Η Άννα βγήκε από το μπάνιο τυλιγμένη με μια ροζ πετσέτα . Αγνοώντας μας, ξάπλωσε με χάρη στον καναπέ ανάβοντας ένα τσιγάρο και απολάμβανε το ποτό της, βλέποντας μια τσόντα στη τηλεόραση, που είχα βάλει εγώ. .

Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο ενώ Άρης μιλούσε ακόμα έξω, στο μπαλκόνι. Ακουγόταν συνεπαρμένος, σαν να κανόνιζε κάτι συναρπαστικό. Όταν βγήκα από το μπάνιο, φορώντας ένα μπουρνούζι, αντικρίζω την Άννα ξαπλωμένη στον καναπέ με ορθάνοιχτα τα πόδια της και τον Άρη, γυμνό, πεσμένο στα τέσσερα, να έχει βάλει το κεφάλι του ανάμεσα στα σκέλια της και με τη γλώσσα του να ανιχνεύει και να απολαμβάνει το ξυρισμένο δροσερό μουνάκι της, ρουφώντας με λαιμαργία όλα τα υγρά της καύλας της που έβγαζε. Αναστεναγμοί και βογκητά σκορπίζονταν στο δωμάτιο ενώ η ίδια χάιδευε, σαλιώνοντας το δάχτυλό της, τις πεταγμένες έξω σκληρές ρώγες της .
Mε κοίταξε, με ένα βλέμμα όλο κάβλα, και έσπευσε να με καλέσει, παραμιλώντας από την ένταση και την κάβλα της . . ..

«Έλα γαμιά μου ,έλα Πρίαμέ μου (με τρελαίνει που συνηθίζει να με αποκαλεί έτσι) , κοίτα τι κάνω για σένα , μόνο για σένα , το θέαμα που θες θα στο προσφέρω, ΟΛΑ όσα θες θα στα προσφέρω, είμαι καυλωμένη, τόσο τόσο πολύ , νοιώθω αληθινή γυναίκα απόψε και θα τα κάνω όλα ,έλα, μην αργείς, και πάρε με, σκίσε με, καίγομαι σου λέω, λειώνω ,θέλω όσο τίποτα άλλο να με γαμήσεις ,να νοιώσω την ψωλάρα σου μέσα μου, έλα» .

Ο Άρης σηκώθηκε να πάει και αυτός με τη σειρά του στο μπάνιο, λέγοντας ότι σήμερα θα τα κάνουμε όλα, ότι μας έχει για αργότερα μια έκπληξη, και ότι κανείς μας δεν θα ξεχάσει αυτή τη νύχτα, θα πάμε βόλτα, όλοι μαζί, στους ουρανούς της ηδονής .
Ξάπλωσα απέναντι από το μωρό μου, και ρουφώντας γουλιά γουλιά το ποτό μου, πέταξα το μπουρνούζι και άρχισα να χαϊδεύω τον ημισκληρο πούτσο μου και τα μαλακά αρχίδια μου .Η Άννα, απέναντι μου , μου έριξε μια πονηρή ματιά και γλείφοντας τα χείλη της άρχισε και αυτή να χαϊδεύει αργά, επιφανειακά το μουνάκι της και τα στητά βυζάκια της .

Η πούτσα μου άρχισε να μεγαλώνει ,να σκληραίνει και τα αρχίδια μου να σφίγγουν, μαλακιζόμουνα πολύ ωραία βλέποντάς την απέναντι μου να παίζει με τη μουνάρα της και να χώνει το δάκτυλό της μέσα, ακουμπώντας την κλειτορίδα της και βγάζοντας αναστεναγμούς και απαλά βογκητά ηδονής .

Δεν άργησε κι ο Άρης να ξεπροβάλει ολόγυμνος με την μεγάλη του πούτσα σε πλήρη ανάπτυξη. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου κάνοντας νόημα στην Άννα να καθίσει ανάμεσά μας. Άλλο που δεν ήθελε η μικρούλα μου. Με μια ωραία κίνηση των χεριών της χουφτώνει τα δυο καυλιά και αρχίζει να τα χαϊδεύει παλμικά και να σκύβει και να τα γλύφει και να τα φυλάει μπουκώνοντας το στόμα της εναλλάξ με τις όρθιες καυλωμένες πούτσες μας. Στη συνέχεια σηκώνεται, έρχεται από μπροστά, και γονατισμένη στα τέσσερα αρχίζει το γλείψιμο από τα αρχίδια μέχρι τα κεφάλια των καυλιών μας . Η καύλα μου είχε φθάσει πάλι στα ύψη ο πούτσος μου ήταν τόσο καυλωμένος που με έτσουζε.
Σηκώνομαι αφήνοντας την να τσιμπουκώνεται με το πούτσο το Άρη και πάω από πίσω της. Άρχισα να χαϊδεύω τα κωλομέρια της, κοιτάζοντας αυτό το ωραίο κωλαράκι και την τρυπούλα της, που καθώς άνοιγα τα κωλομέρια της φανερώθηκε σε απόσταση αναπνοής .

