Aυτή είναι η δεύτερη ιστορία που στέλνω. Η πρώτη ήταν με βάση τον τίτλο που δόθηκε από το site: «Το στοίχημα ήταν αλλαγή ρόλων.»

Όπως είχα αφήσει να διαφανεί από την προηγούμενη ιστορία, η γυναίκα μου η Ζωή είναι αυτή που παίρνει τις περισσότερες πρωτοβουλίες στην ερωτική μας ζωή. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ έχω παθητικό ρόλο, απλά είμαι σχετικά πιο μαζεμένος και δεν τολμώ να κάνω το πρώτο βήμα σε καινούργια πράγματα.

Όταν είχα πρωτογνωρίσει τη Ζωή, μου είχε παίξει ένα από τα κλασσικά παιγνιδάκια της. Μου είχε πει ότι είχε σχέση ταυτόχρονα με εμένα και με μια φίλη της, την οποία είχα γνωρίσει αρχικά ως την καλύτερη φίλη της. Μου είχε πει επίσης ότι αυτή η σχέση δεν επηρεάζει τη δικιά μας, ότι είναι κάτι διαφορετικό . . . και άλλα τέτοια και ότι εγώ δεν πρέπει να αισθάνομαι ζήλια απέναντί της.

Η ιστορία αυτή μου είχε δημιουργήσει φοβερή αμηχανία. Δεν ήξερα τι έπρεπε να σκεφτώ. Η ερωτική μας ζωή ήταν πραγματικά καταπληκτική και την απολάμβανα φοβερά. Η Ζωή κατά διαστήματα με καύλωνε φοβερά με διάφορες λεσβιακές ιστορίες που μου διηγιόταν και κατά κάποιο τρόπο η παράλληλη σχέση της με μια γυναίκα ήταν το πιπέρι στο έτσι ή αλλιώς νόστιμο ερωτικό γεύμα μας. Μου κράταγε άλλωστε μόνιμα ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθούμε όλοι μαζί στο κρεβάτι, πράγμα το οποίο κυριολεκτικά με τρέλαινε. Ωστόσο μου δημιουργούσε ένα συναίσθημα ζήλιας και ανασφάλειας, καθώς φοβόμουν ότι εγώ θα είμαι η περιστασιακή της σχέση και η φίλη της η μόνιμη.

Μετά από λίγους μήνες σχέσης και όταν ήρθε το καλοκαίρι βρέθηκα σε μια δύσκολη κατάσταση. Η Ζωή αποφάσισε να πάει διακοπές με τη φίλη της για λίγες μέρες, ενώ κανόνισε μαζί μου να πάει αργότερα σε κάποιο νησί. Τα πράγματα είχαν μπλεχτεί. Στην προοπτική ότι θα πήγαινε με τη φίλη της διακοπές, μου είχε εκτοξεύσει το μέγεθος της ζήλιας σε ανυπόφορα μεγέθη. Έκανα θέμα και της είπα ότι κάτι στραβό γίνεται τώρα μεταξύ μας. Τότε αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι η όλη ιστορία ήταν ένα ψέμα, το οποίο μου το είπε για να με καυλώσει. Φυσικά τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο απλά, όσο ενδεχομένως φαίνονται ή όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Η Ζωή είχε μια ισχυρή λεσβιακή φαντασίωση και την εξέφρασε με αυτόν τον τρόπο.

Δεν επανήλθα στο θέμα, γιατί ήταν σχετικά δύσκολη η συζήτηση. Υπήρχε μια αμηχανία τουλάχιστον από τη μεριά μου. Δεν μου είχε αρέσει ότι μου είχε πει αυτό το ψέμα, ωστόσο μου άρεσε το γεγονός ότι η Ζωή είχε μια τέτοια φαντασίωση.

