Η σελίδα είναι κόλλημα! ειδικά όταν αρχίσεις να γράφεις θες συνέχεια να στέλνεις υλικό. . γι αυτό συνεχίζω με πάλι παλιότερη ιστορία . . πιάνω τα πράγματα από την αρχή για να έρθουμε σιγά σιγά στα πιο φρέσκα. :)

Όρεξη να χουμε να γράφουμε & να μας συμβαίνουν ωραία πράγματα! ! ! ! καταλαβαίνετε! ! !

Λοιπόν η Στέλλα ήταν τότε πριν 2 χρόνια 19 συνομήλικη δλδ! 1. 70 49 κιλά αδύνατη πολύ. σχεδόν ανύπαρκτο στήθος . . . με τεράστια ρώγα όμως! ! πρόκες κανονικές. . Ξανθιά με πολύ πολύ όμορφα μάτια & αυτή! τέλεια μακριά πόδια & γυμνασμένη κοιλιά . . με μικρό κωλαράκι . . αν & γαμηθήκαμε πολλές φορές τότε θα διαλέξω μια φορά στο σπίτι της . . οι γονείς έλειπαν & εμείς βρήκαμε ευκαιρία να μείνουμε μαζί. . απ την αρχή κατάλαβα πως με περίμενε έτοιμη γιατί όταν μου άνοιξε είχε βγει από το μπάνιο & δεν φορούσε εσώρουχο κάτω από την διαφανή σχεδόν άσπρη φόρμα & το άσπρο μπλουζάκι της έδειχνε τις ρώγες της καθαρά . .

Παίζαμε πολύ ώρα στον καναπέ . . ανέβαινε επάνω μου & χούφτωνε τον πούτσο μου . . αργότερα δεν άντεξα να το καθυστερούμε πολύ ώρα αφού & καλά δεν θέλαμε να καταλήξουμε στο κρεβάτι τόσο νωρίς μα δεν γινόταν . . την πήρα την πήγα στο κρεβάτι των δικών της. έβγαλα την φόρμα της & είδα το μουνάκι της να λάμπει . . έσπρωξε το κεφάλι μου προς τα κει & με έκλεισε σφιχτά στα μπούτια της . . μου άρεσε να μου δίνει ρυθμό & να μου λέει που ήθελε. . την έγλυφα γρήγορα τώρα & έσπρωχνα μέσα της την γλώσσα μου & έλιωνε. . κατέβαζε τα υγρά της & μου έλεγε να την γευτώ . . . . Εν τω μεταξύ είχα γδυθεί & το καυλί μου ήταν όρθιο & έτοιμο να την ξεσκίσει μα ήθελα να παίξει μαζί του πρώτα όπως της άρεσε. . γι αυτό με μια κίνηση ανέβηκα εγώ πάνω της & γύρισα σε 69με τράβηξε λίγο πίσω για να βολέψει τον πούτσο μου ακριβώς κάθετα πάνω από το στόμα της & τότε μπουκωμένη με μουγκρητά σχεδόν μου έλεγε να ξεκινήσω να της γαμάω το στόμα. . & αυτό έκανα . . άρχιζα να ανεβοκατεβάζω τη λεκάνη μου & αυτή με κατάπινε . . . βαθιά στο λαρύγγι της . . σχεδόν τα αρχίδια μου χτυπούσαν στο σαγόνι της . . όταν πνιγόταν με έσπρωχνε από την κοιλιά & ένιωθα να της πετάγονταν τα μάτια έξω . . εν τω μεταξύ εγώ την έγλυφα & της έβαζα δάχτυλα τώρα & στις δυο τρύπες της . . . δεν μπορούσε να κάνει τπτ . . ήταν γεμάτη παντού . . . . την γύρισα τότε & την έστησα στα 4 μου άρεσε πολύ να γαμάω την Στέλλα στα 4 . . να χωράω στις παλάμες μου αυτά τα 2 μικρά κωλομέρια να τα ανοίγω & να φτάνω με τον αντίχειρα μου στην σούφρα της . . την τράβαγα εύκολα έτσι όπως καθόταν βαθιά ως την ρίζα της ψωλής μου . . ούρλιαζε μου λεγε πως την έσκιζα & να μην τολμήσω να σταματήσω . . . . τις έριχνα χαστούκια στα κολομαγουλα & την τράβαγα από τα μαλλιά κοντά μου . . . την γύρισα σήκωσα & τα δυο πόδια της ψηλά & χώθηκα στη μουναρα της . . . .

Εκαιγε . . . ήταν στενή έτσι & ένιωθα τον πούτσο μου σαν καράβι . . ήταν αδύνατη . . λες 7 θα την γαμούσες & θα σπαγε . . μου άρεσε πολύ . . . έγλυφα τις γάμπες της & της κρατούσα ψηλά τα πόδια . . έβλεπα τον πούτσο μου να μπαίνει στη στενή σχισμή της που τραβιόταν . . . τον έβγαλα έσπρωξα τα πόδια της προς τα πίσω & ακούμπησα τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της . . . . την είχα σαλιώσει την είχα υγράνει με τα χυσια της. . είχε ήδη πάρει τα δάχτυλα μου στην τρύπα της μα ακόμα ήταν σφιγμένη . . όσο χαλάρωνε έμπαινα & λίγο περισσότερο . . εμένα ώσπου να κινηθεί & να με πάρει κι άλλο από μόνη της . . & σιγά σιγά συνήθιζε . . & σε αυτήν στάση της άρεσε ακόμα παραπάνω . . . της άνοιξα τα πόδια την κράταγα από τους αστράγαλους . . έβλεπα το μουνάκι της ανοιγμένο μπροστά μου & το παπαρι μου ήδη χωμένο ως τη μέση στην κολοτρυπα της να φουσκώνει & να βυθίζεται όμως & άλλο μέσα της . . . Ξεκίνησα να την τρομπερνω & εκείνη με δεχόταν μέσα της . . καύλα . . σε λίγο μόνο αυτό ένιωθε & την έσκιζα τώρα εγώ . . πονούσα μάλλον περισσότερο όμως ήταν τέλεια . . . .

Ήμουν έτοιμος να χύσω . . . τον έβγαλα & τον χτύπαγα πάνω στο μουνί της . . στα χείλια της που είχαν φουσκώσει . . . . ρουφούσα τις ρωγάρες τις μαύρες σχεδόν. . & με έβαλε στην αγαπημένη της στάση για να χύσω . . . ήθελε να ξαπλώνω να πηγαίνει αυτή ανάμεσα στα πόδια μου . . να την κοιτάω & αυτή να έχει τα μάτια της σε μενα . . έπιανε τη έτοιμη να εκραγεί ψωλή μου & την μαλάκισε όχι πολύ γρήγορα μα πολύ σφιχτά . . & έγλυφε τα αρχίδια μου . . ήθελε λέει να νιώθει τα χυσια μου να ανεβαίνουν . . δυνάμωνε το ρυθμό που μου τον έπαιζε & όταν τιναζόμουν & έχυνα . . ερχόταν & τα παιρνε στο πρόσωπο στο στόμα στα βυζιά της & μετά συνέχιζε έτσι ώσπου να αδειάσω. .

Ξαπλωμένος . . πόσες φορές έπρεπε να καθαρίσουμε τους τοίχους μετά & όλα τα αλλά γύρω δεν θυμάμαι! ! ! ! ! :)
Γεια χαρά

Click here for more!