Άρχισα να φιλώ πρώτα τα κωλομάγουλα και σιγά σιγά προχωρούσα προς την κωλοτρυπίδα. Στην αρχή έκανα κυκλικές κινήσεις γύρω γύρω και μετά μέσα στην τρυπούλα . Η Άννα τούρλωσε τον κώλο της όσο μπορούσε και κρατώντας το πούτσο του Άρη στα χέρια της αναστέναζε από καύλα . Της άνοιξα τελείως τα κωλομέρια χώνοντας τη γλώσσα όσο γινόταν πιο βαθιά . Η Άννα κουνούσε τον κώλο της φωνάζοντας δυνατά αχ ναι, μ αρέσει. μ αρέσειιιι.

Της έβαλα βαζελίνη και αφού έκανα λίγο μασάζ στην τρυπούλα της έβαλα σιγά σιγά το δάχτυλο μέσα . Στην αρχή αντέδρασε και σφίχτηκε λίγο καθώς ένοιωσε ολόκληρο το δάχτυλο μέσα της να της ανοίγει τη στενή κωλοτρυπίδα της , σιγά -σιγά όμως χαλάρωσε και αφέθηκε στην αίσθηση που ένοιωθε καθώς το δάχτυλο μου μπαινόβγαινε αργά -αργά στον κώλο της, προετοιμάζοντας το έδαφος για τον πούτσο μου . Βλέποντας το δάχτυλο μου να χάνεται στην τρυπούλα της ο πούτσος μου δεν άντεχε άλλο . Ήθελε να χωθεί μέσα . Τον ακούμπησα στην κωλοτρυπίδα και άρχισα να τη χαϊδεύω με το πουτσοκέφαλο και μετά να το πιέζω ελαφρά χαϊδεύοντας τα κωλομέρια της .

Όταν κατάλαβα ότι χαλάρωσε αρκετά έσπρωξα τον πούτσο και η κωλοτρυπίδα της άρχισε να ανοίγει και να μπαίνει μέσα το πουτσοκεφαλο.
--ααααααααααααααααχχχχχχχ . ποναειιιιιιιιιιιιιιιιι.πιο σιγά .

Προσπάθησε να φύγει μπροστά αλλά την είχα πιάσει σφιχτά από τη μέση με τα χέρια μου ενώ μπροστά της ήταν ο Άρης που της είχε βάλει τη ψωλάρα του στο στόμα της και έτσι το μόνο που κατάφερε ήταν να χωθεί ο πούτσος μου απότομα μέχρι τη μέση και να μπουκωθεί πιο βαθιά με το πούτσο του Άρη.


- Αααααχχχ .με σχιζειιιιιι. . .βγάλτον. . . . .όχι. . . . . . μην τον βγάλεις. . . . .αχ. . . βάλτον μέσα ! πιο βαθιά ! πονάω ! μ αρέσει γαμιάμουουυυυ!!!!!!! .

Η στενή κωλοτρυπίδα της έσφιγγε τον πούτσο μου δυνατά και παραλίγο να χύσω . Έσκυψα μπροστά και τη φίλησα στο λαιμό χουφτώνοντας με το ένα χέρι το στήθος της

-Αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχ
- με ξεσκισεεεεε.ααααααααχχχχχχ . Ααααααχχχχχ. Ο κώλος μουυυυυ

Εγώ είχα καρφώσει τον πούτσο μου βαθιά στον κώλο της και την έσφιγγα δυνατά. Η σκέψη ότι ο πούτσος μου ξέσκιζε το παρθένο κωλαράκι της με είχε καυλώσει πολύ. . είχα κολλήσει τα χείλη μου στο λαιμό και το χέρι μου έπαιζε με το στήθος της και κάθε τόσο έσπρωχνα τον πούτσο μου να καρφωθεί πιο βαθιά στο κωλαράκι της . Η Άννα συνέχισε να βογκάει αλλά μετά από λίγο που άρχισα να τον σπρώχνω πιο συχνά τέντωσε τον κώλο της προς το μέρος μου.

