Είμαι η Μαρία και θα μου άρεσε να μοιραστώ μαζί σας μία εμπειρία μου που έγινε στην Ρόδο στην σχολική εκδρομή. Όπως θα ξέρετε όλοι σε αυτές τις εκδρομές τα πράγματα είναι πιο εύκολα για να κάνεις οτιδήποτε σου περνάει από το μυαλό μιας και βοηθάει λίγο το ποτό, λίγο η παρέα και γενικά αυτή η αίσθηση το ότι είσαι μακριά από το πρήξιμο των δικών σου.

Έτσι λοιπον κάποιο βράδυ είχαμε αρχίσει το κέφι από νωρίς στο δωμάτιο πίνοντας και χορεύοντας με τις άλλες κοπέλες και λέγοντας όπως είναι φυσικό για διάφορους γκόμενους και τέτοια. Ύστερα αρχίσαμε να ντυνόμαστε για να πάμε το βράδυ στο club βάζοντας διάφορα ρούχα ώστε να βρούμε το καλύτερο για την περίσταση. Κάποια στιγμή η κολλητή μου έριξε σαν ιδέα να μην φοράγαμε εσώρουχα μέσα από τα ρούχα μας για να δούμε πως θα ήτανε η αίσθηση αυτή και το πώς θα αντιδρούσανε ίσος κάποια αγόρια που μπορεί να το παίρνανε χαμπάρι.
Έτσι λοιπον αποφασίσαμε να το κάνουμε. Φορέσαμε τα μίνι μας και ήμασταν έτοιμες για εξόρμηση. Στο club φαντάζεστε ότι αρχίσαμε να πίνουμε να χορεύουμε και σιγά σιγά να γινόμαστε ντέφι από το ποτό. Όπως χορεύαμε βέβαια πάνω στα τραπέζια καταλαβαίναμε με την κολλητή μου ότι κάποιοι συμμαθητές μας είχανε καρφωθεί κάτω από την φούστα μας και κάνανε μάτι. Αυτό μπορώ να σας πω ότι μας ερέθιζε αρκετά. Γενικά οι κινήσεις μας και εμένα και της κολλητής μου ήτανε άνετες και δεν σκεφτόμασταν ότι δεν φοράμε εσώρουχα ώστε να περιορίζουμε τις κινήσεις μας. Το βράδυ λοιπών φεύγοντας από το μαγαζί για να γυρίσουμε πίσω ήμασταν πλέον σε ένα τρελό κέφι λόγο ποτού. Γυρίσαμε στα δωμάτια.

Μαζί μας ήτανε και τρεις συμμαθητές μας που μας είχανε πάρει από κοντά σε όλη την διάρκεια. Συνεχίσαμε να πίνουμε στο δωμάτιο και οι πέντε. Κάποια στιγμή λόγο ζέστης εγώ και η κολλητή μου βγάλαμε τα μπλουζάκια και συνεχίσαμε να πίνουμε. Το ίδιο κάνανε και τα παιδιά δηλαδή βγάλανε και αυτοί τις μπλούζες τους. Πιάσαμε κουβέντα και μας έλεγαν ότι στο μαγαζί είχανε δει ότι δεν φοράγαμε εσώρουχα και αυτό τους καύλωσε πολύ όπως τους καύλωνε και ότι τώρα που μιλάγαμε είχαν σηκωθεί οι φούστες μας και μπορούσαν να διακρίνουνε τα μουνάκια μας και μας είπανε ότι θα έπρεπε να κάνουμε κάτι για αυτό. Να μην σας τα πολυλογώ μετά από λίγο αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να μας χουφτώνουνε. Δεν αργήσαμε μαζί με την φίλη μου να τους γδύσουμε και να αρχίζουμε να τους γλείφουμε πότε τον έναν και πότε τον άλλον. Ύστερα εκείνοι μας ξαπλώσανε δίπλα δίπλα και άρχισαν να μας γαμάνε. Μας γαμάγανε ενώ ο τρίτος είχε έρθει και μας τον έδινε στο στόμα. Συνεχίσαμε να το κάνουμε σε διάφορες στάσεις πότε ταυτόχρονα με δυο (έναν στο μουνί μας και ένας στο στόμα) και πότε με έναν. Κάποια στιγμή μας στήσανε στα τέσσερα και μας είπανε ότι ήθελαν να μας πάρουνε τον κώλο.