Μετά από πολύ καιρό, δίχως να έχουμε κάνει καμία συζήτηση επί του θέματος και αφού είχαμε πια παντρευτεί, η Ζωή μου επανέφερε το θέμα και μάλιστα με τρόπο ανοιχτό. Αυτή τη φορά δεν αφορούσε φυσικά το παραμύθι με τη φίλη της, αλλά μια καινούργια φίλη της από την δουλειά, τη Δήμητρα, η οποία ήταν μια φοβερή γκομενάρα. Μου είπε ότι οι δυό τους τα είχαν συζητήσει ήδη και δεν έμενε παρά να συμφωνήσω και εγώ. Πραγματικά είχα πέσει από τα σύννεφα. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως είναι δυνατό να συζητιούνται τέτοια πράγματα ανοιχτά. Την προηγούμενη φορά που μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο είχε έρθει από μόνο του δίχως κανένα σχεδιασμό και είχα την εντύπωση ότι έτσι συμβαίνουν τα πράγματα, αυθόρμητα και δίχως να έχεις πρώτα κουβεντιάσει. Η κουβέντα βέβαια μεταξύ εμού και της Ζωής έγινε στο κρεβάτι και πυροδότησε ένα φλογερό και άγριο γαμήσι, στο οποίο ανταλλάσσαμε ερωτικές φαντασιώσεις γύρω από τη συμμετοχή της Δήμητρας στο κρεβάτι μας. Στη συζήτηση που ακολούθησε του άγριου πηδήματος, συμφώνησα και εγώ να οργανώσουμε το τρίο με τη Δήμητρα.

Τις επόμενες 2-3 μέρες δεν έγινε άλλη συζήτηση. Βρισκόμουν σε στάση αναμονής και δεν τολμούσα να ρωτήσω τι κανόνισε με τη Δήμητρα. Η ιστορία με είχε ιντριγκάρει τρελά και ανυπομονούσα για την συνέχεια.

Η συνέχεια δεν άργησε να έρθει. Την ίδια εβδομάδα την Παρασκευή το απόγευμα επιστρέφοντας από τη δουλειά, (η Ζωή γύρναγε συνήθως δύο ώρες νωρίτερα από εμένα) βρήκα στο σπίτι ένα σημείωμα με ένα μικρό ζωγραφισμένο χάρτη. Το σημείωμα έλεγε ότι η γυναίκα μου είχε πάει στο εξοχικό της Δήμητρας, ότι δεν μπορούσαν να με περιμένουν και θα άρχιζαν χωρίς εμένα και ότι έπρεπε να πάω κοντά τους όσο πιο γρήγορα μπορώ. Στο τέλος έλεγε με γράμματα που δεν ήταν της γυναίκας μου και υπέθετα ότι ανήκαν στη Δήμητρα: «ΥΓ: Μια διπλή πίπα θα σου έπεφτε άσχημα;». Ο ζωγραφισμένος χάρτης έδειχνε το ακριβές σημείο, στο οποίο βρισκόταν το εξοχικό της Δήμητρας στην Ανάβυσσο. Ήμουν σε τρελή κατάσταση από την καύλα και σκεφτόμουν ότι είναι κρίμα να μην μπορώ να πετάξω μέχρι εκεί. Έτρεξα και έκανα ένα γρήγορο μπάνιο.

Φόρεσα ότι πιο καλό κολακευτικό για την εμφάνισή μου και έτρεξα στο αυτοκίνητο. Η γνωστή κίνηση της Παρασκευής με είχε κυριολεκτικά διαλύσει. Σκεφτόμουν τι θα γίνεται την ίδια στιγμή μεταξύ της Ζωής και της Δήμητρας. Ήμουν τρελός από επιθυμία, αλλά το μποτιλιάρισμα δεν με άφηνε να κουνηθώ. Αφού έκανα ένα κάρο μαλακίες στο δρόμο, πέρασα με κόκκινο, καβάλησα πεζοδρόμια, έκανα σφήνες, βρέθηκα πια στην ανοιχτή παραλιακή λεωφόρο και τελικά έφτασα στην Ανάβυσσο. Το σχεδιάγραμμα ήταν αρκετά ακριβές. Βρήκα το σπίτι εύκολα. Μπήκα από την ανοιχτή αυλόπορτα και μόλις πλησίασα στο σπίτι, ανέβηκα στο μπαλκόνι από την εξωτερική σκάλα δίχως να γνωρίζω, που είναι η κύρια είσοδος. Από το μπαλκόνι μπορούσα να ακούσω, δεν μπορούσα όμως να δω γιατί όλες οι πόρτες ήταν κλειστές.