-το συνήθισες μωρό μου ?
-λίγο . . Ψιθύρισε , είναι τεράστιος μέσα μου, καυλώνω ,πονάω αλλά μ αρέσει πολύ, χώστο κι άλλο πουτσαρά μου ,κι άλλο πιο βαθιάαααααχαχαχ.

Άρχισα σιγά σιγά να τον βγάζω λίγο και να τον ξαναβάζω με αργό ρυθμό. Η Άννα άρχισε σταδιακά να το απολαμβάνει . Έτσι τον έβγαζα όλο και πιο πολύ και τον ξανάχωνα μέσα αυξάνοντας και τον ρυθμό. Τώρα η Άννα βογκούσε από ηδονή καθώς ένοιωθε τον πούτσο μου να μπαινοβγαίνει στο κωλαράκι της . Εγώ όμως δεν άντεξα άλλο και καρφώνοντας τον με δύναμη στον κώλο της έχυσα μέσα της . Η Άννα, νοιώθοντας το σπέρμα μου να πετάγεται βαθιά μέσα στον κώλο της, ανοιγόκλεινε την κωλοτρυπίδα της στέλνοντας με στον έβδομο ουρανό . Βγήκα από μέσα της και πήγα πιο πίσω κοιτάζοντας την ανοιχτή κωλοτρυπίδα της που μόλις είχα ξεπαρθενιάσει.

Άλλαξα θέση και ξάπλωσα στον καναπέ απογειωμένος . Αμέσως, τρελαμένος από κάβλα, πίσω της πήρε θέση ο Άρης,

Άνοιξε τα κωλομέρια της και κοίταξε την κωλοτρυπίδα της . Είχε ανοίξει αρκετά . Στη θέση της τρυπούλας που ούτε φαινόταν, τώρα υπήρχε ένα άνοιγμα ίσα με το μικρό δάχτυλο. Έχωσε σιγά σιγά τον πούτσο του μέσα. Η Άννα χαλάρωσε και τούρλωσε πάλι τον κώλο της ,ενώ εκείνος το έσπρωχνε όλο και πιο βαθιά. Βογκούσε από την ηδονή που της χάριζε ο πούτσος του καθώς μπαινόβγαινε στον κώλο της. . Έβλεπα τον κώλο της να καταπίνει ολόκληρο τον πούτσο του και το μουνί της να στάζει. Η Άννα , καυλωμένη πολύ, έβαλε το χέρι της στο μουνί της και το χάιδευε, ενώ ο Άρης, καταλαβαίνοντας ότι η καβλίτσα δεν άντεχε άλλο ,την κάρφωνε και τη γαμούσε με γρήγορο ρυθμό. Η Άννα, έχοντας πλέον ξεφύγει, και νοιώθοντας τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει γρήγορα στον κώλο της, έτριβε με δύναμη το μουνί της, βογκώντας δυνατά.

Αααααχχχ. Ναιιιιιιι. Αααααααχχχχ. Ααααααααααααχχχχχχ. Χυνωωωωω . Χυυυννωωωωωωωωωωωωωωωωωω. Ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Νιώθοντάς την να χύνει, ο Άρης δεν άντεξε άλλο. Χώθηκε μέσα της με δύναμη και έχυνε και αυτός μαζί της, γεμίζοντας τον κώλο της με τα υγρά του.

Η Άννα ηρέμησε και έμεινε ακίνητη με τα μάτια κλειστά και τον πούτσο του Άρη καρφωμένο στον κώλο της . Το χέρι που χάιδευε το μουνί της είχε γίνει μούσκεμα . Μόλις είχε ξεπαρθενιαστεί από πίσω και είχαμε χύσει και δυο μέσα στον κώλο της . Αυτό το κωλοξέσκισμα την έκανε να χύσει σαν σκύλα . Ο Άρης βγήκε προσεχτικά από μέσα της, κι εκείνη έπεσε στον καναπέ με τα πόδια ανοιχτά και τον κώλο λίγο σηκωμένο . Δεν βολευόταν εύκολα. Ο κώλος της πονούσε και δεν ένοιωθε άνετα. Της βάλαμε βαζελίνη για να μαλακώσει ,και πήγαμε και οι τρεις στο μεγάλο κρεβάτι , όπου ξαπλώσαμε έχοντας την Άννα ανάμεσα μας.

