Αγαπητοί φίλοι, αυτή είναι η πρώτη ιστορία από τα φοιτητικά μου χρόνια στην Αγγλία. Θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Η Λίνα ήταν μια πολύ ωραία κοπέλα από την Πορτογαλία. Κάναμε λιγη παρέα κυρίως μέσω άλλων γνωστών. Ποτέ δεν είχαμε βγει οι δυο μας.

Ένα βράδυ βλέπαμε τηλεόραση στο TV room της εστίας μαζί με πολλούς άλλους. Σιγά, σιγά ο κόσμος αραίωσε και μείναμε οι δυο μας. Καθόμασταν στον απέναντι καναπέδες και βλέπαμε μια ταινία. Εγώ φορούσα μια φόρμα και ένα t-shirt. Αυτή φορούσε μια τζιν φούστα και ένα t-shirt, αρκετά κολλητό. Ήταν αρκετά συμπαθητική κοπέλα. Χωρίς περιττά κιλά, αλλά χωρίς να έχει το τέλιο σώμα, ποτέ δεν μου είχε κάνει "κλικ". Φαίνεται όμως ότι, το αντίθετο είχε συμβεί, γιατί σε λίγο καθόμασταν και οι δύο στον ίδιο καναπέ δίπλα δίπλα. Aρχισε να μου μιλάει για διάφορα και στο τέλος φτάσαμε να συζητάμε για σεξ.

Μου είπε ότι είχε καιρό να κάνει σεξ με κάποιον που να της άρεσε, ότι τις την έπεφταν όλοι οι άσχετοι και οι ηλίθιοι... κλπ κλπ. Μου έλεγε ότι δεν την ικανοποιούν γιατί κανένας δεν της έχει προσφέρει αυτά που θέλει κλπ κλπ.... Και ενώ περίμενα να προχωρήσουμε άμεσα... ξαφνικά μου λέει: "δες αύριο το e-mail σου και τα λέμε". Την άλλη μέρα πρωί-πρωί άνοιξα το e-mail μου και τι να δω: μήνυμα από τη Λίνα στο οποίο μου έγραφε: "Σήμερα το βράδυ θα έχω ανοιχτή την πόρτα μου μετά τις 11. Θα είμαι δικιά σου για σήμερα. Δικιά σου χωρίς όρια. Please, μη με ξενερώσεις". Καταλαβαίνεται βέβαια ότι ήθελε κάτι παραπάνω από ένα πήδημα και ανυπομονούσα να έρθει το βράδυ....

Στις 11 και 5 πήγα στο δωμάτιό της. Πράγματι η πόρτα ήταν ανοιχτή. Μπήκα μέσα. Αυτή καθόταν σε μια πολυθρόνα. Φορούσε ένα κοντό νυχτικό, χωρίς εσώρουχα από κάτω. Είχε ανοιχτά τα πόδια της και μαλακιζόταν. Μόλις με είδε σηκώθηκε, ήρθε προς τα εμένα, γονάτισε και μου είπε «τι προστάζει ο αφέντη μου»? Κατάλαβα ότι το όλο σκηνικό δεν ήταν ψεύτικο...
Της έπιασα το πρόσωπο από τα δύο μάγουλα... την κοίταξα και με το άλλο χέρι ξεκούμπωσα το παντελόνι μου. Έβγαλα τον πούτσο μου έξω και την έπιασα από τα μαλλιά. «μην τον ακουμπήσεις» της είπα. Aρχισα να τον τρίβω σε όλο της το πρόσωπο και σε λίγο να τις ρίχνω και πουτσο-σκάμπιλα. Την έσπρωξα και έπεσε ανάσκελα στο πάτωμα. «Γύρνα σαν σκύλα» την πρόσταξα και αυτή αμέσως γύρισε στα τέσσερα. Aρχισα να της χαϊδεύω όλο το σώμα... να της ρίχνω δυνατα χαστούκια στον κώλο και να της τσιμπάω τις ρόγες.

Της είχα βγάλει το νυχτικό και «έπαιζα με το σώμα της». Έτσι όπως ήταν στα τέσσερα της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να της παίζω το μουνάκι της. Ήταν υγρό και ζεστό, ενώ η Λίνα άρχισε να βογκάει. Σταμάτησα. Πήγα μπροστά της. Της σήκωσα το πρόσωπο και της έχωσα τον πούτσο μου μέσα. Aρχισα να της γαμάω το στόμα, ενώ αυτή με κρατούσε από τον κώλο μου. Ο πούτσος μου έπιανε πάτο και ήταν η πρώτη φορά που γινόταν αυτό αδιαμαρτύρητα. Έβγαλα σιγά σιγά το παντελόνι μου ενώ η Λίνα συνέχιζε. Σταμάτησα. Την έβαλα ανάσκελα. Σήκωσα τα πόδια της μέχρι που έφτασαν στο πρόσωπό της. Το μουνί της ήταν τεντωμένο και όλο δικό μου. Την έγλυψα όσο καλύτερα μπορούσα. Αυτή βόγκαγε και φώναζε από καύλα. Σταμάτησα και έφερα τον πούτσο μου στο μουνί της.

Aνοιξα τα πόδια της και με μια κίνηση μπήκα μέσα της. Δεν είχα νοιώσει πιο ζεστό μουνάκι. Aρχισα να τη γαμάω δυνατά. Τα μεγάλα της βυζιά πήγαιναν πάνω κάτω. Της τσίμπαγα τις ρόγες και της έριχνα χαστουκάκια στα βυζιά. Κάθε φορά που της έριχνα ένα βόγκαγε περισσότερο. Δεν κρατιόμουνα άλλο... ήθελα να χύσω. Τραβήχτηκα. Αυτή κατάλαβε οτι θα έχυνα. Ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι με το κεφάλι της να κρέμεται έξω. Εγώ δεν έχασα ευκαιρία.

Έχωσα τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της και άρχισα να το γαμάω σαν να ήταν μουνάκι. Σε πολύ λίγο άρχισα να χύνω στο πρόσωπό της, στα βυζιά της, στο λαιμό της. Της ξανα έχωσα τον πούτσο μέσα και κυριολεκτικά τον στράγγιξε. Aρχισα να της σπρώχνω τα χύσια στο στόμα για να τα ρουφήξει όλα. Μόλις τελειώσαμε έφυγα.

Την άλλη μέρα της έστειλα ένα e-mail που έλεγε: αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ετοιμάσου για τη συνέχεια». Αυτή μου απάντησε: «Είμαι πάντα έτοιμη»

Click here for more!