Έκατσα λοιπόν για να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου και να απολαύσω τα ακούσματα. Aκουγα ελαφρούς αναστεναγμούς ηδονής δίχως να μπορώ να ξεχωρίσω αν επρόκειτο για τη Ζωή ή τη Δήμητρα. Το γεγονός αυτό ότι οι δύο γυναίκες γινόντουσαν στη φαντασία μου ένα και ότι σε λίγα δεύτερα θα μπορούσα να βρίσκομαι ανάμεσά τους και να απολαμβάνω τα κόλπα τους ήταν ένα συναίσθημα δυναμίτης. Η πούτσα μου κόντευε να σπάσει το φερμουάρ του παντελονιού μου. Νόμιζα ότι θα χύσω πριν με αγγίξουν. Η σκηνοθεσία του όλου παιγνιδιού, που πίστευα πως ήταν έργα της γυναίκας μου ήταν πραγματικά τέλεια. Σε αυτό το επίπεδο η Ζωή είναι κυριολεκτικά άριστη. Τύφλα να  χει ο Αλμοδοβάρ. Εδώ μπορεί από το τίποτα και με τα ψέματα να σου φτιάξει ερωτικό σκηνικό. Τώρα που είχε και βοηθό τη Δήμητρα πραγματικά αρίστευε. Νιώθω πραγματικά τυχερός που την παντρεύτηκα. Ένιωθα τεράστια καύλα για τη γυναίκα μου και τεράστιο πόθο να την κατακτήσω ξανά και ξανά, ενώ η παρουσία της Δήμητρα την οποία φυσικά ήθελα να πηδήξω με έκανε να αισθάνομαι ο ωραιότερος και γοητευτικότερος άντρας του κόσμου. Με άλλα λόγια ο μεγαλύτερος γαμιάς.

Στο μπαλκόνι άντεξα να κάθομαι περίπου 5 με 10 λεπτά. Μετά έκανα ένα γύρο του σπιτιού και βρήκα την κεντρική είσοδο. Χτύπησα το κουδούνι. Aκουσα βήματα και η Δήμητρα γυμνή μου άνοιξε την πόρτα, με καλωσόρισε, μου έκλεισε πονηρά το μάτι, μου κούνησε το δάκτυλο να την ακολουθήσω και πήγαμε προς το σαλόνι. Εκεί η γυναίκα μου με περίμενε όρθια και φυσικά γυμνή. Μου έριξε ένα φιλί στο στόμα και έκατσε στον καναπέ, πάνω στον οποίο ήταν αραδιασμένοι τρεις δονητές, ο ένας με ζώνη, μια  δύο πετσέτες και κάτι κρέμες. Στο κέντρο του σαλονιού ήταν ένα στρώμα με τα σεντόνια ανάκατα, όπου προφανώς είχαν γίνει αυτά που άκουγα από το μπαλκόνι.