Δεν ξέρω πόση ώρα κοιμηθήκαμε . Μας ξύπνησε το κουδούνι της πόρτας . Θα πάω εγώ να ανοίξω, είπε ο Άρης.

Σας είπα ότι σας έχω μια έκπληξη, συνέχισε. Ο πούτσος μου είχε πάλι σηκωθεί και ήταν στριμωγμένος με το κωλομέρι της Άννας. Τον ελευθέρωσα και κόλλησα πάνω της. Έτσι όπως ήταν με τον κώλο προς εμένα, της έπιασα το στήθος της και χάιδεψα λίγο τις ρώγες . Η Άννα έσπρωξε απαλά τον κώλο της και ο πούτσος μου έγινε ένα με τα κωλομέρια της .

Έμοιαζε να κοιμάται, αλλά οι ρώγες της ήταν σκληρές και. Το χέρι μου κατέβηκε προς τα κάτω και όταν έφτασε στο μουνί της διαπίστωσα ότι ήταν πάλι μούσκεμα. Είχε κοιμηθεί ανάμεσα σε δυο άντρες για πρώτη φορά και αυτό την είχε απίστευτα ερεθίσει. Χάιδεψα την κλειτορίδα της και σκίρτησε απότομα. Σε λίγο έπαίζα με τις τρύπες της ,ενώ είχα χώσει το ένα δάχτυλο στον κώλο της και το άλλο στο μουνί της. Τότε στην πόρτα εμφανίστηκε ο Άρης, κρατώντας από το χέρι μια καστανόξανθη ,ψηλή 40ραντάρα με σαρκώδη χείλη ,μακριά πόδια και ένα σούπερ μίνι , με μεγάλα χυμώδη βυζιά.

Η γκόμενα που έφερε ο Άρης (Εύα, όπως μας τη σύστησε) , με φίλησε στο στόμα, αλλά την προσοχή της τράβηξε η μισοκοιμισμένη αλλά ερεθισμένη από τα χάδια μου Άννα.

Γονάτισε στο κάτω μέρος του κρεβατιού και πιάνοντας τα πόδια της Άννας απαλά, την τράβηξε κοντά της, σε σημείο που το μουνί της έφθασε στο στόμα της ,κι αμέσως άρχισε να την γλείφει με αργές κινήσεις, φανερώνοντας τη μεγάλη εκπαιδευμένη γλώσσα της , ενώ με τα χέρια της θώπευε τα μπούτια της καβλίτσας μου. Για μια στιγμή η Άννα ανασηκώθηκε ξαφνιασμένη, αλλά αμέσως μετά αφέθηκε στα χάδια και τη γλώσσα της Εύας, δείχνοντας να τα δέχεται με ευχαρίστηση. Εγώ και ο Άρης τις βλέπαμε γεμάτοι ερωτική ζήλια και επιθυμία.

Ο Άρης έσκυψε προς το μέρος μου και μου είπε:
«Πρίαμε καμάρωσε, απόλαυσε θέαμα, και σε λίγο θα απολαύσεις το γαμήσι της ζωής σου! Αυτή, (έδειξε την Εύα), με έκανε σκλάβο της και με ξεπέταξε, μπορώ και κάνω τα πάντα μαζί της, είναι ψωλαχπάχτρα έμπειρη, ξέρει να γαμιέται και να γαμάει».
Προς το παρόν πάντως η Εύα έδειχνε να έχει μάτια μόνο για τη μικρή ερωμένη μου. Η Άννα, από την πλευρά της, σπαρταρούσε και είχε παραδοθεί στο γλυφομούνι της Εύας, που της ρούφαγε με λαχτάρα όσα υγρά έβγαζε το καυλωμένο μουνάκι της.

