαινοέφερνε γρήγορα το κορμί του βάζοντας πιο βαθιά το καυλί τον μέσα στη μουνάρα της, ενώ τα χέρια τον είχαν χουφτώσει τα Βυζιά της και έπαιζαν με τις ρώγες της. Εκείνη βογκούσε και τον παρακαλούσε να την ξεσκίσει, πράγμα που εκείνος το έκανε και πολύ καλά μάλιστα.

Στο τέλος οι κινήσεις του έγιναν πιο γρήγορες και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχυσε, γεμίζοντας το μουνάκι της γυναίκας μου με το καυτά του σπέρμα. Τελικά πρέπει να ομολογήσω ότι η ιδέα της γυναίκας μου ήταν πάρα πολύ καλή και σκεφτόμαστε να ξαναδοκιμάσουμε πολύ σύντομα.

Click here for more!