Η είσοδός μου είχε δημιουργήσει μια σχετική αμηχανία. Προφανώς δεν ήμουν τόσο χαλαρός και αυτό φαινόταν. Η Ζωή πήρε αμέσως την πρωτοβουλία και μου είπε ότι αν δεν έχω αντίρρηση να συνεχίσουν αυτά που κάνανε και να συμμετάσχω όταν αισθανθώ ότι θέλω. Στο μεταξύ θα μπορούσα να απολαμβάνω το θέαμα. Η Δήμητρα ήρθε προς το μέρος μου, μου άγγιξε ελαφρά τον φουσκωμένο πούτσο και αμέσως έπεσε στο στρώμα στη μέση του σαλονιού, αγκαλιάζοντας τη Ζωή. Aρχισαν αμέσως τα φιλιά και γρήγορα η Δήμητρα άρχισε να γλύφει τις ρόγες της Ζωής. Απίστευτο θέαμα. Η Ζωή προσπαθούσε να βάλει κωλοδάχτυλο στη Δήμητρα. Γρήγορα άλλαξαν στάση και άρχισαν ένα τρελό αμοιβαίο γλυφομούνι. Γυναίκες να κάνουν 69 είναι το πιο ωραίο θέαμα που μπορεί να δει άντρας στη ζωή του. Δεν κράτησε όμως για πολύ. Η Ζωή έμοιαζε κάπως αγριεμένη. Σηκώθηκε. Έπιασε ένα δονητή με ζώνη και τον φόρεσε. Το strapon κρεμόταν ανάμεσα στα πόδια της σε ένα πρωτόγνωρο θέαμα. Γύρισε στη Δήμητρα, την ξάπλωσε με τα πόδια ανοιχτά και λίγο λίγο με επιδέξιες κινήσεις της τον έχωσε στο μουνί. Βρισκόμουν μπροστά σε μια απίστευτη σκηνή. Η γυναίκα μου γαμούσε μια άλλη γυναίκα. Το έκανε σαν άντρας. Εδώ μου γεννήθηκε η κρυφή επιθυμία να το δοκιμάσω και εγώ. Αλλά δεν τόλμησα να πω τίποτα.

Το γαμήσι τους γινόταν ολοένα και πιο έντονο και γρήγορο. Η Δήμητρα έσκουζε κανονικά και ζητούσε κι άλλο. Ήταν μια στιγμή, που δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Με βιαστικές κινήσεις κατέβασα το παντελόνι μου, πέταξα το πουκάμισο και όρμησα. Το μουνί της Δήμητρα ήταν ανοιχτό και το ήθελα. Παραμέρισα τη γυναίκα μου, η οποία ευγενικά μου παραχώρησε τη θέση της και όρμησα σαν άγριο θηρίο. Ήταν αδύνατο να συγκρατηθώ για πολύ. Γαμούσα τη φίλη της μπροστά στα μάτια της γυναίκας μου. Η Ζωή επιδοκίμαζε με προστυχόλογα τις κινήσεις μου και η Δήμητρα βογκούσε. Το σκηνικό ήταν τέλειο. Έχυσα αμέσως με σπασμούς σε όλο μου το σώμα. Απίθανος οργασμός. Aγγιζε το τέλειο. Οι δύο γυναίκες φάνηκε να το απολαμβάνουν. Δεν ενοχλήθηκαν από τη μικρή μου διάρκεια. Χαμογελούσαν και οι δύο και αντάλλασσαν εκφράσεις επιδοκιμασίας για την ικανότητά τους να κάνουν τους άντρες να τελειώνουν. Δεν πρόφτασα να ξεκουραστώ δύο λεπτά και όπως βρισκόμουν ξαπλωμένος έπεσαν και οι δύο πάνω μου να με φάνε. Aρχισαν να με γλύφουν παντού, για να καταλήξουν γρήγορα στη πούτσα μου, η οποία σηκώθηκε αμέσως. Θεϊκό πράγμα. Όπως ήμουν ξαπλωμένος δεν μπορούσα να βλέπω πια το είχε στο στόμα της. Μια η μία και μια η άλλη. Τα χέρια τους μαλάκιζαν την πούτσα μου και οι γλώσσες την έγλυφαν.