Ποτέ δεν είχα υπάρξει τόσο καυλωμένη. Δεν ήξερα πια τι μου συνέβαινε. . .ένιωθα μόνο εκείνη τη γλώσσα να με γλύφει, στο μουνάκι, και να με αναστατώνει. . .να απολαμβάνει τις συσπάσεις μου και να ρουφάει τα υγρά μου. . .δεν άντεχα. . .ένιωθα το κορμί μου όλο να συσπάται. . . . .οι ρώγες μου, πιο σκληρές από ποτέ, με πονούσαν από την ένταση και την κάβλα. . . . .το μουνάκι μου ήταν κάθιδρο και έκαιγε και έτρεμε. . . . . . η κωλοτρυπίδα μου έκαιγε και αυτή. . .δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. . .ο εραστής μου, ο Πρίαμος, μαζί με τον άγνωστο νεαρό, με είχαν πριν από λίγο ξεπαρθενιάσει από πίσω. . .!

πόνος, μα και ηδονή. . .δεν ήξερα ότι ένα ξεκώλιασμα μπορεί να είναι τόσο. . .οδυνηρά ωραίο!! . . κι ας πονούσα ακόμα. . .έκαιγα. . . . .η γλώσσα στις ρώγες μου με έγλυφε, επιδέξια και ασταμάτητα. . .αυτή η γυναίκα θα με καταπιεί ολόκληρη, σκέφτηκα. . . . .χαλάρωσα λίγο το κορμί μου, αναστενάζοντας ηδονικά. . . . .εκείνη, λες και το ένιωσε, μου έσπρωξε μαλακά τα πόδια, ανοίγοντάς τα ακόμα πιο πολύ, και έχωσε το κεφάλι της ανάμεσα στα σκέλια μου. . . . .τώρα όλη της η γλώσσα είχε χωθεί μέσα στο καυτό μου μουνάκι. . . . .με έγλυφε και με γαμούσε με τη γλώσσα. . .η διέγερση που είχα ήταν πρωτοφανής. . . . .μέχρι και τα μαλλιά μου έσταζαν θαρρείς από κάβλα και ηδονή. . . . οι ρώγες μου δε. . . . .πονούσαν. . .είχαν μεγαλώσει, και θαρρείς και τινάζονταν να βγουν από το κορμί μου. . .

Ξαφνικά, σαν να ήταν συνεννοημένοι (-μπορεί και να ήταν!-), ένιωσα τον Πρίαμο να σκύβει πάνω μου και να παίρνει στο στόμα του την αριστερή μου ρώγα, ενώ συγχρόνως ο Άρης έπαιρνε στο στόμα του τη δεξιά. . . . ένιωσα ένα καυτό ρίγος να με διαπερνάει. . . . .όχι, δεν άντεχα άλλο, δεν. . . . . . άρχισα να παραμιλάω. . . . . . δεν ήξερα πια τι έλεγα, ήμουν τόσο καυλωμένη. . .οι δυο άνδρες πιπιλούσαν με απίστευτη δεξιοτεχνία ο καθένας από μία ρώγα μου και μου τις δάγκωναν ελαφριά, ενώ η Εύα, αισθανόμενη τα κύματα ρίγους που με διαπερνούσαν, με γαμούσε με τη γλώσσα της, έχοντας χωθεί ολόκληρη μέσα στο υγρό μου μουνάκι. . .δεν άντεχα. . . . .πονούσα από την κάβλα και την ηδονή. . .ένιωσα τις κόρες των ματιών μου να θολώνουνε από την κάβλα. . . . .οι ρώγες μου κόντευαν να βγάλουν γάλα, καθώς τις ρουφούσαν οι δύο άνδρες με μανία. . .ένιωσα τις συσπάσεις να έρχονται, να έρχονται. . . . .η Εύα έχωσε τη γλώσσα της βαθιά, πολύ βαθιά, και έμεινε εκεί, καρφώνοντάς με με τη γλώσσα. . .καθώς χανόμουνα μέσα σε έναν απίστευτο οργασμό, άνοιξα το στόμα μου για να φωνάξω, όμως δεν πρόλαβα, γιατί ο Πρίαμος έχωσε την ψωλή του στο λαρύγγι μου, και με πότισε με τα χύσια του. . . . .χύσαμε οι τρεις μαζί, εγώ στο στόμα της Εύας, ο Άρης με τον πούτσο του στο στήθος μου, γεμίζοντας τη ρώγα και τη θηλή μου με τα υγρά του, και ο Πρίαμος στο λαρύγγι μου. . . . .τον ρούφηξα όλον, τον στράγγιξα με ευχαρίστηση. . . . . . στράγγιξα και τον Άρη, γλύφοντας ο,τι είχε απομείνει πάνω στον πούτσο του, και φίλησα την Εύα στο στόμα, (πρώτη φορά φιλούσα γυναίκα στο στόμα, αλλά μου ήρθε αυθόρμητα !) ευχαριστώντας την για την ηδονή που μόλις μου χάρισε. . . . .