Εγώ δεν το είχα ξανακάνει από εκεί και όταν τους το είπα συμφωνήσανε όλοι μαζί ότι σήμερα θα είναι αφιερωμένο το γαμήσι αυτό στον κώλο μου για να το ευχαριστηθώ. Βάλανε την κολλητή μου να με γλείψει στον κώλο για να μπει πιο εύκολα μέσα μου. Μετά από λίγο ένοιωθα ένα πούτσο να προσπαθεί να μπει μέσα στο κωλαράκι μου. Πόναγα αλλά του έλεγα να μην σταματήσει. Μετά από λίγο είχε μπει μέσα μου και ένιωθα να μου γαμάνε τον κώλο για πρώτη φορά στη ζωή μου. Έτσι όπως ήμουνα στα τέσσερα με το κωλαράκι μου να δέχεται για πρώτη φορά έναν πούτσο μέσα του οι άλλοι μου χαστουκίζανε τον κώλο και πριν χύση ο πρώτος έβγαινε από μέσα μου και συνέχιζε ο δεύτερος να με γαμάει για να συνηθίσει το κωλαράκι μου, όπως έλεγαν, στο γαμήσι.

Μου τον βάλανε και οι τρεις μέσα στον κώλο μου και με γαμάγανε για κανένα μισάωρο περίπου. Κάποια στιγμή μου είπανε ότι τώρα που γαμήθηκε ο κώλος μου θα έπρεπε να δοκιμάσω και με τρεις μαζί ταυτόχρονα για να τους πω αν μου άρεσε. Έτσι με βάλανε κάτω και μπήκανε σε όλες τις τρύπες μου ταυτόχρονα. Ένιωθα μια ατελείωτη καύλα καθώς αισθανόμουνα τρία καυλιά ταυτόχρονα μέσα μου να με ανοίγουνε χωρίς οίκτο όσο ποτέ άλλοτε. Για πρώτη φορά είχα χύση τόσο έντονα από την ηδονή αλλά και στην ιδέα ότι με σκίζανε τρεις μαζί σαν να ήμουνα ένα πουτανάκι που δίψαγε για πούτσο. Όταν ήρθε η στιγμή να χύσουνε μας γονατίσανε και τις δύο κάτω και ενώ φιλιόμουνα με την κολλητή μου εκείνοι από πάνω μας παίζανε τα καυλιά τους μέχρι που χύσανε πάνω στο πρόσωπό μας και στο στόμα μας. Ύστερα μας είπανε να φιληθούμε και να γλύψει η μία την άλλη για να μαζέψουμε τα χίσια τους κατεβάζοντας τα μέσα μας. Ήτανε η πρώτη φορά που έκανα και παρτούζα αλλά και πρώτη φορά που μου τον είχανε χώσει στον κώλο.

Ύστερα πέσαμε όλοι πτώματα από την κούραση για ύπνο. Αυτό συνεχίστηκε και τις υπόλοιπες μέρες που ήμασταν εκεί, λέγοντας μας κάθε φορά το τι να φορέσουμε ώστε να τους καυλώσουμε και όταν γυρνάγαμε πίσω να μας σκίζανε στον πούτσο. Όλα τα ντυσίματα δεν περιελάμβαναν εσώρουχα και αυτό τους τρέλαινε. Συνεχίσθηκε αυτό το παιχνίδι κάθε βράδυ μέχρι που γυρίσαμε πίσω στο σχολείο. Από τότε πολλές φορές στο σχολείο όταν θέλαμε να τους καυλώσουμε δεν βάζαμε εσώρουχα και τους το λέγαμε ψιθυριστά με αποτέλεσμα να καυλώνουνε και να πηγαίνουμε στις τουαλέτες και είτε τους κάναμε πίπα είτε μας γαμάγανε. Αυτές οι συναντήσεις μας κρατήσανε για όλη την υπόλοιπη σχολική χρονιά και πάντα ήμασταν και οι 5 μαζί.

Μετά το τέλος του σχολείου χαθήκαμε γιατί τα παιδία περάσανε σε σχολές μακριά και δεν έχει ξαναγίνει. Ήτανε μία εμπειρία που δεν θα την ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου και οι οποία μου πραγματοποίησε μία φαντασίωση που είχα πιο παλιά να το κάνω με δυο άντρες ταυτόχρονα. (Ευτυχώς για εμένα ήτανε τρεις).

Βέβαια από τότε έχω μειώσει κατά πολλή την χρήση εσωρούχων (μην πω τελείως) και ερεθίζομε στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να το καταλάβει αυτό και να καυλώσει για πάρτι μου.

Click here for more!