Η Ζωή δεν είχε βγάλει το strapon από τη μέση της. Σηκώθηκε και πήγε πίσω από τη Δήμητρα. Την έγλυψε για λίγο και άρχισε να τη γαμάει από πίσω, ενώ αυτή συνέχιζε να παίζει με την ψωλή μου μέσα στο στόμα της. Θα την ξεσκίσουμε σήμερα τη Δήμητρα σκέφτηκα μέσα μου. Η Ζωή συνέχισε να λέει διάφορα προστυχόλογα, ενθαρρύνοντάς με να πω και εγώ. Έχοντας το ΟΚ της Ζωής άρχισα και εγώ να λέω διάφορα στη Δήμητρα και να παροτρύνω τη γυναίκα μου να τη γαμάει δυνατά. Της πρότεινα μάλιστα να την πάρουμε παρτούζα. Η Δήμητρα μη θέλοντας και πολύ σηκώθηκε και έκατσε με το μουνί της πάνω στην πούτσα μου, ενώ η Ζωή ήρθε πίσω της και άρχισε να της χώνει στον κώλο το strapon. Μετά από λίγο με τη Ζωή αλλάξαμε στάση και τρύπα. Τώρα εγώ γαμούσα τον στενό κώλο της Δήμητρας, η οποία φώναζε κυριολεκτικά σα δαρμένο σκυλί. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούσαμε κρέμες, τα απανωτά γαμήσια στον κώλο της πρέπει να την είχαν τσούξει αρκετά. Το απολάμβανε όμως και αυτό φάνηκε από τον τρελό οργασμό τον οποίο απόλαυσε μετά από λίγο.

Είχε έρθει η ώρα για τη γυναίκα μου. Ήθελα να τη γαμήσω με τον καλύτερο τρόπο. Όπως δεν την είχα γαμήσει ποτέ. Η Δήμητρα ήταν ξαπλωμένη και μας κοιτούσε και εγώ με αποφασιστικές κινήσεις έβαλα τη Ζωή στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω με όλη μου τη δύναμη. Πάνω που ήμουν έτοιμος να χύσω η Ζωή τραβήχτηκε λίγο και με έκοψε. Μου είπε να μη βιάζομαι να χύσω, γιατί έχει εκείνη προτεραιότητα. Στη σχέση μας είναι η αλήθεια πάντα φροντίζαμε να χύνει πρώτα εκείνη και μετά εγώ ή να χύνουμε ταυτόχρονα. Μου είπε πως έχει μια καλύτερη ιδέα. Να τη γλύψουμε και οι δύο μαζί. Εγώ τον κώλο και η Δήμητρα το μουνί. Η επιθυμία της έγινε αμέσως πράξη. Όπως ήταν στα τέσσερα, εγώ ανέβηκα από πάνω της, έκατσα ελαφρά στην πλάτη της και άρχισα της γλύφω τον κώλο ενώ η Δήμητρα από κάτω της έγλυφε το μουνί. Οι γλώσσες μας αναμειγνύονταν για λίγο και μαζί αναμειγνύονταν τα υγρά της γυναίκας μου. Σε ένα δύο λεπτά η Ζωή έχυσε, φωνάζοντας και βρίζοντας. Το κορμί της συνταρασσόταν από κύματα ηδονής. Στην πλάτη της τα κύματα ήταν πολύ φανερά και τα αισθανόμουν έντονα. Μετά την πρώτη της κορύφωση και όπως ήταν ξαπλωμένη στο στρώμα, πήγα πίσω της και τη πήδηξα ξανά. Ξέρω πολύ καλά ότι όταν έχει χύσει είναι πολύ ευαίσθητο το μουνί της και κάθε κίνηση είναι δυνατό να της προκαλέσει νέο οργασμό. Παρά το γεγονός ότι με παρακαλούσε να σταματήσω γιατί δεν αντέχει τόση καύλα, εγώ συνέχιζα να τη γαμάω, μέχρι που έχυσε ξανά. Και τότε έσκυψα και της έγλυψα το μουνί. Σπαρταρούσε και μου έδινε κλωτσιές, αλλά εγώ συνέχιζα, μέχρι που κουράστηκα από την αντίσταση που πρόβαλε.