Η Εύα όμως ήταν ακόμα καυλωμένη, και η μόνη που δεν είχε χύσει ακόμα. . .αλλά εγώ ήμουνα πια εξαντλημένη. . . . .ψιθύρισα στον Πρίαμο ότι η Εύα με έγλυψε τόσο καλά, είναι κρίμα να μη χύσει, με είχε καυλώσει πολύ. . .εκείνος με κοίταξε με νόημα. . μου είπε να τους καυλώσω όλους για να τη γαμήσει. . .όμως εγώ δεν άντεχα άλλο. . .το μουνάκι μου (και η κωλοτρυπίδα μου, από πριν) έκαιγαν από το γαμήσι. . . . .και ένιωθα μια γλυκιά κούραση. . .έγειρα στο πλάι και για λίγο πρέπει να με πήρε ο ύπνος. . .
Δεν ήταν όμως φαίνεται γραπτό μου να ξεκουραστώ εκείνο το βράδυ. . . . .ξύπνησα, μετά από λίγο. . .η Εύα είχε γείρει και τριβόταν πάνω μου, χαϊδεύοντας απαλά μια το μουνάκι μου, μια τους γοφούς μου και πότε πότε, απαλά, το ξεσκισμένο μου κωλαράκι. . .οι κινήσεις της έγιναν πιο δυνατές, καθώς ο Άρης χώθηκε πίσω της και της τον κάρφωσε πισωκολλητά. . . . .ο δε Πρίαμος κοιτούσε το θέαμα και τον έπαιζε. . .με είδε που τον κοίταξα, με καβάλησε, και άρχισε να μου πειράζει τις ρώγες με τα δάχτυλά του. . . . . «σταμάτα. . .δεν αντέχω άλλο. . . . .» τον παρακάλεσα. . . . .εκείνος όμως άρχισε να μαλάζει τις ρώγες μου πιο δυνατά, ξέροντας καλά πόσο με καυλώνει αυτό. . . . . «ξεσκίστηκα. . . . .τι είναι αυτό σήμερα. . .μη. . .με καυλώνεις. . . . .με καυλώνεις πάλι», τον μάλωσα, αλλά δεν μου έδωσε σημασία. . .

Μου έσπρωξε την πούτσα και τα αρχίδια του στο πρόσωπό μου. . . «έλα πουτανίτσα μου εσύ, όταν με βλέπεις να τα παίζω μόνος μου καυλώνεις. . .θες να μου τα πάρεις ε? πάρτα λοιπόν κάβλα. . . . » φώναξε, και συνέχισε «παρτα όλα, όπως ξέρεις, πουτανίτσα μου εσύ, παρτουζιάρα μου, γλυψαρχίδω μου». . . . . . «πάρτου τα αρχίδια» μου φώναξε και ο Άρης, που γαμούσε με λύσσα την ¨Εύα, καυλώνοντας ακόμη περισσότερο βλέποντας τα αρχίδια και την ψωλή του Πρίαμου να τρίβονται στο πρόσωπό μου. . .Είχα πλέον καυλώσει και δεν ήθελα δεύτερη παρότρυνση. . .άρχισα να γλύφω τον Πρίαμο, κάτι που τόσο μ αρέσει. .

Του έγλυφα μια το ένα αρχίδι, μια το άλλο, μια τον πούτσο του, που είχε γίνει απίστευτα σκληρός. . .ένιωθα τον πούτσο του να σκληραίνει και να σκληραίνει. . .είχε μεγαλώσει τόσο πολύ, που άνοιγα το στόμα μου διάπλατα για να τον γλύψω. . . . .ο Άρης είχε πλέον ξεφύγει βλέποντας το θέαμα, ενώ η Εύα βογκούσε και απολάμβανε την ψωλή και το γαμήσι του Άρη, χαϊδεύοντας μου όμως με τα δάχτυλά της το μουνάκι μου. . .νιώθοντας τον Πρίαμο έτοιμο να χύσει πάλι στο στόμα μου, τον έβγαλα προσεχτικά, και του ψιθύρισα ότι. . .η Εύα μου χάρισε μια διαφορετική εμπειρία, και ότι θέλω να την «ανταμείψει». . .Πρέπει να καύλωσε πάρα πολύ με τα λόγια μου αυτά. . .η Εύα, λες και κατάλαβε κάτι, μου έχωσε το μεσαίο της δάχτυλο στο μουνάκι. . .αμέσως το έβγαλε και το έβαλε λίγο μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. . . . .δεν πρόλαβε όμως να συνεχίσει, γιατί, ενώ ο Άρης τη γαμούσε πισωκολλητά, χαρίζοντάς της ένα ατέλειωτο σε διάρκεια γαμήσι, ο Πρίαμος της έχωσε από πίσω την τεράστια πούτσα του. . .εκείνη έβγαλε μια κραυγή πόνου και ηδονής, και την ένιωθα να σπαρταράει ολόκληρη. .