Και οι δύο γυναίκες φαίνονταν διαλυμένες. Αυτό μου ανέβαζε το αντρικό μου εγώ. Ένιωθα τεράστια υπερηφάνεια έτσι όπως τις έβλεπα πεθαμένες πάνω στο κρεβάτι. Όρμησα για λίγο στη Δήμητρα και άρχισα να της γλύφω το μουνί, ενώ ορισμένες ξώφαλτσες πήγαιναν και στον κώλο. Δεν ήθελα να την αφήσω παραπονεμένη. Το μουνί της άλλωστε και κυρίως ο κώλος της ήταν πολύ θελκτικοί.

Ωστόσο είχα λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ξενοδόχος και σκηνοθέτης ήταν η Ζωή. Όπως ήμουν στα τέσσερα και έγλυφα τη Δήμητρα ήρθε από πίσω μου, μου τράβηξε προς τα πίσω την πούτσα και άρχισε να μου τη γλύφει. Πονούσα από την αφύσικη θέση της πούτσας μου και αντιδρούσα ελαφρά. Έτσι γρήγορα την άφησε και άρχισε να γλύφει τον κώλο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και ρυθμούς. Aλλοτε ακουμπούσε ελαφρά τη γλώσσα της γύρω γύρω στη κωλοτρυπίδα μου και άλλοτε μου τον άνοιγε όσο μπορούσε και την έχωνε όσο πιο βαθιά γινόταν. Ήταν η σειρά μου να βογκήξω. Aφησα το γλυφομούνι στη Δήμητρα και απολάμβανα το γλείψιμο του κώλου από τη Δήμητρα. Η Ζωή ζήτησε από τη Δήμητρα να μου πάρει τσιμπούκι. Εκείνη γλίστρησε από κάτω μου και τον έχωσε στο στόμα της. Ήταν η καλύτερη μου στιγμή. Η μία μου έγλυφε τον κώλο και η άλλη με τσιμπούκωνε. Τέτοια καύλα δεν περιγράφεται. Ήμουν εκστασιασμένος. Από την υπερβολική καύλα δεν μπορούσα να χύσω. Όταν όμως η Ζωή έβγαλε λίγο τη γλώσσα της από τον κώλο μου και την αντικατάστησε με ένα δάκτυλο δεν άντεξα. Τα έριξα όλα στο στόμα της Δήμητρας, η οποία φάνηκε για μια στιγμή να πνίγεται, γεγονός που εκτίναξε την καύλα μου στα ύψη. Μετά πέσαμε όλοι μαζί στο στρώμα και εγώ τουλάχιστον ξεράθηκα στον ύπνο. Δεν ξέρω αν και αυτές με ακολούθησαν στην αγκαλιά του Μορφέα. Ξέρω όμως ότι ήταν ο πιο γλυκός ύπνος που έχω κάνει ποτέ. Δεν θυμάμαι τι ονειρεύτηκα. Θυμάμαι μόνο τη γλύκα.

Το σκηνικό αυτό συνεχίστηκε και την επομένη μέχρι την Κυριακή το πρωί που θα έρχονταν κάτι φίλοι της Δήμητρας και φυσικά έπρεπε να σταματήσουμε. Aλλωστε ήμασταν ξεθεωμένοι.