Εβλεπα και άκουγα και ένιωθα από πολύ κοντά, και είχα καυλώσει και εγώ πολύ. . .όπως ήταν σκυμμένη πάνω μου, και ενώ είχε μέσα της δύο πούτσους να τη γαμάνε, κοίταξα τον Άρη, και τον Πρίαμο. . .ανασηκώθηκα, τεντώθηκα, και ακούμπησα, εξερευνητικά στην αρχή, τις ρώγες της. . .Δεν ήταν τόσο πεταγμένες όσο οι δικές μου, και ήταν λίγο μικρότερες, όμως ήταν ερεθισμένες. . . . .ήταν η πρώτη φορά που έπιανα γυναικεία ρώγα (πέρα από τη δική μου) και η αίσθηση ήταν περίεργη. . .και εκείνης όμως φάνηκε πως της άρεσε. . .ο Άρης και ο Πρίαμος είχαν πλέον περάσει σε άλλη διάσταση, όπως και η Εύα, που φώναζε και βογκούσε και γαμιόταν δυνατά. . .δεν άργησε να χύσει ουρλιάζοντας, με τις δυο ψωλές να τη γαμάνε και τα χάδια μου στις ρώγες της. . .ο οργασμός της κράτησε ώρα πολύ. . .αμέσως μετά, ο Άρης βγήκε από μέσα της και της τον έχωσε στο στόμα, όπου και έχυσε και αυτός. . .εγώ έσκυψα και τη χάιδεψα απαλά στην πλάτη, εκστασιασμένη από το όλο θέαμα.

Έγειρε δίπλα μου ικανοποιημένη, και ξαφνικά ένιωσα να νυστάζω, μια υπέροχη, γλυκιά κούραση κατέκλυσε το κορμί μου, και έκανα να γείρω και εγώ. . .εκείνη με έπιασε απαλά και ακούμπησε το κεφάλι μου στο στήθος της. . έγειρα κουρασμένη σε αυτό το πρωτόγνωρο. . .μαξιλάρι. . .ένιωσα όμως τη ματιά του Πρίαμου πάνω μου. . . . .ήξερα πως τον ερέθιζε πολύ το θέαμα, και ξέρω πως με είχε δει πριν να χαϊδεύω και να παίζω τα στήθη της Εύας. . .Τον κοίταξα και τον είδα να χαϊδεύει απαλά τον καυλωμένο πούτσο του. . .και κατάλαβα πως η βραδιά ακόμα δεν είχε τελειώσει. . .

Βλέποντας την Εύα εξαντλημένη, έκανα να πλησιάσω τον Πρίαμο, που στεκόταν παράμερα με τον πούτσο του ολόρθο, τόσο όρθιο που θαρρείς και θα τρυπούσε την κοιλιά του. . .όμως δεν πρόλαβα. . .ο Άρης που μόλις είχε χύσει στο στόμα της Εύας. . .μου έδειξε τον μαλακό του πούτσο και τα αρχίδια του, και με παρακάλεσε να τον στραγγίξω και να τα γλύψω λίγο, γιατί ήταν τόσο έντονη η κάβλα του απόψε που ήταν ακόμα πρησμένα. . .από τον τρόπο που με κοίταζε όταν έγλυφα τον Πρίαμο, κατάλαβα ότι ήθελε να πάρει και αυτός τη δόση του. . . . .ανασηκώθηκα, γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του και άρχισα να τον χαϊδεύω και να τον γλύφω. . σκυμμένη πάνω στον Άρη, ένιωθα το βλέμμα του Πρίαμου, αν και δεν τον έβλεπα, και ήξερα πως ο πούτσος του κόντευε να εκραγεί. . .