Τη Δήμητρα την συναντήσαμε άλλη τρεις φορές στην ίδια φάση κάθε φορά μετά από δύο Σαββατοκύριακα. Στο μεταξύ το καθημερινό σεξ ήταν καταπληκτικό. Ωστόσο τα πράγματα την τρίτη και τελευταία φορά δεν ήταν σαν την πρώτη. Κυρίως η Ζωή δεν ήταν πια τόσο ένθερμη. Το συζητήσαμε δυο μας και είπαμε ότι περάσαμε καλά, ήταν μια ωραία εμπειρία, αλλά εφόσον σκοπεύαμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας μαζί, να κάνουμε παιδιά κλπ. , δεν θα ήταν καλό να έχουμε μόνιμα τέτοιες επαφές. Οι ιδέες αυτές ήταν της Ζωής και εγώ συμφώνησα ότι ήταν λογικές και σωστές. Συμφωνήσαμε επίσης ότι θα μπορούσε στο μέλλον να επαναληφθεί, αλλά με κάποιο άλλο άτομο. Εγώ όμως έβαλα βέτο στην περίπτωση το τρίτο άτομο να είναι άντρας. Είμαι μάλλον πολύ ζηλιάρης για να αντέξω να μοιράζομαι μια τέτοια φοβερή γυναίκα με άλλον άντρα.

Η αλήθεια είναι ότι έκτοτε δεν είχαμε άλλη τέτοια ιστορία. Ίσως όμως να γίνει κάτι στο μέλλον. Aλλωστε κατά διαστήματα δοκιμάζουμε νέα πράγματα, όπως αυτά που περιέγραψα στην πρόσφατη ιστορία με το στοίχημα στον αγώνα με την Πορτογαλία. Μια και το αναφέρω συγχαρητήρια στην Εθνική μας.

Από εκείνη την ιστορία έλαβα αρκετά email. Μπορεί να συμβεί το ίδιο και τώρα. Αυτό που έχω να πω για όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει μια άποψη για αυτές τις ιστορίες, που περιέχουν πράγματα που η κοινωνία τα θεωρεί ανώμαλα, είναι τα εξής:

Όποιος έχει μια μόνιμη μακροχρόνια σχέση και θέλει να κάνει τέτοιες ιστορίες πρέπει να ξέρει δεν είναι εύκολα. Παιδιά άλλο φαντασίωση και άλλο πράξη. Η φαντασίωση είναι εύκολο πράγμα δίχως κόστος. Στην πράξη υπάρχουν ψυχικές ισορροπίες, οι οποίες μπορεί να διαλυθούν. Θέλει μεγάλη προσοχή. Πολλοί μου έγραφαν ότι έχω φοβερή γυναίκα και ότι οι δικές τους γυναίκες δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Εγώ τη γυναίκα μου την έχω βασίλισσα. Την προσέχω περισσότερο και από τα μάτια μου. Πρώτα οι δικές της επιθυμίες και μετά οι δικές μου στα περισσότερα πράγματα. Τις κάνω διαρκώς κοπλιμέντα για το πόσο όμορφη και πόσο σέξι είναι. Και δεν είναι λόγια. Για μένα είναι η καλύτερη του κόσμου. Την εμπιστεύομαι τυφλά και φροντίζω διαρκώς να της τονώνω την εκτίμηση, που μου έχει. Της δείχνω διαρκώς ότι αυτή είναι για μένα ότι καλύτερο έχω. Το ίδιο κάνει και εκείνη. Όχι ότι δεν τσακωνόμαστε. Φυσικά και αυτό συμβαίνει. Αλλά πάντα υπάρχει ειλικρίνεια και καλή διάθεση. Και μετά τον καυγά όλα λύνονται με προσπάθεια να κατανοήσεις γιατί το έκανε ο άλλος αυτό που σε εκνεύρισε.

Η ζωή είναι μεγάλη και έχει τεράστιες δυσκολίες. Θέλει αγώνα για να πάρεις αυτό που σου ανήκει. Όταν όμως δώσεις πολλά σε έναν άνθρωπο, σε μια γυναίκα στην περίπτωσή μου, και τα δώσεις με ειλικρίνεια και δίχως να περιμένεις άμεσες ανταμοιβές να ξέρεις ότι θα πάρεις πίσω στο δεκαπλάσιο.

Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν αυτό. Αρκεί να σπάσουν λίγο τον χαζό εγωισμό τους και θα κάνουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους πιο ευτυχισμένους. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ.

Αυτά γιατί σας κούρασα.

Click here for more!