Ακουσα ένα σύρσιμο στα σεντόνια πίσω μου. τινάχτηκα αμέσως. . .δεν θα άντεχα να με ξαναπάρει από τον κώλο, όχι πάλι. . . «μη. . . . .δεν αντέχω πάλι. . . . .με ξεπαρθένιασες και με γάμησες πολύ σήμερα. . . . .όχι άλλο από πίσω. . . . .μη. . . . .» και έκανα να γυρίσω, όμως ο Πρίαμος, αγνοώντας την ικεσία μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια και τον έχωσε μέσα μου με δύναμη. . . . . «μηηηηηηηηηηηηηη» του φώναξα, ξέροντας πια ότι δεν θα με ακούσει. . . . .ο πούτσος του χώθηκε μέσα μου με περισσότερη ευκολία από πριν. . .όμως αυτή τη φορά ο Πρίαμος ήταν ασυγκράτητος. . . «πουτανίτσα μου εσύ. . .σ αρέσει λοιπόν να γαμιέσαι ε? ήθελες να με πεθάνεις από την κάβλα, έτσι δεν είναι?

Τόση ώρα με καίει η ψωλή μου πάλι, μουνάκι μου εσύ. . . . .σ αρέσει να σε γαμάω πολλές φορές, πάντα σ άρεσε. . .πάρτα τώρα. . .αν αντέχεις» Ήταν τρομερά καυλωμένος και παραμιλούσε και βογκούσε τρελαμένος πια. . . . .ο Άρης είχε σκύψει και μου έγλυφε το μουνάκι και η Εύα με κρατούσε και με φιλούσε όπου έβρισκε. . .στο στήθος, στο στόμα. . .η κάβλα όλων , αλλά κυρίως του Πρίαμου, ήταν μεταδοτική. . .άρχισα να νιώθω ένα ρίγος να με διαπερνάει. . . . . « ωχ. . . . .θα χυσ. . . . » άρχισα να μουρμουρίζω. . . . .Ο Πρίαμος δεν περίμενε λεπτό πια. . .Βγήκε από πίσω μου, με έσπρωξε ανάσκελα, κάτω, και τον κάρφωσε στο μουνάκι μου, βαθιά, βογκώντας όπως δεν τον είχα ξανακούσει ποτέ. . . . .χύσαμε μαζί, ταυτόχρονα, ενώ ο Άρης έγλυφε τώρα το μουνάκι της Εύας. . . . .πρέπει να ξανάχυσαν και εκείνοι, αλλά δεν θυμάμαι πια τίποτα, γιατί το καταγαμημένο μου μουνάκι έχυνε ασταμάτητα, με τον Πρίαμο να συσπάται και να χύνει και να χύνει και να χύνει μέσα του. .

Αγκαλιαστήκαμε όλοι και μας πήρε ο ύπνος. . .

Ξύπνησα, πολύ μετά, στην αγκαλιά του εραστή μου, του Πρίαμου. . . . .η Εύα και ο Άρης πρέπει να είχαν φύγει. . .ανακάθισα στο κρεβάτι, και αμέσως τραβήχτηκα, γιατί το κωλαράκι μου πονούσε πολύ. . . «ωχ. . .» έκανα ασυναίσθητα. . . . .Ο Πρίαμος με πήρε αγκαλιά, και άρχισε να με φιλάει παντού, λέγοντάς μου πως του χάρισα την πιο καβλωτική βραδιά της ζωής του, πως τον τρέλανα, πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη όλο αυτό. . . . .ούτε εγώ θα το πίστευα, αν δεν ήμουν γεμάτη μελανιές, και αν δεν πονούσα τόσο πολύ, σε σημείο να μην μπορώ να κάτσω άνετα. . .κάθισα στο πλάι, και εκείνος έσκυψε και άρχισε να μου φιλάει το κωλαράκι τρυφερά. . .Δεν πιστεύω να. . . . .σκέφτηκα. . . . .

Έριξα μια ματιά. . . . .ω ναι. . . . . . . «μμμ. . . . . . μα τι ώρα είναι?» τον ρώτησα σιγανά. . . . .

Με κοίταξε πονηρά και παιχνιδιάρικα « Ξημέρωσε. . . . .είναι ώρα να πιεις το γαλατάκι σου, καβλίτσα. . .»

Click here for more!